group-telegram.com/nouritazeh/7126
Last Update:
⚠️🚨 در شرایط پاندمی کووید-۱۹ هر بیمار علامتداری مبتلا به کووید-۱۹ در نظر گرفته میشود تا هم از انتقال احتمالی بیماری به اطرافیان پیشگیری شود، هم مراقبت از بیمار بهخوبی انجام شود.
www.group-telegram.com/cn/nouritazeh.com
سرماخوردگی، گرمازدگی، مواجهه با هوای سرد (مثلاً باد کولر یا موتورسواری!)، سینوزیت و مانند اینها تشخیصهایی هستند که گاهی توسط برخی بیماران مطرح میشوند و در روزهای نخست که ریسک انتقال بیماری زیاد است در پیشگیری از انتقال بیماری به اطرافیان غفلت میشود، پزشک را هم در شرایط سختی قرار میدهند که چطور بیمار را متقاعد کند که تشخیصش کووید-۱۹ است تا احتیاطهای لازم را برای خود و اطرافیانش انجام دهد.
گاهی بیماران با یک تست آنتیبادی منفی (که ارزش تشخیصی ندارد و برای مطالعات اپیدمیولوژیک کاربرد دارد) تصور میکنند که کووید-۱۹ ندارند، گاهی با تست آنتیژنیک (رپید تست) منفی و گاهی با پیسیآر منفی تصور میکنند که ناقل نیستند.
اگر پزشک با تشخیص بالینی بیمار را مبتلا به کووید-۱۹ تشخیص دهد، نتیجۀ منفی تست را باید کاذب در نظر گرفت و لزوماً رد کنندۀ کووید-۱۹ نیستند.
⚠️ اگر شخصی در منزلتان مبتلا به کووید-۱۹ است و شما هم علامتدار هستید، تست پیسیآر شما منفی هم باشد باید آن را منفی کاذب در نظر بگیرید.
✍ #دکتر_بنفشه_امین_دانشپور
متخصص بیماریهای داخلی
🔴 اطلاعات ضروری برای عموم دربارۀ کووید-۱۹:
www.group-telegram.com/cn/nouritazeh.com/4120
لطفاً اطلاعرسانی بفرمایید.
BY پیشگیری از همهگیری بیماریهای واگیردار
Share with your friend now:
group-telegram.com/nouritazeh/7126