Telegram Group Search
1-s2.0-S0014579314001574-main.pdf
579.1 KB
🟩لیزین های فاژ برای مدولاسیون میکروبیوم روده

🤔اهمیت میکروبیوتا در دستگاه روده برای سلامت انسان به طور فزاینده ای شناخته شده است. در این دیدگاه، مدولاسیون میکروبیوم، یک تغییر هدفمند ترکیب میکروبی، مورد توجه قرار گرفته است. لیزین های فاژ، آنزیم های تجزیه کننده پپتیدوگلیکان کدگذاری شده توسط باکتریوفاژها، کلاس جدیدی از آنتی بیوتیک ها هستند که اکنون برای درمان عفونت های باکتریایی در حال توسعه بالینی هستند. به دلیل ویژگی آنها، لیزین ها متناسب میکروبیوم در نظر گرفته می شوند.

🤔این مقاله فرصت ها و چالش های استفاده از لیزین ها را به عنوان تعدیل کننده های میکروبیوم بررسی می کند. ابتدا، پتانسیل های اندولیزین ها، که می تواند با استفاده از مهندسی پروتئین یا روش های تحویل هدفمند تعدیل شود، مورد بحث قرار می گیرد.

🤔در مرحله بعد، موانع و راه‌حل‌های ممکن برای ارزیابی میکروبیوم دوستی لیزین‌ها در نظر گرفته می‌شوند. در نهایت، تحویل لیزین به دستگاه روده، از جمله روش‌های تحویل احتمالی مانند حامل های مبتنی بر ذرات و پروبیوتیک مورد بحث قرار می‌گیرد. نقشه برداری از موانع توسعه لیزین ها به عنوان تعدیل کننده های میکروبیوم و شناسایی راه های ممکن برای غلبه بر این موانع می تواند به توسعه آنها کمک کند. به این ترتیب، کاربرد این عوامل ضد میکروبی ابتکاری را می‌توان گسترش داد و در نتیجه از ویژگی های آنها استفاده کرد.

#معرفی_مقالات
✉️@IDS_Bio
✉️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💣جنگ می‌تواند روی عملکرد DNA کودکان تأثیر بگذارد:

🕊️پژوهشگران دانشگاه ساری در انگلستان، برای اولین‌بار اقدام به بررسی نمونه‌های بزاق جمع‌آوری شده از ۱۵۰۷ کودک پناهنده سوری کردند که در کمپ‌های موقت داخل کشور لبنان زندگی می‌کنند. این کودکان که سن آنها بین ۶ الی ۱۹ سال عنوان شده‌است، مورد بررسی و تحلیل متیله‌شدن DNA قرار گرفتند. طی فرایند مذکور، مواد شیمیایی ناخواسته به ماده ژنتیکی سلول اضافه می‌شوند که امکان روشن یا خاموش شدن ژن‌های خاص را پدید می‌آورد.

🕊️نظرسنجی‌هایی هم برای ارزیابی میزان تماس کودکان با جنگ توسط پژوهشگران از خود آنها یا سرپرستان، انجام گرفت. نتایج نشان داد که کودکان در معرض جنگ با شدت یا مدت زمان بیشتر، تغییرات گسترده‌تری را در سطح DNA داشتند و چندین ناحیه خاص از ماده ژنتیکی آنها دچار تغییر شده‌است. برخی از نواحی، در امور حساس و حیاتی مثل انتقال پیام‌های عصبی دخیل بودند که هرگونه تغییر در آنها، می‌تواند پیامدهای جدی را به‌دنبال داشته‌باشد.

🕊️پژوهش‌های قبلی نشان داده است که آسیب‌های روانی دیگر مثل تروما، فقر و قلدری می‌تواند تغییراتی را در DNA ایجاد نماید. البته تغییرات ناشی از جنگ، متفاوت با الگوهای قبلی بوده است؛ در نتیجه می‌توان گفت که جنگ با تغییر در نواحی منحصربه‌فرد در ماده ژنتیکی فرد، می‌تواند تأثیرات فیزیکی و روانی مختص به خود را روی قربانیان داشته‌باشد. همچنین کند شدن روند رشد و توسعه قسمت‌های مختلف از جمله مغز، یکی دیگر از آثار فیزیکی غیرمستقیم جنگ روی کودکان عنوان شده‌است.

🕊️از دیگر یافته‌های تحقیق اخیر که بخشی از مطالعه هم‌گروهی BIOPATH روی کودکان مهاجر محسوب‌می‌شود، تأثیر شدیدتر جنگ روی DNA دخترها در مقایسه با پسرها بوده است. ژن‌های دخیل در پاسخ‌های استرس و رشد مغز، بیشترین تغییر را در کودکان شاهد بودند؛ اما میزان آن در دختران بیشتر گزارش شده‌است. محققان پیش‌بینی می‌کنند که به همین دلیل، آثار جنگ می‌تواند به‌شکل جدی‌تر و طولانی‌تر در دختران ظاهر شود و مشکلات جدی را برای سلامت آنها ایجاد کند.

🌐لینک مقاله
#معرفی_مقالات
✈️@IDS_Bio
✈️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🩸ایستادن طولانی‌مدت در محل کار با افزایش فشار خون رابطه دارد

⬅️محققان فنلاندی دریافتند ایستادن طولانی‌مدت در محل کار تأثیر منفی بر فشار خون 24 ساعته افراد داشته است و بیشتر نشستن در محل کار با فشار خون بهتر ارتباط دارد. این پژوهش نشان می‌دهد در طول ساعات کاری نوع فعالیت ممکن است بیشتر با فشار خون 24 ساعته مرتبط باشد تا فعالیت‌هایی که در اوقات فراغت انجام می‌دهیم.

⬅️ورزش منظم برای کنترل فشار خون مهم است. به‌ویژه، ورزش هوازی بر کاهش فشار خون تأثیر مثبت دارد اما فعالیت بدنی روزانه نیز می‌تواند تأثیر مفیدی بگذارد. مطالعات قبلی نشان داده ورزش در اوقات فراغت برای سیستم قلبی عروقی مفیدتر از فعالیت بدنی در محل کار است که حتی می‌تواند برای سلامتی مضر باشد. اکنون این پژوهش جدید در تأیید یافته‌های گذشته انجام شده است.

⬅️محققان دانشگاه تورکو فنلاند با استفاده از شتاب‌سنج‌هایی که روی ران نصب‌ شده‌اند، فعالیت بدنی 156 نیروی کار شهرداری را در ساعات کار، اوقات فراغت و روزهای تعطیل اندازه‌گیری کردند. علاوه‌براین، شرکت‌کنندگان در این تحقیق از فشارسنج همراه استفاده کردند که به مدت 24 ساعت فشار خون آنها را هر 30 دقیقه خودکار اندازه‌گیری می‌کرد.

⬅️طبق تجزیه‌وتحلیل محققان و بررسی میزان فعالیت در محل کار و میزان فشار خون، فعالیت بدنی در محل کار می‌تواند برای قلب و سیستم گردش خون مضر باشد. به‌ویژه ایستادن طولانی‌مدت می‌تواند فشار خون را افزایش دهد؛ زیرا بدن با انقباض عروق خونی و افزایش قدرت پمپاژ قلب، گردش خون را در اندام‌های تحتانی افزایش می‌دهد.

⬅️میز ایستاده نسبت به نشستن در دفتر می‌تواند تغییر خوبی ایجاد کند اما ایستادن بیش‌از‌حد نیز ممکن است مضر باشد. درکل اگر در محل کار عمدتاً کارهای خود را ایستاده انجام می‌دهید، بهتر است هر نیم ساعت یک‌ بار پیاده‌روی کنید یا کمی بنشینید؛ البته به این معنی نیست که باید در محل کار دائم بنشینید. محققان می‌گویند باید بین نشستن و ایستادن تعادل برقرار کنید.

⬅️علاوه‌براین، نتایج این پژوهش نشان می‌دهد کار بی‌تحرک به‌خودی‌خود لزوماً برای فشار خون مضر نیست. در عوض، محققان بر اهمیت فعالیت بدنی تفریحی (بیرون از محیط کار) تأکید می‌کنند.

#اخبار_روز
@IDS_Bio
@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🥱درس بخوانم یا بخوابم؟

😵‍💫در این ویدئو می‌آموزید شب بیداری با مغز شما چه می‌کند.

#مینی_یادگیری
✈️@IDS_Bio
✈️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📖 کتاب جالب ترين مسئله
عنوان انگلیسی کتاب جالب ترين اشتباه

اشتباهات داروين در كتاب《 تبار انسان》

◀️این کتاب مجموعه‌اى از مقالات تحليلى است كه به بررسى دقيق نظريات چارلز داروين دربارة دگرگشت انسان می‌پردازد.اين كتاب نقدی است به كتاب《 تبار انسان 》كه داروين در آن به منشأ انسان و فرايند تكامل او می پرداخت.

◀️اما چيزى كه اين اثر را از ديگر نقدها متمايز می‌سازد، اين است كه نويسندگان، بخشهاى مختلف نظريات داروين را با داده‌ها و يافته‌هاى علمى كنونى مقايسه می‌كنند. در هر فصل، فرضيات كه داروين در كتاب خود مطرح كرده بود، با دستاوردهاى ۱۵۰ سال گذشته مورد تحليل قرار می دهد.

◀️داروين در زمان خود، با بررسی داده‌ها و مشاهدات محدود، به بينشى منحصربه‌فرد درباره‌ى دگرگشت انسان دست‌يافت، اما به دليل محدوديت‌هاى علمى1، بسيارى از ايده‌هاى او،نسبت به ديدگاه علم امروزى به طور كامل درست نبوده يا ناقص است در اين كتاب، پژوهشگران و نويسندگان مختلف به مواردى چون دگرگشت، رفتارهاى اجتماعى انسان، و ويژگی‌هاى فيزيولوثيكى و ژنتیكى پرداخته و بررسى می‌كنند كه داروين تا چه حد به واقعيت نزديك بوده و در كجاها، يافته‌هاى علمى كنونى به نتايج متفاوتى رسيدهاند‌‌.

💡خوانندگان اين كتاب می‌توانند به درستى متوجه شوند كه علم تا چه حد پيشرفت كرده و درعين‌حال، نقش داروين در بنيانگذارى حوزه های مختلف تا چه حد بوده است.


#تکامل
#داروین
#معرفی_کتاب
✉️@IDS_Bio
✉️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⬅️اپلیکیشن تشخیص افتراقی خانواده انتروباکتریاسه ازهم (entrodiff)

مناسب جهت تست های بیوشیمیایی آزمایشگاهی

🟢باکتری‌های سالمونلا، اشریشیا کلی، یرسینیا پستیس، شیگلا و کلبسیلا از اعضای خانوادهٔ انتروباکتریاسه هستند.

#️⃣#معرفی_app_کاربردی

✉️@IDS_Bio
✉️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⬅️ 7 خصوصیت که از پدر به ارث میبریم
(قسمت اول)

۱- بیماری قلبی از پدر به ارث میرسد؟

قطعا نه همه بیماری های قلبی ولی بر اساس مطالعه‌ای که توسط دانشگاه لستر انجام شد
نشان می‌دهد که کروموزوم Y(بخشی از DNA که فقط در مردان وجود دارد)، در توارث بیماری عروق کرونر (CAD) نقش دارد.

۲- ژنتیک سلامت روانی و ارث پدر!

اگرچه هر دو والد ممکن است بیماری‌های روانی را به فرزندان خود منتقل کنند با این وجود بعضی بیماری ها با احتمال بیشتری از پدر به فرزند به ارث میرسند، مخصوصا اگر پدر مسن باشد در مورد بیماری های شیزوفرنی، بیش فعالی (ADHD)، افسردگی، مشکلات مصرف مواد مخدر بررسی ها همبستگی را نشان می‌دهد‌.
در مورد مسن بودن پدر ایده محقق《تجزیه و تحلیل‌های مقایسه خواهر و برادر》بود که افزایش سن پدری با شاخص دوز-پاسخ رابطه داشت.

#ژنتیک_جذاب
#معرفی_مقالات
#پست_های_سریالی

🚀@IDS_Bio
🚀@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⬅️ ۷ ویژگی که از پدر به ارث می بریم!
(قسمت دوم)
۳- لبخند پدر!

کودکان در معرض مشکلات دندانی بیشتری از طریق ژنهای پدران خود قرار دارند. اندازه ی دندانها، اندازه ی فک و مدل دندانها ژنتیکی هستند و کودکان این صفات را از والدین خود به ارث میبرند. در ژنهای مشابه به ارث رسیده از پدر ومادر، ژن به ارث رسیده از پدر به دلیل غالبیت ژنتیکی، نسبت به همان ژن به ارث رسیده توسط مادر فعال تر خواهد بود.


۴_ قد
قد پدر شما و ژنتیک فردی او در این زمینه، نقش مهمی در تعیین قد شما خواهد داشت.
بینش علمی: ژن‌هایی مانند OCA2 و HERC2 که بر رنگ چشم افراد اثرگذار هستند، تحت تاثیر ژنتیک پدری می‌باشند. به طور مشابه، ژن FGFR2 بر نوع مو تاثیر داشته و همچنین چندین ژن در افزایش قد نقش دارند، که بسیاری از این ژن‌ها از پدران به ارث می‌رسند.


۵_بعضی سرطان ها

برخی سرطان‌ها می‌توانند از طریق پدر منتقل شوند. یکی از شایع‌ترین این موارد، سندروم لینچ است که می‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ و سایر سرطان‌ها را افزایش دهد. ژن‌های BRCA که اغلب در رابطه با سرطان پستان مورد بررسی قرار می‌گیرند نیز می‌توانند وراثت پدری داشته باشند.
🌐 منبع
#اخبار_روز
#ژنتیک_جذاب
#پست_های_سریالی
✈️@IDS_Bio
✈️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⬅️ ۷ ویژگی که از پدر به ارث می بریم!
(قسمت سوم)

⬅️ ۶- ناباروری:
مردانی که کیفیت اسپرم پایینی دارند برای بچه دار شدن از IVF کمک میگیرند. با این وجود تحقیقات نشان داده است پدرانی که در اسپرم خود مشکل دارند آنها را به فرزندان پسر خود نیز منتقل میکنند. اطلاعات چاپ شده ی اخیر که از جمع آوری مسن ترین گروه مردانی که برای بچه دار شدن از تکنیک ICSI (میکروانجکشن) استفاده کرده اند فرزندانی نیز با قدرت باروری پایین داشته اند که؛حاکی از آن است که ناباروری در مردان یک خصوصیت ژنتیکی است.

⬅️ ۷- چال گونه
دربسياري از فرهنگ ها ،چال گونه، يكی از معيار های زيبايی و جذابیت محسوب من شود؛ با اين حال، دانشمندان آن را يک نقص تعريف می كنند كه بر اثر كوتاه شان ماهيجه های صورت به وجود آمده. همچنین چال گونه را ويژگى اى ارثى می دانند چون يك صنفت ژنتيكي غالب است وبيشتراز پدر به ارث مى رسد.


#اخبار_روز
#ژنتیک_جذاب
#پست_های_سریالی
🚀@IDS_Bio
🚀@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💊کشف جدید دانشمندان می‌تواند منجر به تولید «قرص یوگا» برای کاهش سریع اضطراب شود

🟡دانشمندان بخش خاصی از مغز را شناسایی کرده‌اند که تنفس آهسته آگاهانه و اثرات تکنیک‌های مدیتیشن را کنترل می‌کند. آنها می‌گویند این پیشرفت می‌تواند منجر به توسعه گروه جدیدی از داروهای ضداضطراب شود که می‌توانند «قرص یوگا» نام بگیرند.

🟡«سونگ هان»، عصب‌شناس و یکی از محققان این مطالعه می‌گوید تولید چنین قرصی باعث می‌شود نفس‌کشیدن فردی که دچار اضطراب یا حمله عصبی شده است، به‌صورت خودکار آهسته و عمیق‌تر شود.

🟡دانشمندان در این مطالعه برای اولین بار مجموعه‌ای از سلول‌ها را در قشر مغز شناسایی کرده‌اند که مسئول تنفس آگاهانه است. همچنین نتایج این تحقیق از نظر علمی ثابت می‌کند تمرینات تنفسی، مدیتیشن و یوگا به کاهش اضطراب کمک می‌کند.

🟡به گفته هان، تحقیق آنها پتانسیل بسیار زیادی دارد. مهم‌ترین پتانسیل آن ممکن است توسعه داروهای ضداضطراب جدیدی باشد که نسبت به داروهای فعلی بسیار هدفمندتر عمل می‌کنند و احتمالاً عوارض جانبی کمتری نیز خواهند داشت. هان می‌گوید این داروها می‌توانند تأثیرات یوگا و سایر فعالیت‌های مربوط به مدیتیشن را شبیه‌سازی کنند؛ به همین دلیل نام «قرص یوگا» را برای آنها انتخاب کرده است.

🟡داروهای اضطرابی موجود در بازار، مانند زاناکس (Xanax)، بر بسیاری از نواحی مغز که رفتارهای مختلف را کنترل می‌کنند، تأثیر می‌گذارد. اما «قرص یوگا» به گفته هان فقط مداری در مغز را که مسئول تنفس آگاهانه است، هدف قرار خواهد داد.

🔗لینک مقاله
#معرفی_مقالات
✈️@IDS_Bio
✈️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💡کشف دانشمند ایرانی: چربی پنهان در بدن شاید بتواند 20 سال زودتر آلزایمر را پیش‌بینی کند

☺️محققی ایرانی و همکارانش ارتباطی شگفت‌انگیز بین چربی احشایی (چربی غیرقابل‌مشاهده که در اطراف اندام‌های داخلی ایجاد می‌شود) و پروتئین‌های غیرطبیعی مغز مرتبط با آلزایمر کشف کردند؛ به عبارت دیگر، می‌توان از طریق این چربی‌ها تا 20 سال زودتر آلزایمر را پیش‌بینی کرد.

☺️دکتر «مهسا دولتشاهی»، سرپرست محققان در پژوهش حاضر، با استفاده از تکنیک‌های تصویربرداری پیشرفته، میزان چربی بدن و مغز شرکت‌کنندگان را با جزئیات بی‌سابقه‌ای بررسی کرد. محققان از اسکن PET مغز برای ردیابی تجمع پروتئین‌های آمیلوئید و تاو (شاخص‌های بارز در شناسایی آلزایمر) و اسکن‌های MRI برای اندازه‌گیری انواع مختلف چربی بدن استفاده کردند. آنها دریافتند چربی احشایی با آلزایمر ارتباط مهمی دارد.

☺️مهسا دولتشاهی می‌گوید: «ما ارتباط BMI [شاخص توده بدنی]، چربی احشایی، چربی زیرپوستی، چربی کبد، چربی ران و ماهیچه همچنین مقاومت به انسولین و HDL (کلسترول خوب) را با رسوب آمیلوئید و تاو در بیماری آلزایمر بررسی کردیم.» به گفته او چربی احشایی بالاتر با سطوح بالاتر 2 پروتئین پاتولوژیک آلزایمر (آمیلوئید و تاو) مرتبط است. همچنین با شناسایی چربی احشایی می‌توان تا 20 سال زودتر از بروز علائم آلزایمر، این بیماری را پیش‌بینی کرد.

☺️یافته‌های این پژوهش در نشست سالانه انجمن رادیولوژی آمریکای شمالی (RSNA) ارائه شد.

#اخبار_روز
@IDS_Bio
@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
😶آیا اضطراب و استرس باعث جوش صورت می‌شود؟
#مینی_یادگیری
✈️@IDS_Bio
✈️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔣معرفی فیلم splice

🔴داستان درباره زوجی دانشمند است که بر روی ایده‌ای که منجر به تولید داروهایی برای درمان میشود کار میکنند.

🔴آنها سعی میکنند با استفاده از علوم مختلف از جمله دانش کلونینگ و بیوتکنولوژی، موجوداتی و حتی نمونه‌ای از انسان را شبیه‌سازی کنند تا از طریق استفاده از آنها به داروهایی که در نظر دارند برسند.

🔴داستان این است که چگونه مهندسان ژنتیک سعی کردند با پیوند دادن DNA حیوانات مختلف به شهرت برسند تا DNA جدیدی برای استفاده پزشکی تشکیل دهند.

#ژنتیک_جذاب
#معرفی_فیلم
✈️@IDS_Bio
✈️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ijms-20-00340.pdf
1.2 MB
🔹معرفی مقاله مکانیسم های فرار🏃 ایمنی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس🦠

◀️آمار مرکز کنترل بیماری ها (CDC) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) در سال 2017 نشان می دهد که 10.0 میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری سل مبتلا شده اند. مایکوباکتریوم توبرکلوزیس (MTB) یک باکتری درون سلولی است که عمدتا به ماکروفاژها حمله کرده و آپوپتوز آنها را مهار می کند. این می تواند به یک عفونت طولانی مدت در انسان تبدیل شود و باعث ایجاد یک سری تغییرات پاتولوژیک و تظاهرات بالینی شود. در این مقاله، درباره ایمنی ذاتی از جمله مهار آنتی اکسیدان ها، بلوغ و اسیدی شدن فاگولیزوزوم ها و به ویژه آپوپتوز و اتوفاژی ماکروفاژها را بحث می کنیم. علاوه بر این، ما همچنین در مورد پاسخ ایمنی تطبیقی ​​و تشکیل گرانولوم توضیح می دهیم. درک کامل این مکانیسم های فرار برای پیشگیری، تشخیص و درمان سل از اهمیت زیادی برخوردار است.

💡کلمات کلیدی:مایکوباکتریوم توبرکلوزیس؛ ماکروفاژها؛ آپوپتوز؛ ایمونولوژی؛ فرار ایمنی
🔴سال انتشار:2019

#️⃣#ایمونولوژی
#️⃣#معرفی_مقالات

🚀@IDS_Bio
🚀@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹در دوران بارداری و شیردهی به شدت روده مادران تغییر می‌کند!

🔸 هنگامی که زنان باردار هستند بدن آنها شروع به تغییر می کند و اندام های مختلف مانند سینه ها یا سیستم ایمنی بدن برای اطمینان از سلامت مادر و کودک سازگار می شوند. این در طول تکامل در همه پستانداران اتفاق می افتد. یک تیم تحقیقاتی بین‌المللی به رهبری جوزف پنینگر و ماساهیرو اونجی، اکنون یافته‌های شگفت‌انگیزی را گزارش می‌کنند که روده نیز در زنان باردار و شیرده کاملاً تغییر می‌کند و در نتیجه سطح روده دو برابر می‌شود محققان همچنین اولین شواهد ژنتیکی و مکانیکی را در مورد اینکه چگونه این گسترش اپیتلیال روده در مادران اتفاق می‌افتد، با پیامدهای مستقیم بر سلامت نسل‌های مختلف نوزادان ارائه می‌کنند. این مطالعه در "Nature" منتشر شده است.

💡 این تیم چندملیتی مشاهده کردند که پرزهای روده در دوران بارداری و شیردهی دوباره سازماندهی می شوند و به طور قابل توجهی بزرگ می شوند. دو برابر شدن سطح آنها این مطالعات روی موش‌های اصلاح‌شده ژنتیکی و ارگانوئیدهای روده‌ای موش‌ها و انسان‌ها - بافت‌های سه‌بعدی خودسازماندهی مشتق‌شده از سلول‌های بنیادی در روده، انجام شد. از نظر مکانیکی، محققان سیستم RANK/RANKL را به عنوان کلید بزرگ شدن پرزهای روده باریک در طول تولید مثل شناسایی کردند که توسط هورمون های جنسی و شیردهی تنظیم می شود. هنگامی که موش‌ها فاقد سیستم RANK/RANKL در روده بررسی کردند، انبساط پرز در دوران بارداری و شیردهی به طور قابل‌توجهی مختل شد.
🌐 منبع

#اخبار_روز
✈️@IDS_Bio
✈️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💬7 عضو بدن که برای ادامه ی زندگی به آن ها احتیاج نداریم!

#مینی_یادگیری
@IDS_Bio
@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
bmj-2023-078386.full.pdf
391.9 KB
😯خوردن منظم شکلات تلخ می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد

🍫در این پژوهش محققان هر چهار سال یکبار از شرکت‌کنندگان می‌خواستند پرسش‌نامه‌های خاصی را پر کنند؛ محققان ارتباط دیابت نوع 2 و مصرف شکلات را در 192 هزار و 28 نفر و تفاوت مصرف شکلات تلخ با شیری را در 111 هزار 654 نفر بررسی کردند.

🍫پژوهشگران دریافتند فواید شکلات تلخ در شکلات‌های شیری وجود ندارد؛ خوردن منظم شکلات شیری با افزایش وزن مرتبط بود: «مصرف شکلات شیری ارتباط مثبتی با افزایش وزن داشت. در مقایسه با افرادی که مصرف شکلات خود را تغییر ندادند، افزایش مصرف شکلات شیری طی دوره‌های چهارساله با 0.35 کیلوگرم افزایش وزن بیشتر همراه بود. افزایش مصرف شکلات تلخ با تغییر وزن ارتباطی نداشت.»

🍫درکل، فلاونول‌ها (Flavanol) –آنتی‌اکسیدان پلی‌فنول که در میوه‌ها و سبزیجات نیز وجود دارد– با بهبود سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. شکلات تلخ با 50 تا 80 درصد کاکائو بالاترین فلاوان 3-اُل (Flavan-3-ol) با 3.65 میلی‌گرم در یک گرم شکلات را دارد؛ در مقابل به‌طور میانگین ​​35 درصد شکلات‌های شیری فقط 0.69 میلی‌گرم از این ترکیبات را دارند.

🍫به همین دلیل، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 میان افرادی که 5 بار در هفته یک وعده شکلات تلخ می‌خوردند، 21 درصد کمتر بود اما افزایش مصرف شکلات شیری، با افزایش وزن طی طولانی‌مدت همراه بود. براساس نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه، 11.1 درصد بزرگسالان در آمریکا منظم شکلات می‌خورند اما فقط 1.4 درصد آنها شکلات تلخ (شکلات‌هایی که حاوی 45 درصد یا بیشتر کاکائو هستند) مصرف می‌کنند.

#معرفی_مقالات
✈️@IDS_Bio
✈️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☀️چهار دقیقه فعالیت سنگین در روز می‌تواند ریسک حمله قلبی در زنان را نصف کند

☺️مدت‌هاست که دانشمندان می‌دانند فعالیت‌های سنگین و طولانی با ریسک پایین بیماری‌های قلبی-عروقی در ارتباط هستند. اما تا به امروز مشخص نبود دوره‌های کوتاه‌تر این نوع فعالیت، که اغلب بخشی از روال زندگی روزمره هستند، در سلامت قلب نقش دارند یا نه. پژوهشگران می‌گویند این به خصوص برای زنانی اهمیت دارد که به دلایل مختلف نمی‌توانند به‌طور مرتب ورزش کنند؛ زیرا زنان در هر سنی معمولاً سلامت قلبی-عروقی کمتری نسبت به مردان دارند.

☺️در مطالعه مذکور، پژوهشگران به اثر «سبک زندگی با فعالیت‌های فیزیکی شدید و متناوب» روی سلامت قلب مردان و زنان پرداختند.

☺️تأثیر این فعالیت‌های کوتاه‌مدت، مثلاً پیاده‌روی سریع برای رسیدن به اتوبوس، در زنان آشکار بود. ۱.۵ تا چهار دقیقه فعالیت فیزیکی سنگین در روز منجر به «ریسک بسیار کمتر» برای مشکلات قلبی می‌شود.

☺️پژوهشگران می‌گویند این فعالیت‌ها، مثلاً بالارفتن از پله‌ها به‌جای آسانسور، یک هدف ورزشی خوب برای زنانی هستند که نمی‌توانند یا نمی‌خواهند ورزش کنند.

☺️پژوهشگران از داده‌های ۸۱٬۰۵۲ بزرگسال در پروژه Biobank بریتانیا استفاده کردند. این افراد از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ به‌مدت هفت روز یک ردیاب سلامتی پوشیده بودند و سلامت قلب آن‌ها تا نوامبر ۲۰۲۲ زیرنظر گرفته شد. در این بین، ۲۲٬۳۶۸ نفر از افراد هیچ فعالیت ورزشی منظمی نداشتند یا فقط یک بار در هفته به پیاده‌روی می‌رفتند.

☺️زنانی که به‌طور میانگین ۳.۴ دقیقه فعالیت فیزیکی شدید داشتند، اما ورزش نمی‌کردند، نسبت به زنانی که هیچ فعالیت فیزیکی‌ای نداشتند، ۴۵ درصدکمتر در معرض خطر حمله قلبی، سکته مغزی یا نارسایی قلبی بودند. به‌خصوص ریسک حمله قلبی ۵۱ درصد کمتر و ریسک رشد نارسایی قبی ۶۷ درصد کمتر بود.

☺️این اثر در مردان کمتر واضح و معنادار بود. مردانی که به‌طور میانگین ۵.۶ دقیقه در روز فعالیت شدید داشتند اما ورزش نمی‌کردند، ۱۶ درصد کمتر در معرض حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی بودند.

☺️این یافته‌های نشان می‌دهند که وقتی پای سلامت قلب و کاهش ریسک حمله قلبی و سکته در میان باشد، هر میزانی از فعالیت فیزیکی مهم است. حتی چند دقیقه فعالیت فیزیکی شدید در روز برای سلامت قلبی-عروقی زنان میانسالی که به‌طور منظم ورزش نمی‌کنند حیاتی است. البته متخصصان همچنان توصیه می‌کنند که افراد در صورت امکان حداقل ۱۵۰ دقیقه در هفته فعالیت ورزشی داشته باشند.

🔗لینک مقاله
#معرفی_مقالات
✈️@IDS_Bio
✈️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
معرفی دوره های پاییزی در یک نگاه- پنجمین دوره

عنوان دوره: «آشنایی با عصب شناسی زبان»

🔜 زمان برگزاری جلسه اول: پنجشنبه، 22 آذر ساعت 17

🔸سرفصل جلسات:

💥هفته اول: معرفی دوره و معارفه
💥هفته دوم: مفاهیم مقدماتی
💥هفته سوم: مروری بر روشها-بخش اول
💥هفته چهارم: مروری بر روشها- بخش دوم
💥هفته پنجم: بررسی مسیر آواها در مغز
💥هفته ششم: کدهای عصبی گفتار و واج ها
💥هفته هفتم: فعال سازی واژه ها
💥هفته هشتم: پردازش معنا
💥هفته نهم: پردازش ساختارها و پیش بینی
💥هفته دهم: تشکیل و پردازش جمله ها


👤با حضور:

👤دکتر مولود صفوی، دانش آموخته دانشگاه پتسدام آلمان، مدیر دپارتمان آموزش ANT Neuro آلمان، مدیرعامل موسسه دانش زبان و مغز
👤 دکتر نیره جودی، دانش آموخته زبان شناسی از دانشگاه علامه طباطبایی، عضو هیات مدیره موسسه دانش زبان و مغز


🔣نحوه ثبت نام:

https://www.group-telegram.com/IDS_Psy/311

🔴کسب اطلاعات بیشتر:

  @interdisciplinaryschools2

🚀 |@IDSchools|
🚀 |@IDS_Psy|
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/01/23 01:33:30
Back to Top
HTML Embed Code: