Telegram Group Search
https://www.group-telegram.com/darsaltaneketab

با یکی از کانال های تلگرامی که کتابچه ها و نشریات قدیمی و تصاویر و ... را می فروشد آشنا شوید. هم فال است و هم تماشا. تصاویر بسیار فراوان و زیبایی را خواهید دید.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اولین اثر تاریخی از ایران در فهرست میراث جهانی یونسکو.زیگورات دوراونتاش یا به فارسی چُغازَنبیل، نیایشگاهی باستانی است که حدود ۱۲۵۰ سال پیش از میلاد در تمدن ایلام ساخته شده است. محوطه چغازنبیل در واقع یک شهر به‌جای مانده از دوره ایلامی است که ۱۰۰ هکتار وسعت دارد. زیگورات چغازنبیل یا معبد چغازنبیل بنایی مطبق، شگفت‌انگیز، شاخص و مهم‌ترین بنای باقی‌‌مانده از این شهر باستانی است. این شهر در نیمه دوم هزاره دوم پیش از میلاد به دستور یکی از قدرتمند‌ترین پادشاهان ایلامی ساخته شد و در سال ۶۴۰ پیش از میلاد، به فرمان آشور بانی پال، پادشاه آشوری‌ها در جنگ با هومبان هالتاش، آخرین شاه ایلام ویران شد. چنانچه در کتیبه‌ای آمده است.
باتوجه به اهمیت و ارزشمندی چغازنبیل، در دی‌ماه سال ۱۳۴۸ یک اثر ملی شناخته شد و در سال ۱۹۷۹ میلادی به‌عنوان نخستین میراث جهانی ایران در فهرست میراث یونسکو به ثبت رسید.

#خوزستان، ۳۵ کیلومتری جنوب شرقی شوش

📸@alishmab

سفرنگار
@safarnegar
#فراخوان

🔰 ویژه دانشگاه‌ها و مراکز علمی-پژوهشی کشور؛ اعلام دومین فراخوان حمایت از برگزاری رویداد «شب علم»

🔻بنیاد ملی علم ایران با هدف ترویج علم و اشاعه تفکر علمی در لایه‌های مختلف جامعه و گسترش ارتباط نظام‌مند میان علم و جامعه از برگزاری برنامه شب علم در دانشگاه‌ها و مراکز علمی- پژوهشی کشور حمایت می‌کند. دانشگاه‌ها و مراکز علمی-پژوهشی متقاضی می توانند در بازه زمانی ۱۵ دی ماه تا ۵ بهمن ۱۴۰۳ اقدام به ارسال پیشنهاده نمایند.

🔸« شب علم» رویدادی است که توسط دانشمندان و مروجان علم برای علاقه‌مند کردن عموم مردم به علم طراحی و اجرا می‌شود.

🔹لازم به ذکر است پیش‌شرط حمایت از این رویداد برای مرتبه دوم نوآورانه بودن آن نسبت به رویدادهای قبلی است .

📎 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/1000

🆔@insf_pr
📌پایگاه مجلات تخصصی نور، نورمگز
Noormags.ir

بزرگترین بانک مقالات علوم اسلامی و انسانی

دسترسی به 2883 عنوان نشریه علوم اسلامی و انسانی در بیش از 1,570,000 مقاله متنی و تصویری

دسترسی به مقالات زبانهای فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسوی،  آلمانی و....

امکان مطالعه آنلاین مقالات در پایگاه

امکان دانلود نسخه تصویری(pdf)

دسترسی به مقالات مجله های کهن از 135 سال پیش

ارایه مجلات علوم انسانی چاپ شده در خارج از ایران

امکان استفاده از پایگاه نورمگز در نسخه همراه(اندروید)

🔶اکنون دسترسی کاربران دانشگاه تهران جهت استفاده از خدمات پایگاه نورمگز فراهم می باشد. تنها شرط آن استفاده از وی پی ان دانشگاه است.

https://www.noormags.ir
راهنمای_استفاده_از_تصاویر_نسخ_خطی_موجود_در_کتابخانه_مرکزی.pdf
585 KB
با استفاده از این راهنما می توانید دسترسی آزاد به نسخه های خطی کتابخانه مرکزی داشته باشید.


@UT_Central_Library
بازدید تعدادی از دانشجویان دکتری دانشگاه تاشکند ازبکستان از تالار نفیس کتابخانه مرکزی در روز شنبه ۱۵ دی ماه ۱۴۰۳

@UT_Central_Library
جلسه مشترک نیروهای فنی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران با سرکار خانم دکتر خراسانچی مدیرعامل شرکت پارس آذرخش و همکارانشان برای اجرای طرح های جدید در کتابخانه... ان شا الله تا بهمن ماه ۱۴۰۳

@UT_Central_Library
UNDER_TWO_LIONS_ON_THE_KNOWLEDGE_OF_PERSIA_IN_THE_REPUBLIC_OF_VENICE.pdf
765.3 KB
"شناخت ایران در جمهوری ونیز اثر جورجيو روتا . این مقاله به روابط تجاری و دیپلماتیک میان ونیز و ایران، به‌ویژه در دوره صفوی، می‌پردازد و نقش بازرگانان ونیزی به‌عنوان منبع اطلاعاتی در مورد ایران را بررسی می‌کند. روتا با استفاده از منابع آرشیوی ونیز و سایر منابع، شبکه‌های تجاری و اطلاعاتی میان دو کشور را تشریح کرده و به نقش آگاهانه‌ی بازرگانان در انتقال اطلاعات به نخبگان سیاسی ونیز اشاره دارد. همچنین، مقاله به چگونگی شکل‌گیری تصور ونیزی‌ها از ایران و فرهنگ آن در طول تاریخ می‌پردازد. در نهایت، به اهمیت زبان فارسی در میان دیپلمات‌ها و مترجمین ونیزی و نقش آن در شناخت زبان ترکی عثمانی نیز اشاره می‌شود.
ساعات کاری کتابخانه مرکزی

@UT_Central_Library
https://www.group-telegram.com/dghjvjk

انبوهی از درسگفتارهای سودمند در حوزه فلسفه و عرفان و معارف. درسهای فراوانی را از استادان مختلف در اینجا می توانید گوش بدهید.

@UT_Central_Library
📝با هوش مصنوعی گفتار رو تبدیل به نوشتار کنید

🟣سایت SpeechNotes یک مبدل گفتار به متن آنلاین است که می ‌توانید به صورت رایگان از آن استفاده کنید. این مبدل متن به گفتار و گفتار به متن قدرتمند ، کاربرپسند و بسیار کارآمد است که می ‌توانید از مرورگر وب تان به آن دسترسی داشته باشید.

تنها چیزی که برای تایپ صوتی، رونویسی ویدیو و موارد دیگر با این نرم‌ افزار نیاز دارید، یک مرورگر وب است و هیچ اهمیتی ندارد که گوشی تان چه مدلی است. مهم ترین نکته برجسته این ابزار، الگوریتم ‌های هوشمند آن است که ساختار متن، بزرگ بودن حروف در صورت لزوم و سایر جنبه‌ های دستوری تبدیل ‌ها را هم تنظیم می ‌کند.

ویژگی‌ های کلیدی:

تایپ صوتی دارد که گفتار را به صورت دیکته به متن تبدیل می‌ کند.
اسناد را به صورت خودکار ذخیره می‌ کند تا هیچ داده ‌ای از دست نرود.
از فایل‌ های تبدیل شده در Google Driveخروجی می‌ گیرد.
به صورت هوشمند حروف را بزرگ و جمله را می ‌سازد.

ورود به سایت

https://speechnotes.co/

https://www.group-telegram.com/hrk1818
سید ضیاءالدین سجادی ، سید حسین بحرالعلومی ، خلیل خطیب رهبر ، سید جعفر شهیدی ، ناصرالدین شاه حسینی ، خسرو فرشیدورد ، عبدالوهاب نورانی وصال، جمال رضایی و ناشناس
با تشکر از دوست عزیز سید علی شهیدی
دوستی هم نوشت: سلام و عرض ادب.. به نظرم ناشناس مصطفی مقربی است.
https://www.group-telegram.com/UT_Central_Library.com
امروز شنبه ۱۶ دی ماه ۱۴۰۳، جلسه تودیع و معارفه معاونت اجرایی کتابخانه مرکزی با حضور آقای دکتر جعفریان، خانم دکتر درخوش، خانم دکتر افکاری و جمعی از همکاران برگزار شد.
در این جلسه از زحمات آقای رنجبر معاون قبلی کتابخانه تشکر و قدردانی شد و برای آقای مجردی به عنوان معاون اجرایی جدید آرزوی موفقت کردند.
🔸 جعفریان: بدون مفهوم حریّت، اندیشه و تفکری در کشور شکل نمی‌گیرد/ متفکر، ارزشمندترین عضو جامعه است


دکتر رسول جعفریان در #خبرآنلاین:
▫️من در تمام طول زندگی به دلیل داشتن دوستان و همراهان خوب خوش‌شانس بودم و از این بابت خدا را سپاس می‌گویم. من نسبت به مردم خیلی خوش‌بین هستم و معتقدم افرادی که بد هستند بسیار اندک‌ اند و یک اعتماد بسیار زیادی نسبت به افرادی که با آنها در زندگی برخورد داشتم دارم و از همسرم و فرزندانم تشکر می‌کنم که در تمام این سال‌ها به من بسیار لطف کردند. 

▫️موفقیت من در کتابخانه مجلس مدیون اعتمادهای آقای لاریجانی است که دست من را باز گذاشته بودند. حجت‌الاسلام شهرستانی هم واقعاً اعتماد کرده‌ بود و جزو افراد نمونه‌ای است که آدم می‌تواند در زندگی خود تجربه کند.

▫️برای اینکه تفکری در این کشور شکل بگیرد به حریّت نیاز داریم. بدون مفهوم حریّت، اندیشه و تفکری در کشور شکل نمی‌گیرد و این حریّت چیزی نیست که فقط مربوط به حریّت سیاسی باشد و به این هم مربوط نیست که حق حریّت را بدهند که آن هم یک بخش است.

▫️اینکه آدم از گذشته، سنت‌ها، عقاید و هرچیری آزاد باشد و حکومت هم طبعاً به عنوان جزئی از قضایا اگر تمایل دارد که در جامعه تفکر شکل بگیرد باید حریت را به مردم خود هدیه کند و زمینه‌اش را باید فراهم کند.

▫️اگر ایران بناست که آینده‌ای داشته باشد که متأسفانه اینکه گاهی آدم ناامید می‌شود در گروی این است که این آزادی‌خواهی، آزادگی، آزادمنشی و حریت در حوزه اندیشه و تفکر باشد و حرمت افراد حفظ شود و جسارتی به کسی نشود؛ حتی اگر حرف متفاوتی می‌زنند. گاهی خود افراد هم به یکدیگر رحم نمی‌کنند.

📌 متن کامل و دقیق را در لینک زیر بخوانید:
khabaronline.ir/xn4Qw


@KhabarOnline_ir | khabaronline.ir
2025/01/06 01:12:12
Back to Top
HTML Embed Code: