Telegram Group Search
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مه‌گری‌بۆ نه‌بوون مه‌نازه به بوون! هیچیان تا سه‌ر نین نه بون نه نه‌بون
https://www.group-telegram.com/Dangihallol.com
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹شینگێری میرزا ئەحمەدی داواشی بۆ مەرگی ئەورەحمان بەگ، وەکیڵی جوانڕۆ

🎙دەنگ و ڕێکخستن: مامۆستا ئەکرەم وەڵەدبەیگی
هاوڕێیان سڵاو.

مامۆستا هەژار لە شیعرێکدا ئاوا دەفەرمێ:

ساغ بم جحێڵ بم، بگرم گوێسوانان
یان زار و نزار  لە نەخۆشخانان

بەڕێزان ڕەنگبێ زۆربەی ئێمە نەزانین وشەی "گوێسوانە" بە چی دەڵێن.

قەدیم لە گوندەکان خەڵک ئەگە خانوویەکیان ساز دەکرد بۆ داڕشتنی دیواری بیناکە زۆرتر کەڵکیان لە قوڕ و بەرد وەرگرت، وەستای تایبەت بۆ دیواردانان هەبوو کە بەو بەرد و قوڕە دیواری هەڵدەچنی هەتا دەگەیشتە دارڕاە واتا داپۆشینی ئەم خانوویە.

پاشان وەستای تایبەت دەهات بە ئامرازی تایبەتی دارتاشی، وەک میتر، مشار، تەبشۆێ یا تەشۆە دارەکانی بەقەد پانایی وەتاغەکە... بە مشار دەبڕێوە و دوایی بەقەد پانی دیوارەکە سەری ئەستوور و باریکی دارەکانی دەتاشی هەتا دارەکان لە سەر دیوار جووڵە نەکەن.

وەستای دارتاش دارەکانی جۆرێک دادەنا کە داری هەوەڵ سەری ئەستوور لە سەر دیوارێک سەری باریک دەکەوتە دیواری بەرامبەر بۆ داری دووهەم سەری باریکی دەهێنایە کن سەر ئەستوور، دیواری بەرامبەریش وای لێ‌دەهات هەتا هەموو دارەکانی دادەمەزراند بەو شێوە بوو سەرێک باریک سەرێک ئەستوور ئەو کارە بۆ وەی بوو خۆڕاگری سەربانەکە وەک یەکی لێ‌بێت واتا وا نەبێت لایەک بەهێز بێت لایەک بێ‌هێز.

بەڕێزان پاش دانانی دارەکان بەو جۆرە بە قامیش یا چرپیل یا تەختە یا حەسیر (کە ئەویش لە قامیش دروست دەکرا) سەربان دادەپۆشرا.

پاشان بە گڵێکی جوان و خاوەن سەربان گڵەبان دەکرا، پاش ئەو کارە بە داری تایبەت نە هێندە ئەستوور شتێک لە دەسکە پێمەڕە ئەستوورتر بە قەدرایە 50 هەتا 60 سانت، ئەوانەشیان ئاوا دادەنا کە سی سانت لە سەر سەربان دەبوو سی سانت لە دیوار ڕەد دەبوو.

سەر ئەو دارەنەیان بە قامیش دادەپۆشی پاشان بە گڵ و کا قوڕی تایبەت دەگیراوە، ئەڵبەت لە زۆر جێگا لە گڵی شۆرەکات کەڵکیان وەردەگرت تا سەربان پاش بارینی باران دڵۆپە نەکات.

پێویستە ئەوەش بڵێم کە پاش گرتنەوەی قوڕ دوو سێ ڕۆژان دە خووسیان دەنا هەتا قوڕەکە خۆش‌کار دەبوو پاشان سەربان وەستای تایبەت سواغی دەکرد.

بەڕێزان ئەو دارانەی کە لە دیوارەکە ڕەد دەبوون و لەمپەرێک دەبوون بۆ وەیکە کاتی باران‌بارین یا توانەوەی بەفر، ئاوی باران وە دیوارەکە نەکەوێ و دیوار خوای‌نەخواستە نەتلیسێتەوە و نەڕووخێ  پێیان دەکوت "گوێسوانە"

هیوادارم توانیبێتم بابەتەکە بەجوانی  ڕابگەیەنم  ئێوەی بەڕێزیش کەڵکی پێویستیان لێ وەرگرتبێ.
  🙏🌹🙏🌹

مستەفا عابیدزادە - مەهاباد

@farhangijin
Forwarded from Vahid__Usefi
#دکتر_آرش_زره_تن_لهونی استاندار کردستان:

رفع مشکلات بازارچه‌های مرزی در آینده نزدیک

استاندار کردستان گفت: مشکلات بازارچه‌های مرزی استان در آینده نزدیک رفع و قانون تجارت مرزنشینان اجرا می‌شود.
 
آرش لهونی بر لزوم توجه به تجارت مرزی در کردستان و ظرفیت بازار اقلیم کردستان تأکید کرد.
 وی یادآور شد: مراودات با اقلیم کردستان عراق، موجب تحول اقتصادی و ایجاد اشتغال در غرب کشور خواهد شد.

 استاندار کردستان با اشاره به سفر روز پنجشنبه وزیر صمت به استان، گفت: تصمیم‌گیری برای اتمام طرح‌های مهم صنعتی در سقز، قروه و دهگلان و افزایش زمین شهرک‌های صنعتی از جمله برنامه‌های وزیر صمت در سفر به کردستان است.

 لهونی با بیان اینکه کردستان یکی از استان‌های برتر معدنی کشور است، اضافه کرد: وجود ۱۰۱ نقطه معدنی در استان، فرصتی برای سرمایه‌گذاری و برپایی زنجیره‌های معدنی تولید است که دولت آن را در دستور کار دارد.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✅️ ‏فیلم مصری، بانام« زوج دیگر»   که تنها 4 دقیقه طول می‌کشد برنده جایزه بهترین فیلم کوتاه جشنواره فیلم مصر شد. این فیلم توسط سارا روزیک کارگردان 20 ساله بر اساس داستانی از مهاتما گاندی رهبر خردمند هند ساخته شده است.

🔵برای دیگران همان کاری را انجام دهید که دوست دارید آن‌ها برای شما انجام دهند.

https://www.group-telegram.com/Dangihallol.com
Forwarded from هواشناسی شهرهای کوردنشین (ARMAN)
🗓۱۴۰۳/۰۸/۲۳

«پیش بینی بارش روزهای آینده»

پنجشنبه ۲۴ آبان: بارش نداریم.

جمعه ۲۵ آبان: بارش نداریم.

شنبه ۲۶ آبان: بارش نداریم.

یکشنبه ۲۷ آبان: رشد ابر و همراه با بارش نقطه‌ای و رگباری در شمال آذربایجان‌غربی

دوشنبه ۲۸ آبان: ورود سامانه جدید، رشد ابر و گاهی بارش رگباری در ایلام و کرمانشاه.

سه‌شنبه ۲۹ آبان: رشد ابر و بارش رگباری در جنوب کردستان و کرمانشاه.

چهارشنبه ۳۰ آبان: رشد ابر و بارش رگباری در شمال ایلام، کرمانشاه و کردستان.

پنجشنبه ۱ آذر: بارش نداریم.

جمعه ۲ آذر: بارش نداریم.

شنبه ۳ آذر: بارش نداریم.

🌍 هواشناسی شهرهای کوردنشین
📡 @kurd_hava
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
توجه: لطفا خوب گوش کنید و قضاوت کنید آیا فقط باید نفت و یا معادن مان را بفروشیم⁉️🤔
هرم مِزلو و سخن مولانای ما



آبراهام مِزلُو، روان‌شناس آمریکایی اوکراینی‌تبار(1908-1970)، هرمی برای نیازمندی‌های انسان رسم کرده است که محصول پژوهش‌های میدانی او و بر پایۀ تجربه‌های فراوان انسانی است. این هرم، مکانیسم انگیزشی انسان را در همۀ تصمیم‌ها و برنامه‌های او نشان می‌دهد. سلسله‌مراتب نیازهای آدمی در هرم مزلو، بدین ترتیب است:

1. زیستی(خوراک، پوشاک، غریزۀ جنسی و مسکن)؛
2. امنیتی؛
3. عاطفی؛
4. اجتماعی(احترام و تکریم)؛
5. خودشکوفایی.

به گفتۀ او، هر نیازی که در مرتبۀ پایین‌تری قرار دارد، قوی‌تر و برانگیزاننده‌تر است. همچنین بدون برآوردن نیازهای فروتر، به طور معمول نوبت به طبقۀ فراتر نمی‌رسد. یعنی مثلا انسان گرسنه یا هراسان، نمی‌تواند به رشد یا شکوفایی استعدادهای خود بیندیشد؛ مگر آنکه انسانی استثنایی و فوق العاده باشد یا در موقعیتی ویژه قرار گرفته باشد.

هرم مزلو، رقیب‌های دیگری نیز دارد، اما گویا تفاوت‌ مهم و معناداری میان آنها نیست. اختلاف، بیشتر در تعریف و دامنۀ طبقات است تا در ترتیب آنها. مزلو این هرم را برای بخش کارفرمای جامعه(مدیریت) رسم کرده است تا مدیران و برنامه‌نویس‌ها مواجهۀ عاقلانه‌تری با شهروندان و مسائل اجتماعی داشته باشند. به همین دلیل در هرم او جایی برای دین و فلسفه و عرفان و حتی علم نیست؛ زیرا در نظر او دین و عرفان و... نیازهای بدون واسطۀ شهروند محسوب نمی‌شوند که پاسخگویی به آنها وظیفۀ مدیران باشد(ر.ک: تعریف مدیر و مدیریت در جوامع انسانی)؛ بلکه اهمیت هر یک از آنها به اندازۀ کمکی است که به برآوردن نیازهای اصلی انسان می‌کند.

بنابراین، دین یا فلسفه، اگر در تأمین نیازهای نخست کارایی داشته باشد، همان اندازه مقدم است و اگر برای تأمین نیازهای طبقۀ دوم مفید باشد، در همان طبقه باید به آن توجه شود، نه پیش یا پس از آن. به گفتۀ او انسان به‌ترتیب و خانه‌‌به‌خانه، سراغ نیازهای خود می‌رود؛ یعنی مثلا تا خیالش از نان و آب و مسکن آسوده نشود، دنبال نام و عشق و شکوفایی و خدمت‌رسانی به دیگران نمی‌رود و اگر هم برود، انگیزۀ واقعی و پنهانش، همان نان و آب و غریزۀ جنسی است. طبقات در هرم مزلو، مراتب انگیزشی است، نه مراحل ارزشی؛ یعنی بدون ارزشداوری یا ارزش‌گذاری است. مزلو می‌گوید: «من نمی‌گویم نان ارزشمندتر از عشق است. می‌گویم بر آن مقدم است.» او پایین‌ترین نمرۀ مدیریت را به کسانی می‌دهد که هرم نیازهای انسان را از بالا به پایین می‌بینند؛ یعنی مثلا در غیبت نان و احترام برای فرزانگان، می‌كوشند جامعه را مایل به علم‌آموزی و فرزانگی كنند.

به عقیدۀ او: «هرگونه تغییر در هرم نیازهای انسان، انگیزۀ او را برای رفتارهای شرورانه بیشتر می‌کند. پس وظیفۀ کارفرما سخنرانی دربارۀ خیر و شرّ نیست. وظیفۀ او هموارسازی راه خیر برای زیردستان است. میان گرسنگی و دزدی، رابطۀ واقعی‌تر و عام‌تری وجود دارد تا میان بی‌فرهنگی و دزدی، یا بی‌اخلاقی و دزدی.»


بارِی؛ به قول مولانای ما:

آدمی اول حریص نان بود  
زآنکه قوت و نان، ستون جان بود
چون به‌نادر گشت مستغنی ز نان 
عاشق نام است و مدح شاعران

زنده نام رضا بابایی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تصادف جاده کامیاران به سنندج با ۶ کشته!

سرنشینان یکی از ماشین ها از اهالی هانه گرمله پاوه می باشد.

@SAMIRA_JAVANROD
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صحبت‌های شنیدنی و ماندگارِ صاحب کارخانه خودکار بیک در ایران:

بدنه‌ای ساختم که هرچقدر هم فشار می‌دادم، نمی‌شکست...

آقای رفوگران، علی‌رغم مخالفت‌های بیک و شکست شرکت‌های آمریکایی در ساخت بدنه این خودکار، توانست در ایران با ساخت بدنه‌ای مقاوم، فروشی ۴۰ برابر انتظار مارسل بیک رو رقم بزنه.

چه انسان‌هایی که با رنج به جایی رسیدن و دشواری بسیار، اختراعی کردند یا وسیله‌ای تولید کردند./ تفکر استراتژیک

یاد چنین انسانهای  ایران دوست و متعهد و متفکری تا همیشه روزگار جاودان باد


https://www.group-telegram.com/Dangihallol.com
این است آموزش و پرورش واقعی :
🌹🌹🌹🌷🌷🌷
کسی‌که درجه تیمساری داشت و در ارتش خدمت می‌کرد، روزی مطلبی را تعریف کرد که فوق‌العاده زیبا بود:

تعریف می‌کرد در سال ۱۳۵۰ هنگامی‌که با درجه سرهنگی در ارتش خدمت می‌کردم، آزمونی در ارتش برگزار گردید تا افراد برگزیده در رشته حقوق، عهده دار پُستهای مهم قضائی در دادگاههای نظامی ارتش گردند.

در این آزمون، من و ۲۵ نفر دیگر، رتبه‌های بالای آزمون را کسب نموده و به دانشگاه حقوق قضائی راه یافتیم.
دوره تحصیلی یک ساله بود و همه، با جدیت دروس را می‌خواندیم.

یک هفته مانده به‌پایان دوره، روزی از درب دژبانی در حال رفتن به سر کلاس بودم که ناگهان دیدم دو نفر دژبان با یک نفر لباس شخصی منتظر من هستند و به محض ورود من، فرد لباس شخصی که با ارائه مدرک شناسائی، خود را از پرسنل سازمان امنیت معرفی می‌کرد مرا البته با احترام، دستگیر و با خود به نقطه نامعلومی برده و به داخل سلول انفرادی انداختند.

هرچه از آن لباس شخصی علت بازداشتم را می پرسیدم چیزی نمی‌گفت و فقط می‌گفت من مأمورم و معذور و چیز بیشتری نمی‌دانم!
اول خیلی ترسیده بودم وقتی بداخل سلول انفرادی رفتم و تنها شدم افکار مختلفی ذهنم را آزار می‌داد.

از زندان‌بان خواستم تلفنی به خانه‌ام بزند و حداقل، خانواده‌ام را از نگرانی خلاص کنند که ترتیب اثری نداد و مرا با نهایت غم و اندوه، در گوشه بازداشتگاه، به‌حال خود رها کرد.
آن‌روز، شب شد و روزهای دیگر هم به همان ترتیب، گذشت و گذشت، تا این‌که روز نهم، در حالی‌که انگار صدسال گذشته بود، سپری شد.
صبح روز نهم، مجددا" دیدم همان دو نفر دژبان بهمراه همان لباس شخصی، به‌دنبال من آمده و مرا با خود برده و یکراست به اتاق رئیس دانشگاه که درجه سرلشگری داشت بردند.
افکار مختلف و آزار دهنده، لحظه‌ای مرا رها نمی‌کرد و شدیداً در فشار روحی بودم.

وقتی به اتاق رئیس دانشگاه رسیدم، در کمال تعجب دیدم تمام همکلاسهای من هم با حال و روزی مشابه من، در اتاق هستند و البته همگی هراسان و بسیار نگران بودند.

وقتی همه دوستانم را دیدم که به‌حال و روز من دچار شده‌اند کمی جرأت به‌خرج دادم و از بغل دستی خود، آهسته پرسیدم، دیدم وضعیت او هم شبیه من است!

ناگهان همهمه‌ای بپا شد که در اتاق باز شد و سرلشگر رئیس دانشگاه وارد اتاق شده و ما همگی بلند شده و ادای احترام کردیم.
رئیس دانشگاه، با خوشروئی تمام، با یکایک ما دست داده و در حالی که معلوم بود از حال و روز همه ما، کاملا" آگاه بود این چنین به ما پاسخ داد:

هرکدام از شما، که افسران لایقی هم هستید پس از فارغ‌التحصیلی، ریاست دادگاهی را، در سطح کشور  بعهده خواهید گرفت، و حالا این بازداشتی، آخرین واحد درسی‌تان بود که بایستی پاس می‌کردید و در مقابل اعتراض ما گفت:
این کار را کردیم تا روزی‌که در مسند قضاوت نشستید و قدرتمند شدید و قلم در دست‌تان بود، از آن سوءاستفاده نکنید و از عمق وجودتان، حال و روز کسی را که محکوم می‌کنید درک کرده و بی جهت و از سر عصبانیت و یا مسائل دیگر، کسی را بیش از حد جرمش، به زندان محکوم نکنید!
در خاتمه نیز، از همه ما عذرخواهی کامل بعمل آمد و همه ما نفس راحتی کشیدیم.


https://www.group-telegram.com/Dangihallol.com
Forwarded from @az90nistman (@az90nistman)
مشترک 👈 هاوبەش

خوشبخت 👈 بەختەوەر

محتوا 👈 ناوەڕۆک

محترم 👈 بەڕێز

چسپاندن 👈 دالکان

باهم 👈 تێکڕا

فرار 👈 هەڵات

مشتاق 👈 تامەزرۆ

علاقمند 👈 هۆگر

دلیل 👈 هۆکار

اشک 👈 ئەسرین ، فرمیسک

درخشش 👈 تروسکە

قانون 👈 یاسا

@az90nistman
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این طراحی را یک نابغه چینی انجام داده است متن روی کلیپ را مطالعه کنید تا بدانید شما جز کدام دسته هستید.

https://www.group-telegram.com/Dangihallol.com/10536
راههای نفوذ شیطان 2
<unknown>
🔹 راه ها و مراحل
         نفوذ شیطان در انسان

                  « قسمت دوم »     
  
🌸࿐ྀུ༅࿇༅═‎┅

🍃ماموستا عبدالرحمن صالحزاده🍃

1403/08/25
@Xotbeh
وتاری هەینی | تۆ ئازادی یان کۆیلە؟ | مامۆستا فاتیح شارستێنی
وتاری هەینی زۆر بەڕێز مامۆستا فاتیح شارستێنی

ناونیشانی وتار: تۆ ئازادی یان کۆیلە؟

ڕێکه‌وتی :

2024/11/15 زائینی

۱۴۰۳/۰۸/۲۵ هه‌تاوی
2024/11/17 03:24:54
Back to Top
HTML Embed Code: