Telegram Group Search
سانه های آمریکایی با انتشار مجدد عکس ترور وی نوشتند:
لحظه‌ای که پیروز شد
.

@AmericanForiegnPolicy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ترامپ رسما رئیس‌جمهور شد

با پیروز قاطع در پنسیلوانیا و کسب ۱۹ الکترال این ایالت (۵۱ درصد در مقابل ۴۸ درصد هریس)، و با احتساب سه رای الکترال قطعی آلاسکا، آراء الکترال ترامپ از ۲۷۰ گذشت و بار دیگر رسماً رئیس‌جمهور آمریکا شد.
@AmericanForiegnPolicy
جلد نیویورک پست: دوباره انجامش داد.
@AmericanForiegnPolicy
سیاست خارجی آمریکا در خاورمیانه
جلد نیویورک پست: دوباره انجامش داد. @AmericanForiegnPolicy
ترامپ اعلام پیروزی کرد

🔹نامزد جمهوری‌خواه: چهل و هفتمین رئیس‌جمهور شما خواهم بود

🔹تاریخ سازی کردیم هیچ کس فکر نمی‌کرد ما چنین کاری بکنیم. کشوری هستیم که به شدت به کمک نیاز داریم و این کار را می‌کنیم.

@AmericanForiegnPolicy
سیاست خارجی آمریکا در خاورمیانه
ترامپ رسما رئیس‌جمهور شد با پیروز قاطع در پنسیلوانیا و کسب ۱۹ الکترال این ایالت (۵۱ درصد در مقابل ۴۸ درصد هریس)، و با احتساب سه رای الکترال قطعی آلاسکا، آراء الکترال ترامپ از ۲۷۰ گذشت و بار دیگر رسماً رئیس‌جمهور آمریکا شد. @AmericanForiegnPolicy
ترامپ رسما رئیس‌جمهور شد

با پیروز قاطع در پنسیلوانیا و کسب ۱۹ الکترال این ایالت (۵۱ درصد در مقابل ۴۸ درصد هریس)، و با احتساب سه رای الکترال قطعی آلاسکا، آراء الکترال ترامپ از ۲۷۰ گذشت و بار دیگر رسماً رئیس‌جمهور آمریکا شد
ترامپ همچنین در آراء مردمی نیز حدود پنج میلیون رای جلوتر است.
جمهوریخوهان همچنین مجلس سنا را فتح کردند.
@AmericanForiegnPolicy
🔴 عقربه مشهور روزنامه نیویورک‌تایمز پیروزی #ونالد_ترامپ را در #انتخابات_آمریکا، 95% نشان می‌دهد

🌍@InternationalRel
مجله "تایم" آمریکا هم به صورت رسمی ترامپ را به عنوان رئیس‌جمهور اعلام کرد.
@AmericanForiegnPolicy
نتانیاهو پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا را تبریک گفت.
@AmericanForiegnPolicy
چرا ترامپ پیروز شد
دکتر خدایی
چرا ترامپ پیروز شد؟

🎤 دکتر اسفندیار خدایی

🔹 نتایج اولیه از پیروزی ترامپ حکایت دارد. چرا ترامپ پیروز شد و کامالا هریس شکست خورد؟ چرا مردم آمریکا یکبار دیگر به ترامپ اعتماد کردند؟

🔹 مواضع ترامپ شفاف‌‌تر قاطع‌تر و ساده‌تر بود. مواضع هریس مبهم و تردیدآمیز و دو پهلو و پیچیده بود. در موضوعات مهمی مثل مسئله ورود مهاجران، جنگ غزه و اسرائیل، جنگ اوکراین و روسیه و مسئله ایران و...

🔹 چون بایدن دیر از صحنه کنار رفت، رقابت پرایمری میان‌حزبی دموکراتها برگزار نشد و هریس بصورت مصنوعی بالا آمد، بدون آنکه پشت رقیبان خود را به خاک رسانده باشد و بدون آنکه نقد شده باشد. اما ترامپ در رقابتی جدی و واقعی و با غلبه بر رقیبان جمهوریخواه، نامزد نهایی جمهوریخواهان شد

🔹 شخصیت متهور و بلندپرواز ترامپ و شخصیت....
@EsfandiarKhodaee
🔹ترامپ درباره ایران

برنامه هایی برای بازگرداندن تحریم های «فشار حداکثری» برای مهار جاه طلبی های هسته ای ایران.

باز بودن برای توافق هسته ای جدید با ایران، با هدف مذاکرات سریع.

متعهد به کمک به اسرائیل در برابر نفوذ ایران.
تقویت روابط با متحدان عرب، به طور بالقوه

احیای توافقنامه ابراهیم.
🔴ترامپ یک تنه می تازد

🖋ارمان سعیدی کارشناس مسائل امریکا

🔸در گذشته ترامپ اعلام کرده بود که بدنبال تشکیل حزب جدید خواهد بود در حال حاضر مقامات جمهوری خواه و نزدیک به رئیس جمهور پیشین همچون مایک پنس که نامزد انتخابات۲۰۲۴ امریکا شده اند و بر علیه اقای ترامپ سخنرانی مینمایند خبر از یک بحران جدی در داخل حزب جمهوری خواه میدهد.

🔸 در انتخاب رئیس مجلس نمایندگان امریکا که کوین مک کارتی بعد از چند نوبت به سختی توانست بر مسند ریاست مجلس نمایندگان تکیه زند اتهامات که به رئیس جمهور پیشین زده میگردد و در دادگاه حاضر میشود همه اینا از برنامه ریزی یک ائتلاف علیه اقای ترامپ رو خبر میدهد.

🔸 در اینجا سوالی به ذهن میرسد ماجرای پیدا شدن اسناد محرمانه در خانه مایک پنس نیز بود چرا پیگیری جدی در این مورد به عمل نیامد.شاید این تفکر سهوی باشد اما احتمال این رو میدهد که دمکراتها با جمهوری خواهان گرچه رقیب هستند اما علیه اقای ترامپ بدنبال تشکیل ائتلاف هستند.

🔸 در این حوالی ها میتواند سفر یا دیدار اقای ترامپ با مقامات رژیم صهیونیستی نیز صورت گیرد چرا که به نظر میرسد مقامات رژیم صهیونیستی طرفدار اقای ترامپ باشند سوی دیگر نیز مکزیک فلسطین رو رسما بعنوان کشور به رسمیت شناخت و سیاست های اقای ترامپ در زمان بودن در کاخ سفید و کشیدن دیوار مرزی با مکزیک و هم سیاستی اقای ترامپ با رژیم صهیونیستی نیز است.

🔸نکته بعدی موضوع اینکه اقای ترامپ وکلای خود رو نیز تغییر داد و وکلای جدید خود رو تشکیل خواهد داد همه این اتفاقات خبر از بی اعتمادی رئیس جمهور پیشین امریکا بر حزب جمهوری خواه رو نشان میدهد در واقع اقای ترامپ با هدف قرار دادن وکلای خود بدنبال القای اظهارات خود مبنی بر فاسد بودن دستگاه قضایی امریکا هست و این موضوع میتواند بر گسترش اعتراضات علیه سیستم قضایی امریکا نیز منجر گردد.

در مجموع اقای ترامپ هنوز حمایت چهره های مطرح جمهوری خواه رو همچون مک کانل رهبر اقلیت جمهوری خواه سنا امریکا رو بر خود دارد.انتخابات ۲۰۲۴ امریکا جذاب خواهد بود صف مخالفین و موافقان رئیس جمهور پیشین رو در حمایت از اقای ترامپ رو شاهد خواهیم بود.

https://www.group-telegram.com/AmericanForiegnPolicy.com
🌎 رای لاتین‌تباران آمریکا کلید پیروزی ترامپ و باخت هریس

برند دیباسمن جونیور، پنسیلوانیا

🌿 ما هنوز در حال بررسی اعداد و نتایج هستیم، آما آمار اولیه نشان‌دهنده چرخش قابل ملاحظه رای‌دهندگان لاتین‌تبار به راست است. این گروه که ۱۲ درصد رای‌دهندگان را تشکیل می‌دهند، به پیروزی دونالد ترامپ کمک فراوانی کرده‌اند.

🌿 آمار اولیه نشان‌دهنده این است که دونالد ترامپ ۴۵ درصد از آرای لاتین‌تبارها را به خود اختصاص داده است و کامالا هریس ۵۳ درصد آرای لاتین‌تبارها را.

🌿 در انتخابات سال ۲۰۲۰ آقای ترامپ ۳۲ درصد آرای لاتین‌تبارها را تصاحب کرده بود و آقای بایدن ۶۵ درصد آرا را گرفته بود.

🌿 قبل از انتخابات، نظرسنجی‌ها حکایت از این داشت که اقتصاد نگرانی اصلی رای‌دهندگان لاتین‌تبار است، به خصوص تورم. ما این موضوع را بارها از رای‌دهندگان لاتین‌تبار در ایالت‌های سرنوشت‌سازی مثل پنسیلوانیا و نوادا شنیده‌ایم.

🌿 بسیاری از رای‌دهندگان لاتین‌تبار به من گفتند که شعار انتخاباتی ترامپ درباره جلوگیری از مهاجرت و بستن مرزها،‌ حتی در میان کسانی که خود مهاجر یا فرزندان و نوادگان مهاجران هستند، بازتاب بسیار خوبی داشته است.

🌿 یک شهروند ونزوئلایی-آمریکایی به نام دانیل کامپوس در آلن تاون در ایالت پنسیلوانیا، شهری با اکثریت لاتین‌تبار، گفت: «من درک می‌کنم که [مهاجران] به خاطر چه چیزی کشور خود را ترک می‌کنند. اما باید این کار را به شیوه درست انجام داد. باید کارها به صورت قانونی انجام شود. بسیاری از ما [در دولت بایدن-هریس] نگران بودیم که مرزها به حال خود رها شده باشد.»
لینک متن کامل
@EsfandiarKhodaee
دموکراتها به جنگ‌افروزی باختند

✍️حسین رجائی
@alef_news
🌿 دموکرات‌ها در 2020 توانستند ترامپ را تک‌دوره‌ای کنند ولی قدر این فرصت بادآورده را ندانسته و امروز به طور مشخص به جنگ‌افروزی‌هایشان باختند.

🔹 آن‌ها می‌توانستند حوزه نفوذ سنتی روسیه را به رسمیت بشناسند و اوکراین را برای پیوستن به ناتو قلقلک ندهند اما تصمیم گرفتند به دنبال بلندپروازی‌هایشان در شرق اروپا بروند. آن‌ها همچنین می‌توانستند چنین حمایت بی‌سابقه‌ای را از جنایات یکسال گذشته صهیونیست‌ها به عمل نیاورند ولی عجیب است که حتی از بیشتر از جمهوری‌خواهان برای اسرائیل خود را به آب و آتش زدند!

🔹 به هرحال محاسبات دموکرات‌ها درست از آب درنیامد، نه ناتو توانست روسیه را در اوکراین زمین‌گیر کند و نه صهیونیست‌ها توانستند جبهه مقاومت را به شکست بکشانند. آمریکا ماند و دو جنگ بی‌سرانجام و میلیاردها دلاری که می‌توانست خرج رفاه خود مردم آمریکا شود ولی از جیب مالیات‌دهندگان آمریکایی صرف پیشبرد منافع صهیونیسم جهانی و صاحبان صنایع نظامی شد.

🔹 حال فرض کنید رقیب دقیقا کسی باشد که از گذشته دور شعار «اول آمریکا» را انتخاب کرده و به مخالفت با جنگ‌افروزی‌های آمریکا و هزینه‌های ناشی از آن شهره است، نتیجه چه می‌شود!؟

🔹 تکلیف جنگ اوکراین که تقریبا مشخص است. اکنون باید منتظر بمانیم تا ببینم ترامپ بین وفادار ماندن به شعار «اول آمریکا» و تعهد ایدئولوژیک جمهوری‌خواهان به اسرائیل، کدامیک را انتخاب خواهد کرد. آیا نتانیاهو می‌تواند یک رئیس‌جمهور دیگر آمریکا را نیز با خود به زیر بکشد؟
🌎 ترامپ کاخ سفید را پس گرفت

مهدی تدینی
@tarikhandishi
🌿ترامپ برگشت. هیچ تردیدی در این نیست که این یکی از بزرگ‌ترین کامبک‌های تاریخ آمریکا بود. البته میل دارم بگویم: «ترامپ کاخ سفید را از کرونا پس گرفت.» اگر کووید در ماه‌های سرنوشت‌ساز گریبان آمریکا را نمی‌گرفت، بعید می‌دانم ترامپ شکست می‌خورد. کووید زلزله‌ای بود که صندلی را از زیر هر رئیس‌جمهوری در آمریکا می‌کشید. ترامپ هر کاری می‌کرد شکست می‌خورد. قضیه به نظام انتخاباتی آمریکا ربط دارد: به دلیل رقابت نزدیک دو حزب و شیوۀ الکترال، دهم درصد اهمیت می‌یابد و در چنین مبارزۀ نزدیکی یک بحران بزرگ و مهارناشدنی مثل کووید دست‌کم بین سه تا پنج درصد آرا را به هم می‌ریزد.

🌿 شاید بگویید ترامپ در ابتدای کووید سهل‌انگارانه عمل کرد، وگرنه شکست نمی‌خورد. اما نمی‌توان چنین گفت، زیرا همان اندازه که تدابیر سهلگیرانه نارضایتی ایجاد می‌کرد، تدابیر سختگیرانه هم با نارضایتی روبرو می‌شد. اگر ترامپ قرنطینۀ شدیدی اعمال می‌کرد، باز هم بازندۀ انتخابات بود، زیرا نارضایتی بخش دیگری را برمی‌انگیخت. اینکه ترامپ آن اوایل پس از شکست در انتخابات می‌گفت «به ویروس چینی باخته است»، بیراه نبود؛ گرچه لازم نیست به تئوری توطئه باور داشته باشیم؛ همین بیان واقعیات عینی کافی است.

🌿 آمریکا از زمان جنگ جهانی اول بازیگر تعیین‌کنندۀ جهان بوده است. اگر از منظر ایدئولوژی‌ها به جهان بنگریم، بزرگ‌ترین پرسش این است که چرا ایدئولوژی‌های ضدآزادی مانند فاشیسم و کمونیسم در آمریکا ظهور نکرد؟! اینکه آمریکا ــ برخلاف اروپا ــ هیچ‌گاه به کارخانۀ تولید توتالیتاریسم تبدیل نشد و ارتجاع فاشیستی و کمونیستی پدید نیاورد، ریشه در خاستگاه این کشور دارد و بحث گسترده‌ای می‌طلبد، اما دست‌کم با مشاهدۀ تاریخ و عینیات آن می‌توان فهمید که اگر آمریکا نبود، اروپا از فرانکنشتاین‌های توتالیتری که بر میز آزمایشگاه خود ساخته بود، کمر راست نمی‌کرد. کمونیسم و فاشیسم هر دو شورش اروپایی بودند: شورش علیه لیبرالیسم؛ علیه آزادی‌های فردی؛ علیه کاپیتالیسم و پیشرفت‌باوریِ انفجاری آن.

🌿 بنابراین آمریکا برای اروپا مانند لنگر عمل کرده است. بریتانیا برای نجات اروپا کافی نبود و دست‌تنها نه در برابر فاشیسم یارای مقاومت داشت و نه در برابر کمونیسم. لازم بود برادری از آن سوی آتلانتیک جلوی توتالیتاریسم‌های اروپای مرکزی و شرقی بایستد. این معادله همچنان عوض نشده است. نسبتی که میان اروپا و آمریکا وجود داشت، همچنان کم‌وبیش وجود دارد و در این میان آنچه خطرناک است این است که یک آمریکای منحصربه‌فرد کنار اروپا وجود نداشته باشد. ایرادی که بر دموکرات‌ها وارد است این است که به دنبال «اروپائیزه کردن آمریکا» هستند. اینکه اکثریت مطلق اروپایی‌ها هریس را به ترامپ ترجیح می‌دهند حکایت از همین دارد که این شکاف هویتی همچنان میان آمریکایی و اروپا وجود دارد. اروپای سوسیال‌دوست آمریکای کاپیتالیست را نمی‌فهمد و نمی‌خواهد. این شکاف نباید پر شود، زیرا اروپا از آزمون مدرنیته سربلند بیرون نیامده و نقاط تاریکی در کارنامه دارد. نه شخص ترامپ، بلکه کلیت جمهوری‌خواهان در این زمینه بهتر از دموکرات‌ها عمل می‌کنند و از اروپائیزه شدن آمریکا جلوگیری می‌کنند. آمریکا موتورخانۀ جهان است، بهتر است سکاندار آن مدافع هویت آمریکایی باشد. نفع اروپا هم در وجود همین شکاف است؛ گرچه در برابر آمریکا ژست روشنفکری بگیرد و نفهمد چقدر آمریکا در بهروزی خود و جهان مؤثر است.

🌿 در نهایت می‌رسیم به ما مردم ایران. چهار سال مثل برق گذشت. اگر قرار بر احیای برجام و جبران آسیب‌های تحریم بود، در طول چهار سال چهار بار می‌شد این کار را کرد. سیاست برجام از ابتدا پایۀ سست داشت زیرا نتیجۀ مذاکره با یک حلقۀ بسته از دموکرات‌ها بود. آمریکا فقط دموکرات‌ها نیست و دموکرات‌ها هم فقط حلقۀ اوباما نیستند. اگر کسی می‌خواهد با آمریکا معاهده‌ای ببندد، باید با دو جناح آمریکا ببندد، نه دولتی که با چند ده رأی الکترال می‌آید و می‌رود. هر توافقی با آمریکا باید با دو جناح آمریکا باشد و راه آن نیز این است که کنگره پشت آن باشد. نمی‌توان با کمک یک جناح و یک حلقه به جایی رسید.

🌿 سیاست جمهوری اسلامی نیز چنین چیزی  نیست. هریس هم می‌آمد، باز فرقی نمی‌کرد. وزیر خارجۀ دولت پزشکیان روز اول آب پاک را ریخت بر دست همه و گفت ما با آمریکا مشکل مبنایی داریم و مسئله فقط کم کردن از هزینه‌های این اختلاف است. قطعاً روزهای سختی در پیش است. وقتی برای حصول توافق با بایدن همت و اراده‌ای وجود نداشت، با ترامپ محال اندر محال است. اما حقیقتش را بخواهید، جایی برای حسرت نیست، زیرا بر شخص من دست‌کم مسجل است که با هریس و سهلگیرتر از هریس هم همین وضع بود. بازیگران منطقه‌ای مثل اسرائیل هم اصلاً بیکار ننشسته‌اند ــ اصلاً! و برخی کلیدها نیز در جیب روسیه است.
🔴 #بنیامین_نتانیاهو ، نخست‌وزیر اسرائیل پس از سومین تماس با #دونالد_ترامپ می‌گوید درباره #ایران به اتفاق‌نظر داریم

🔻 بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در روزهای گذشته اعلام کرده که تاکنون سه‌بار با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور برگزیده ایالات متحد، صحبت کرده است تا اتحاد میان اسرائیل و آمریکا را تقویت کند.
🌎 ترامپ با ایران چه خواهد کرد؟

حامد پاک‌طینت
@Iran_economy_online
🌿 او کمپین فشار حداکثری را دوباره زنده میکند و با تشدید تحریم ها اقتصاد ایران را تحت شدیدترین فشارها قرار خواهد داد، همزمان ابراز تمایل برای توافقی جدید را مطرح خواهد کرد تا با ابزار چماق و هویج شرایط را کنترل کند. او تلاش میکند زمین بازی جدیدی با ایران طراحی کند. روحیه ترامپ حاکی از یک حمله اساسی در شروع این بازیست

🌿 حمایت آمریکا از اسرائیل ارتباطی به احزاب ندارد. بخشی از مسئولیت و سیاست های هر دو حزب است بنابراین بطور جدی ادامه پیدا میکند هرچند برای کنترل منطقه ممکن است محدودیت هایی برای نتانیاهو قائل شود تا با نتیجه رساندن توافق ابراهیم بین اعراب و اسرائیل با یک تیر چند نشان بزند
عشق رسیدن به جایزه صلح نوبل یکی از آن نشان هاست!

🌿 اقتصاد و فضای کسب و کار در ایران بویژه تجارت بین الملل اما در چهار سال پیش رو شرایطی متفاوت تر از قبل تجربه خواهد کرد و بازیکنان جدیدی به خود خواهد دید چراکه بازیکنان قبلی به ناچار زمین بازی را ترک خواهند کرد!

خودتان را برای زمین بازی جدید گرم کنید!

@EsfandiarKhodaee
🔵 دولت دوم #ترامپ در حال شکل‌گیری است

معرفی گزینه‌های تصدی پست‌های کلیدی

▫️ #دونالد_ترامپ، رئیس‌جمهوری برگزیده #آمریکا، در روزهای پس از انتخابات چندین گزینه مدنظر خود را برای تصدی پست‌های کلیدی در دولت آینده ایالات متحد معرفی کرده است. او پس از پیروزی هفته گذشته با مشاوران، نزدیکان ‌و تیم انتقالی، در «مار آرلاگو» در حال بررسی و تدوین سیاست‌های دوره دوم ریاست‌جمهوری خود است.

1️⃣ ترامپ رئیس‌‌جمهوری اعلام کرد که قصد دارد #مایک_هاکبی فرماندار پیشین ایالت #آرکانزاس را به سمت سفیر ایالات متحده در #اسرائیل و همچنین #استیون_ویتکاف از حامیان مالی کارزار انتخاباتی‌اش را به سمت نماینده ویژه در امور #خاورمیانه منصوب کند.

2️⃣ دونالد ترامپ در ادامه انتصابات در دولت آینده خود #پیتر_هگست، مفسر سیاسی فاکس‌نیوز و کهنه‌سرباز آمریکایی، را به‌عنوان وزیر دفاع برگزید.

3️⃣ ترامپ، #جان_رتکلیف، مدیر پیشین اطلاعات ملی، را به‌عنوان رئیس سی‌آی‌ای برگزید.

https://www.group-telegram.com/AmericanForiegnPolicy.com
🌎 مهره‌های کلیدی ترامپ
@US_REVIEW
🌿 سوزی وایلز، که پیش از این مدیریت کارزارهای انتخاباتی ترامپ را بر عهده داشت، به سمت رئیس دفتر او منصوب شد.

🔹لارا ترامپ در مقام نایب‌رئیس کمیته ملی جمهوری‌خواهان، نقش پررنگی در جذب منابع مالی و ارتباط با رأی‌دهندگان داشته است.

🔹دانا وایت، رئیس سازمان UFC که از دوستان قدیمی ترامپ به شمار می‌رود، در جلب نظر رأی‌دهندگان جوان موفق عمل کرده است.

🔹لیندا مک‌مان، که پیش‌تر ریاست اداره کسب‌وکارهای کوچک را بر عهده داشت، به عنوان مشاور در تیم انتقالی حضور دارد.

🔹استیون میلر که به سیاست‌های سختگیرانه مهاجرتی مشهور است، احتمالاً نقش کلیدی در تدوین سیاست‌های مهاجرتی دولت جدید خواهد داشت.

🔹ریچارد گرنل، سفیر پیشین آمریکا در آلمان، که به شدت ایران ستیز است، از گزینه‌های اصلی وزارت امور خارجه به شمار می‌رود.

🔹رابرت اف. کندی جونیور قول داده در شکل‌دهی سیاست‌های بهداشتی نقش داشته باشد.

🔹بروک رولینز، مسئول پیشین سیاست داخلی، همچنان هدایت مؤسسه «سیاست نخست آمریکا» را در دست دارد.
@EsfandiarKhodaee
2024/11/15 06:38:37
Back to Top
HTML Embed Code: