group-telegram.com/enqelabsq/1494
Last Update:
🔰 «مروری بر فتنه»
#بازنشر
✍ بازنشر یادداشتی از شمارهٔ ۹۳ نشریهٔ میدان انقلاب، به قلم سیدمحسن گلآزاد، ۱۴۰۰ مکانیک
🔸 «دهمین دورهٔ انتخابات ریاستجمهوری ایران، واقع در بیست و دوم خردادماه سال ۱۳۸۸، در حالی برگزار شد که دشمن از ماهها قبل پی برده بود، درصد بالای مشارکت مردمی، فصل جدیدی از قدرت داخلی و خارجی را برای جمهوری اسلامی رقم خواهد زد. برای همین کوشید از دل یک پیروزی، شکست را متولد کند؛ و تا جایی پیش رفت که پدر انقلابهای رنگی، با گندهگویی و توهم، بر سر سقوط نظام اسلامی قمار کرد و به قول رهبر معظم انقلاب، کشور تا لبهٔ پرتگاه سقوط برده شد.»
🔹 «اکنون، ۱۳ سال از ماههای داغ ۸۸ گذشته است. در کمال تأسف، نسل جدید این واقعه را تا حد زیادی، صرفا به شکل رویدادی تاریخی مینگرد و هر دو طیف موافق و مخالف تقلب، موضوع را تمامشده میپندارند و این مختصرا یعنی بر گذشته صلوات! مخالفان تقلب به گزارههایی کلی قبیل مگر میشود نظام اسلامی به رأی مردم و حقالناس خیانت کند، اینها دشمن دین و امام حسین(ع) بودند، حجم حمایتهای خارجی کاملا روشن میکند که همهچیز نقشه بوده است، اکتفا میکند. گرچه در کنار اینها، ممکن است مستندهایی از صداوسیما هم، به مناسبت دیده باشد. ولی اینها برای طیف مقابل به تنهایی قانعکننده نیستند.
طرفداران ادعای تقلب هم، از کودکی با این پیشفرض بزرگ شدهاند که در انتخابات دهم تقلب کردند و باید ابطال میشد. جهت اثبات این مدعا، محتوای حجیم شبکههای ماهوارهای که سالگرد محتوا را از دست نداده و پمپاژ شک و تردید را از سر میگیرند، برایش کافی مینماید.
در هر دو گروه، کمتر کسی پیدا میشود که به دنبال پشتپردهها رفته و جزئیات قضیه را به صورت جدی فهمیده باشد...»
🔸 «علیأیحال، از آنجایی که هر بحرانی و دردی، قطعا برآمده از زخمی است، انسان عاقل درمییابد که بررسی این تجارب گرانبها، بهترین دوا جهت پیشگیری از حوادث آینده است. با این عینک، فتنهٔ ۸۸ را میشود در دو محور اصلی بررسی کرد. نخست بررسی چندوجهی شرایط آن زمان، عوامل دخیل و نتایج حاصله است، و دوم تطبیق و مقایسهٔ برخی ابعاد آن با ناآرامیهای ۱۴۰۱، تا به درستی قضاوت کنیم که در چه مختصاتی ایستادهایم.»
🔺 متن کامل یادداشت را در شمارهٔ ۹۳ میدان انقلاب بخوانید.
🇮🇷 @Enqelabsq | میدان انقلاب
BY میدان انقلاب
Share with your friend now:
group-telegram.com/enqelabsq/1494