group-telegram.com/NarchZis/264
Last Update:
کرمی که درون چشمها زندگی میکند!
👁 لوئیازیس یک بیماری بافت زیر جلدی و زیرمخاطی چشم است که عامل آن یک نماتد فیلارید به نام loa loa است، معمولاً بهعنوان کرم چشم آفریقایی شناخته میشود. این انگل از طریق نیشهای مکرر مگسهای روزگذر به افراد منتقل مییابد و این مگسها عمدتاً در جنگلهای بارانی غرب و مرکز آفریقا زندگی میکنند.
ناقل فیلاریازیس Loa loa، مگسهایی از دو گونهی جنس Chrysops، یعنی C. silacea و C. dimidiata هستند.
🦟 یک مگس آلوده از جنس کریزوپس (مگسهای روزگزنده) لاروهای فیلاریال را به پوست میزبان انسانی وارد میکند. این لاروها به داخل زخم گزش نفوذ کرده و در نهایت به لاروهای بالغ تبدیل میشوند که معمولاً در بافت زیر جلدی زندگی میکنند و به آن ناحیه پوست باعث تورم میشوند.
🪱 طول کرمهای ماده بین 40 تا 70 میلیمتر و قطر آنها 0.5 میلیمتر است، در حالی که طول کرمهای نر بین 30 تا 34 میلیمتر و قطر آنها 0.35 تا 0.43 میلیمتر میباشد.
😷اکثر افرادی که به این بیماری مبتلا میشوند علائم خاصی ندارند، اما میتوان به تورمهای خارشدار و بدون درد اشاره کرد که ممکن است در هر نقطه از بدن ظاهر شوند، هرچند احتمال بیشتری وجود دارد که این تورمها در نزدیکی مفاصل مشاهده شوند. کرمها به وضوح روی سطح چشم قابل مشاهده هستند و بهطور مداوم در حال خزیدن میباشند.
از علائمی که به ندرت در این بیماری مشاهده میشود میتوان به خارش در تمام بدن، درد عضلانی و مفصلی، احساس ضعف و خستگی اشاره کرد. افرادی که بیشتر در معرض خطر ابتلا به لوئیازیس هستند، افرادیاند که در جنگلهای بارانی خاص غرب و مرکز آفریقا زندگی میکنند، جایی که گوزن به وفور یافت میشود و گونههای مگس حامل این انگل زاد و ولد میکنند.
🦟 راههای انتقال این بیماری صرفاً از طریق نیش حشره آلوده است و از فردی به فرد دیگر منتقل نمیشود.
✍🏻امیرحسین خلعتبری لیماکی
📝هدیه کاویانی
🌐 منابع:
منبع ۱
منبع۲
منبع۳
🦋 @NarchZis 🦋
BY 𝐍𝐚𝐫𝐜𝐡𝐙𝐢𝐬
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/NarchZis/264