Telegram Group Search
🔰اگر میخوای اصول نوشتن یک مقاله علمی رو یاد بگیری، این دوره برای توعه‼️

15 ساعت آموزش حرفه‌ای
به صورت آنلاین، همراه با ضبط جلسات

🧨مدرس: دکتر مهین‌روستا

❇️گواهی از سمت دانشگاه تهران❗️

زمان برگزاری: آذر ماه 1403
در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه به مدت 5 جلسه 3 ساعته.

💯میزان سرمایه‌گذاری: 197 هزار تومان‼️

آیدی ثبت‌نام:
🆔:@novelway2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#اقتصاد_فناوری

🔻شرکت غزال چیست؟

🔹تئوری David Birch برای اشتغال و توسعه اقتصادی چه بود؟

🔸چگونه می توان به واسطه «غزال ها» این مسیر را محقق کرد؟
💢 اصلِ "کاری بکن"
✍🏻 مارک منسون

🔸زمانی که دبیرستان بودم، معلم ریاضی‌مان، آقای پک وود، همیشه می‌گفت: "اگر در مسئله‌ای گیر کردید، ننشینید به آن فکر کنید. شروع کنید رویش کار کنید، حتی اگر نمی‌دانید چه کار دارید می‌کنید. خودِ این کار کردن در نهایت باعث می‌شود افکار درستی در ذهن شما پیدا بشود."

🔹اگر می‌خواهید کاری انجام دهید اما احساس می‌کنید انگیزه یا الهامی برای آن ندارید، آنگاه پیش خودتان فکر می‌کنید دخل‌تان آمده است. کاری نیست که بتوانید برایش انجام دهید مگر اینکه یک رویداد مهم اساسی در زندگی‌تان رخ دهد که باعث شود انگیزه پیدا کنید، از روی کاناپه بلند شوید و کاری کنید.

🔹اگر برای ایجاد یک تغییر بزرگ در زندگی‌تان انگیزه کافی ندارید کاری بکنید، هرکاری. سپس از پیامدهای ناشی از آن کار به عنوان عاملی برای ایجاد انگیزه در خودتان استفاده کنید. من به این می‌گویم اصل "کاری بکن".

🔹تیم فریس، نویسنده آمریکایی، داستانی را نقل می کرد درباره نویسنده‌ای که بیش از ۷۰ رمان نوشته بود. کسی از آن رمان‌نویس پرسیده بود چگونه توانسته این‌قدر پیگیر و مداوم بنویسد و همچنان انگیزه و خلاقیتش را حفظ کند. او در پاسخ گفته بود: "روزی ۲۰۰ کلمه ناقابل، همین!". نکته این بود که اگر خودش را وادار می کرد روزی ۲۰۰ کلمه بنویسد در مقایسه با حالتی که هیچ چیز نمی‌نوشت، انگیزه و الهام خیلی بیشتری می‌داشت و سپس یک روز چشم باز می کرد و می‌دید هزاران کلمه روی کاغذ دارد.

🔹اگر از اصل "کاری بکن" پیروی کنیم، شکست بی‌اهمیت جلوه می‌کند. وقتی معیار موفقیت صرفاً عمل کردن باشد، وقتی هر نتیجه‌ای نوعی پیشرفت به حساب آید و مهم باشد، وقتی الهام را نوعی پاداش بدانیم و نه پیش‌نیاز، خود را به جلو رانده ایم؛. ما با شکست مشکلی نخواهیم داشت زیرا شکست ما را پیش خواهد برد.

به‌نقل از کتاب هنر ظریف بی‌خیالی
⭕️ اطلاعیه مهم

به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز می‌رساند:

با توجه به گزارشات اخیر در خصوص شیوع بیماری ویروسی در دانشگاه و به‌منظور حفظ سلامت دانشجویان، اساتید و کارکنان، تمامی کلاس‌های آموزشی در هفته آتی به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

لطفاً جهت دسترسی به کلاس‌های مجازی، به سامانه آموزش آنلاین دانشگاه مراجعه فرمایید و برنامه‌های کلاسی خود را به‌روز نمایید. به کلیه دانشجویان علی الخصوص دانشجویان خوابگاهی توصیه می‌شود در صورت امکان و به منظور جلوگیری از انتشار بیماری، خوابگاه را ترک نمایند.

از همکاری شما در رعایت اصول بهداشتی و همراهی در این شرایط سپاسگزاریم.

https://sut.ac.ir/fa/news/901

💠روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند
🌐 http://sut.ac.ir


@sut_tweet
⭕️ اطلاعیه مهم

به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز می‌رساند:

پیرو بررسی‌های انجام‌شده و رایزنی‌های صورت‌گرفته با شبکه بهداشت شهرستان اسکو، مشخص شد که مشکل حادی در خصوص شیوع بیماری ویروسی در دانشگاه وجود ندارد. بنابراین، تمامی کلاس‌های آموزشی طبق روال عادی و به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

توصیه‌های مهم:
۱. دانشجویانی که علائم بیماری دارند یا احساس بیماری می‌کنند، حتماً به پزشک مراجعه نمایند و در صورت لزوم، مدتی در قرنطینه بمانند تا از انتقال بیماری جلوگیری شود.

۲. رعایت اصول بهداشتی در صورت بروز علائم، شستشوی منظم دست‌ها و پرهیز از تردد های غیر ضروری در محیط‌های شلوغ توصیه می‌شود.

از همراهی شما در حفظ سلامت جامعه دانشگاهی سپاسگزاریم.


https://sut.ac.ir/fa/news/901
@sut_tweet
انجمن علمی بهره‌وری دانشگاه صنعتی سهند با همکاری سایر انجمن‌ها برگزار میکند
#کارگاه_آموزشی

💢آموزش مقدماتی نرم‌افزار متلب مناسب دانشجویان مهندسی‌شیمی،پلیمر و نفت

🎓مدرس: مهندس علی جلالی

🖥دوره به صورت حضوری و آنلاین برگزار می‌شود

📅شروع دوره از ۳ آذر ماه خواهد بود
📝دوره در ۵ جلسه برگزار خواهد شد.

🗒مهلت ثبت نام تا ۲ آذر ماه

🔗هزینه ثبت نام:
دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند ۲۸۰ هزار تومان
دانشجویان سایر دانشگاه‌ها ۳۵۰ هزار تومان

📌برای ثبت نام به آیدی زیر پیام دهید
@Chem_eng9
@Elinaz2026
🖇کانال تلگرامی
https://www.group-telegram.com/bahrevari403.com
https://www.group-telegram.com/GP_SD_RC_SUT
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
● ابر پتروپالایشگاه در چین

عظمت مهندسی در بزرگترین پالایشگاه و مجتمع پتروشیمی چین در "ژجیانگ"

شرکت پالایش و پتروشیمی ژجیانگ در سال ۲۰۱۵ تأسیس شد و دارای مالکیتی مختلط از شرکت های خصوصی و دولتی هست. این شرکت در شهر ژوشان، استان ژجیانگ به ثبت رسیده است و دارای ظرفیت سالانه بیش از ۴۰ میلیون تن پالایش نفت خام و تولید محصولات پتروشیمی می باشد.

#مطلب_آزاد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 #اقتصاد_فناوری

🔻ساز و کار حمایت از انواع شرکت‌های دانش‌بنیان چگونه است؟

🔹سقف معافیت مالیاتی این شرکت‌های چقدر است؟

🔸قانون رده بندی محصول چیست؟
انجمن علمی بهره‌وری دانشگاه صنعتی سهند با همکاری سایر انجمن‌ها برگزار میکند
#کارگاه_آموزشی

💢آموزش پیشرفته نرم‌افزار متلب مناسب دانشجویان مهندسی‌شیمی،پلیمر و نفت

🎓مدرس: مهندس علی جلالی

🖥دوره به صورت حضوری و آنلاین برگزار می‌شود

📅شروع دوره از ۲۴ آذر ماه خواهد بود

🗒مهلت ثبت نام تا ۲۳ آذر ماه

🔗هزینه ثبت نام:
دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند ۴۲۰ هزار تومان
دانشجویان سایر دانشگاه‌ها ۵۰۰ هزار تومان

📌برای ثبت نام به آیدی زیر پیام دهید
@Chem_eng9
@Elinaz2026
🖇کانال تلگرامی
https://www.group-telegram.com/bahrevari403.com
https://www.group-telegram.com/GP_SD_RC_SUT
‌ ‌●دانشمندان ژاپنی می‌گویند پلاستیکی را ساخته‌اند که می‌تواند به طور کامل در آب دریا تجزیه شود.

این محققان در مقاله‌ای در مجله ساینس گفته‌اند که این پلاستیک جدید به اندازه پلاستیک‌های فعلی محکم است و به روشی مشابه پلاستیک‌های فعلی پردازش و تولید می‌شود.

به گفته آنها این ماده از دو مونومر که نوعی مولکول است، ساخته می‌شود که پیوند آنها با الکترولیت‌هایی که در آب دریا وجود دارد موجب تجزیه آن می‌شود.

سپس قطعات این پلاستیک جداگانه توسط باکتری‌ها متلاشی می‌شوند و هیچ میکروپلاستیکی از خود باقی نمی‌گذارند.
دانشمندان مدت‌هاست که تلاش می‌کنند تا از تجمع عظیم پلاستیک‌ها در اقیانوس‌های جهان جلوگیری کنند.

حتی پلاستیک‌هایی که اکنون به‌عنوان تجزیه‌پذیر به بازار عرضه می‌شوند، در آب نامحلول هستند و میکروپلاستیک‌ از خود به جای می‌گذارند.

#مطلب_آزاد
انجمن علمی مهندسی پلیمر با همکاری بنیاد ملی نخبگان و سایر انجمن های علمی برگزار می کند:

🔆همایش آموزش آشنایی با تسهیلات بنیاد ملی نخبگان🔆

🕰 زمان: 13 آذر، روز سه‌شنبه، ساعت 12:30 تا 14 

📍 مکان: آمفی‌تئاتر شهید شهریاری 

شرکت برای عموم دانشجویان آزاد است.


کانال تلگرام انجمن مهندسی پلیمر:
https://www.group-telegram.com/polysutstudents
@sutfarhanghi
بهره‌وری؛ مسیر نجات اقتصاد ایران

اقتصاد ایران سال‌هاست که به شدت به نفت خام وابسته است و این وابستگی نه تنها بهره‌وری را افزایش نداده، بلکه فرصت‌های توسعه دیگر بخش‌های اقتصادی را نیز محدود کرده است. در سال‌های اخیر، رشد اقتصادی کشور به حدود ۲ تا ۳ درصد کاهش یافته و نمی‌تواند به تنهایی بر پایه درآمد نفتی باشد. همچنین، کمبود تعاملات بین‌المللی به دلیل تحریم‌ها و موانع سیاسی مانع از بهره‌مندی ایران از فناوری‌های پیشرفته شده است. در این راستا، مفهوم سرریزهای بهره‌وری می‌تواند به عنوان یک راه‌حل مؤثر برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور عمل کند. این سرریزها به فرآیندی اشاره دارند که در آن صنایع داخلی از طریق تعامل با صنایع پیشرفته‌تر، دانش، فناوری و مهارت‌های جهانی را جذب کرده و بهره‌وری خود را افزایش می‌دهند. کشورهایی مانند چین، هند و ویتنام نشان داده‌اند که چگونه با پیوستن به زنجیره‌های تأمین جهانی و همکاری با شرکت‌های چندملیتی، توانسته‌اند شکاف بهره‌وری خود را کاهش دهند. برای ایران، صنایع کلیدی مانند پتروشیمی، فناوری اطلاعات و انرژی‌های تجدیدپذیر می‌توانند نقش مهمی در جذب این سرریزها ایفا کنند. بنابراین، تعامل با بازارهای جهانی و ایجاد ثبات اقتصادی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای دستیابی به رشد پایدار و خروج از وابستگی به نفت به شمار می‌رود. این تغییرات، اگرچه چالش‌برانگیز هستند، اما تنها راه برای بهبود وضعیت اقتصادی و افزایش بهره‌وری در کشور به شمار می‌روند.
در شانزدهمین روز آذر و در سالروز گرامیداشت مقام دانشجو، این روز بزرگ را به تمام دانشجویان و علم آموزان متعهد و پر تلاش کشورم تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال برای همه‌ این عزیزان توفیقات روز افزون الهی را خواستارم
روزتان مبارک

انجمن علمی بهره‌وری دانشگاه صنعتی سهند
"از کسانی که می‌کوشند آرزوهایت را کوچک و بی‌ارزش جلوه دهند دوری کن. افراد کوچک، آرزوهای
دیگران را کوچک می‌شمارند؛ ولی افراد بزرگ به تو می‌گویند که تو هم می‌توانی بزرگ باشی."

مارک تواین ( نویسنده و طنزپرداز آمریکایی)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
آموزش جامع نحوه استفاده حرفه‌ای از کولیس ورنیه به زبان ساده
انجمن علمی بهره‌وری دانشگاه صنعتی تبریز
APO-Productivity-Databook-2024_PUB.pdf
The 17th edition of the APO Productivity Databook offers in-depth analyses of economic growth and productivity in Asia from 1970 to 2022, with projections extending to 2035. It covers baseline indicators for 31 Asian economies, including 21 APO members, 10 nonmembers, and reference economies such as Australia, the EU, France, Germany, Italy, New Zealand, the UK, and the USA. A detailed productivity account in the APO Productivity Database (APO-PDB) is developed for 21 APO members, four nonmember Asian countries, and the USA, with detailed insights on the roles of capital and labor inputs and total factor productivity in economic growth. The Asia25 economies covered by the APO-PDB accounted for 91% of Asian GDP (in PPP terms) in 2022.

Authored by Dr. Koji Nomura (Keio University) and Dr. Mun S. Ho (Harvard University) under the consultancy of Professor W. Erwin Diewert (University of British Columbia), this edition incorporates the latest estimates published through May 2024. Several economies have made significant revisions to their official national accounts, while Bhutan, Saudi Arabia, and the USA published new benchmark-year national accounts in 2023. Using extensive auxiliary information, this edition constructs harmonized retrospective estimates dating back to 1970. The APO Productivity Databook serves as an essential resource for policymakers and researchers, offering harmonized international comparisons over more than half a century to support informed decision-making
2025/07/02 00:23:57
Back to Top
HTML Embed Code: