Telegram Group Search
استابلایزر چیست؟

استابلایزر جهت جلوگیری از نوسان و پرش های ناگهانی برق شهری (V220 ) و برق سه فاز برای محافظت از کلیه ی لوازم برقی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد همچنین از استابلایزر یا تثبیت کننده ولتاژ می توان در مصارف خانگی نیز استفاده نمود که از آن به عنوان استابلایزر خانگی یا ترانس خانگی یاد می شود . استابلایزر سه فاز با داشتن سیستم میکروپروسسوری ولتاز ورودی را اندازه گیری کرده و با توجه به کاهش یا افزایش ولتاژ در ورودی را تشخیص داده و در خروجی ولتاژ V220 یا 380 Vثابت با دقت %1 و به صورت خطی و پیوسته درخروجی ارائه می دهد و همچنین با داشتن هسته ی حلقوی از جنس مس و جاروبک ذغال با چرخش بر روی سطح هسته ی حلقوی خروجی ثابت ارائه می دهد.

#استابلایزر
#گرایش_قدرت
🔸1⃣7⃣🔸


@electricalskills

@kntueesa_mag
کامپیوتر کوانتومی چیست و پردازش کوانتومی چگونه است؟
کوبیت (مخفف بیت کوانتومی) همچون یک بیت معمولی است، اما در عین حال هم صفر و هم یک است. این همان سکه‌ای است که در حال چرخش در هواست. یک کامپیوتر کوانتومی همانند پرتاب کردن سکه‌های متعدد به صورت همزمان است، به جز اینکه این سکه‌های در حال چرخیدن، از قوانین انطباق، برهم نهی و درهم تنیدگی پیروی نمی‌کنند.

محاسبات مکانیک کوانتومی با آماده‌سازی کوبیت‌ها (یا اضافه کردن وزن به یک سکه قبل از پرتاب کردن و دستکاری نتیجه احتمالی) و سپس تعامل آن‌ها با هم دیگر (یا پرتاب کردن چندین سکه به صورت همزمان) و سپس اندازه‌گیری آن‌ها (که باعث می‌شود سکه‌ها از چرخیدن بیاستند و نتیجه نهایی خود را نشان دهند). اگر همه چیز به درستی انجام شود، تمام تعاملات باید منجر به بهترین پاسخ (ارزش) شوند.

یک کامپیوتر کوانتومی ۵۶ کوبیتی برای پردازش نیاز به حافظه ای معادل ۴.۵ ترابایت در کامپیوترهای کلاسیک دارد

محاسبات کوانتومی ویژه هستند. همانطور که قبلا اشاره شد، از آنجایی که در محاسبات اعداد پیچیده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد، احتمالات خاصی محاسبه می‌شود. در این صورت نه تنها شیر یا خط، بلکه همچنین جهت‌گیری خود سکه هم در نظر گرفته می‌شود. بنابراین، وقتی سکه‌ها به هوا پرتاب می‌شوند، سکه‌ها با جهت‌گیری‌های مختلفی به یکدیگر برخورد می‌کنند و برخی از این برخوردها احتمال نتیجه نهایی را تغییر می‌دهند.

گاهی اوقات سکه‌ها به هم برخورد می‌کنند و نتایج را تغییر می‌دهند و نتایج خاصی کمتر رخ می‌دهند. گاهی اوقات هم سکه‌ها در کنار هم قرار می‌گیرند و احتمال رخ دادن برخی نتایج خاص را بیشتر می‌کنند، همه اینها رفتارهای برهم نهی هستند.

اسکات آرونسون، دانشمند علوم نظری کامپیوتر از دانشگاه تگزاس، آستین، می‌گوید:

اصل اساسی یک کامپیوتر کوانتومی این است که از این پدیده در مقیاس وسیعی بهره ببرد. در واقع، اساسا طرح‌ریزی دقیق یک الگوی برهم نهی.

بنابراین اگر می‌خواهید همه چیز را به جز جوابی که به دنبالش هستید، حذف کنید یا می‌خواهید که سکه‌ها در هوا با هم برهم نهی داشته باشند. برای ناظر، جواب دقیقا همانند خروجی بیت‌های منظم است و قوانین مکانیک کوانتومی در پس زمینه اتفاق می‌افتند.

#گرایش_الکترونیک #گرایش_مخابرات
#کامپیوتر_کوانتومی
#بخش_سوم

🔶1⃣8⃣🔶

منبع: gizmodo
www.techrato.com

@kntueesa_mag
مقایسه طول عمر, هزینه و تلفات حرارتی برای لامپ های رشته ای, گازی (CFL), کم مصرف و LED با 1600 لومن

🔶1⃣9⃣🔶

@MicroElectronic1

@kntueesa_mag
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این دستکش رباتیک در راستای کمک به افراد معلول طراحی شده است
این دستکش یک ربات قابل پوشیدن نرم می باشد که درست همانند یک دستکش معمولی روی دست جای می گیرد
در این حالت حرکات انگشتان توسط حرکات مچ دست کنترل می شود.
اصلی ترین کارکرد این فناوری کمک به افرادی با نارسایی های حرکتی می باشد که به آنها اجازه ی در دست گرفتن اجسام و هم چنین توانایی حرکت دادن اجسام و بالا بردن آنها را فراهم می کند.
بدین ترتیب این افراد به تنهایی قادر به انجام بسیاری از فعالیت های روزمره ی خود خواهند بود

#گرایش_پزشکی
🔶2⃣0⃣🔶

@BMEcenter

@kntueesa_mag
چه کارهایی را میتوان با کامپیوترهای کوانتومی انجام داد؟

http://www.group-telegram.com/kntueesa_mag
چه کارهایی را می‌توان با رایانه‌های کوانتومی انجام داد؟

ریچارد فاینمن، فیزیکدان مشهور در سال ۱۹۸۲، برای نخستین بار ایده ساخت کامپیوتر کوانتومی را در یک مقاله توضیح داد، کامپیوتری که می‌توانست با استفاده از مکانیک کوانتومی برخی مسائل محاسباتی را حل کند. اما این فرضیه، بیشتر شبیه اولین روش نوشتن نت‌های موسیقی بود، نت‌هایی که هیچ وسیله‌ای برای نواختن آن‌ها وجود نداشت و هیچ موسیقی هم برای آن‌ها نوشته نشده بود.

اما این تا زمانی بود که ریاضیدانان الگوریتم‌هایی برای آن نوشتند که این نوع محاسبات را قابل استفاده کرده و به این ترتیب، این رویا منطقی‌تر شد. نظریه‌پردازان، موسیقی‌ها (الگوریتم‌ها) را نوشتند، در حالی که فیزیکدانان مشغول ساختن سازهای (کامپیوترهای کوانتومی فیزیکی) آن بودند.

کامپیوترهای کوانتومی امروزی کاملا شکننده‌اند و باید در دمای نزدیک به صفر مطلق نگهداری شوند

اما اکنون تنها بیت‌های کوانتومی عجیبی در اختیارتان قرار گرفته‌اند که خروجی آن‌ها را قبلا نمی‌توانستید حدس بزنید. اکنون باید بدانید که چگونه از آن‌ها استفاده کنید. امروزه محققان فکر می‌کنند که زمینه‌های مختلفی وجود دارد که یک کامپیوتر کوانتومی می‌تواند بهتر از کامپیوترهای کلاسیک مسائل را حل کند.

بدیهی است که می‌توان از این بیت‌های کوانتومی برای شبیه‌سازی در زمینه‌هایی استفاده کرد که از قوانین مکانیک کوانتوم پیروی می‌کنند، یعنی اتم‌ها و مولکول‌ها. دانشمندان می‌توانند از کوبیت‌ها برای مدل‌سازی مولکول‌ها و  نحوه‌ی تعاملات آن‌ها با هم استفاده کنند. این می‌تواند به شرکت‌های داروسازی کمک کند تا داروهای جدیدی با خواص جدید بسازند.

مدل سازی مولکول کافئین

دانشمندان قبلا هم توانسته‌اند با استفاده از کامپیوترهای کلاسیک این مولکول‌ها را مدل‌سازی کنند، اما مکانیک کوانتوم می‌تواند سرعت این مدل‌سازی‌ها را به طور چشمگیری افزایش دهد. رابرت سوتور، معاون بخش شناختی، بلاک چین و راهکارهای کوانتومی شرکت آی بی ام، می‌گوید که نشان دادن رفتار کامل مولکول‌های کافئین، از جمله قوانین مکانیکی کوانتومی ذرات، ممکن است که تنها به ۱۶۰ کوبیت نیاز داشته باشد. انجام این کار با یک کامپیوتر کلاسیک با این سطح از جزئیات نیاز به حدود  ۱۰۴۸ بیت داشته که واضح است، عدد بسیار بزرگی است و نیاز به صدها ترابایت حافظه دارد.

#گرایش_مخابرات #گرایش_الکترونیک
#کامپیوتر_کوانتومی
#بخش_چهارم

🔶2⃣1⃣🔶

منبع: gizmodo

www.techrato.com

@kntueesa_mag
بانک خازنی چیست؟
معمولاً در واحد های صنعتی و به طور کلی جاهایی که مصرف کننده آنها سلفی میباشد علاوه بر توان اکتیو از توان راکتیو هم استفاده میکند.
به طور مثال: سیم پیچ الکتروموتور برای انجام کار و کارکرد موتورهم از توان اکتیو (توان مفید) و هم از توان راکتیو (توان غیر مفید) مصرف میکند و در نتیجه با روشن شدن موتوراز توان راکتیو هم استفاده میکند و لازم به ذکر است که شبکه برق توان اکتیو یا مفید را به ما داده و اگر توان راکتیو را از شبکه برق بخواهیم چون جریان بیشتری از اداره برق مصرف میکنیم به همان نسبت هم باید هزینه بیشتری به اداره برق بپردازیم.
در یک کلام ساده بانک خازن توان غیرمفید یا راکتیو را وارد مدار ما میکند و با این وجود ما توان غیرمفید که برای راه اندازی الکتروموتور نیاز داریم از شبکه برق نمیگیریم و این کار توسط بانک خازن انجام میشود و با این کار انگار باری از دوش شبکه برق برداشته ایم که هم به نفع ماست چون هزینه قبض برق مان کمتر میشود و هم به نفع اداره برق، چون فشار کمتری روی شبکه برق می آید.
شاید برای شما سوال پیش بیاید که چقدر در هزینه صرفه جویی میشود؟
معمولا بین ۲۰ تا ۳۰ درصد تأثيرگذار است.

🔶2⃣3⃣🔶
📣 پیش فروش نشریه تلنگر آغاز شد!

🛑 فصلنامه علمی انجمن علمی برق دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در حال چاپ است...

💢 در دنیای مهندسی برق گشت می‌زنیم و یاد میگیریم.

💢 پس از استقبال پرشور در چاپ اول، تصمیم بر این گرفته شد تا برای چاپ مجدد، پیش فروش صورت پذیرد.


💢 برای شرکت در پیش فروش کافیست به آیدی زیر پیام دهید.
@kntu_eesa

کانال نشریه تلنگر⚡️

🪫اینستاگرام انجمن
بعد از استقبال پرشور و بی‌نظیر شما دانشجویان عزیز از فصلنامه شماره ۲ تلنگر به‌صورت فیزیکی ، اکنون نسخه دیجیتال آن در دسترس عموم است.🎖

«فصلنامه تلنگر ـ شماره ۲ ـ بهار ۱۴۰۲» را از طاقچه دریافت کنید:

https://taaghche.com/book/159209
📣 شمارهٔ ۳ نشریه تلنگر؛ انتشار از ۱۴۰۲/۰۹/۰۴


📚 سومین شماره از فصلنامهٔ علمی انجمن علمی برق دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، با مقالات زیر در اختیار عموم قرار خواهد گرفت:

🔘 شبکه‌های کامپیوتری - از معرفی تا کاربرد
🔘 سیستم‌های چند عامله
🔘 عصر دیجیتال: قدرت الکترونیک دیجیتال
🔘 خودروهای الکتریکی
🔘 رابط ستون فقرات و مغز (BSI)
🔘 ادغام منابع انرژی تجدیدپذیر
🔘 نسل جدید فناوری نمایشگرها
🔘 چت‌بات و عملکرد آن در عصر حاضر
🔘 سامانه مکان‌یاب جهانی (GPS)
🔘 معرفی مدارهای VLSI
🔘 پایا مغناطیس


💢 در دنیای مهندسی برق گشت می‌زنیم و یاد می‌گیریم.

⚡️ کانال نشریهٔ تلنگر

🪫اینستاگرام انجمن | تلگرام انجمن
سومین شمارهٔ نشریهٔ تلنگر، هم‌اکنون در لابی دانشکده برق در حال انتشار است.
@talangor_blog
📣 فراخوان همکاری با نشریهٔ تلنگر

🔸 در صورت تمایل برای همکاری، با آی‌دی زیر در ارتباط باشید:
@Kntu_Eesa

⚡️@talangor_blog
📣 فراخوان همکاری با نشریهٔ تلنگر

🔸 در صورت تمایل برای همکاری، با آی‌دی زیر در ارتباط باشید:
@Kntu_Eesa

⚡️@talangor_blog
📣 پیش فروش مجله بهار نشریه تلنگر آغاز شد!

🛑 فصلنامه علمی انجمن علمی برق دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در حال چاپ است...

💢 پیشرفت کاربرد هوش مصنوعی
تا اتاق عمل!

💢 معرفی آنتن ویوالدی | مخابرات کوانتومی

💢 ورود به بازار کار و تجربیات یک مهندس برق!


🛑 با توجه به استقبال پرشور شما در برابر مجله پاییز تلنگر، اکنون مجله بهار در حال چاپ و آماده برای شما علاقه‌مندان است.


💢 برای شرکت در پیش فروش کافیست به آیدی زیر پیام دهید.
@kntu_eesa

کانال نشریه تلنگر⚡️

اینستاگرام نشریه تلنگر 🪫
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دوشنبه ۳۱ اردیبهشت لابی دانشکده برق منتظرتون هستیم 😃

@kntueesa
👥 فراخوان همکاری با نشریهٔ علمی تلنگر

💬 نشریه علمی تلنگر با هدف افزایش آگاهی دانشجویان نسبت به جدیدترین مباحث مطرح در رشته مهندسی برق از سال‌ها پیش توسط انجمن علمی مهندسی برق خواجه نصیر راه‌اندازی شد. امروزه این نشریه از پرطرفدارترین و پرفروش‌ترین نشریات دوره‌های اخیر دانشگاه خواجه‌ نصیر می‌باشد.

🔎 نشریه تلنگر برای ارائه محتوای هر چه بیشتر و رسیدن هر چه بهتر به هدف آگاهی‌رسانی خود، در زمینه‌های زیر نیاز به اعضای جدید و با انگیزه دارد. پس در صورتی که شما هم در یکی از این زمینه‌ها مایل به همکاری هستید لطفاً فرم همکاری را تا تاریخ ۱۵ مرداد ماه کامل کنید.

🖋 نگارش مقاله و انجام مصاحبه
💬 مارکتینگ و بازاریابی
🔃 تولید محتوا و گرافیک
🖍 ویراستاری مقالات علمی
👥 مدیریت اجرایی و منابع انسانی
🌐 صفحه آرایی و ترجمه مقالات علمی

🔗 فرم همکاری با تیم نشریه علمی تلنگر

✈️ @kntueesa
✈️ @talangor_blog
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/09/21 22:51:04
Back to Top
HTML Embed Code: