Telegram Group Search
خبرگزاری فارس برخورد حراست دانشگاه با یک دانشجوی دختر به خاطر حجاب و برهنه شدن دانشجو را تایید کرد.


مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد در رابطه با ماجرای رخ داده در دانشگاه علوم تحقیقات نوشت:

در کلانتری و با بررسی‌ تیم‌های پزشکی مشخص شد که وی تحت فشار روحی شدید بوده است. گفتنی است که ایشان علاوه‌بر‌ جدایی از همسر سابق خود، مادر دو فرزند نیز بوده است. امید که با جلوگیری از شایعه‌پراکنی‌های‌ مجازی با آبروی خانواده و آینده فرزندان او بازی نشود.


@kherad_Jensi
تاریخ‌سازی زن سیاه‌پوست در رسیدن به رهبری حزب محافظه‌کار بریتانیا؛ نوجوانی که با ۱۰۰پوند به لندن آمد

حزب محافظه‌کار بریتانیا «کِمی بِیدِناک» را به عنوان رهبر جدید انتخاب کرد. او نخستین زن سیاه‌پوستی است که رهبری یک حزب سیاسی بزرگ در بریتانیا را برعهده می‌گیرد. خانم بِیدِناک جانشین ریشی سوناک می‌شود. حزب محافظه‌کار در دوران نخست‌وزیری ریشی سوناک با بدترین شکست انتخاباتی خود از سال ۱۸۳۲ مواجه شد.


@kherad_Jensi
~ نه فقط از آغاز جنبش زن، زندگی، آزادی که از طلیعه‌ی مطرح شدن خواست حجاب اختیاری، حامیان آزادی مدام از جوانب گوناگون متهم شدند که «شما می‌خواهید لخت شوید». فراموش نکرده‌ایم که این حرف نه فقط از جانب حکومت و حامیان آن، که از سوی فرقه «مرد، میهن، آبادی» نیز شنیده شد (صحبت‌های علی کریمی در همان میانه جنبش را به یادتان می‌آورم). فارغ از آنچه امروز در دانشگاه رخ داده است، برهنه شدن زنی در شهر را چگونه می‌توان فهمید؟ رویدادی است در تأیید گفتار مخالفان آزادی، یا به نهایت رسیدن خواست آزادی پوشش؟

برهنه شدن در ذیل قانون حجاب و تاریخ درازدامنه‌ی زن در ایران روشن است که چه طنین شدیدی دارد. اگر خواست حجاب اختیاری در حرکت نمادین ویدا موحد بروز یافت (و او توانست فیگوری از نماینده مردم را پیدا کند)، برهنگی زنی در دانشگاه (و در خلال کشاکش با مأمور قانون حجاب) تماماً حرکتی مازاد بر امر اجتماعی، کنشی استعلایی و انتزاعی است تا حدی که مترصد این است که در ذهن تماشاگران «جنون‌آمیز» فهمیده شود. مواجهه‌ی سراسر حیرت تماشاگران حاضر در آن صحنه و نیز همه کاربران اینترنت از این تصویر استثنایی گویای موقعیت جدا افتاده‌ی آن از عینیت و ذهنیت اجتماعی- و فاصله‌اش با نمایندگی است.

بازیگر اصلی این صحنه خطاب به مخالفان متنوع «زن» نشان می‌دهد که وقتی از «لخت شدن» سخن می‌گویید از چه وضعیتی حرف می‌زنید. او در خلال یک جنون سیاسی، شکل واقعی یک «اتهام» را نشان می‌دهد. او با به انتها بردن و شدت بخشیدن، امکانی را برای همه مدافعان حجاب اختیاری از این لحظه اکنونی تا همیشه می‌گشاید: دیگر کسی نمی‌تواند خواست آنان را با «برهنگی» یکی کند. او رابطه‌ی زبانی و سمبلیک بین آزادی پوشش و برهنگی را از هم می‌گسلد و مخالفان زن را خلع سلاح می‌کند. هر آزادی‌خواهی می‌تواند با اشاره به او بگوید برهنگی یعنی آن، نه چیزی که من پوشیده‌ام (یا می‌خواهم). در واقع، «زن علوم-تحقیقات» با شکافی که بین حجاب اختیاری و برهنگی با عمل‌اش می‌اندازد، نظمی ایدئولوژیک و تاریخی که مدام می‌گوید «خواست حجاب اختیاری همان خواست برهنگی است» را بی‌اعتبار می‌کند.

او با شهامتی جنون‌آمیز خواستی اجتماعی را نمایش نداد، بلکه تصویری شد از فریبکاری حامیان سرکوب کردن زن. شدت بخشید تا شدت تاریخی نظام سرکوب گفتاری را برهنه و عیان کند. از خودش مایه گذاشت تا بی‌مایگی نظمی بزرگتر را نشان دهد که می‌خواهد خواست زن برای آزادی را چیزی دیگر معرفی کند.

@kherad_Jensi
@AminBozorgiyan
آتشی گر نامدست این دود چیست؟
احمد‌ زیدآبادی

اگر نسیمی از خُلق و خو و مِهر و کرامت و عظمت محمد به ما وزیده بود، در مواجهه با رفتار دانشجویی که در دانشگاه آزاد خود را برهنه کرد، به دیدارش می‌رفتیم و با امن و عادی کردن فضا، به ملایمت و مهربانی از او می‌پرسیدیم؛ دخترم! چه مشکلات و فشارهایی، کاسۀ صبرت را لبریز کرده و تو را در میان دیدگان جمع، به طغیانی چنین، واداشته است؟
آنگاه که انبان دردهای دل خود را می‌گشود، به خود می‌گفتیم؛ یا أسفا از این حالی که جوانان ما بر اثر هجوم انواع مشکلات پیدا کرده‌اند! وَابْيَضَّتْ عَيْنَاهُ مِنَ الْحُزْنِ!
از دکتر پزشکیان انتظار می‌رود که نماینده‌ای برای دیدار با او اعزام کند تا درددلش را بشنود. پزشکیان بود که گفت؛ اینها همه دختران من هستند.
آتشی گر نامدست این دود چیست؟

@ahmadzeidabad
@kherad_Jensi
🔴اسید روی زخم

🔺اعتماد ۱۴ آبان ۱۴۰۳

✍️عباس عبدی

🔘ماجرای جانکاه انفجار معدن طبس برای افکار عمومی و دولت با مرگ ۵۰ معدنکار و پرداخت حق و حقوق و تحویل کلید خانه و رسیدگی‌های بعدی شاید خاتمه یافته تلقی شود. در حالی که برای بازماندگان و همسران و فرزندان آنان چنین نیست و شاید در میانه و حتی آغاز ماجرا باشد. این آغازی است از دردهای جدید برای زنان و کودکان این جامعه که در پیچ و خم قوانین و مقرراتی که موجود است و تناسبی با وضعیت جامعه ندارد، و اغلب مسئولین هم زحمت فکر کردن آن را به خود نمی‌دهد و در بند این مشکل هم نیستند.

🔘برای توضیح بیشتر باید به گزارش خوب خانم مرزوقی همکار روزنامه‌نگار در فرهیختگان از مسأله حضانت فرزندان بجا مانده از کارگرانی بپردازیم که در معدن طبس جان به جان آفرین تسلیم کردند. مسأله‌ای که برای بازماندگان، بدتر از ریختن اسید روی زخم ایجاد شده از مرگ پدران و همسرانشان است. از قول یکی از زنانی که همسرش را از دست داده نوشته است که: ▪️«پدربزرگ‌هایی که اصلا نمی‌دانستند ما با چه سختی این بچه‌ها را بزرگ کردیم، حالا به‌خاطر پرداختی‌ها، کمک‌هزینه‌ها و دیه و مستمری می‌خواهند بچه‌هایمان را بگیرند» یکی از همسران این معدنکاران می‌گفت که پدربزرگ پدری، فرزندان یک معدنکار، نوه‌ها را از عروسش گرفته است. پدر همسر مرحوم خودش هم در تلاش است تا پسر ۱۴ ساله‌اش را بگیرد و عموها هم جداگانه در تلاشند تا سرپرستی را از او بگیرند. یکی دیگر می‌گفت که مسئولان استانی چیزی دستشان نیست. شما صدایمان را به مسئولانی برسانید که می‌توانند مشکل حضانت فرزندانمان را حل کنند. «پدربزرگ‌هایی که اصلا نمی‌دانستند ما با چه سختی این بچه‌ها را بزرگ کردیم، حالا به‌خاطر پرداختی‌ها، کمک‌هزینه‌ها و دیه و مستمری می‌خواهند بچه‌هایمان را بگیرند. به رفت‌وآمدم گیر می‌دهند. مگر آنها پسرم را بیشتر از خودم دوست دارند؟»▪️

https://telegra.ph/اسید-روی-زخم-11-03
🔴ضد ریتم

✍️سید هاشم فیروزی

جنگ بزرگترین متجاوز به حریم امرجنسی در طول تاریخ است.به‌هنگام فعال شدن غریزه بقا نیازجنسی چند سطح دچار عقب‌نشینی می‌شود.

چنین پسرفتی ماحصل پیوند ناگسستنی امرجنسی بعنوان فعل مکانیکی با روان‌فردی و جمعی جامعه است.امرجنسی بیش از مکانیکی بودن یک فعل روانیست.

جامعه‌ای چنین بی‌سلاح در برابر هجمه ناجوانمردانه جنگ در طول یک دهه گذشته و ایضا قبلتر دچار نوعیAsexuality (بی‌میلی)مزمن می‌شود.

چنین هم‌افزایی جنگ سیاسی(آمریکا) با جنگ نظامی(اسرائیل) و جنگ اقتصادی(تحریم) و جنگ رسانه‌ای(فیلترینگ) و جنگ اجتماعی(گشت ارشاد) شاکله روانی یک فرد و جامعه را ویران می‌کند.
براستی گویی رگه‌های قدرتمندی از تفکر زهدمسیحی با تبلور در اقلیت حاکم با هرگونه «لذت» منطقی و حلال این‌جهانی سرستیز دارد.
لذتهایی از جنس داشتن مرکب خوب و حیاط فراخ و اجاق گرم و رختخواب نرم.

لذتهایی دارای تاکیدات فراوان در دین اسلام.

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi
https://www.group-telegram.com/kherad_jensi.com
🔻سکوت حوزه شکست/مراجع نجف به حجاب اجباری معترضند

آیت‌الله ایازی مدرس حوزه علمیه: مراجع قم از ابتدا با گشت ارشاد مخالف بودند / مراجع نجف به حجاب اجباری معترضند

ده سال پیش یکی از شخصیت‌ها به ملاقات مراجع نجف رفته بودند. آن‌ها گفته بودند این کاری که شما می‌کنید (حجاب اجباری) غلط است. در عراق این کار را نکردند و وضعیت حجاب به مراتب بهتر از ایران است.

ایازی با اشاره به صحبت‌های اخیر آیت‌الله مکارم شیرازی درباره غیرصحیح و غیرعملی بودن حجاب اجباری می‌گوید: «آیت‌الله مکارم هم به همین نتیجه رسیده که طرح‌هایی که در مجلس به تصویب می‌رسد، جز این که هزینه‌های دولت را افزایش دهد، نتیجه‌ای نمی‌دهد.»
او می‌گوید امروز مجلس می‌گوید ما دخالفت مستقیم نمی‌کنیم و از طریق دوربین، افراد بی‌حجاب را جریمه میکنیم؛ ولی همین کار هم مورد تایید نیست، چون یک فساد مالی ایجاد می‌کند و دارای اشکال است./رویداد۲۴

@kherad_Jensi
شکاف جنسیتی در انتخابات آمریکا؛ چه کسانی به ترامپ و هریس رای دادند؟

هریس در میان زنان سفیدپوست اقبال کمتری داشت و ترامپ در بین زنان سیاه‌پوست نامحبوب بود./ رصد

@kherad_Jensi
سربازان کره شمالی در روسیه خودشان را با پورن خفه کرده‌اند

همزمان با انتشار خبر اعزام سربازان کره شمالی به روسیه جهت حضور در جبهه‌های جنگ با اوکراین، برخی رسانه‌های غربی خبر داده‌اند که آن‌ها از این فرصت برای تماشای محتوای بزرگسالان استفاده می‌کنند.

@kherad_Jensi
اندیشکده خرد جنسی
📌اندیشکده خردجنسی برگزار میکند: ⛔️ زگیل تناسلی(HPV)، از پیشگیری تا درمان ▪️زگیل تناسلی بیماری که امروزه با تغییر الگوهای رفتاری در زیست جنسی، شیوع جدی پیدا کرده است. با ما همراه باشید تا در رابطه با بیماری، علائم، راههای شیوع بیماری و پیشگیری و درمان آن،…
🔴آیا پاسخ سوالات زیر را درباره بیماری زگیل تناسلی، HPV می‌دانید؟


🔺بیماری HPV یا زگیل تناسلی چیست؟

🔺راههای ابتلا به بیماری و انتقال آن چگونه است؟

🔺علائم بیماری میان زنان و مردان چه مواردی هستند؟

🔺آیا بین زنان و مردان تفاوتی در ابتلا و انتقال بیماری وجود دارد؟

🔺آیا استفاده از وسایل شخصی، مثل حوله، مسواک و... می‌تواند سبب انتقال بیماری شود؟

🔺آیا کاندوم و سایر روشهای پیشگیری تاثیری در عدم انتقال بیماری دارند؟

🔺چه کنیم تا مبتلا نشویم؟

🔺آیا رابطه‌ای بین یائسگی و ابتلا به بیماری HPV وجود دارد؟

🔺زگیل تناسلی در کدام اندامها خودش را نشان می‌دهد؟

🔺برای تشخیص سلامتی باید کدام آزمایش را انجام داد؟

🔺آیا امکان ابتلا بیماری بدون علائم هم هست؟

🔺آقایان برای تشخیص بیماری باید به کدام متخصص رجوع کنند؟

🔺تفاوت زگیل تناسلی با تبخال تناسلی چیست؟

🔺علت زگیل های داخل دهان چیست و چه باید کرد؟

🔺واکسیناسیون و میزان تاثیر آن بر محدود کردن بیماری چگونه است؟

🔺پیامدهای احتمالی ابتلا به بیماری در صورت درمان نشدن چیست ؟

🔺آیا تفاوتی بین انواع ویروس وجود دارد؟

🔺 برای تقویت سیستم ایمنی بدن جهت دفع ویروس چه راهکارهایی وجود دارد؟

🔸برای دریافت پاسخ سوالات بالا بصورت فایل صوتی، از زبان #دکترسمیه_فتعلی، پزشک و دکتری تخصصی طب ایرانی، از لینک زیر استفاده کنید:

https://eseminar.tv/wb147146

در صورت تمایل برای ارتباط با برگزارکنندگان نشست، دادن نظرات و نیز معرفی خدمات و دانش خود در حوزه زنان و خانواده در قالب نشستی مجازی به آیدی زیر پیام دهید:
@Ziba5assd
@Kherad_jensi
📍 چرا جوانان دیگر ازدواج نمی‌کنند؟

▫️ بر اساس آمارهای رسمی، طی یک دهه گذشته موارد سالانه ثبت ازدواج در کشور از حدود ۸۰۰ هزار ازدواج به ۴۸۰ هزار مورد کاهش یافته است.

▫️ به گفته شهلا کاظم‌پور، جمعیت‌شناس، پنج درصد از زنان ایرانی بالای ۴۰ سال اکنون دیگر ازدواج نمی‌کنند، در حالی که این رقم در دهه ۱۹۸۰ میلادی تنها دو درصد بود.

▫️ تقی آزاد‌ارمکی، استاد جامعه‌شناسی دانشگاه تهران نیز معتقد است؛‌ تشکیل خانواده «دیگر مثل گذشته باارزش و محبوب نیست» و «حتی اولویت دوم و سوم بسیاری از جوانان به شمار نمی‌رود».

▫️ شرایط عینی نشان‌دهنده آن است که زندگی مردم تامین نیست، احساس امنیت اقتصادی نمی‌کنند و به آینده امیدوار نیستند.

@Kherad_jensi
@GozaarMedia
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
وزارت امر به معروف طالبان : زنان اجازه دارند با یکدیگر صحبت کنند / از خواندن آواز یا شعرخوانی منع شده‌اند

زنان افغان در حال حاضر نمی‌توانند فراتر از مقطع ابتدایی تحصیل کنند، نمی‌توانند به پارک‌ها، سالن‌های ورزشی یا آرایشگاه‌ها بروند و بدون همراه مرد نیز نمی‌توانند از منزل خود خارج شوند. همچنین زنان از خواندن آواز یا شعرخوانی منع شده‌اند.

@kherad_Jensi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 بچه هایی که بلیت می خرند ولی آنها را به ورزشگاه راه نمی دهند تا فوتبال ببینند

🔹آزاد مختاری، خبرنگار
🔹به نظرتان اینکه به این دختران نوجوان بلیت فروخته شده ولی به استادیوم راه داده نشده اند یک کلاهبرداری و سرقت از جیبشان نیست!؟ یعنی یک جا یک تپه بگذارید که در آن سر ملت کلاه نرفته باشد. بعد واقعا برایتان سوال پیش می آید که چرا نوجوانان و جوانان کشور ناامید هستند!
@kherad_Jensi
@Tehran_Fouri
افزایش ۱.۵ برابری تسهیلات فرزندآوری

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس:

وام فرزند اول از ۴۰ به ۶۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد و به این ترتیب وام فرزند دوم ۱۲۰ میلیون و وام فرزند سوم به ۱۸۰ میلیون تومان افزایش خواهد یافت./تسنیم

@kherad_Jensi
سردار معروفی تاکید کرد: اگر بخواهیم مثل کار فلج اطفال یا مقابله با ویروس کرونا در مبارزه با سقط جنین هم موفق بشویم باید قرارگاه تشکیل بدهیم؛ قرارگاه یعنی همه توان‌ها را بیاوریم و دقیق آنها را مدیریت کنیم. خطرناک‌ترین موضوعی که در حوزه سقط جنین به وجود می‌آید عادی سازی کردن این موضوع است.

این مساله نیاز به گفتمان سازی دارد و مهمترین موضوعی که باید در اولویت قرار بگیرد؛ یعنی ما نیاز به فرهنگ سازی و گفتمان‌سازی داریم.

@kherad_Jensi
زنان خشمگین از انتخاب دونالد ترامپ «#اعتصاب_جنسی» کردند

یورونیوز - این روزها بسیاری از مردان آمریکایی‌ِ طرفدار دونالد ترامپ، سرخوش از پیروزی او جشن می‌گیرند. با این حال به نظر می‌رسد که شرایط برای همه مردان بویژه در اتاق خواب‌ها عالی نیست. زیرا تعدادی از زنانِ نگران از پیامدهای پیروزی دونالد ترامپ بویژه در موضوع حق سقط جنین و حمایت از زنان، دست به اعتصاب جنسی زدند.

بر اساس آنچه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، اعضای جنبش «زنان لیبرال» در ایالات متحده با الهام از جنبش «4B» در کره جنوبی، شیوه‌ای منحصر بفرد را برای اعتراض در پیش گرفتند.

در کره جنوبی کلمه «bi» برای «منفی کردن» استفاده می‌شود. بر همین اساس جنبش «4B» که در سال ۲۰۱۹ میلادی در واکنش به خشونت‌های مبتنی بر جنسیت در این کشور تاسیس شده و به دنبال مبارزه با مردسالاری است، زنان را به گفتن چهار «نه» به مردان تشویق می‌کند که عبارتند از: نه به رفتن به قرارهای دوستیابی(biyeonae)، نه به رابطه جنسی(bisekseu)، نه به ازدواج(bihon) و نه به فرزندآوری(bichulsan).

▪️این جنبش از طریق رسانه‌های اجتماعی به سرعت گسترش یافته است.

در ایالات متحده از زمان پیروزی دونالد ترامپ در مقابل کامالا هریس در انتخابات ریاست جمهوری اخیر، استقبال از جنبش «4B» بطور قابل توجهی افزایش یافته است. بویژه آنکه در صورت پیروزی خانم هریس، نه‌تنها او به اولین رئیس‌جمهوری زن تاریخ ایالات متحده می‌شد بلکه امکان برگزاری یک همه‌پرسی در موضوع سقط جنین نیز فراهم می‌شد.

@kherad_Jensi
رایگان و محرمانه آزمایش بدهید و مطمئن شوید ؛ آغاز پویش «من هم تست #اچ‌آی‌وی می‌دهم»

🔹وزارت بهداشت به منظور غربالگری و شناسایی محرمانه مبتلایان ویروس اچ‌آی‌وی پویشی را برای انجام تست رایگان در سراسر کشور از روز گذشته آغاز کرده است.

🔹بازه زمانی پویش من هم تست اچ‌آی‌وی می‌دهم یک ماه است که از تاریخ ۲۰ آبان تا ۲۰ آذر است .

@EveDaughters
@kherad_Jensi
2024/11/11 19:31:37
Back to Top
HTML Embed Code: