group-telegram.com/cellandmolecularbiology/3631
Last Update:
✅قسمت دوم:
🔸حدود ۳۶٪ از افراد در این مطالعه، عمدتاً قهوه را قبل از ظهر مینوشیدند. ۱۶٪ از افراد در طول روز (صبح، بعدازظهر و شب) قهوه مینوشیدند و ۴۸٪ قهوهنوش نبودند.
🔹افرادی که صبحها قهوه مینوشیدند، در مقایسه با افرادی که قهوه نمینوشیدند، ۱۶٪ کمتر احتمال داشت که به هر دلیلی فوت کنند و ۳۱٪ کمتر احتمال داشت که به دلیل بیماریهای قلبی و عروقی فوت کنند.
🔸در یک مطالعه جدید، نشان داده شده که نوشیدن قهوه صبحگاهی میتواند به کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی کمک کند. این کاهش خطر در افرادی که متوسط قهوه (دو تا سه فنجان) یا سنگین (بیش از سه فنجان) مصرف میکنند، بیشتر از افرادی است که قهوه یک فنجان یا کمتر می نوشند. دکتر لو کی گفت: «این اولین مطالعهای است که الگوهای زمانبندی نوشیدن قهوه و نتایج سلامتی را آزمایش میکند.»
🔹یافتههای این تحقیق نشان میدهد که نه تنها مقدار قهوهای که مینوشید مهم است، بلکه زمان روز نیز در تأثیر آن بر سلامتی نقش دارد. معمولاً در راهنماییهای تغذیهای توصیهای در مورد زمانبندی نوشیدن قهوه نمیشود، اما شاید باید در آینده به این موضوع توجه بیشتری داشته باشیم.
🔸این مطالعه توضیح نمیدهد که چرا نوشیدن قهوه در صبح میتواند خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهد، اما یک احتمال این است که مصرف قهوه در بعدازظهر یا شب ممکن است ریتمهای شبانهروزی بدن و سطح هورمونهایی مانند ملاتونین را مختل کند. این اختلالات میتوانند منجر به تغییراتی در عوامل خطرزای قلبی عروقی مانند التهاب و فشار خون شوند.
🔹به طور کلی باید شواهد قابل توجهی را که اکنون وجود دارد بپذیریم که نوشیدن قهوه، به ویژه در ساعات صبح، احتمالاً برای سلامتی مفید است. بنابراین قهوهتان را بنوشید، اما این کار را در صبح انجام دهید!
✍مترجم: #سحر_همتی
📚💻 جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.
#⃣ #قهوه | #قلب | #خواب
#Whats_Up_in_Science
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@cellandmolecularbiology
BY انجمن علمی زیست شناسی سلولی - مولکولی دانشگاه خوارزمی
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/cellandmolecularbiology/3631