Telegram Group Search
"در جریان باشیم"

⚪️غرفه واحد حقوق و مطالعات زنان انجمن اسلامی دانشجویان در هفته زن

▪️۱۰ دی-۱۴۰۲
@Women_SUT
«در جریان باشیم»

حلقه گفت‌وگو
با موضوع:
ارتباط زنانگی و مادری

⁉️ آیا هر زنی لزوما باید مادر شود؟
⁉️ آیا نقش مادری تکمیل کننده زنان است؟
⁉️ از نظر فیزیولوژیکی زن هستید و تمایلی به مادر شدن ندارید؟

🗣 فردا قراره دور هم جمع بشیم و در این خصوص صحبت کنیم.

🕧ساعت شروع از ۱۲:۳۰
📆 دوشنبه ۱۱ دی ماه
🏠 روبروی سالن جباری، غرفه واحد حقوق و مطالعات زنان

@Women_SUT
⚫️ روز آخر غرفه واحد حقوق و مطالعات زنان انجمن اسلامی دانشجویان در هفته زن

◽️۱۲ دی ۱۴۰۲

@Women_SUT
بالاخره مادر واقعى كيست؟

🔷همهٔ ما احتمالا با اين پرسش مواجه شديم؛ آيا مادران واقعی، بلاگرهايی هستند كه در اينستاگرام می‌بينيم، يا از سوی ديگر، كسانی هستند كه برای امرار معاش، فرزندانشان را به كاركردن تشويق می‌كنند.


🔷شيوا علینقیان در کتاب «خط آبی کمرنگ»، نشان می‌دهد که یک زن بعد از اینکه باردار می‌شود، با چه تجربهٔ متفاوتی نسبت به خود و بدن خود مواجه می‌شود و در مراحل گوناگون بارداری، رجوع به پزشک، معاینه، زایمان و دوران بعد از تولد فرزند، چه نگرانی‌ها و اضطراب‌ها و دشواری‌هایی را از سر می‌گذراند و همۀ این تجربه‌ها، چه پیوند و نسبتی با جامعه و فرهنگ و اقتصاد و سیاست دارند.
در اين كتاب سخن از کلیشه‌های فرهنگی‌ و تربیتی‌ای است که یک مادر در مواجهه با آن‌ها و تقابلشان با آنچه خود به‌طور واقعی تجربه و احساس می‌کند، دچار اضطراب و تردید می‌شود.


🔷اما نكته ای كه اين كتاب را با ساير كتاب‌های حوزهٔ زنان و خصوصا، كتاب‌های حوزهٔ مادر بودن جدا می‌كند، كليشه اي نبودن آن و به تصوير كشيدن مادر شدن از ديد قشر متوسط و ضعيف جامعه است، اينكه چگونه مادر شدن براي شيوا يک انتخاب آگاهانه، اما برای زنی مثل طيبه يک “حكم مقدس” بوده است.


🔷در کتاب «خط آبی کمرنگ»، با مادرانی واقعی در شهری مدرن مواجهیم نه با کلیشه‌های معمول درباره مادری. نویسنده در کتاب «خط آبی کمرنگ» به‌شیوه‌ای قصه‌وار و نه در قالب مقاله‌ای علمی و دانشگاهی، از تجربۀ مادر بودن می‌نویسد. اما این به معنای غیرعلمی بودن کتاب «خط آبی کمرنگ» نیست. درواقع در این کتاب، ماحصل تحقیقات نویسنده به‌صورت گزارش و روایتی ملموس و عینی از مادر بودن در ایران مدرن ارائه می‌شود.


🔷نويسنده با قلم روان و فهيم، خود از زماني كه خط آبي كمرنگ بيبي چك را می‌بيند، تا زمانی كه در مؤخره کتاب خود می‌نویسد: «من حاصل تبعیضم! مادری کردنم هم حاصل امتیازی است که از طبقهٔ اجتماعی و تلاقی‌های هویتی خود به‌دست آورده‌ام» را  روايت مي‌كند.


🔷همانگونه که محققان اینترسکشنال، زن بودن را امری واحد و همگون نمی‌دانند، مادری نیز امری واحد و همگون نیست و علینقیان کوشیده است در «خط آبی کمرنگ»، این را با روایت‌های خودمردم‌نگارانه‌اش به ما یادآوری کند. با اینهمه، جای برخی مفاهیم هنوز در این بازاندیشی‌ها خالی است که شاید علینقیان یا سایر پژوهشگران بتوانند در آثار آیندهٔ خود آن‌ها را نیز مورد ملاحظه قرار دهند؛ از جمله پرداختن به مسئله‌ی مادری غیربیولوژیک.


🔷«خط آبی کمرنگ» بر مادری بیولوژیک استوار است و حتی با پدیدار شدن خطی بر بیبی‌چک آغاز می‌شود، خطی که نخستین نشانه‌ی مادر بودن تلقی می‌شود. ما در این روایت‌ها همواره مادر بودن را در پیوند با بارداری و زایمان می‌بینیم و آنچه مورد بازاندیشی و نقد قرار می‌گیرد فرآیند و هنجارهای مادری در این چارچوب است، حال آنکه مادری غیربیولوژیک می‌تواند ابعاد دیگری از تجربه‌ٔ زیسته‌ٔ مادری را در تلاقی جنسیت، طبقه و سایر هویت‌های اجتماعی بازنمایی کند.

«خط آبی کمرنگ» می‌تواند آغازگر این نگاه در جامعه ایرانی باشد.

#معرفی‌کتاب
@Women_SUT
◾️‍ شهلا لاهیجی (متولد ۱۳۲۱) نویسنده، مترجم، کارآفرین ایرانی و مدیر انتشارات روشنگران و مطالعات زنان امروز ۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۲ درگذشت.

@Women_SUT
◾️‍ شهلا لاهیجی (متولد ۱۳۲۱) نویسنده، مترجم، کارآفرین ایرانی و مدیر انتشارات روشنگران و مطالعات زنان امروز ۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۲ درگذشت.


◽️ لاهیجی از ۱۶ سالگی عضو انجمن نویسندگان و روزنامه نگاران زن ایران است. او بعدها مؤسسه پژوهشی مرکز تحقیقات زنان را بنیان نهاد.

◽️وی، به گفته انجمن قلم، با پایه‌گذاری انتشارات روشنگران و مطالعات زنان در سال ۱۳۶۲، نخستین ناشر زن ایرانی به‌شمار می‌رود. اما به اعتقاد برخی صاحب‌نظران، وی با تأسیس انتشارات دماوند در سال ۱۳۶۰ اولین ناشر زن ایران محسوب می‌شود.

◽️خانم لاهیجی در سال ۲۰۰۱ جایزه آزادی نوشتن (Freedom to Write Awards) انجمن جهانی قلم (PEN) را دریافت کرد.

◽️از آثار ایشان می‌توان به تصویر زن در آثار بهرام بیضایی، پژوهشی در هویت تاریخی زنان ایران (مشترک با مهرانگیز کار) و دو اثر ارزشمند شناخت هویت زن ایرانی در گستره پیش‌تاریخ و تاریخ و همچنین در گستره مادها، هخامنشیان، سلوکیان، اشکانیان و ساسانیان اشاره کرد.

◽️بخشی از مصاحبه‌ #سورین_ثابتی با شهلا لاهیجی با عنوان "بسی رنج برد در این سال سی" در شماره ۱۵ نشریه فروغ :

"...آن زمان که ما اولین کتاب که راجع به حقوق کار زنان در ایران بود را منتشر کردیم، زنان با خیلی از انجمن‌های کارگری مشکل داشتند؛ چون بسیاری از زنان را برای کار نمی پذیرفتند. یک نفر از کسانی که باید این کتاب را می‌خواند، نخواندند. تنها کسانی سراغ این کتاب رفتند که می‌خواستند راجع به «حقوق زنان در بازار کار» تز دکترا بنویسند. یعنی این عدم علاقه‌ی ما به خواندن، تنها مسئله‌ی امروز نیست. اصولا ملت شفاهی‌ای هستیم. ملتی هستیم که حوصله‌مان سر می رود، خسته می‌شویم و ترجیح می‌دهیم که قصه شنو باشیم، حتی نه قصه خوان! من معتقدم مسائل زنان بیشتر از اینکه مسئله‌ی سیاسی باشد، یک مسئله‌ی اجتماعی ست و «آموزش» شاید مهم ترین رکن این مسئله باشد. دقت کنیم زنان وقتی توانستند در دنیا مطرح شوند که به دانشگاه راه پیدا کردند و تعدادشان بیشتر از مردان شد. اکنون زنان در انتخاب نخست وزیر گرفته تا تظاهرات عمومی «تعیین کننده» هستند. تحولات اجتماعی ما به این شکل است..."

@Women_SUT
Flint.Cast | Episode1
۲۰ دی ۱۴۰۲

"صـدایـ خـواهـشـ
شـفـافـ آبــ بـهـ جـاریـ شـدنـ
صـدایـ ریـزشـ نـور سـتـارهـ
بـر جـدار مـادگـیـ خـاکـ
صـدایـ انـعـقـاد نـطـفـه‌ی مـعـنـیـ
و بـسـطـ ذهـنـ مـشـتـرکـ عـشـقـ
صــدا، صــدا، صــدا
تـن‍ـهـا صـداسـتـ کـهـ مـی‌مـانـد"


🪶دفتر ایمان بیاوریم | فروغ فرخزاد

🆔 @Women_SUT
@ToranjSUT
@AnjomanSUT
Flint.Cast | Episode1
AnjomanSUT
فصل اول | کلیشه‌های جنسیتی
•اپیزود ۱ | در سطح دانشگاه
[دختران تشکیلاتی- آزار]

🔘 همکاران این شماره:
پرستو فرخی، صدف محمدی
با تشکر از:
فرشته طوسی، محمدامین زندی

#FlintCast
🆔@Women_SUT
@ToranjSUT
@AnjomanSUT
"با دست‌های كوچک خويش
بشكاف از هم پرده‌ی پاک هوا را
بشكن حصار نور سردی را كه امروز
در خلوت بی‌بام و در كاشانه‌ی من
پر كرده سرتاسر فضا را"

نیلوفر حامدی و الهه محمدی، دو روزنامه‌نگار زندانی موقتاً با قرار وثیقه آزاد شدند.

@Women_SUT
واحد حقوق و مطالعات زنان انجمن اسلامی شریف
"با دست‌های كوچک خويش بشكاف از هم پرده‌ی پاک هوا را بشكن حصار نور سردی را كه امروز در خلوت بی‌بام و در كاشانه‌ی من پر كرده سرتاسر فضا را" نیلوفر حامدی و الهه محمدی، دو روزنامه‌نگار زندانی موقتاً با قرار وثیقه آزاد شدند. @Women_SUT
نیلوفر حامدی و الهه محمدی، دو روزنامه‌نگار زندانی موقتاً با قرار وثیقه آزاد شدند.

🔸 براساس گزارش‌های رسیده به خانواده و دوستان این دو خبرنگار که منتظر آزادی آن‌ها بودند، اجازه تجمع جلوی در زندان را نداده‌اند و آن‌ها را به یک کیلومتر بالاتر، جلوی «دشت بهشت» فرستاده‌اند.

🔹 الناز محمدی، خواهر الهه محمدی با انتشار عکسی در  توییتر نوشت که آزادی الهه با قید وثیقه ۱۰ میلیارد تومانی انجام شده است.

🔸 نیلوفر حامدی، خبرنگار روزنامه شرق، یکی از معدود روزنامه‌نگارانی بود که درباره شیوه برخورد نیروهای انتظامی با مهسا امینی اطلاع‌رسانی کرد. این روزنامه‌نگار لحظاتی را که ژینا امینی در بیمارستان کسری تهران در کما بود مخابره و عکس خانواده ژینا امینی را در بیمارستان منتشر کرد. او ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ بازداشت شد.

🔸الهه محمدی، خبرنگار روزنامه هم‌میهن نیز روزنامه‌نگاری بود که برای گزارش مراسم خاکسپاری ژینا (مهسا) امینی به سقز رفت و یکی از اولین گفت‌وگوها با پدر و مادر او را در گزارش خود نقل کرد. او صبح پنجشنبه هفتم مهرماه ۱۴۰۱، چند روز پس از انتشار این گزارش در روزنامه هم‌میهن، بازداشت شد.

🔹دستگاه امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی این دو خبرنگار را بیش از ۱۵ ماه در بازداشت موقت نگه‌ داشت و با پرونده‌سازی آن‌ها را متهم به ارتباط با دولت متخاصم (ایالات متحده آمریکا) کرد.

🔻سرانجام ۳۰ مهر ۱۴۰۲ احکام بدوی برای الهه محمدی و نیلوفر حامدی صادر شد. هردوی آن‌ها در جریان دادگاه‌هایشان هرگونه اتهامی را علیه خود رد و تأکید کردند که به وظیفه خبرنگاری عمل کرده‌اند.

🔸این دو روزنامه‌نگار زندانی به مدت دو سال از عضویت در احزاب، گروه‌ها، دسته‌جات سیاسی و فعالیت در فضای مجازی، رسانه‌ها و مطبوعات محروم شدند. درصورت تایید حکم از سوی دادگاه تجدید نظر، شش سال حبس برای الهه محمدی و هفت سال حبس برای نیلوفر حامدی قابل اجرا خواهد بود.

◽️این دو روزنامه‌نگار حین بازداشت، به‌خاطر شجاعتشان در بیان حقیقت برنده جایزه قلم طلایی کنگره جهانی رسانه‌های خبری شدند. سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) هم ۱۲ اردیبهشت / ۲ مه جایزه برتر آزادی مطبوعات سازمان ملل را «به دلیل تعهد به حقیقت و مسئولیت‌پذیری» به نیلوفر حامدی، الهه محمدی و نرگس محمدی اعطا کرد. آن‌ها روز پنج‌شنبه ۲۵ خرداد / ۱۵ ژوئن جایزه «فانوس دریایی دستاوردهای روزنامه‌نگاری» سال ۲۰۲۳ را نیز از سوی «شبکه پژوهش» در آلمان دریافت کردند.
@Women_SUT
🎬 4 Months, 3 Week and 2 Days (2007)

سینمای موج نوی رومانی، جنبشی سینمایی است که پس از سقوط رژیم کمونیستی چائوشسکو و در نتیجه‌ی پایان سانسورشیپ ناشی از این سقوط در کشور شکل گرفت. سرکوب زنان و سلب آزادی آن‌ها از شاخصه‌های بارز هر نظام کمونیستی است که کریستین مونجیو، از کارگردانان پیشگام این جنبش در فیلم «4 ماه، 3 هفته و 2 روز» آن را به تصویر می‌کشد.

در روزهای پایانی کمونیسم در رومانی، گابیتا که ناخواسته باردار است به اوتیلیا، هم‌اتاقی‌اش رجوع می‌کند و از او برای سقط جنین غیرقانونی، که در شرایط کنونی کشور سال‌ها زندان را در پی خواهد داشت، کمک می‌خواهد. این دو دانشجو اتاقی در یک هتل اجاره می‌کنند و فردی مرموز را برای این کار استخدام می‌کنند که پس از مدت کوتاهی آن‌ها را در گردابی از مشکلات غرق می‌کند. مونجیو با برداشت‌های بلند و تدوین‌های مینیمالیستی (که از ویژگی‌های اصلی موج نوی رومانی است) و هم‌چنین استفاده از سینما وریته با انتخاب بازیگران تازه‌کار و نه چندان شناخته‌شده، به خوبی حس واقعیت بدون تحریف را القا می‌کند. عوامل مختلف از جمله قدرت روایت شخصیت محور این فیلم، موفقیت‌های زیادی را برای مونجیو به ارمغان آورده که نخل طلای جشنواره‌ی کن مهم‌ترین آن‌هاست.

#معرفی_فیلم
🆔 @Women_SUT
«آغاز فصل سرد»

💠 واحد فرهنگ و هنر انجمن اسلامی دانشجویان و کانون شعر و ادب دانشگاه شریف برگزار می‌کنند:

آغاز فصل سرد؛ نشستی در یادبود فروغ فرخ‌زاد.

👤 با حضور:
حسین صفا
سایه اقتصادی‌نیا
دکتر شهناز عرش اکمل

📅 دوشنبه ۲۳ بهمن ساعت ۱۶ الی ۱۸

📌 سالن استاد ربیعی


❗️ ورود برای عموم، به‌شرط ثبت‌نام، آزاد و رایگان است.
در صورتی که علاقه‌مند به حضور در برنامه هستید، لطفاً این فرم را تکمیل نمایید.
همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با این شناسه در ارتباط باشید.

@ToranjSUT
@ksasharif
🔷به بهانهٔ روز جهانی زنان در علم

🔹نگاهی به تاریخ علم و همچنین علاقه‌مندی به مباحث حوزهٔ جنسیت، می‌تواند شاخهٔ جدیدی از دانش را با نام «زنان در علم» تأسیس کند.

🔹مورخانی که به جنسیت و علم علاقه دارند، در مورد تلاش‌ها و دستاوردهای علمی زنان، موانعی که با آن روبرو بوده‌اند، و استراتژی‌هایی که برای بررسی و پذیرش کار آن‌ها در مجلات بزرگ علمی و سایر نشریات انجام شده‌است، تحقیق کرده‌اند.

🔹به بهانهٔ روز جهانی زنان در علم، به سراغ معرفی دکتر پردیس ثابتی، بانوی نابغهٔ ایرانی می‌رویم.

🔹دکتر پردیس ثابتی، در سال ۱۳۵۴ در تهران متولد شد. وی اصالتاً اهل شهر مهدیشهر است، اما در دو سالگی همراه خانواده به فلوریدا مهاجرت کرده‌اند. ایشان در سال ۱۹۹۷ لیسانس زیست‌شناسی خود را از موسسهٔ فناوری ماساچوست، دکترای ژنتیک را در سال ۲۰۰۲ از دانشگاه آکسفورد و دکترای پزشکی خود را در سال ۲۰۰۶ از دانشکدهٔ پزشکی هاروارد دریافت کرده‌اند. ایشان سومین زن در تاریخ علم می‌باشند که با معدل ۱۰۰ از مدرسهٔ پزشکی هاروارد فارغ‌التحصیل شده‌اند.

🔹از افتخارات علمی این بانوی ایرانی، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1⃣ دریافت جایزهٔ نبوغ آمریکایی مجلهٔ اسمیتسونین در دورهٔ علوم طبیعی در سال ۲۰۱۴.
2⃣ جایزهٔ Vilcek برای قول خلاق در علوم زیست‌پزشکی در سال ۲۰۱۵.
3⃣ دریافت جایزهٔ معتبر پژوهشگر موسسهٔ پزشکی هاروارد هیوز.
4⃣ جایزهٔ شغلی welcome fund در علوم زیست‌پزشکی و...

🔹پروفسور اریک لندر عضو هیئت علمی دانشگاه‌های هاروارد و MIT درمورد دکتر ثابتی این‌چنین می‌گوید:«پردیس علی‌رغم داشتن افتخارات علمی بالا، بسیار فروتنانه رفتار می‌کند.»

مهدیه علی مددی
@Women_SUT
⚪️ واحد حقوق و مطالعات زنان انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌نماید:

حلقهٔ مطالعاتی کتاب «جنبش حقوق زنان در ایران» نوشته الیز ساناساریان، ترجمه نوشین احمدی خراسانی

👤با تسهیلگری خانم «صدف محمدی»- دانشجوی کارشناسی ارشد فلسفه علم شریف

🗓 از اول اسفندماه هر هفته سه‌شنبه‌ها

🕟 ساعت ۱۶:۳۰

📍برگزاری جلسات به صورت حضوری در دفتر انجمن اسلامی

برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در حلقه به آیدی @Helios2051 مراجعه نمایید.

@Women_SUT
🎬 The Piano Teacher (2001)

◾️اریکا کهوت یک پیانیست سرخوده است که زندگی سراسر سرکوب و تحقیر را پشت سر گذاشته است. او در راه رسیدن به یک هنرمند بزرگ عمل‌کرد موفقی نداشته و اکنون مشغول تدریس پیانیست‌های جوانی است که مانند گذشته‌ی خودش، در صدد رسیدن به مقام‌های بزرگ هستند. اریکا با مادرش زندگی می‌کند؛ مادری که او را مثل عروسک در دست دارد و اریکا را کنترل می‌کند. آن‌ها حتی در یک اتاق و روی یک تخت می‌خوابند. تمام این موقعیت‌ها باعث رفتار سادو-مازوخیستی اریکا با مادر و دانشجویانش شده و از او یک زن فاقد احساسات، ضد اجتماع و روان پریش ساخته است که در ضمیر خود دعوای همیشگی بین منطق و احساسات را تجربه می‌کند و به نظر می‌رسد احساسات همواره بازنده هستند. بعضاً رفتارهای اطرافیان او نیز به گونه‌ای است که انگار اریکا با پیانویی که می‌نوازد تفاوتی ندارد؛ فقط ابزاری برای سرگرمی و نه چیزی بیشتر. والتر، دانشجوی خوش چهره و جوان که به تازگی به عنوان دانشجوی اریکا پذیرفته شده است، رفتار اریکا را به شکل قابل توجهی تغییر می‌دهد. سبک زندگی اریکا روی تمایلات جنسی و اروتیسیسم او تاثیر زیادی گذاشته‌اند که در رابطه‌اش با والتر مشهود است. اریکا، مادرش و والتر مثلثی را تشکیل می‎دهند که در طول فیلم هر کدام از آن‌ها تلاش می‎کند تا در رأس قرار بگیرد و باقی را در کنترل خودش داشته باشد.

◾️مایکل هانکه، کارگردان نابغه‌ی اتریشی سعی می‌کند زندگی تماماً منطق محور غرب را مورد انتقاد قرار دهد. او به زیبایی تمام فیلم را به شکلی پیش می‌برد که با وجود پوشیده شدن تمام صحنه‌ها با لایه‌ای سرد و بی‌روح که عواطف را از خود عبور نمی‌دهد (و رنگ‌پردازی بخش بزرگی از این فرآیند را به عهده دارد)، حالات احساسی زیر این پوسته را به نرمی به تماشاگر القا می‌کند. به گونه‌ای که می‌توان کاملاً حس کرد که پشت نقاب روی صورت اریکا، با بازی بسیار تحسین‌شده‌ی ایزابل هوپرت، زنی بی دفاع قرار دارد که فقط در انتظار دوست داشته شدن است.

✍️ شایان بقایی‌نژاد

#معرفی_فیلم
🆔 @Women_SUT
#اطلاعیه

📣 با توجه به حواشی ایجاد شده در رابطه با حلقه مطالعه کتاب «جنبش حقوق زنان در ایران» لازم است نکاتی را خدمت مخاطبین محترم انجمن اسلامی عرض نماییم.
سیر مطالعاتی انجمن در دوره‌ی فعلی، بر پایه بررسی تاریخی فرایندها و جنبش‌های معاصر از دوران مشروطه تا دوران فعلی بوده و به همین دلیل واحد حقوق و مطالعات زنان انجمن دانشجویان، با انتخاب این کتاب در تلاش برای قدم گذاشتن در همین راستا بوده است.
کتاب مذکور دارای مجوز از وزارت ارشاد بوده و پوستر استفاده شده در کانال انجمن هم همان عکس جلد کتاب بوده است. همچنین در مقدمه کتاب نیز به این نکته اشاره شده که در این تحقیق قرار نیست گروه‌های قومی-مذهبی مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد.

🆔@AnjomanSUT
⚪️ واحد حقوق و مطالعات زنان انجمن اسلامی دانشجویان شریف برگزار می‌کند:

🔷 «سلسله جلسات بحث و گفت‌وگو
     به مناسبت روز جهانی زن
»

🔸دوشنبه ۱۴ اسفند از ساعت ۱۷:
  زنان در سیاست
👤 با سخنرانی دکتر الهه کولایی
زنان در اقتصاد
👤 با سخنرانی دکتر کوثر یوسفی

🔸 سه‌شنبه ۱۵ اسفند از ساعت ۱۷:
فمینیسم پسا استعماری
👤 با سخنرانی دکتر شیوا علینقیان

🔸 چهارشنبه ۱۶ اسفند از ساعت ۱۷:
زنان در دانشگاه
👤 با سخنرانی دکتر مریم فرحمند


📍مکان: سالن خواجه نصیر، طبقه چهارم ساختمان امور تغذیه (سلف)

🎟 ثبت نام از طریق :
https://survey.porsline.ir/s/YBc577i2

☑️ ورود برای عموم به شرط ثبت نام آزاد است!

📎برای کسب اطلاعات بیشتر با آیدی @Helios2051 در ارتباط باشید.


🆔@Women_SUT
🆔@anjomanSUT
2024/12/29 12:11:55
Back to Top
HTML Embed Code: