group-telegram.com/nashreye_rahyaft/27
Last Update:
📝یادداشت دانشجویی:
سازمان مجاهدین خلق؛ سازمانی با رویکرد مبارزه با امپریالیسم که با گذشت زمان و پیروزی انقلاب اسلامی به صورت مخفیانه و گاه آشکارا، شروع به مخالفت با آموزهای دینی و رهبر انقلاب می نمود.
رفته رفته مخالفت ها و جنایات این سازمان چنان بالا گرفته بود که حادثه تلخ ۸ شهریور ماه را رقم زد. آری تابستانی که گرما و اندوه آن، ملتی را داغدار خود ساخت.
درست در ۸ شهریور ماه سال ۱۳۶۰، در حوالی ۳ بعد از ظهر هنگامی که رئیس جمهور نوپای جمهوری اسلامی به همراه نخست وزیر خویش و دیگر مسئولان حاضر، مشغول جلسه بودند؛ مورد ترور ناجوانمردانه این سازمان به وسیله شخصی به نام مسعود کشمیری قرار گرفتند. به گفته شاهدان ماجرا، کشمیری بعد از گذاشتن کیف بمب گذاری شده به بهانه ای از دفتر جلسه خارج می شود؛ چندی بعد صدای انفجاری مهیب همه جا را فرا می گیرد و مردم عادی الله اکبر گویان به سمت ساختمان میدوند اما.... بمب گذاری منجر به تخریب و آتش سوزی ساختمان نخست وزیری شده و در نهایت باعث شهادت محمد علی رجایی(رئیس جمهور)، محمد جواد باهنر(نخست وزیر) و چندین مسئول ارشد کشور شد.
چند مدت بعد، سازمان مجاهدین خلق به ریاست مسعود رجوی، مسئولیت حمله را به صورت غیر رسمی پذیرفت.
چنین حملات تروریستی همواره یک جامعه را با چالش های متعددی رو به رو می سازد و پیامد بد آن، چه در عرصه داخلی و چه در حوزه روابط بین الملل، نمایان خواهد شد؛ ورای اینکه هم اکنون نیز شاهد نتیجه چنین جنایاتی هستیم.
تروریست بودن واژهای است که تعریف واحدی از آن تا کنون ارائه نشده، اما به جرات میتوان گفت عملی که همواره کودکی قادر به انجام آن است؛ نشان از قوت و قدرت یک گروه، سازمان یا دولت نیست.
...مصیبتی ناگوار در شهریور ماه ۱۳۶۰...
یادداشتی از دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه شیراز، هاجر سرداری
🔗کانال تلگرام نشریه رهیافت
✅https://www.group-telegram.com/br/nashreye_rahyaft.com
BY نشریه رهیافت
Share with your friend now:
group-telegram.com/nashreye_rahyaft/27