Telegram Group Search
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
می‌خواهم پسرم را نگه دارم...

خانمی دو سال است که بخاطر بیماری روانی و اعتیاد شدید همسرش به الکل، از او جدا شده و فقط توانسته سرپرستی یکی از بچه‌هایش را به عهده بگیرد.
در این مدت که مسئولیت نگهداری پسر و پدر پیرش به گردن او افتاده، در آموزشگاه رانندگی مشغول به کار است.
از آنجایی که ماشینی از خودش ندارد، در ازای ۱۲ ساعت کار، حقوقی معادل ۵ ساعت دریافت می‌کند و بیشتر از نصف آن به صاحب ماشین تعلق می‌گیرد.
از طرفی بخاطر بیش‌فعالی پسرش نمی‌تواند او را در این مدت طولانی تنها بگذارد و بچه‌ تمام روز را در صندلی عقب ماشین، همراه مادرش در کلاس‌ها حضور دارد.
در حال حاضر هم زمان زیادی به اتمام قرارداد اجاره‌شان نمانده و اگر نتوانند مبلغی به پول پیش اضافه کنند، همین خانه‌ی کوچک را هم از دست می‌دهند.
این خانم برای آنکه بچه‌هایش را خودش بزرگ کند، به ماشینی نیاز دارد تا بتواند با درآمدی منصفانه کار کند و به تنهایی از پس مخارج خانه و زندگی‌شان بر بیاید.


مبلغ مورد نیاز: ۲۵۰ میلیون تومان
لینک پرداخت از طریق سایت منهای فقر
کارت: 5041721111902848
شبا:530700001000228472379001
(به نام خیریه منهای‌ فقر - بانک رسالت)


@menhayefaghr
🔴فرصت آخر

دال مرکزی تولید بحران اقتصادی در کشور سیاستهای خارجی حاکم است.اگر قرار بر استمرار سیاست پیشین منطقه ای و جهانی باشد،آنچه نهایتا در کمتر از دو سال تا پایان ۱۴۰۴ حاصل خواهد شد «انفجار بزرگ» خواهد بود.

در صورت اصرار بر حفظ سیاستهای گذشته، خواندن کارت بازی هیئت حاکمه کشور کار سخت و دشواری نیست:

کمی گشایش سیاسی اجتماعی ناپایدار،سپس «افزایش قیمت بنزین و حامل‌های انرژی» و تحمیل تمام هزینه ها به پزشکیان و گفتمان او و در نهایت عدم عقب نشینی بجهت«حل مسئله سیاست خارجه»!

معادله فوق در صورت صحت خیلی معادله هوشمندانه ای نیست.

بماند که اساسا نه الهیست و نه انسانی.
چرا که مردم دارند در زیر بار شکست ناپذیری خارجه حاکمان «شکسته و نابود» می شوند.

از سال ۱۴۰۱«پزشکیان یا هر شخص دیگر»بعنوان رئیس جمهور چهاردم ایران برای من آخرین فرصت اصلاح سیاسی کم هزینه در ایران بود و هست.
متغیرهای آماری متعدد صحت عدم امکان استمرار وضع موجود را کاملا تایید می کنند.

📌📌براستی هرکه از تاریخ عبرت نگیرد خود مایه عبرت دیگران در تاریخ خواهد شد.

🛑در راستای بی توجهی به واقعیت‌های ایران امروز مرور یادداشت ذیل را مفید به فایده می دانم:

🔸فرسودگی نظام ایدئولوژیک شوروی باعث گردید که این کشور در برابر «فساد اقتصادی فراگیر» کاملا آسیب پذیر شود.

این نظام فرسوده فرصت های بسیار فراوانی برای رانت خواری و ویژه خواری کارگزاران فراهم می ساخت.

🔸در یک نمونه نماینده ای در وزارت ماهیگیری(کشاورزی)با همکاری مدیران یک کارخانه کنسرو ماهی خاویارهای گران قیمت را در قوطی های ساردین ارزان قیمت به یغما می برده و در خارج از کشور به فروش می رساندند.فساد و تباهی شوروی را فرا گرفته بود.

📌«برژنف»رهبر کبیر وارث انقلاب لنین عمدتا از «فساد» چشم پوشی می کرد.روس هایی که افکار اصلاح طلبانه داشتند منتظر مرگ برژنف و روی کار آمدن «آندروپوف» بودند.

رویکرد انحصاری مارکسیستی در بازار و وجود مبارزه با غرب از علل اصلی کمبودها و نقصان ها و فسادهای اقتصادی حاکم در اتحاد شوروی بود.

📌در خلال سه دوره رهبران کبیر: استالین،خروشچف و برژنف تمامی برنامه های «توسعه» شکست خورد.
در این دوران تامین«غذای»مردم همواره با مشکل مواجه بود.
علی رغم وجود زمینهای حاصلخیز گندم عمدتا وارد می شد.«مسکن»به یک بحران تبدیل شده بود و مردم برای دریافت «خودروهای» بی کیفیت باید زمان زیادی را در نوبت سپری می کردند.

«مردم» رفته رفته و به آرامی درباره نیاز به اصلاحات اساسی و بنیادین باهم گفتگو می کردند.«اصلاحاتی»که بتواند کشور را از شر «هیولای فساد» و «انحطاط اقتصادی» حاکم نجات دهد.

📌تلاش ها و درخواست های عموم برای ایجاد اصلاحات اساسی در نظام فرسوده و فاسد شوروی همراهی «رهبران پولیت بورو» را بدنبال نداشت. و در نتیجه پس از «فروپاشی» همانگونه که گورباچوف می گوید:

این فروپاشی هزار سال تاریخ بود که یکباره به دور انداخته شد.

پس از فروپاشی تنها عده ای اندک افسوس می خوردند و کسانی که اصلا افسوس نمی خوردند آنهایی بودند که تحت این حکومت سالیان زیادی «زندگی» می کردند.و شاید بهتر است بگوییم در اصل زندگی نمی کردند.

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴پایان ماه عسل

«روایت رئیس‌جمهور از سفر کربلا:

برای زیارت حرم حضرت عباس(ع) کلاه گذاشتم و ماسک زدم که مردم درپی ازدحام اذیت نشوند.»

خیلی هم عالی
بحمدلله سفر زیارتی و سیاستی رئیس جمهور که البته کمی هم جنبه سیاحتی و ماه عسل گونه در عراق پیدا نمود، به پایان رسید.

جناب آقای دکتر پزشکیان روایت جنابعالی از سفر به عراق را شنیدیم.حقیقتا پی رنگ زیارتی-سیاحتیش بر دیگر ابعاد غلبه داشت.
بعنوان یک مصلح اجتماعی دلخوش به تلاش های شما بعنوان آخرین امکان اصلاح کم هزینه در ایران متذکرم که خیلی زمان زیادی در اختیار جنابعالی نیست.

حضرت آیت الله شهید رئیسی با آن عقبه عریض و طویل در کمتر از سه سال در نظام اجتماعی ایران دچار فرونشست بزرگ شد.
برای شما این زمان بمراتب کوتاهتر طی خواهد شد.

لطفا بسراغ مسائل اصلی بروید و دست بجنبانید.

حضرت علی عليه السلام می فرماید:
الفُرصَةُ تَمُرُّ مَرَّ السَّحابِ ،فانتَهِزُوا فُرَصَ الخَيرِ فرصت، چون ابر مى گذرد. پس، فرصتهاى كار خوب را غنيمت شمريد

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🔴Airdrop

به هنگام انسداد مسیرهای تولید حسب اقتصاد سیاسی-تحریمی و پدیدآیی چرخه های تورم-رکود با محوریت دولت تولی گر در عرصه اقتصاد، آنچه از تعامل نظام اقتصادی با جامعه شکل می گیرد،نوعی لمپنیزم اقتصادی ست.

جامعه در پیمایش این مسیر قطعا کم تقصیر است.کار از جای دیگر ایراد دارد.
فراوانی و رواج بازی های تلگرامی یا همان ایردرآپ ها که القصه سود هم می دهند، از تک تک افراد و نسل آماده به کار ایران که در شرایط عادی می بایست موتور پیشران توسعه کشور قرار گیرند، یک ربات و اوبژه کم خاصیت خلق می کند.

جامعه کم تقصیر با کمر خمیده در زیر بار فشار تورمی و درآمدهای بی نسبت با کرامت انسانی بدنبال کسب درآمد به هر ریسمانی چنگ می زند!
و چه ریسمانی بهتر ازAirdropها!

لیکن این ایردرآپ ها بنوبه خود دارند آینده ایران را مصرف می کنند.مثل خیل دیگر امور حاکم.

دستهایی که باید دست به طراحی و ساخت ماشین پیشرفت ایران بزنند، اکنون برروی صفحه موبایل در حال استخراج سکه از بازی های موبایلی هستند!

در الگوی «کسب درآمد اینترنتی» تنها بازار بورس بجهت برخورداری از نسبت مستقیم با تولید و صنعت هم محترم بود و هم قابلیت جذب حداکثری عموم را داشت که زحمت نابودی آن را به نفع سوداگری مسکن و خودرو و سود بانکی ۳۰درصدی در این سه سال به نحو احسن کشیدند.

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🔴پیغام پیجرها

هرچه زمان بجلو می رود تغییر در سیاست های منطقه ای و حکمفرمایی صلح بر منطقه از قالب یک «انتخاب» به یک «ضرورت» آشکارتر می شود.

حادثه عظیم اتفاق افتاده در لبنان که بدون شلیک یک گلوله متاسفانه بیش از ۳هزار افسر ارشد حزب الله را هدف قرار داد، امری عادی نبوده و نیست.

چنین دسترسی اطلاعاتی و تکنولوژیکی که حقیقتا مایه حیرت است، از جمله عواملی ست که پافشاری بر پایان جنگ را همواره بما متذکر می شود.

جنگ همیشه امری مذموم است.اما شروع جنگ های نابرابر بمراتب بدتر است.

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
📌مطالعات‌زنان در تسخیر کم‌سوادان سیاست‌باز!

خبرهای نگران‌کننده‌ای از فرصت‌طلبی‌های برخی پادوهای سیاسی برای تحمیل خود به‌عنوان اعضای هیئت‌علمی گروه‌های مطالعات‌زنان در دانشگاه‌ها به گوش می‌رسد. این فرصت‌طلبی‌ها که متأسفانه با موفقیت نیز محقق شده‌اند، به‌طور خاص در سه دانشگاه تربیت مدرس و الزهرا (س) و ادیان و مذاهب، جامعه علمی مطالعات خانواده، زنان و جنسیت را نگران کرده است. این پادوهای سیاسی که کاملاً با لابی‌گری و نفوذ، خود را به دانشگاه‌ها تحمیل می‌کنند تا برخی از اغراض سیاسی را به نمایندگی از گروه‌های فشار عملی سازند، هم فارغ‌التحصیلان رقیب خود را که دارای لیاقت علمی لازم هستند کنار می‌گذارند، و هم حذف اساتید دانشور فعلی را در برنامه خود دارند.

این افراد، که باوجود کم‌سوادی، عملاً شخصیتی جاه طلب دارند، بلافاصله پس از جذب، مشغول آزار و درنهایت حذف اساتید جاافتاده و رزومه دار می شوند و چون در رقابتی واقعی نمی‌توانند محصولات علمی قابل‌احترامی ارائه کنند، بنا را بر تحمیل خود به پروژه‌های علمی دانشجویان می‌گذارند تا هر طور شده رزومه‌ای دست‌وپا کنند. آنها بی‌درنگ پس از جذب در سمت‌های ریزودرشت این دیوانسالاری جای خود را محکم کرده و امکان تنفس علمی را از بدنه علمی و لایقِ اعضای هیئت‌علمی می‌گیرند. در همین راستا، یکی از کارویژه‌های این شخصیت‌های تمامیت‌خواه و غیرعلمی، کنترلچی‌گری و پرونده‌سازی است.

بگذریم، برای اینکه این فضا قدری روشن‌تر شود، می‌توان دو دانشگاه تربیت مدرس و الزهراء (س) را به‌طور نمونه بررسی نمود. دانشگاه تربیت مدرس که فقط دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری را می‌پذیرد و قرار است مدرسین دانشگاهی را تربیت نماید، عملاً در سیطره اکثریت نیروهای تحمیلی قرارگرفته است. یکی از این اعضاء، ز. آ است که علی‌رغم برخورد دولت روحانی با برخی بورس شدگان غیرقانونی، با لابی‌گری در گروه مطالعات‌زنان هیئت‌علمی شد. نفر دیگر، کارمندی است به نام خانم م. ج. ن. که با سهمیه در گروه مذکور استادیار شده و اگر نام ایشان را در جستجوی پیشرفته کتابخانه ملی جستجو کنید هیچ اثری اعم از مقاله و کتاب و ... جز پایان‌نامه‌اش به نام او ثبت نشده است. عضو بعدی، خانم ح. ط. است که مانند دو نفر قبل، در یک فضای غیررقابتی و کاملاً رانتی و امنیتی جذب‌شده است، بدون اینکه هیچ رکورد پژوهشی در جستجوی پیشرفته کتابخانه ملی به نام ایشان پیدا کنید. ناگفته نماند ایشان نیز از موهبت بورس بی‌نصیب نبوده است.

و اما گروه مطالعات‌زنان دانشگاه الزهرا س. در دو سال اخیر، علی‌رغم رقابت بسیاری از فارغ‌التحصیلان لایق و فاضل دکتری در رشته‌های علوم اجتماعی و حقوق و فقه و روانشناسی برای جذب شدن در آنجا، در فضایی کاملاً سیاست زده و غیررقابتی، سه عضو هیئت‌علمی به گروه تحمیل ‌شده است. خوانندگان محترم، رزومه‌های این افراد را خود جداگانه بررسی می‌کنند، ولی دو نفرشان بسیار نوبرند. یکی آقای الف. الف فارغ‌التحصیل رشته غیرمرتبط، که اخیراً در پستی اینستاگرامی از خود به عنوان عضو هیئت علمی الزهرا! رونمایی کرده است.

عیار علمی او و آنچه به عنوان رساله دکتری تحویل د. تهران داده، خود محل تامل و بررسی است. تنها ممرّ ورود این آقا تحمیل سیاسی از سوی گروه فشاری است که او را از قبل برای این دانشگاه در آب نمک خوابانده‌ بودند.

الغرض، مطالعات‌زنان در دانشگاه‌های ایران در تسخیر پادوهای تحمیلی، نفس‌های آخرش را می‌کشد.

«نویسنده: ناشناس»

https://www.group-telegram.com/kherad_jensi
🟢در جهان نظم یافته بر بستر تکنولوژی براستی که تنها پادشاه حقیقی خود «علم» است.

آری بدرستی که نخ تسبیح پدیدآیی هرگونه برتری اعم از
برتری اقتصادی
برتری امنیتی
برتری نظامی
و برتری فرهنگی کاربست تخصص و متود علمیست.

📌سرمایە‌گذاری ٣٠ میلیاردی مایکروسافت و بلک‌راک در حوزه هوش مصنوعی
«مبلغی بیش از فروش نفت یکساله ایران»

🔸شرکت نرم افزاری مایکروسافت و شرکت خدمات مالی بلک‌راک، یک صندوق سرمایه‌گذاری مشترک با هدف توسعه دانش‌های مربوط بە هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌کنند.

🔸در بیانیە مشترکی کە این دو غول حوزه نرم‌افزاری و خدمات مالی منتشر کردەاند، اعلام شدە کە مبلغ برنامە‌ریزی شدە در این صندوق ٣٠ میلیارد دلار خواهد بود کە بە ساخت مراکز داده و پروژه‌های انرژی سرازیر خواهد شد.

🔸در همین حال یک صندوق سرمایە‌گذاری دیگر مستقر در ابوظبی و شرکت نرم‌افزاری انویدیا نیز در این پروژە شرکت خواهند داشت.

🔸انتظار می‌رود کە حجم کل سرمایەگذاری در این پروژه بە ١٠٠ میلیارد دلار برسد. سرمایه‌گذاری‌ها در درجه اول در ایالات متحده انجام می‌شوند.

🔸بر اساس نظرسنجی "انستیتوی لایبنیتس برای پژوهش‌های اقتصادی" (IFO) در مونیخ بیش از ۳۳ درصد از شرکت‌های آلمانی در حوزه صنایع خودرو، الکترونیک، داروسازی، نساجی و پوشاک از "فناوری هوش مصنوعی" استفاده می کنند.

🔸نتایج این نظرسنجی همچنین نشان داده که میزان استفاده از فناوری هوش مصنوعی در عرض یک سال از ۱۳ درصد به ۲۷ درصد افزایش یافته است.

🔸بر اساس نتایج مطالعاتی که توسط کمپانی رسانه‌ای برتلزمان آلمان در ماه مه  ۲۰۲۴ انجام شد، مشخص گردید که صنعت موسیقی در این کشور به خصوص در فرایند آهنگسازی از هوش مصنوعی استفاده می‌کند. طبق این مطالعه صنعت تبلیغات و بازاریابی نیز به طور فزاینده‌ای به برنامه‌های هوش مصنوعی متکی است.

🔸از همین رو بسیاری از کارشناسان معتقد هستند کە "هیچ پایانی برای رشد هوش مصنوعی قابل تصور نیست". البته نگرانی‌های زیادی در این زمینە وجود دارد، اما این مسئلە باعث نشدە کە شرکت‌های بزرگ جهان در این زمینە آینده‌نگری نکنند.

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🔴ادامه سریالی انفجار دستگاه های ارتباطی در لبنان از یک فیلم امنیتی-نظامی رسما دارد یک فیلم ژانر ترسناک می سازد!

ژئوپلتیک:
«برخی منابع می‌گویند هزاران دستگاه بی‌سیم دستی در لبنان که تنها متعلق به نیروهای حزب‌الله نبوده طی دقایق گذشته منفجر شده‌اند و تاکنون صدها زخمی گزارش شده است.
یک منبع محلی در بیروت می‌گوید برخی گوشی‌های همراه نیز منفجر شده‌اند.

برخی گزارش‌ها حاکی از منفجر شدن لپ‌تاپ، گوشی همراه آی‌فون در مغازه، و حتی پنل خورشیدی خانه‌ها است.»

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
📌علی علیزاده کیست؟
چرا نگران و دنبال بهبود روابط ایران با
#روسيه است؟
چرا نظام ایران را تشویق به
#جنگ با رژیم صهیونیستی می‌کند؟
چرا نگران حمله واگنر به روسیه شد؟
چرا با طرفداران
#جلیلی مصاحبه می‌کند؟
و چرا از رأی یکدست مجلس به کابینه
#پزشکیان عصبانی شد؟

🔹️سوابق پیش‌بینی‌های علی علیزاده که از طرفداران دولت مرحوم #رئیسی بود:
تمام حیثیتم را میگذارم تا ۲۵خرداد۱۴۰۲ اقتصاد ایران جهش کامل خواهد داشت.

🔹️اگر نشد من در کلاب‌هاوس، توییتر و ‌.... دیگه نمیام.

🔹️گفتنی است برخلاف پیش‌بینی علیزاده، در سه سال دولت مرحوم #رئیسی برای اولین بار در تاریخ اقتصاد ایران، سه سال پیاپی تورم بیش از ۴۰درصدی ثبت شد.

@Mr_Economy
🔴نرود میخ آهنین در سنگ!

«تعطیلی پنجشنبه به جای شنبه تصویب شد.»

هرچه بخش خصوصی و اهل علم در ضرورت همخوانی تعطیلات در ایران ولو در حد یک روز با تعطیلات بین المللی سخن گفت، باد هوا شد رفت.

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🔴طالبان در تهران

آگاهی و خودآگاهی برآمده از دل درک تجربیات متکثر در درون جمهوری اسلامی بما نشان می دهد آنچه جریان و حلقه ای خاص از بطن سازمان های نظامی و امنیتی در مورد کشور، منطقه و جهان می اندیشد همواره دچار نقض و بطلان می شود.

از مسئله حجاب تا برجام و افول آمریکا از درک اشتباه در جنگ روسیه تا شروع ناصحیح جنگ غزه و وضعیت حزب الله در لبنان و در نهایت تفسیر غلط از «طالبان».

📌بی احترامی نماینده طالبان به سرود جمهوری اسلامی ایران در تهران تأسفی عمیق را در پی دارد.
تأسفی از جنس درک ناصحیح «ابژه» «دیگری» «الگو» و «همراه» برای ایران.

آنچنان که فروید روانشناسی الگو را جهت فهم توده مطرح نمود، بدرستی که انسان همواره در هر حالتی در حال زیست و حیات اجتماعی می باشد.

هر فرد #الگویی تاریخی و یا معاصر جهت همانند سازی خود با او دارد، #همراهی جهت همراهی در طول زندگی دارد، #دیگری جهت تقابل دارد و در نهایت #ابژه ای دارد جهت اعمال نظر و تحمیل خواست و اراده.

🔴وضعیت امروز کشور ناظر به عدم عبور موفقیت آمیز در نسبت با چهار مولفه مطرح شده از نگاه فروید که همزمان جنبه فردی و اجتماعی دارند، شاکله روانی ساختار حاکم و به تبع ملت را دچار پارادوکس های جدی نموده است.

🔴الگو کیست؟

الگو چیست؟
ما می خواهیم شبیه کدام کشور و تمدن شویم؟
آیا این ما مای جمعیست و یا نظر عده ای قلیل؟
چین غایت ماست؟ روسیه؟ آمریکا؟ ترکیه؟ یا کره شمالی؟
ساز و کار تحقق این الگو چیست؟
تجربیات زیسته چین و روسیه و ترکیه و جنوب شرق آسیا در پیشرفت و توسعه چیست؟
آیا بدون تعامل با جهان می توان به پیشرفت رسید؟

🔴همراه کیست؟

همراه چیست؟
همراهی آدابی دارد!
چرا عمدتا روس ها و البته چینی ها اینگونه همراهی می کنند؟
چرا ما مفهوم همراه را با ابژه خلط نموده ایم؟
همراه بخشی از هزینه راه را می دهد و نه سربار است و نه هزینه بر!
اساسا ما چرا همراه را در بیرون از مرزها جستجو نموده ایم و از همراهی ملت احساس بی نیازی می کنیم!
ما چرا نمی دانیم همراهی هر ملت با دولت و حاکمیت خویش بالاترین نعمت و فقدان آن بالاترین نغمت است!

🔴دیگری کیست؟

دیگری چیست؟
وای بروزی که حاکمان در نزد اذهان ملت خویش جای دیگری بیرونی را بگیرند! (دشمن ما همینجاست دروغ میگن آمریکاست).
این دیگری های بسیار غلو شده غربی چرا مامن فرزندان و تمامی خانواده های حاکم است!

چرا سیاستهای مختلف فرهنگی، رسانه ای، ما اشبه الحکومت به دیگری نفی شده خودمان است!
آیا واقعا دیگری مقابل ایران غرب است؟
آیا دیگری های منطقه ای مهم نیستند؟

آیا روسیه بعنوان دیگری تاریخی و البته علی الظاهر هم اکنون در نقش دوست و همراه در این چند دهه بارها از دل همراهی باما بدنبال منافع خویش نبوده و بما خیانت نکرده است؟
آیا اینکه به هر دلیلی جهان اسلام را به دیگری خویش تبدیل نموده ایم درست است؟
آیا اینکه جهان اسلام از هر نوعش از ترس دیگری بنام ایران به دامان اسرائیل پناه ببرد درست است؟


🔴ابژه کیست؟

ابژه چیست؟
آیا ملت ابژه حاکمان هستند و یا حاکمان ابژه ملت؟
آیا اساسا بهتر نیست این رابطه را مبتنی بر احترام و نقش فعالانه دو سویه بازتعریف کنیم؟

چرا طالبانی که بعضاً سرانش در تهران ساکن بودند و با حمایت و نظر شما روی کار آمد و زودتر از همه نیز او را به رسمیت شناختید باز دارد شاخ و شانه می کشد؟
چرا حق آبه ما را نمی دهد؟
درست است که ابژه حرمت دارد و حقوق دارد، اما چرا ابژه هایی که دست پرورده شما هستند پس از خدمت های فراوان مالی و جانی همواره یا دست ما را گاز گرفته اند و یا از ما عبور نموده اند!
مگر سوریه ابژه شما نیست؟
پس چرا بهره مالیش متعلق به ترکهاست...


https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🔴جنگ طلبان

یدالله کریمی پور :

🔸نزدیک به ۵۰ سال پرستیژ دانشگاهی و علمی خود را بر سر سنجش درستی گزاره زیر به گرو می گذارم:
«افزون بر تل آویو، به ترتیب آنکارا، باکو،‌ مسکو و کابل، حاضرند دست به هر اقدامی بزنند که جمهوری اسلامی را به جنگ با اسرائیل بکشانند»

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🔴فرآیند مردزدایی از جامعه‌ ایران

(اقتصاد بیمار)

قانون مجتمع ما اینگونه است که همسایه جدید در بدو ورود، باید هزینه ۶ ماه شارژ سالیانه را یکجا بپردازد.

خانم مانتویی ‌و محترمی جلو آمد. پس از عرض خیرمقدم، گفتم:
- ۶ماه شارژ سالیانه معادل ۱میلیون و ۲۰۰هزار تومان را باید بپردازید تا امکان اسباب کشی فراهم شود.

همسرش از دور ماجرا را نظاره می کرد. بنده خدا خیلی محترمانه بیان داشت من اطلاع نداشتم. اکنون باید ۳میلیون برای هزینه ماشین و کارگر بدهیم. کمیسیون بنگاه هم بوده. کرایه ماه اول نیز همچنین.
نمی‌شود فعلا شارژ ۲ماه را بپردازم؟

📌از آنجایی که از عمق زخمهای وارده بر پیکر مستأجر جماعت و مستضعف جماعت حسب «تحریم تحمیلی» در این کشور اطلاع داشتم، قبول کردم.

مقدس ترین قوانین آن هنگام که بی‌نسبت با امر واقع و درد و رنج ملت شوند، کاغذ پاره‌ای بیش نیستند. حال اینکه مجتمع ما اساسا هیئت مدیره‌ای نداشته و من هم از سر «بی مسئولیتی جمعی» دیگران، علی رغم گرفتاری زیاد، به امورات مجتمع می پردازم.

حقیقتا دلم هم برای آن «مرد» بنده خدا و هم برای آن «خانم» سوخت.

📌آن زمان که شاخصه قدرت تکاملی مرد که شمایل امروزی‌اش می شود «اقتصاد» را از او سلب کردند، همانجا نقطه سرآغاز فرآیند «مردزدایی» در جامعه ایران است.
مسیری که ما در میانه آن قرار داریم.

«اقتصاد» در زمین «مرد» عنصر حیاتی حیاط بخش است. اگر اقتصاد مرد را از او گرفتند به درون خود می خزد. از اعتیاد گرفته تا افسردگی، از کناره گیری گرفته تا پرخاشگری...

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
باز هم زنان ثابت کردند!

یاسرعرب

علی رغم جیغ و داد سیاه انسدادگرایان اما، حضور خانم‌ها در جوکر بانوان تفاوت چشمگیری با تولید جوکر آقایان داشت!

-بیا بخور، کی میری زیر؟، ناله نکن، اینو میخوری؟ مال تو چقدره؟ و ...

جوکر مردان مملو بود از تکه‌های جنسی و اشاره‌های زیر شکمی که نشان از قابليت پائين طنز پردازی بازيگران و دریدگی هنجار‌های رسانه‌ای داشت که در ازای خفقان نقد سیاسی به نشانه‌ی باز بودن فضای اجتماعی اجازه انواع پرده دری‌ها را دارند!

جوکر بانوان اما علی رغم صحنه‌های طنز و نوآوری‌های بسیار جذاب فاقد عناصر اروتیک و نشانگان جنسی بود.

پاکیزگی گویش و طهارت زبان بدن بازيگران خانم بار دیگر نشان داد، در ایجاد مفاسد اجتماعی این پای زنان نیست که در میان است!


@kherad_Jensi
🔴خواب و بیداری

بزرگترین پرسش پس از شنیدن خبر ترور دسته جمعی فرماندهان ارشد حزب‌الله در بیروت این است:
براستی آیا ما خوابیم یا بیدار؟

گویی خوابیم و شب تار و طولانی منطقه معلوم نیست کی سحر شود، تا این کابوس تلخ در حال وقوع و پر از تعلیق تراژیک پایان پذیرد.

پیش‌برنده عالم خواب و رؤیا «شهود» است و عالم بیداری و هوشیاری را «عقل» ساربان است.
نادیده انگاری این حجم از آسیب و تلفات تنها از خواب زدگان برمی آید و گویی ما نیز رسما دچار خواب نمایی و سحر شده ایم.
آخر چگونه ممکن بود و هست چنین اتفاقاتی در عالم هوشیاری رقم بخورد!
عقل اساسا امکان وقوع چنین حوادثی را ناظر به ابزارهای در اختیارش به هیچکس نمی داد.
عقل توان پیش‌بینی کنندگی دارد.در عالم هوشیاری عقل چنین حوادثی را از ابتدای درگیری‌ها پیش‌بینی می‌کرد و در نتیجه اجازه وقوع این حوادث عجیب را هیچگاه نمی‌داد!

حال نیز کاری از دست ما برنمی‌آید جز آرزوی «بیداری»!

استمرار وضعیت فعلی و اصرار بر حفظ سیاستهای گذشته یقینا خسارت‌های بزرگتری در‌پی خواهد داشت.

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🔴مدرسه خوب کجاست؟

کودک در دوره کودکی اولیه (۷ الی۱۲سال)بیش از آنکه نیازمند قرارگیری در معرض محرکهای «رشد دانشی» و آموزش علمی باشد،نیازمند قرارگیری در معرض «تجربیات» متفاوت و خلاقانه است.

نظام رشدی هر فرد متشکل از:
رشد روانی
رشد هیجانی
رشد حرکتی
و رشد دانشی است.

دال مرکزی مدارس غیرانتفاعی در ایران «رشد دانشی» و کم بهره‌گی از دیگر مراحل رشدیست.
برهم‌کنشی نظام رشدی یعنی آنکه نبود یک حیاط مدرسه بزرگ همچون نمونه عالی مدارس دولتی در کنار سبک زندگی‌ آپارتمان‌نشینی، قطعا «رشد حرکتی» کودک را مختل می کند و در نتیجه بر دیگر ابعاد نیز اثر می گذارد.

محیط مدارس #خوب دولتی در ایران شباهتهای بیشتری با واقعیات زیست اجتماعی ما دارد. فلذا بشرط مراقبت موثر والدین کودک انطباق پذیری اجتماعی بیشتری پیدا می کند.
(متاسفانه ما در ایران برخلاف کشورهای توسعه یافته مدارس #خوب و بد داریم،در حالیکه مدارس همه باید خوب باشند)

بصورت کلی امکان کسب تجربیات مختلف بعنوان سنگ بنای «رشد شخصیتی» در مدارس خوب دولتی بیشتر از مدارس غیرانتفاعی است.

دغدغه‌های آینده‌نگرانه والدین برای فرزندانشان قطعا محترم است.لیکن بنظر بنده اگر والدین در دوره «ابتدایی اول» به کودکان خویش در مدارس خوب دولتی فرصت کسب تجربیات بیشتری اعم از شکست و موفقیت،دوستی و دعوا،پاداش و تنبیه و...اعطا کنند،کودکان آنها در دوره های بعدی سنی که القصه می بایست متمرکز بر «رشد دانشی-مهارتی» شوند، همراهی بیشتری خواهند داشت.

عدم تثبیت در مراحل رشدی نیازمند «تخلیه رفتاری» و حل و فصل درست در زمان خویش است.دانشجویان کودک صفت بی تمایل به مطالعه و کسب دانش ثمره تثبیت در دوره کودکی اولیه است که دیگر مراحل رشدیش را پشت سر نگذاشته.

📌پیشنهاد تخصصی من به والدین دغدغه مند بجای تمرکز بر مدارس غیرانتفاعی سختگیر و البته فاقد امکانات جامع رشدی، سوق دادن کودکانشان در دوره کودکی اول بسمت یک ورزش تخصصی و مستمر و بمرور حرفه ای،یادگیری زبان خارجه از ۱۰سالگی به بعد و در نهایت در صورت تمکن مالی و علاقه مندی فرزند آشنایی او با یکی از جنبه های هنر می باشد.

ترکیب همه اینها باهم که بعضاً در برخی از والدین ناآگاه دیده می شود یقینا به فرزند آسیب خواهد رساند.
(مدارس غیرانتفاعی+کلاس ورزش+کلاس موسیقی+کلاس زبان+...)

📌ناظر به تبعیض استخوان سوز و واقعیت حاکم بر سیستم آموزشی فرتوت ایران، برای دوره های بعدی تحصیلی یعنی دوره «ابتدایی دوم - ۱۲ سالگی به بعد» بجهت فراگیری دانش و البته در صورت توان، فرزندانتان را در مدارس حرفه ای ثبت نام نمایید.

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
2024/09/22 02:35:38
Back to Top
HTML Embed Code: