group-telegram.com/AmirTaheri4/6621
Last Update:
این عادیسازی نیز لازمه مذاکرات استــ مذاکرات درباره مسائل و مشکلات قابللمس آن هم در یک بازه زمانی معین و بر اساس یک چارچوب قانونی بینالمللی، در حالی که «برجام» نوعی آپارتاید حقوقی را معرفی میکند. آلمان فدرالی، آفریقای جنوبی و آرژانتین که در موارد غنیسازی با آژانس بینالمللی انرژی اتمی اختلافاتی داشتند، توانستند مشکل را در چارچوب قوانین آژانس و در یک مدت معین یعنی زیر نظر شورای امنیت حل کنند.
این در حالی است که مشکل اتمی ایران به ۲۵ سالگی خود رسیده است. آیا اگر قرار بود جمهوری اسلامی سلاح هستهای بسازد، نمیتوانست در ربع قرن به این هدف برسد؟ تازه اگر هم میرسید، باز چه نتیجهای جز تضعیف امنیت خود میگرفت؟ قدرتهای هستهای نمیتوانند به کشوری که سلاح هستهای ندارد، با سلاح هستهای حمله کنند. بدینسان ایران غیراتمی لااقل در این زمینه بیمه است. اما به محض اینکه ایران دارای سلاح هستهای شد، دست دیگر قدرتهای هستهای برای حمله به آن با همان سلاحها، باز خواهد بود. کدام قدرت هستهای ممکن است چنین کاری بکند؟ جواب: قدرتهایی که توانایی زرادخانه هستهای آنان دهها یا شاید صدها برابر آن چیزی باشد که جمهوری اسلامی ممکن است بسازد.
کسانی که نمیخواهند با واقعیت مسئله جمهوری اسلامیــ یعنی ضرورت تغییر رژیمــ روبرو شوند، اکنون میکوشند تا پیش از۲۵ اکتبر آینده، جنازه «برجام» را زنده کنند. آنان در پی دو راهحلاند: معاملهای با دولت جدید آمریکا که در آن تهران اعلام خواهد کرد که کل برنامه هستهای خود را برای یک سال، در ازای تمدید مهلت پایان قطعنامه ۲۲۳۱ برای یک سال، متوقف خواهد کرد. این به اصطلاح «عقبنشینی» به دولت جدید آمریکا امکان خواهد داد که یک پیروزی دیپلماتیک اعلام کند و پس از آن، بر اساس سیاست نظام بوالهوس یعنی از این ستون به آن ستون فرج است، خدا کریم است.
شگفتیآور نیست که رهبران جمهوری اسلامی از جمله «رهبر عظیمالشان» میگویند حاضریم مذاکره کنیم، اما فقط درباره «برجام».
@AmirTaheri4
BY Amir Taheri امیر طاهری
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/AmirTaheri4/6621