group-telegram.com/enqelabsq/1463
Last Update:
🔰 «مهندس سیمایی صراف»
بخش 1⃣ از 2⃣
✍🏻 امیررضا جباری، ۱۴۰۰ مهندسی دریا
🔹 در دانشکدهٔ حقوق میتوان مهندس شد؟ احتمالا جوابتان نه باشد. ولی جوان سابق و خوشذوق مشهدی ما، آقای دکتر سیمایی صراف، وزیر علوم دولت وفاق به ما میآموزد که اگر ارادهٔ کافی داشته باشیم هر چیزی ممکن است. مثلا خود ایشان که از کارشناسی تا دکتری حقوق خوانده، یکی از تمیزترین پروژههای مهندسی کشور را در روز دانشجو در دانشگاه شریف اجرا کرد!
🔸 برای درک این پروژهٔ مهندسی پیچیده، روایت خودم از روز دانشجو در دانشگاه شریف را بازگو میکنم. مراسم با سرود ملی و تلاوت قرآن آغاز شد. روزنامهٔ شریف کلیپی دربارهٔ مطالبات دانشجوها از رئیسجمهور آماده کرده بود که به مناسبت روز دانشجو در سالن پخش شود. کلیپ پخش شد ولی در کمال ناباوری مطالبات دانشجوها در آن نبود بلکه یک رپورتاژ تبلیغاتی تمامعیار برای وزیر علوم بود! به طوری که احساس کردیم کلیپ تبلیغ انتخاباتی یک کاندید مجلس را برای ما آماده کردند!
🔹 سپس مجری با افتخار و فخرفروشی اعلام میکند که وزیر علوم از تریبون خودش در این برنامه استفاده نمیکند و وقت خود را به دانشجوها داده است! و اذعان میکند که برای اولین بار در تاریخ! وزیر فداکار ما از تریبون خودش گذشته تا دانشجوها وقت بیشتری برای صحبت داشته باشند. مجری همچنین با انداختن بادی به غبغب افتخار میکند که برای اولین بار به ۱۳ نمایندهٔ دانشجویی تریبون داده شده تا دانشجوها یک دل سیر با رئیسجمهور درد دل کنند!
🔸 البته تریبون دانشجوها هم واقعا جذاب بود. آقای دکتر سیمایی صراف خودش تکبهتک دانشجویان را بررسی و برنامهریزی دقیقی کرده که با رعایت عدالت و انصاف دانشجوها بتوانند صحبت خودشان را به رئیسجمهور برسانند. برخی از این دانشجوها به شرح زیر هستند:
- نمایندهٔ انجمن اسلامی دانشگاه شریف
- نمایندهٔ انجمن اسلامی دانشگاه تهران
- نمایندهٔ انجمن اسلامی دانشگاه ایران (با نام مستعار شورای صنفی)
- نمایندهٔ انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود (با نام مستعار نمایندهٔ نشریات دانشجویی)
- نمایندهٔ انجمن اسلامی دوم دانشگاه شریف (با نام مستعار انجمن علمی)
- نمایندهٔ انجمن اسلامی آنیکی دانشگاهی که نامش یادم رفت (با نام مستعار کانونهای فرهنگی)
- نمایندهٔ مجمع اسلامی دانشگاه امیرکبیر (که خط فکری آنها همان خط فکری سخنرانان قبلیای است که ذکر شد)
🔹 رسما به دو سه تا انجمن اسلامی از دانشگاههای مختلف تریبون داده شد و بقیه را هم ذیل نامهای رنگ و وارنگ جا داده بودند. ناظر بیرونی احتمالا با خودش میگوید که خب! انجمن علمی و شورای صنفی و نمایندهٔ نشریات دانشجویی که سیاسی نیستند، و اگر احیانا گرایش سیاسیشان با دولت همسو شده، یا اتفاقیست یا به این دلیل است که گرایش سیاسی عموم دانشجویان با دولت همسو است و این در این نهادها هم بروز پیدا میکند.
🔸 همزمان که این نتیجهگیریِ منطقی دارد در ذهن ناظران بیرونی شکل میگیرد...
ادامه دارد...
🇮🇷 @Enqelabsq | میدان انقلاب
BY میدان انقلاب
Share with your friend now:
group-telegram.com/enqelabsq/1463