Telegram Group Search
⚜️انجمن نانوبیوتکنولوژی دانشگاه خوارزمی برگزار میکند⚜️

🔆کارگاه جامع آموزش مبانی کار با نرم افزار Adobe Illustrator🔆

📌مخاطبین: تمامی دانشجویان حوزه های مختلف علوم زیستی ، شیمی ، فیزیک و تربیت بدنی

📚مناسب برای طراحی تصاویر مقالات و پایان نامه ها
🗓تاریخ برگزاری:
چهارشنبه 28 اردیبهشت ساعت 18 تا 21
جمعه 30 اردیبهشت ساعت 10 الی 13
جمعه 30 اردیبهشت ساعت 14 الی 17

📜هزینه شرکت در کارگاه: 120 هزارتومان به مناسبت تاسیس انجمن نانوبیوتکنولوژی

📝جهت ثبت نام به آیدی تلگرامی @pedrammaafi پیام دهید.

🌐در بستر ادوبی کانکت

--------------------------------------------
@KHU_Nanobiotechnology
🛎 دانشکده علوم زیستی دانشگاه خوارزمی با همکاری انجمن های علمی دانشجویی برگزار می کند 🎉🪅🦠🧬


🎊🎈جشن حضور دانشجویان🎈🎊


♨️ همراه با
موسیقی زنده🎻
مسابقه🤹
جوایز نفیس🎁
پذیرایی 🧁

با حضور :
هیئت رئیسه دانشکده
اعضا هیئت علمی
کارکنان دانشکده

⭕️ ویژه تمامی رشته های تحصیلی دانشکده علوم زیستی در تمامی مقاطع تحصیلی

🗓 دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱

ساعت ۱۱ تا ۱۳ ظهر

مکان: کرج_دانشگاه خوارزمی_ دانشکده علوم، طبقه همکف_ سالن شهدا


🆔 @KUBS_KHU🌐
‍ مشاهدات در مقیاس نانو، نحوه‌ی توصیف حرکت زلزله توسط دانشمندان را ساده‌تر می‌کند.
دانشمندان با استفاده از مشاهده‌ی مدل‌های مبتنی بر ضرایب اصطکاک سنگ‌ها و کانی‌ها، محاسباتی کرده و این محاسبات می‌توانند قدرت گسل را نشان دهند و پیامدهایی که برای قدرت و فرکانس زلزله دارد را روشن کنند. به‌کارگیری این مدل‌های تجربی، به پیش‌بینی زلزله کمک می‌کند. این مطالعات که توسط پروفسور مهندسی عمران و محیط زیست _رزا اسپینوزا مارزال_ هدایت می شوند، به رابطه‌ی بین اصطکاک و زبری سطح کلسیت که یکی از کانی‌های رایج تشکیل‌دهنده در پوسته‌ی زمین است می‌پردازند.
یکی از دانشجویان فارغ‌التحصیل که در زمینه‌ی نانو تحقیق می‌کند گفته است:《هدف ما، استفاده از مشاهدات میکروسکوپی برای پرکردن شکاف بین دنیای نانومقیاس و مقیاس کلان برای توصیف رفتار خطا با استفاده از پیچیدگی کمتر است.》
طبق آزمایش، چگونگی زبری مواد‌‌معدنی در مقیاس نانو بر رفتار گسل تاثیرگذار است. نتایج مطالعات اخیر نشان می‌دهد که آب، استحکام گسل را در مقایسه با مکان خشک، کاهش می‌دهد و همچنین زلزله با فرکانس پایین در امتداد گسل‌های مرطوب رخ می‌دهد. درواقع این پیشرفت ممکن است به زلزله‌شناسان کمک کند تا بتوانند با توجه به مطالعاتی که انجام‌گرفته، مشخص‌کنند که تنش در کجای پوسته‌ی زمین ایجاد می‌شود و سرنخ‌هایی برای مکان و زمان وقوع زلزله ارائه دهند.
این تیم تصدیق می‌کند که هنوز عوامل زیادی وجود دارند که باید درنظر‌گرفته‌ شوند؛ از جمله دما و تاثیر سایر کانی‌های پوسته‌ی زمین مثل کواترز و میکا. محققان قصد دارند این متغیرها را در مدل‌های آینده بگنجانند.

مترجم : زهرا نوروزی
ویراستار : یونس آذرخشی

#تیم_اخبار

منبع: https://www.sciencedaily.com/releases/2022/08/220803120353.htm
    فناوری جدیدی در تست رپید کووید 19، PCR را سریع‌تر از آزمایش‌های مشابه در بازار انجام می‌دهد.
    برای بیش از 30 سال، واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR)، استاندارد طلایی در آزمایش‌های تشخیصی مولکولی بوده‌است که مواد ژنتیکی را شناسایی می‌کند. مانند مواردی که از یک ویروس یا DNA انسان می‌گیرد. اما PCR، از جمله واکنش زنجیره‌ای پلیمراز رونویسی معکوس (RT-PCR)، بیشتر در آزمایشگاه‌های بزرگ و متمرکز انجام می‌شود نه در تست‌های نقطه مراقبت (POC) خارج آزمایشگاهی؛ زیرا ابزار دقیق آن حجیم و گران است و زمان زیادی را برای به نتیجه رسیدن نیاز دارد. و برای اجرای آن نیاز به تکنسین‌های آموزش‌دیده دارد. این محدودیت‌ها منجر به کمبود تشخیص دقیق POC و همچنین گلوگاه‌هایی در نتایج آزمایش‌ها، به ویژه در طول همه‌گیری COVID-19 شده‌است.
    محققان در Columbia Engineering و Rover Diagnostics اعلام کرده‌اند که یک پلتفرم RT-PCR ساخته‌اند که نتایجی را در 23 دقیقه ارائه می‌دهد و با آزمایش‌های آزمایشگاهی طولانی‌تر مطابقت دارد و سریع‌تر از سایر تست‌های PCR موجود در بازار است. و می‌توان آن را برای آزمایش طیف وسیعی از بیماری‌های عفونی و نه تنها COVID-19، بلکه آنفولانزا، استرپتوکوک و سایر ویروس‌هایی که نیاز به تشخیص سریع دارند تطبیق داد. حساسیت هدفمند آن نسبت به سایر انواع تست‌ها مانند همدما، آنتی‌ژن و CRISPR بیشتر است. و تنها با دو پوند، Rover PCR به راحتی قابل حمل است و هر کسی می تواند از آن استفاده کند. Sam Sia _پروفسور مهندسی بیومدیکال و معاون دانشکده_  برای چهارمین هدف و تأثیر استراتژیک در کلمبیا گفت: «هدف ما ایجاد پلتفرمی بود که بتواند در مکان‌هایی که نتایج برگشت سریع مهم هستند، در داروخانه‌ها، مراکز حمل‌ونقل، رویدادهای عمومی و شرکت‌هایی که کارمندانی را به سر کار بازمی‌گردند، مورد استفاده‌ قرار گیرد.» 
    این سیستم با همکاری Rover Diagnostics، یک استارت‌آپ بیوتکنولوژی که در سال 2018 توسط سیا و کارآفرین زنجیره‌ای فناوری_Mark Fasciano_ مدیرعامل Rover تأسیس شد توسعه‌یافت. این پلتفرم از تکنیک‌های آماده‌سازی نمونه توسعه‌یافته در آزمایشگاه سیا استفاده می‌کند. همراه با رویکردی جدید برای چرخه‌ی حرارتی که روش استاندارد دستگاه Peltier را کنار گذاشته‌است _که نمونه را از بیرون ویال گرم می‌کند در عوض، سیستم Rover از یک فرآیند فتوترمال - ترموسایکلینگ پلاسمونیک - استفاده می‌کند که به نانوذرات تابش شده توسط نور برای تولید سریع گرما از درون متکی‌است_
    این تیم با موفقیت PCR کمی ترانس کریپتاز معکوس (RT-qPCR) را در یک ظرف واکنش حاوی تمام معرف‌های PCR انجام دادند. qPCR تکنیک آزمایشگاهی استاندارد طلایی فعلی برای شناسایی عفونت کووید است. این تکنیک کمیت واحدهای عفونی را فراهم می‌کند اما تعدادی از موانع را نیز برای کوچک‌سازی نقطه‌مراقبت (POC) ایجاد می‌کند.
    در مطالعه‌ای که امروز در Nature Nanotechnology منتشر شده‌است، محققان این چالش‌ها را با استفاده از نانوذرات پلاسمونیک _ذرات فلزی گسسته‌ای که با انتشار گرما به نور مادون قرمز پاسخ می‌دهند_  برای دستیابی به RT-qPCR در زمان واقعی و مالتی.پلکس در نمونه‌های بالینی مورد بررسی قرار دادند. Fasciano دانشمند کامپیوتر که کارآفرین نرم‌افزاری و بیوتکنولوژی است، می‌گوید: «این واقعاً می‌تواند به ارائه تشخیص‌های بالینی مولکولی سریع و دقیق در تنظیمات غیرمتمرکز کمک کند. چرخه حرارتی، که برای آزمایش DNA و RNA بسیار حیاتی است اکنون می‌تواند تسریع شود و پزشکان و بیماران به طور یکسان نیازی به انتظار طولانی برای نتایج نخواهند داشت.
تیم Rover در حال توسعه محصول تجاری است که می تواند COVID-19، انواع آن و سایر بیماری های عفونی را شناسایی کند.

مترجم : کیمیا صحرائیان
ویراستار : یونس آدرخشی

#تیم_اخبار

منبع:
https://nano-magazine.com/news/2022/7/26/new-covid-19-rapid-test-technology-performs-pcr-faster-than-similar-tests-on-the-market
https://www.shutterstock.com/image-photo/covid-19-pcr-test-nurse-hands-1936267804
محققان روش جدیدی برای واکسیناسیون ازطریق بینی ایجاد کرده اند که می تواند منجر به محافظت بهتری در برابر پاتوژن‌هایی مانند ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV) و SARS-CoV-2 شود(ویروسی که باعث COVID-19 می شود).این فناوری، پاسخ های ایمنی قوی ای را در موش ها و نخستی ها ایجاد کرده است.
در طول تاریخ، ساخت موفقیت آمیز واکسن‌های بینی، که از طریق نبولایزر یا اسپری منتقل می‌شوند دشواربوده است زیرا مخاط بینی معمولاً اجزای واکسن مانند آنتی ژن های پروتئینی را قبل از اینکه بتوانند به بافت های زیرین دسترسی پیدا کنند تا سلول های ایمنی بدن را فعال کنند، تجزیه می کند.
با این حال، واکسن های بینی پتانسیل ایجاد ایمنی بیشتری نسبت به واکسن هایی که با سوزن تزریق میشوند را دارند، زیرا برای بسیاری از بیماری‌هایی که از طریق دستگاه تنفسی فوقانی منتقل می‌شوند، مانند COVID-19، واکسن‌های بینی پتانسیل ایجاد پاسخ‌های ایمنی در نواحی دقیق عفونت مانند بینی، دهان و ریه‌ها را دارند. با این حال بیشتر آنها از پاتوژن‌های زنده ی ضعیف شده استفاده می‌کنند که نمی‌توان آن‌ها را به افرادی که دارای نقص ایمنی هستند تزریق کرد.
بریتانی هارتول، استادیار دانشگاه مینه‌ سوتا و تیمش راهی برای کمک به آنتی ژن های واکسن برای دور زدن موانع مخاطی بینی با مهندسی کردن آنها برای اتصال به پروتئینی به نام آلبومین، که به طور طبیعی در بدن انسان وجود دارد و توانایی دور زدن این موانع را دارد، یافته اند، که آنتی ژن‌ها می‌توانند روی آلبومین حرکت کنند تا به مقصد خود که بافت‌های ایمنی زیرین بینی است برسند تا شروع به فعال‌سازی پاسخ ایمنی کنند.
بریتانی هارتول میگوید: «واکسن‌هایی که تزریق می‌شوند معمولاً در جهت ایجاد ایمنی در این بافت‌های مخاطی نیستند و بیشتر در جهت ایجاد مصونیت در خون اند ، به نوعی مانند یک دفاع پشتیبان عمل میکنند. اما ایده ی ایجاد مصونیت در نواحی مخاطی، مانند بینی، این است که بیشتر یک دفاع خط مقدم ایجاد می کند که می تواند بهتر در برابرانتقال این بیماری ها محافظت کند و همچنین پاسخ های آنتی بادی بسیار قوی ای در خون نیز فعال شود».
هارتول به مطالعه و توسعه این فناوری جدید واکسن در آزمایشگاه خود در دانشگاه شهرهای دوقلوی مینه سوتا ادامه می دهد و امیدوار است در آینده آن را با سایر بیماری ها و بیماری ها تطبیق دهد.

مترجم:مهشاد یزدانی
#تیم_اخبار

منبع:

https://www.sciencedaily.com/releases/2022/08/220810105212.htm
🎗سلتکس با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان برگزار می کند.

🟢 اولین دوره و رویداد تخصصی کارآفرینی در حوزه های امنیت غذایی، زیست فناوری و سلامت

🔷️مزایا و فرصت ها
🔸️ آشنایی و بهره مندی از مزایای "طرح تقسیم کار ملی"
🔸️بهره مندی از "امتیازات فراخوان سلتکس" پس از اخذ آزمون
🔸️آشنایی و ارتباط با شرکت ها و شتاب دهنده های حوزه های مطرح
🔸️بازدید از غرفه شرکت ها و شتاب دهنده های دانش بنیان در رویداد حضوری
🔸️همراه با ارائه گواهی معتبر

❄️ ۳ رویداد مجازی و ۱ همایش حضوری

🗓 زمان رویداد اول: پنجشنبه ۳ آذر ۱۴۰۱-ساعت ۱۴:۰۰

💡 لینک ثبت نام
🌐https://evnd.co/RjfRl

برای دریافت کد تخفیف ۴۰ درصدی به تعداد محدود به شماره زیر پیام دهید.
۰۹۹۲۸۸۰۶۱۷۷

@CellTexir
⚜️انجمن نانوبیوتکنولوژی دانشگاه خوارزمی برگزار میکند⚜️

🔆کارگاه حضوری PCR و الکتروفورز

📌مخاطبین: تمامی دانشجویان حوزه های مختلف علوم زیستی ، شیمی ، فیزیک و تربیت بدنی

📚مناسب برای افزایش توانمندی های ازمایشگاهی

🥇همراه با گواهی معتبر انگلیسی

🗓تاریخ برگزاری:
۲۹ و ۳۰ شهریور ماه


📜هزینه شرکت در کارگاه: دو میلیون تومان

📝جهت ثبت نام به آیدی تلگرامی @pedrammaafi پیام دهید.

🌐محل برگزاری:
تهران/خیابان اسکندری شمالی/آزمایشگاه آزمون سلامت آسا

--------------------------------------------

@KHU_nanobiotech
Forwarded from انجمن نانوفناوری دانشگاه تهران (Ali Tajerian (@UTNano))
#اطلاعیه_۱
#مسابقه_ملی

🎖 پیش ثبت‌نام سیزدهمین مسابقه ملی نانو توسط انجمن نانو دانشگاه تهران (رتبه نخست کشوری)


⭕️فقط تا ۶ آذر؛ پیش ثبت‌نام مسابقه ملی نانو⭕️

این فرصت دیگه تکرار نمیشه؛ بدو که جا نمونی!!🏃🏻🏃🏻

🎯 علاقه‌مندان می‌توانند از هر رشته و دانشگاهی (دانشجو یا فارغ التحصیل) در سراسر کشور بواسطه ثبت‌نام از انجمن نانو دانشگاه تهران، از 70% تخفیف (پرداخت ۴۰ هزارتومان به جای ۱۳۰ هزارتومان) جهت دریافت بلیط مسابقه بهره ببرند؛ همچنین شما عزیزان می‌توانید در صورت درخواست از کوییزهای هفتگی، کلاس‌های رفع اشکال، برنامه مطالعاتی، آزمون‌ها و . . . بهره‌مند شوید.


نکته مهم:
جهت آشنایی با روال کلی مسابقه روی کلمه (چجوریه❗️) و جهت آگاهی از جوایز و امتیازات این مسابقه بر روی عبارت (چیا میدن🤔) که در پایین این متن آمده کلیک کنید:

     چجوریه❗️     چیا میدن🤔


📥راه‌های ارتباطی با انجمن نانو دانشگاه تهران:

🆔 @UTNano_Admin



کانال و گروه انجمن رسمی نانو دانشگاه تهران:
👉🏻 @UTNano
👉🏻 @UTNanoGroup
2024/11/18 06:32:16
Back to Top
HTML Embed Code: