Telegram Group Search
⭕️ فراخوان جذب هیات علمی پژوهشی در مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت دانشگاه عوم پزشکی کرمانشاه

رشته های مورد نیاز
الف) یک نفر PhD سیاست‌گذاری سلامت
ب) یک نفر PhD اقتصاد سلامت
ج) یک نفر PhD روانشناسی سلامت

داوطلبان می‌توانند درخواست کتبی، رزومه (CV ) به همراه مستندات مربوطه و حداقل دو توصیه نامه علمی را تا پایان تیر  ماه 1402 به آدرس ایمیل: [email protected] ارسال و یا با شماره 09189344760 -08338220291 - 08338220290 تماس برقرار نمایند.

در بخش موضوع ایمیل حتما عبارت " جذب هیات علمی پژوهشی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت " ذکر گردد.

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ فراخوان جذب هیات علمی متعهد خدمت در دانشگاه شاهد

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ فراخوان جذب هیات علمی متعهد خدمت در دانشگاه علوم پزشکی البرز

🛑 دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز جهت تکمیل و تقویت گروه های آموزشی خود در نظر دارد دو نفر دکتری تخصصی مددکاری اجتماعی به صورت هیات علمی تعهدات ضریب کا جذب نماید.

متقاضیان محترم می توانند رزومه خود را تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۵/۰۷ به آدرس الکترونیکی [email protected] ارسال نمایند.

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️پیام وارده

❇️سال ٨۴ مربی پایه ۱ بودم با هزار دلار دریافتی ماهانه و توان خرید ۹ سکه در ماه

❇️ابتدای سال ۹۱ استادیار پایه ۱ بودم با مجموع نزدیک ۳هزار دلار دریافتی ماهانه و توان خرید ۴ سکه در ماه

❇️الان استاد پایه ۲۱ هستم با ٨۰۰ دلار ماهانه و توان خرید ۱.۲۵ سکه در ماه

❇️ ... و من نجومی بگیرم.

و من الله التوفیق

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
📌📌اطلاعیه پذیرش دانشجو در رشته کارشناسی ارشد مجازی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی

📌📌ویژه 
- اعضای هيات علمی دانشگاه های علوم پزشکی
- دانشجويان دکترای حرفه ای مطابق با آيين نامه برگزاری دوره ترکیبی MD-MSc 

شیوه پذیرش غیرمتمرکز و بر اساس مصاحبه و آزمون علمی شفاهی مجازی 

مهلت ثبت نام: تا 22 مرداد ماه

اطلاع از جزییات و ثبت نام:
http://medicine.tums.ac.ir/news/پذیرش-غیرمتمرکز-دانشجو-در-دوره-کارشناسی-ارشد-مجازی-یادگیری-الکترونیکی-در-علوم-پزشکی-دانشکده-پزشکی

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ فراخوان جذب عضو هیات علمی متعهد خدمت

گروه علوم تشریح دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهت گذراندن دوران طرح تعهد خدمت احتیاج به یک فارغ‌التحصیل دکتری تخصصی علوم تشریح دارد، متقاضیان رزومه خود را جهت بررسی به نشانی پست الکترونیک زیر ارسال کنند:

[email protected]

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ نوشتاری درباره‌ی فاحشگی آکادمیک!

🔖 دکتر صفایی موحد (پژوهشگر و مدرس دانشگاه)

📌 شاید با دیدن عنوان مقاله به‌شدت بهت‌زده شده باشید: فاحشگی و دانشگاه؟ اما عجله نکنید، موضوع آن‌چنان‌که ممکن است در ذهنتان خطور کرده باشد نیست. درصورتی‌که لغت‌نامه برخط Urban Dictionary را جست‌وجو کنید، با واژه‌ای به نام فاحشه‌ی دانشگاهی (Academic prostitute) مواجه می‌شوید. بر اساس تعریف موجود، فاحشه‌ی دانشگاهی در جامعه‌ی امروز آمریکا به فردی اطلاق می‌شود که حاضر است در قبال پول برای افراد دانشگاهی مقاله بنویسد، تکالیف درسی آن‌ها را انجام دهد و یا فعالیت‌های دیگری شبیه به این را صورت دهد. انجام این‌گونه کارها از سوی کنشگران دانشگاهی آن‌چنان در جامعه‌ی آمریکا مذموم و ناپسند شمرده می‌شوند که جامعه با واژه روسپیگری و فاحشگی به آن بازخوردنشان می‌دهد.

📍 در ذیل نگاهی به انواع فاحشگی فکری یا دانشگاهی در جامعه امروز خواهیم داشت:

📌 فاحشگی فکری برای کسب نمره: اگرچه کتاب و آثار متعدد موجود دانشگاه را به‌عنوان نهاد استقلال و آزاداندیشی فکری معرفی می‌کنند؛ اما به نظر می‌رسد که این شعارها و ادعاهای اخلاقی در حال رنگ باختن هستند. امروزه برخی دانشجویان مجبور هستند برای کسب نمره‌ی پایان‌ترم آن‌گونه برگه‌ی امتحانی را پاسخ دهند که مطلوب نظر استاد است. عدم وجود ساختارهای نظارتی و آزاد بودن میدان تاخت‌وتاز برای برخی اساتید چاره‌ای جز تن دادن به اندیشه‌ها و افکار آنان را باقی نمی‌گذارد.

📌 فاحشگی فکری در جلسات دفاع: جلسات دفاع از پایان‌نامه یا رساله‌های دانشجویی در بعضی دانشگاه‌ها به عرصه‌ی تسویه‌حساب‌های شخصی تبدیل‌شده‌اند. برخی اساتید داور در کنار نقدهای فنی، به تسویه‌حساب با همکاران خویش و دانشجویانی می‌پردازند که به هر دلیل با آن‌ها همسو نبوده‌اند. در این شرایط دانشجویان با توصیه‌ی استاد راهنما و مشاور خویش ترغیب می‌شوند تا هر آنچه داور می‌گوید را بپذیرند و از هرگونه واکنش و اظهارنظر به سخنان وی خودداری کنند. این تن دادن بی‌چون‌وچرا به اندیشه‌ی استاد داور به پدیده‌ای شدیداً در حال گسترش تبدیل‌شده است.

📌 فاحشگی آکادمیک برای کسب درآمد: یکی از پدیده‌هایی که امروزه در جامعه‌ی ایرانی «اظهر من الشمس» است، انجام فعالیت‌های علمی برای دیگران در قبال دریافت پول است. قبح این قضیه آن‌چنان رنگ‌باخته است که فضای مجازی و مناطق اطراف ساختمان دانشگاه به محل جولان تبلیغات این گروه تبدیل‌شده است. در میان این افراد گروه‌های مختلفی را می‌توان یافت نمود: دانشجو، کارمند دانشگاه و حتی عضو هیئت‌علمی!

📌 فاحشگی فکری برای انتشار آثار:  امروزه تعداد زیادی از اساتید دانشگاه در دنیا مجبور هستند برای ارتقای سازمانی خود مقالاتی را به انتشار برسانند. این تلاش برای بقاء در عرصه‌ی دانشگاه باعث می‌شود که آن‌ها مجبور شوند برای تسریع در پذیرش و افزایش تعداد آثارشان اندیشه‌های داوران را بی‌چون‌وچرا بپذیرند. این پدیده در مورد آکادمی‌های ایران نیز صدق می‌کند. نشریات علمی و پژوهشی کشور معتقدند که نویسندگان ‌باید درنهایت نظر داوران را جلب کنند و نظر نهایی داور معیار پذیرش یا رد مقالات است. به‌این‌ترتیب نویسنده مقاله مجبور است به هر طریق ممکن نظر داورِ نادیده‌ی خویش را جلب کند و چنان به اندیشه وی تن دهد که کارش تسریع و تسهیل شود.

📌 فاحشگی فکری برای جذب و ارتقاء: نظام جذب و استخدام اساتید در ایران علاوه بر بعد فنی دارای ماهیت ایدئولوژیک نیز است. در برخی دوران یک حزب سیاسی خاص آن‌چنان دانشگاه را زیر ذره‌بین و کنترل خویش قرار می‌دهد که استخدام در آن به‌طور ضمنی منوط به پذیرشِ زبانی اندیشه‌های سیاسی گروه حاکم می‌شود.

📌 فاحشگی برای همنوایی با فشار جمعی: برخی اوقات تفکر و اندیشه‌ای خاص در یک محیط علمی آن‌چنان حاکم است که هرگونه مقاومت در برابر آن و یا زیر سؤال بردن اندیشه‌ی مذکور باعث انزوای فرد در محیط دانشگاه می‌شود. در این شرایط عاملیت فرد تضعیف می‌شود و وی مجبور می‌شود برای پذیرش اجتماعی خود را با دیگران هم‌نوا سازد.

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ وارده درباره‌ی تداوم آزارهای صندوق بازنشستگی برای همکاران

با سلام
پرونده بنده برای بازنشستگی به سازمان بازنشستگی ارسال شده است. دیروز برای پیگیری مراجعه نمودم متوجه شدم برای تعیین میانگین ابتدا تمام پایه های تشویقی دوران خدمت را حذف می کنند (مثلا یک پایه به ازای هر پنج سال تمام وقتی جغرافیایی)، تشویقی پژوهشگر برتر شدن، تشویقی جشنواره های مطهری، رازی و علی ایحال ، سپس میانگین دو سال را حساب می کنند.
همکاران در این زمینه اطلاعات یا نظری دارند؟

پاسخ:
قابل توجه مدیریت حقوقی و مرکز امور هیات علمی
این کار خلاف قانون و من‌درآوردی است.

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ آخرین مصوبات در مورد سن و سوابق بازنشستگی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت

🛑 بر اساس مصوبات هیات امناء در سال ۱۳۹۹، دانشگاه‌ها صرفا زمانی می‌توانند در خصوص بازنشستگی مربی و استادیار اقدام کنند که عضو هیات علمی ۳۵ سال سابقه یا ۶۵ سال سن داشته باشد. این مورد در خصوص دانشیاران، ۳۵ سال سابقه یا ۶۷ سال سن و در مورد افراد در مرتبه استادی هم صرفاً ۷۰ سال سن در نطر گرفته شده است.

🛑 بر اساس این مصوبه دانشگاه‌ها نمی‌توانند اقدام یا درخواستی در خصوص بازنشستگی اعضای هیات علمی با داشتن ۳۰ سال سابقه انجام دهند مگر آن که عضو هیات علمی به سابقه یا سن اعلام شده در این تصویب‌نامه رسیده باشد.

🛑 نظر خود در مورد واژه ""موسسه مکلف است"" را در همین کانال با 👍 یا 👎 اعلام کنید.

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ قلدری آکادمیک (Academic Bullying): تهدیدی برای شهرت و انسجام دانشگاه‌

🛑 قلدری در محیط کار یکی از چالش‌های بزرگ مدیریت منابع انسانی است که اثرات فردی و سازمانی منفی زیادی به دنبال دارد. در این آسیب سازمانی، فرد یا گروهی با تحقیر، طرد، اتهامات بی اساس و آزار، همکار دیگر خود را وادار به ترک سازمان می‌کنند. قربانی با فشار روانی زیادی مواجه شده و این امر باعث کاهش انگیزه و رضایت شغلی، ناتوانی در کار، بیماری‌های جسمی و روحی و حتی خودکشی او می‌شود.

🛑 قلدری آکادمیک نوعی رفتار هدفمند، پیچیده، پنهان و بدون خشونت علنی در محیط دانشگاه توسط یک یا چند نفر از اعضای هیأت علمی علیه یک همکار است که با هدف تهدید، تحقیر، طرد و آزار و اذیت او برای تبعیت از آن‌ها یا ترک سازمان انجام می‌شود.

🛑این نوع قلدری با توجه به استبداد، شخصیت، اهداف و رفتارهای فرد زورگو نسبت به زورگویی‌های معمول سازمانی، آثار مخرب بیشتری به دنبال دارد.

🛑 با توجه به این که فرد زورگو استاد دانشگاه و به نوعی باهوش است، فرایند پیچیده ای را برای به دام انداختن قربانی طراحی و اجرا می‌کند و تلاش می‌کند تا ردی از خود برجا نگذارد.

🛑 دکتر علی محمد مصدق راد در مطلب ارزشمندی در مجله پایش، ابعاد قلدری آکادمیک به عنوان تهدیدی برای شهرت و انسجام دانشگاه را مورد بررسی قرار داده و نکات مهمی را بیان کرده است👇👇👇:

🛑 معمولاً افراد بسیار منظم، سخت کوش، پرکار، صادق، خلاق و نوآور، هدف این زورگویان قرار می‌گیرند.😢

🛑 قربانیان معمولاً افراد موفقی در تدریس و پژوهش هستند که متوجه تخلفات قانونی فرد قدرتمندی در سازمان می‌شوند.😔

🛑 آن‌ها معمولاً بین اساتید علمی و دانشجویان به دلیل عملکرد خوب محبوب هستند و تحمل رفتارهای غیر قانونی و غیر اخلاقی را ندارند.😡

🛑 بیشتر این افراد واقعاً کار خود را دوست دارند و تلاش می‌کنند تا آن را به بهتری نحو انجام دهند.

🛑 زورگویان معمولاً برای پوشاندن نقاط ضعف خود به قلدری آکادمیک روی می‌آورند. آن‌ها می‌دانند که شایستگی پست و مقام خود را ندارند؛ شخصیتی حسود داشته و احساس تهدید از جانب همکار شایسته‌تر خود می‌کنند. بنابراین، با به کارگیری رفتارهای ایذایی سعی در حفظ موقعیت فعلی خود دارند.

🛑 اجتناب از ارتباط مستقیم، تمسخر، انگ زنی و تخریب شخصیت علمی قربانی، تضعیف، تحقیر و به حاشیه و انزوا راندن او، اشاعه شایعات بی اساس، نظارت بیش از حد، تلاش برای یافتن عیوب قربانی، توطئه و استفاده از دوستان نزدیک قربانی برای خبرچینی، محدود ساختن دسترسی قربانی به منابع سازمانی، نادیده گرفتن یا کوچک شماری موفقیت‌ها و بزرگ نمایی خطاهای کوچک قربانی، ممانعت یا به تعویق انداختن ترفیعات او، دعوت قربانی به جلسات غیر رسمی انضباطی و تهدیدهای مکرر کلامی یا کتبی به اخراج بر اساس اتهامات ساختگی یا بهانه‌های ناچیز، گرفتن مسئولیت‌های قربانی و اجبار به استعفا و همچنین تودیع و بازنشستگی پیش از موعد از جمله رفتارهای ایذایی قلدران آکادمیک است.

🛑 معمولاً همکاران فرد قربانی به خاطر ترس، از او حمایت نمی‌کنند. آن‌ها می‌ترسند که در صورت حمایت از او، خود قربانی بعدی زورگویان شوند.

🛑 قربانی با توجه به این که باید از خود در برابر رفتارهای زورگویانه محافظات کند، وقت و انرژی کمتری برای افزایش بهره‌وری خود و سازمان خواهد گذاشت.

🛑 شهرت سازمان به خاطر رفتار قلدرمابانه برخی از مدیران و کارکنان خدشه‌دار خواهد شد و با توجه به این که زورگویان از قدرت قانونی خود سوء استفاده می‌کنند، به راحتی دروغ گفته و اصول اخلاقی را رعایت نمی‌کنند، قربانی به تنهایی نمی‌تواند از خود محافظت کند. بنابراین، او نیازمند حمایت سازمانی و قانونی است

🛑 اثرات سازمانی قلدری آکادمیک شامل کاهش روحیه، انگیزه، رضایت شاغلی، تعهد سازمانی، خلاقیت و بهره وری و افزایش غیبت، جابجایی و فرسودگی شغلی کارکنان است.

🛑 مدیران ارشد دانشگاه باید اقدامات مربوط به پیشگیری و درمان مناسب این پدیده را طراحی و اجرا کنند. آن‌ها باید محیط کاری سالمی را برای پرسنل خود ایجاد کنند تا با همه اساتید و کارمندان با احترام رفتار شود.

🛑 مدیران باید فرهنگ عدم تحمل زورگویی آکادمیک را در دانشگاه ایجاد کنند.

🛑 آزادی بیان در محیط دانشگاه باید تشویق شود تا هزینه قلدری برای زورگویان افزایش یابد. همچنین قوانین و مقررات ضد آزار و اذیت باید تدوین شود و کدهای اخلاق حرفه‌ای و سازمانی بایستی تقویت شوند.

🛑 متن کامل مقاله را از اینجا بخوانید:
http://payeshjournal.ir/article-1-1682-fa.html

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
استادان علوم پایه وزارت بهداشت
⭕️ قلدری آکادمیک (Academic Bullying): تهدیدی برای شهرت و انسجام دانشگاه‌ 🛑 قلدری در محیط کار یکی از چالش‌های بزرگ مدیریت منابع انسانی است که اثرات فردی و سازمانی منفی زیادی به دنبال دارد. در این آسیب سازمانی، فرد یا گروهی با تحقیر، طرد، اتهامات بی اساس و…
⭕️ وارده در خصوص مطلب مربوط به قلدری آکادمیک

❇️ با توجه به جالب بودن مطالعه، مقاله مورد استناد دکتر مصدق راد را مطالعه کردم.

❇️ مقاله Duffy که در ۲۰۰۷ منتشر شده است،  دو عامل داینامیک سازمانی و داینامیک شخصیتی را در شکل‌گیری معضل قلدری دخیل می‌داند.

❇️ در حیطه سازمانی با تقسیم‌بندی سازمان‌ها به سه حالت مختلف، زمینه‌های سازمانی بروز قلدری را بیان می‌کند.

❇️ واژه Bullying کـه در برگـردان فارسـی آن، از واژ گانـی چـون قلـدری یـا زورگویـی اسـتفاده می‌شـود، در مفهـوم به «دسـته‌ای از رفتارهـای منفـی اشـاره دارد کـه بـه شـکل آزار کلامی یا فیزیکی، طرد اجتماعی یـا اثـر منفـی گذاشـتن بـر عملکـرد فـرد در محیـط کاری و به صـورت هدفمنـد و در یـک بـازه زمانـی و تکرارشـونده رخ  می‌دهد»

❇️ منظور از قلـدری رفتـاری مخـرب، هـر چنـد کوچـک یـا بزرگ اسـت کـه در طـول زمـان تکـرار شـده و آسـیب‌های جدی بـه همـراه داشـته اسـت.

❇️بنابرایـن، ا گـر چـه قلـدری نوعـی رفتار مخرب اسـت اما باید توجه داشـت کـه رفتارهای مخرب زیادی مانند تضعیـف، انحـراف در محـل کار، آزار و اذیـت در محـل کار، بی ادبـی در محـل کار خشـونت در محـل کارو سوء استفاده عاطفی و اجتماعی در محیـط کار وجـود دارنـد کـه گاه بـا قلـدری اشـتباه گرفتـه میشوند.

❇️ آنچـه موجـب تمایـز ایـن رفتارهـای مخـرب از قلـدری می شـود، دو شـرط دوره زمانـی و تکرارشـوندگی اسـت.

❇️ علاوه بر واژه bullying واژه mobing هم برای توصیف زورگویی استفاده می‌شود.
واژه bullying عمدتاً به زورگویی انفرادی اطلاق می‌شود و برای توصیف زورگویی جمعی یا سازمانی واژه mobing بکار می‌رود.

❇️ طبق نوشته Duffy، قلدری دارای پنج فاز است:
فاز ① شروع تعارض یا جرقه آغازین
فاز ② ایجاد فشار روانی شدید روی قربانی توسط قلدرمآب با طراحی یک توطئه
فاز ③ ورود فعال مدیریت ارشد به ماجرا
فاز ④ همراستا شدن مدیریت با توطئه‌گر و برچسب زنی به قربانی
فاز ⑤ خروج یا اخراج قربانی از محل کار

❇️ در نتیجه‌گیری عنوان می‌شود که زورگویی سازمانی تبعات روانی زیادی دارد و احتمال به مراجعه به روانپزشک زیاد است.

❇️ در ادامه راه‌حل‌هایی برای مواجهه با این مشکل ارائه می‌کند که بخشی از پیشنهادها، اصلاح کدهای اخلاق و و راهنمای رفتار سازمانی به منظور سرکوب قلدری است.

پ.ن: چقدر این ۵ فاز قلدری، برای ما آشنا و تکراری است!!!!😡😡

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ فغان از این درد / صحبت‌‌های تلخ معاون علمی رئیس جمهور از سیل مهاجرت استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان و نیروهای نخبه که با پیشنهاد ویزای طلایی و مشوقهای مختلف از طرف امارات و ترکیه

🛑 کاش ....

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ وارده در مورد ظرفیت پزشکی در کنکور امسال

امروز دفترچه های انتخاب رشته منتشر شد. نکته جالب و در عین حال قابل تاملی بود که خواستم عرض کنم. در حالی که اعلام کرده بودند بیش از ۱۱ هزار نفر دانشجوی پزشکی امسال پذیرش میشوند اما ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی روزانه تنها ۴۹۰۹ نفر میباشد و بیش از ۶ هزار نفر از این ظرفیت به دانشگاه های آزاد، پردیس شهریه‌پرداز و ... اختصاص دارد و این یعنی نابودی نظام آموزش عالی به تدریج و در سکوت محض اساتید محترم.

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ توییت سخنگوی وزات علوم پیرو سند منتشرشده در رسانه‌ها درباره جذب ۱۵ هزار عضو هیات علمی

🛑 چندی پیش تصاویری تحت عنوان نامه خیلی محرمانه رییس دفتر رییس‌جمهور به رییس سازمان اداری و استخدامی به تاریخ ۲۶ دی ۱۴۰۱ و شماره ۵۵۷۰۴ و نامه محرمانه وزیر کشور به رییس‌جمهور به تاریخ ۲۰ دی ۱۴۰۱ و شماره ۴۸۵۲۷در رسانه‌ها منتشر شد.

🛑 در این نامه‌ها درخواست شده نسبت به جذب فوق‌العاده‌ی ۱۰ و ۵ هزار عضو هیات علمی در وزارتین علوم و بهداشت، اقدام شود.

🛑 سخنگوی وزارت علوم در این توییت بدون رد یا تایید نامه‌های وزیر کشور و رییس دفتر رییس جمور، بر انجام مراحل و فرایندهای قانونی، تاکید کرده است.

🛑 امیدواریم آنچه ایشان در توییت نوشتە‌اند درست باشد و روال جذب هیات علمی به صورت قانونی و با پرهیز از رویه‌های فست‌فودی انجام شود.

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
چاپلوسی در سازمان!

🔴در محیطی که چاپلوسی وجود دارد، کارمندان غیرچاپلوس درگیر حس عدم امنیت در محل کار می‌شوند. آن‌ها نگران این می‌شوند که نکند چاپلوسی افراد دیگر، آن‌ها را در رقابت کاری عقب بیندازد. این حس منفی و نگرانی دائمی، حتما در راندمان کاری اثر منفی می‌گذارد.

🟢برخی پژوهش‌ها نشان می‌دهند میزان رضایت شغلی کارمندانی که "همکاران چاپلوس" دارند، بسته به شرایط از ۱۵ تا ۳۵ درصد پایین‌تر از دیگران است و به‌همین میزان، بهره‌وری‌شان پایین‌تر و احتمال استعفای‌شان بیشتر است.

🔵هر کارمندی درصدد پیشرفت است. اگر افراد ببینند که دیگران بر اثر چاپلوسی پیشرفت می‌کنند و پاداش دریافت می‌کنند، در طول زمان به این روند خواهند پیوست و خلاقیت را کنار خواهند گذاشت. سازمان بی‌خلاقیت نیز موجودی محکوم به شکست خواهد بود.

🟤فریدریش نیچه، فیلسوف بزرگ آلمانی می‌گوید: هر جا چاپلوسی گسترش بیابد، کمتر می‌توان در آن‌جا اندیشه‌های بلند یافت، زیرا چاپلوسی به شدت واگیر است.
@gahname_modir

🟡چاپلوسی، نقطه مقابل "جرأت" است. اگر فرهنگ یک سازمان، چاپلوس‌محور باشد، جرأت از آن حذف می‌شود. یکی از پیامدهای حذف جرأت نیز، حذف نقد درون‌سازمانی است. نقد درون‌سازمانی، ساز و کاری است که در آن، اعضای یک سازمان خود را بخشی از بدنه مجموعه می‌دانند و هرگونه اشکالی را گزارش و نقد می‌کنند و اگر بتوانند راهکار هم می‌دهند. این ساز وکار را می‌توان با سیستم دفاعی بدن مشابه دانست که مراقب ناکاستی‌ها و میکروب‌های بدن است و با آن‌ها مقابله می‌کند.  

🟣مدیران وقتی مورد چاپلوسی قرار می‌گیرند در واقع در حال قربانی‌شدن هستند چرا که خود را از موهبتی به نام "نقد‌ شدن" و "پی‌بردن به خطاها" محروم می‌کنند. نیچه در این باره می‌گوید: "به‌زحمت می‌توان در جایی‌که همه چاپلوسی یک فرد را می‌کنند، جز در وصف بزرگی او سخنی گفت و برخلاف مسیر آب شنا کرد."

مدیری که عادت می‌کند مدام تملق بشنود، اگر با کارمندی منتقد مواجه شود که نقدی واقعی درباره سازمان دارد، احتمالا او را بی‌ادب و گستاخ خواهد دانست. مدیر تملق‌پذیر، بی‌آن‌که بداند، سازمان را به‌سمت سقوط هدایت می‌کند...
__
منبع: راهنامه مدیر💡راهنمای عمل
https://www.group-telegram.com/gahname_modir

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
فراخوان جذب عضو هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی دزفول

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ تداوم اقدامات عجیب در خصوص اعضای هیات علمی وزارت بهداشت / این بار سازمان امور اداری و استخدامی

🛑 هنوز جای زخم ۲ سال دخالت نادرست، غیرکارشناسی، فراقانونی و آزاردهنده‌ی سازمان برنامه و بودجه و تحمیل کاهش خلاف قانون حقوق صدها عضو هیات علمی وزارت بهداشت، خشک نشده است که شنیده می‌شود این بار سازمان امور اداری و استخدامی، با برداشت نادرست و به دنبال آن دخالت مبتنی بر این برداشت، مشکل تازه‌ای ایجاد کرده است.

🛑 ماجرا این است که ردیف‌های فرخوان بیستم جذب هیات علمی پیمانی، از سوی وزارت بهداشت به سازمان امور اداری و استخدامی اعلام شده است اما این سازمان بر اساس اطلاعات نادرست و غیر کارشناسی، برخی از ردیف‌ها را حذف کرده و چالش جدی برای برخی از داوطلبان جذب ایجاد کرده است.

🛑 نکته عجیب در این خصوص این است که طبق شنیده‌ها سازمان اداری و استخدامی اعضای هیات علمی متعهد خدمت و قراردادی موجود را هم‌ارز اعضای هیئت علمی پیمانی لحاظ کرده و مثلاً اعلام کرده زمانی که شما ۵ عضو هیات علمی در یک رشته خاص دارید چه ضرورتی به جذب نفر ششم وجود دارد!!! حال آنکه از آن ۵ نفر سه نفر عضو هیات علمی متعهد خدمت بوده و تداوم خدمتشان نیازمند برگزاری و شرکت در فراخوان جذب هیئت علمی پیمانی است.

🛑 با این تصمیم و دخالت سازمان امور اداری و استخدامی، عملاً مسیر تبدیل وضعیت بسیاری از اعضای هیات علمی متعهد خدمت، به طور کامل بسته خواهد شد.

🛑 بهتر است سازمان اداری و استخدامی به جای ورود به امور جزئی و داخلی وزارت بهداشت و تکیه بر اطلاعات و استنباط‌های غیردقیق، اطلاعات درست را از متولیان امر در وزارت بهداشت اخذ کرده و بر اساس آن تصمیم‌گیری کند.

🛑 امیدواریم مدیران حوزه‌های مرتبط در وزارت بهداشت با جمع آوری مدارک و مستندات دقیق و تعامل با مسئولین سازمان اداری و استخدامی این مشکل را خیلی زود مرتفع کنند.

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
📨 جذب نیروی هیأت علمی متعهد خدمت

دانشکده پیراپزشکی و پرستاری نهاوند جهت تکمیل کادر هیئت علمی خود از بین  فارغ التحصیلان رشته های کارشناسی ارشد و دکتری پرستاری (کلیه گرایش ها) و کارشناسی ارشد اتاق عمل، در قالب عضو هیئت علمی متعهد خدمت، اقدام به جذب نیرو می نماید.
شایان ذکر است که  این دانشکده امکان اسکان رایگان و تغذیه رایگان برای اساتید مجرد غیر بومی را فراهم نموده است.

متقاضیان محترم میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال روزمه خود با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایند.

۰۸۱۳۳۲۲۱۰۲۴-۲۵
داخلی ۱۱۰ و ۱۰۳ و ۱۰۵
۰۹۱۸۸۱۳۹۱۴۹

[email protected]
[email protected]

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
2024/09/22 12:32:28
Back to Top
HTML Embed Code: