Telegram Group Search
تله کابین تاق‌بستان توسعه نیست تخریب است/نهَ به تله کابین تاق‌بستان

جمعی از انجمن‌ها و سمن‌های استان کرمانشاه به نشانه اعتراض به اجرای تله کابین طاق بستان در پارک کوهستان و محل اجرای این پروژه جمع شدند.
به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین، نمایندگان انجمن های میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع‌دستی و زیست محیطی، سمن‌های مردم نهاد ، هیئت‌های ورزشی اعم از کوهنوردی، دو چرخه سواری و… بعد از ظهر امروز چهارشنبه ۶ اسفند ماه به منظور اعلام مخالفت خود با اجرای تله کابین تاق بستان گرد هم آمدند.

گزارش کامل را در پایگاه خبری میلکان آنلاین بخوانید
https://www.milkanonline.ir/%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C/17886

با میلکان همراه باشید
#رسانه_پویا #مخاطب_آگاه #توسعه_پایدار
#خانه_امن‌ترین_میلکان_است
#کرونا_شکستنی_نیست #کنار_آمدنی_است
@milkanweekly
@kanimagazine
Forwarded from اسکان نیوز
تجمع اعتراضی فعالان میراث فرهنگی و محیط زیست:

🔻سرمایه‌گذاری‌های ناسازگار با محیط زیست و میراث فرهنگی در طاق‌بستان را متوقف کنید

🔹روز گذشته تعدادی از انجمن‌های مردم نهاد، هیات‌های ورزشی، انجمن‌های زیست‌محیطی، دوستداران میراث فرهنگی و باستانی در تجمعی اعتراض‌آمیز خواستار توقف طرح تله‌کابین در محدوده تاریخی طاق‌بستان کرمانشاه شدند.

🔹تعدادی از انجمن‌های مردم نهاد، فعالان میراث فرهنگی، زیست محیطی و.... در اعتراض به اجرا طرح تله‌کابین در محدوده منطقه تاریخی و جهانی طاق‌بستان خطاب به مدیران استانی و شهری توقف سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی که ناسازگار با محیط‌زیست و میراث فرهنگی هستند را خواستار شدند.

بیشتر بخوانید:

https://www.eskannews.com/news/33964

eskannews.com
@eskannews_com
♦️استقبال جوانان از جایزه‌ی گویندگی کوردی نرمه واران

▫️بیش از دویست و سی اثر گویندگانِ غالباً جوان به دبیرخانه «این جایزه رسیده‌ است.
دبیرخانه اولین دوره جایزه گویندگی کوردی نرمه واران» اعلام کرد: تاکنون تعداد آثار ارسالی در دو بخش نثرخوانی و نظم خوانی به این دبیرخانه به بیش از دو یست و سی اثر رسیده است.
به گزارش صدای آزادی، بر اساس اعلام دست اندرکاران این حرکت فرهنگی، علاقمندان به گویندگی، از «جایزه‌ی نرمه واران» استقبال شایان توجهی کرده اند. در این میان، تاکنون بیشترین آثار را خانمها فرستاده اند و حدود یک چهارم آثار ارسالی نیز به آقایان تعلق دارد.
این دبیرخانه همچنین اعلام کرد: روند انتخاب برگزیدگان دو مرحله‌ای خواهد بود. در داوری مرحله‌ی اول، منتخبانی به دور دوم راه خواهند یافت و دریک بازه‌ی زمانی فرصت خواهند یافت آثار تازه تری به دبیرخانه ارسال نمایند. در مرحله نهایی بر اساس رأی هیأت داوران، برگزیدگان نهایی، معرفی می‌گردند و نشان «اولین دوره‌ی جایزه‌ی نرمه واران» به آنها تعلق خواهد گرفت.
دبیرخانه‌ی جایزه نرمه واران افزوده است: همچنان مشتاقان شرکت در این مسابقه، تا هفتم اسفند ماه می‌توانند آثار خود را بر اساس فراخوانی که در سایت بلوط به نشانی: balout.ir موجود است، ارسال نمایند.
گفتنی است که نخستین دوره جایزه گویندگی کوردی نرمه واران را هفته نامه صدای آزادی و سایت فرهنگی بلوط برای تقویت و پویایی امر گویندگی (بۊشه‌ری)در گویش‌های غالب کوردی در کرماشان و ایلام، برگزار می‌کنند.


🔸کرماشانی‌ها مطالبه‌گر باشیم
♦️https://www.group-telegram.com/wsedayeazadi
✴️ مقایسه حقوق کارمندان نفت و گازی‌ها با سایر کارکنان/ تسنیم

#عدالت
#عدالت_در_پرداختها

@h_shahrvand
#حرف_حساب

✔️به نظرم به جای برداشتن صفر از جلوی پول ملی کلمه دکتر و مهندس را از جلوی اسم همه ایرانی‌ها فاکتور بگیریم
یک کشور با ٨٢ میلیون دکتر و مهندس اگرچه بزرگترین شاخص بیسوادی با مدرک دکترا را دارد نشان میدهد ما باید همدیگر را دوباره آقا و خانم صدا بزنیم
یکی از کارهایی که نظام تحصیلات دانشگاهی کشور ما با علم کرد با خاک یکسان کردن اعتبار مدرک تحصیلی بود.
امروز آدمها در ایران همه دکتر هستند مگر آنکه خودشان نخواسته باشند.
ما تنها کشور دنیا هستیم که سیاستمداران ما زیر مدرک دکترا ندارند!
ارسطو اگر زنده بود مدینه فاضله آریستوکراسی را در ایران با تزاید دکترهای سیاستمدار محقق می‌دید!
به زودی شما سیاستمدار ایرانی که با سهمیه مدیران دکتر نشده باشد پیدا نمیکنید...


مجمع حقوق شهروندی کرمانشاه
T.me/h_shahrvand.com
❇️ *۲۷ فوریه مصادف با ۸ اسفند،روز جهانی سازمانهای غیر دولتی «NGO»*
 
✳️ *نامگذاری یک روز به نام روز جهانی سازمان های مردم نهاد، گامی کوچک در جهت پاسداشت تلاش ها و دستاوردهای سمن های فعال در نقاط مختلف دنیا است.*

سازمان‌های غیردولتی منشا بسیاری از فعالیت‌های خیریه، محیط زیستی، فرهنگی و اجتماعی برای مردم محلی و منطقه‌ای هستند و هدفشان «ساختن آینده‌ای بهتر برای همه» است.

*این روز را به تمامی فعالین سازمان های مردم نهاد کشور تبریک میگوییم.‌

روابط عمومی مجمع حقوق شهروندی کرمانشاه

T.me/h_shahrvand.com
نادیده گرفتن حقوق شهروندان در حل معضل ترافیکی شهروندان پاوه

به بهانه دعوت از کارشناسان در برنامه میزگرد کانال خبری پاوه پرس

جبرئیل محمودی
عضو موسس و مدیر فضای مجازی مجمع حقوق شهروندی کرمانشاه

چندی پیش میزگردی تحت عنوان معضلات ترافیکی شهرستان پاوه در کانال تلگرامی پاوه پرس منتشر شد و اینجانب را بر آن داشت از زاویه دید یک شهروند که هر از گاهی از این شهر می گذرم، به مطالب مطرح شده توسط کارشناسان و مهندسین پاسخ دهم.

آنچه از دید ما شهروندان در حق دسترسی آزادانه به فضای شهری متصور است، برنامه ریزی مسئولان و مدیران شهری است برای گردش آزاد و بدون محدودیت به نقاط مختلف یک شهر. از حق دسترسی به بازار گرفته تا اداراتی که هر کدام از ما شهروندان، ناگزیر به مراجعه به آنها هستیم. اما بافت شهری پاوه به نوعی است که برای انجام همزمان دو کار، گاها مجبور خواهی شد که یک دور کامل خیابانهای پاوه را طی کرد.

آنچه اینجانب را بر آن داشت این مطلب را بنویسم، نگاه صرفا مهندسی برخی از مهمانان برنامه به موضوع ترافیک بود و نگاهی که شهروندان را ابزارهایی می بینند برای کسب برنامه‌ های تدوین و مصوب شده خود!
مثلا نظر یکی از مهمانان برنامه این بود که اگر یک شهروند در محلی توقف نمود، آنقدر او را اذیت کرده و مثلا ماشینش را به پارکینگ برده و جریمه کنیم تا درس عبرتی باشد برای دیگران!! انگار متوجه نیستند که ایشان برای حل مشکل ترافیک به برنامه دعوت شده اند، نه اذیت و آزار شهروندان و افزایش بار ترافیکی( یادشان می رود که اگر ماشینی را بخواهند به پارکینگ ببرند، همین به یدک کشیدن ماشین، خود دلیلی می شود برای ترافیک بیشتر!! حالا محل استقرار یدک کشها در آن خیابان باریک به کنار!!)

یادمان باشد که معضلات و مشکلات فعلی، ماحصل همان نگاه مهندسی شده ای است که در سالیان گذشته، حال و روز ترافیکی شهر را ایجاد کرده اند!
به فرمایش کارشناس محترم، پاوه یک شهر خطی است و بالاترین مشکلات و معضلات ترافیکی مربوط به چنین شهرهایی است. این مطلب، علمی و بسیار مهم است. اما مدیران و مهندسینی که قبلا در پاوه تصدی سمت های مدیریتی داشته اند، این مطلب را نمی دانستند؟ یا دانسته اند و کاری نکرده اند؟ و آیا رشته مدیریت شهری، رشته ای جدید است که قبلا وجود نداشته است. ( تا آنجا که بنده اطلاع دارم این رشته از سال ۷۴ در برخی دانشگاه های کشور تدریس می شد)

از بحث بی تدبیری مدیران قبلی که بگذریم، به عدم توجه به ابتدائی ترین حقوق شهروندی در میان مدیران فعلی خواهیم رسید.
بگذارید با ذکر مواردی عینی، عدم توجه به حقوق شهروندان را بهتر و موشکافانه تر بررسی کنیم.

همانطور که از سخنان کارشناسان مدعو شنیده شد، خط قرمز یا کانون بحران ترافیک پاوه از سه راهی بیمارستان تا فلکه فرمانداری است. پس اجازه بدهید که ببینیم شورای ترافیک این شهر برای آن چه چاره ای اندیشیده اند؟

رانندگان در محدوده ورود به طرح ترافیک( سه راهی بیمارستان )، با نیمچه میدانی روبرو می شوند که نه تنها شکل میدان ندارد، که مسافران غریبه را با چالشی روبرو خواهد کرد که انتخاب ادامه مسیرشان را با مشکل مواجه می کند.
در اینجا و در گوشه ای از خیابان منتهی به میدان مولوی، تابلویی نصب شده که اگر چشمان تیزبینی نباشد، محال است ساعات و محدوده ممنوعیت طرح ترافیکی را بتوان دید. علاوه بر آن، نظر به نزدیکی این نیمچه میدان با دو تقاطع بعدی، بیشتر توجه رانندگان به حوادث رانندگی است تا مشاهده علائم راهنمائی و رانندگی!
در تمام دنیا و اخیرا به واسطه استفاده شهروندان از اپلیکیشن هائی که برای رانندگی از آنها استفاده می شود( از جمله waze, sygic, snap و ... )، نقاط ترافیکی به صورت خطی قرمز رنگ در صفحه نمایش مشخص می گردد. و در تعجبم که شهرداری پاوه چرا با نصب یک تابلو که ترافیک شهری را به صورت آنلاین نمایش دهد، در معرض دید رانندگان و شهروندان قرار نمی دهد تا با دیدن آن، مسیر ورودی خود را تعیین کنند!
یا اگر دوربین های ثبت تخلفات رانندگی نصب شده اند، چرا هیچگونه هشداری در مسیر نصب نشده است؟
در تقاطع تکیه، که اغلب بار ترافیکی را آنجا شاهد هستیم چرا فکری برای آن نمی کنند؟

موارد دیگر از جمله پارکینگ طبقاتی و کارت پارک و غیره را کارشناسان محترم عنوان کردند و نیازی به یادآوری مجدد نیست. اما نکته ای که ما شهروندان باید بپرسیم اینست که چرا اجماعی از نخبگان، مسئولین و نمایندگان و ...، شکل نمی گیرد که برای همیشه مشکل ترافیکی شهر پاوه حل شود و فقط در مقام ادعا شاهد آن هستیم؟

از سالیان پیش، بحث ایجاد کمربندی شهر پاوه همواره از مطالبات شهروندان بوده و متاسفانه تاکنون این موضوع به صورت لاینحل باقی مانده است!

اورامانات در گذر ثبت جهانی شدن است و زیرساخت‌های آن همچنان در راهروهای اداری در حال کسب مجوز و اعتبار!! و شهروندان نیز به امید تدبیر حداقلی از سوی مسئولان ...
الگوی هیلمر

هانا آرنت چند الگوی شایع در بین جنایتکاران نازی پیدا کرده بود. از جمله: الگوی مهره یک سازمان بودن، الگوی جنایت های آدولف آیشمن و الگوی هیلمر.
هانا آرنت در این الگوها عنوان می کند که یک انسان چگونه می تواند در خدمت یک سیستم توتالیتر درآید.
👇👇

هاینریش هیلمر فرمانده اس اس( سپاه سیاسی - نظامی هیتلر ) بود.
الگوی هیلمر الگوی یک " مرد خانواده " بود:
چنین مردی به خاطر حقوق ماهیانه، تامین زندگی خود و امنیت و آرامش زن و فرزندانش حاضر بود اعتقادات، شرف و شان انسانی خود را زیر پا بگذارد، حاکم شدن امر خصوصی بر امر عمومی به او اجازه می داد که از قید #مسئولیت_اعمال_خود یکسره آزاد باشد.
چنین الگوئی امروزه در جامعه ی ما نیز به وفور به چشم می خورد:
من فقط مسئول خانواده خودم هستم!


برگرفته از کتاب جنون قدرت و قدرت نامشروع دکتر محمدرضا سرگلزایی

مجمع حقوق شهروندی کرمانشاه
T.me/h_shahrvand.com
#هژمونی_فرهنگی

هژمونی فرهنگی سرمایه داری کاری کرده است که کارگری که روزی دوازده ساعت رانندگی می کند تا بتواند اقساط اتومبیل مستعمل و مستهلک خودش را پرداخت کند، با دیدن #آقازاده ای که سوار بر اتومبیل اشرافی است به جای خشمگین شدن و اعتراض به بی عدالتی( آنهم در نظامی که مدعی برقراری عدالت در جهان است ) دچار شیدائی امید واهی می شود و به به و چه چه گویان خود را پشت فرمان آن اتومبیل تصور می کند.
نه جان برادر! تو هرگز مالک آن اتومبیل نخواهی بود، نه با برنده شدن در قرعه کشی حساب های قرض الحسنه و نه با اجابت آرزوهایی که نوشته ای و در چاه انداخته ای!
اول - درد جمعی ما دوای فردی ندارد، تا اتحادیه و سندیکا و NGO و انجمن تشکیل ندهیم و منافع جمعی را بر منافع فردی ترجیح ندهیم، در روی همین پاشنه خواهد چرخید.
دوم - تصمیم های افراد عاقل بر مبنای قاعده هاست نه استثناها!

#زندانیان_امید_واهی


مجمع حقوق شهروندی کرمانشاه

T.me/h_shahrvand.com
سازمان اداری و استخدامی کشور
بخشنامه تکمیلی "ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی توسط دستگاه‌های اجرایی از خدمت‌گیرندگان"

🗓 تاریخ ابلاغ: ۹ اسفند ۱۳۹۹
💢 متن: shenasname.ir/8024

مجمع حقوق شهروندی کرمانشاه

T.me/h_shahrvand.com
4_5855131663968764716.mp4
678.1 KB
با جابجایی های بی مورد در #ترافیک باعث #انسداد_راه و افزایش ترافیک نشویم

مجمع حقوق شهروندی کرمانشاه

T.me/h_shahrvand.com
🔴فوری فوری عضو شوید

🚫آدرس و شماره تماس تمام دکتر های استان کرمانشاه و اورامانات
سریع وارد این لینک و آدرس زیر شوید تا راهنمایی تون کنم👇👇
https://www.group-telegram.com/joinchat-RsJCOYaY53Snr0vl

https://www.group-telegram.com/joinchat-RsJCOYaY53Snr0vl

https://www.group-telegram.com/joinchat-RsJCOYaY53Snr0vl
آدرس و شماره تماس دکتر های استان کرمانشاه



مجمع حقوق شهروندی کرمانشاه

T.me/h_shahrvand.com
🔅شماره ۱۵۷ هفته نامه میلکان منتشر شد‌

🗞 کمبود، صف و خرید اجباری، داستان این روزهای مردم برای تهیه روغن خوراکی
روغن‌داغ!

🖌یادداشت عبدالله مرادی:
تصمیماتتان نوشدارو نشود، بعد مرگ سهراب

🗞درخواست جمعی از انجمن‌های میراث فرهنگی، زیست محیطی و سمن‌های استان کرمانشاه
بساط‌تله‌کابین‌را‌جمع‌کنید

◽️میزگرد میلکان با موضوع اجاره زمین‌های کشاورزی به مهاجران غیربومی و کشت‌های پرآب‌بر
مهاجران؛ بلای جانِ آب، خاک و اشتغال

⚫️کشف سه جسد زیر آوار خانه‌های متروکه شهر کرمانشاه در یک هفته
مرگ در پستوی خانه‌های متروکه

🗞مسئله خشونت در کرمانشاه در دانشگاه رازی بررسی شد
روایت حال و هوای کرمانشاه با جوهر خون

و چند مطلب جذاب و خواندنی دیگر
نسخه دیجیتال شماره ۱۵۷ میلکان را دانلود کنید

http://www.milkanonline.ir/wp-content/uploads/2021/03/157-میلکان.pdf

Milkanonline.ir
.
با میلکان همراه باشید
#رسانه_پویا #مخاطب_آگاه #توسعه_پایدار
#خانه_امن‌ترین_میلکان_است
#کرونا_شکستنی_نیست #کنار_آمدنی_است
@milkanweekly
@kanimagazine
زرنگ یا بی‌شعور!

از همان شروع آموزش در سنین کودکستانی، باید به فرزندانمان بیاموزیم که بی‌باکی و دلیری، از لابه‌لای ماشین‌ها رد شدن در چراغ قرمز نیست.
با همین مفاهیم رایج است که امروز پسربچه‌ی پرتحرکی که توانست خارج از نوبت نان بخرد را «زرنگ» می‌نامیم ولی غافلیم که همین بچه وقتی بزرگ شد، در صف پمپ بنزین با وقاحت جلوی شما خواهد پیچید بدون این که کوچک‌ترین احساس شرمی بکند.

زرنگی را با پشت‌هم‌اندازی و شارلاتانی_به اشتباه_ مساوی و برابر ندانیم.

ارزش‌ها را وارونه به کودکان نیاموزیم.

📕 پی‌نکته‌هایی بر جامعه‌شناسی خودمانی
حسن نراقی

مجمع حقوق شهروندی کرمانشاه

T.me/h_shahrvand.com
Forwarded from kurdi / کوردی (٪٪٪)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بازخوردی از درسی آزاد در یک کلاس درس در شهر کرمانشاه

اشعار کوردی از زبان دانش آموزان کورد شهر کرمانشاه

آذر ماه سال 1398
@kurdishl
بیانیه مجمع مشورتی آئین یاری

👇👇👇

اول و آخر یار

یاران گرامی، هم‌میهنان نیک‌منش و انسان‌های آزاده؛

مردم یارسان عموماً، در طول حیات جمهوری اسلامی، متأسفانه در صورت حفظ هویتشان، از بسیاری از حقوق شهروندی محروم بوده‌اند؛ نظیر حق استخدام در ادارات و ارگان‌ها، حق برخورداری از تحصیلاتِ تکمیلی، حق مدیریت، حق انتخاب شدن و... .
فرزندان یارسان از بَدو ورود به مدرسه، تحت آموزش اجباریِ فرایض و شریعت اسلامی، وادار به جدایی از آیین خود می‌شوند و سربازان آن‌ها، غالباً مجبور به کتمان حقیقت و ترک هویتِ آیینی می‌گردند.
این مردم، برای رسیدن به عدالت و رفع تبعیض‌های گوناگون و جلوگیری از بی‌حرمتی‌های رسانه‌ای (بدون داشتن امکان و ابزار دفاع) تا کنون به اشکال مختلفی دست به اعتراض زده‌اند. تا جایی که سال ۱۳۹۲ سه تن از جوانانشان با اقدام به خودسوزی در برابر ارگان‌های دولتی و مجلس، فریاد دادخواهی را در میان شعله‌های آتش برآوردند و جان بر سر حق‌طلبی نهادند. پس از این واقعه‌ی اسفبار، فعالیت‌های غیر متمرکز و پراکنده، به منظور نیل به حقوق شهروندی، در میان مردم یارسان شکل منسجم‌تری به خود گرفت و تقریباً مستمر گردید.
و اما، در پی تعرض دیگری که اخیراً به یکی از نمادهای آیینی یارسان صورت گرفت، با اتحاد عمل در بین عموم مردم و بزرگان و فعالان مدنی یارسان، عزمی راسخ در جهت دستیابی به حقوق شهروندی ایجاد شده است. خوش‌بختانه، پیران و پیروان یاری، ضمن اذعان به تبعیض‌های ناروا، در راستای استیفای حقوق مدنی یارسان، به صدور بیانیه‌های ارزشمندی دست زده‌اند. نقطه‌ی عطف این بیانیه‌ها، درخواست صریح برای تعیین جایگاه یارسان در اصول مربوطه‌ی قانون اساسی، با هدف رفع بی‌عدالتی‌ها و تبعیض‌های موجود است.
مجمع مشورتی فعالان مدنی یارسان، به این خواست عمومی و اراده‌ی بزرگان، احترام و ارادت می‌ورزد و یک بار دیگر خواستار بازنگری و اصلاح قانون اساسی به منظور احقاق حقوق آحاد ملت و تضمین برابریِ بی‌قید و شرطِ همه شهروندان به‌ویژه اقلیت‌های اتنیکی و عقیدتی است. ما همچنین خواهان فراهم آوردن مقدمات لازم، جهت شناخته شدن آیین یاری به عنوان "آیینی مستقل" در قانون اساسی هستیم و لغو یا اصلاح کلیه‌ی قوانین تبعیض‌آمیز از جمله؛ قانون گزینش، استخدام، سیستم آموزشی و انتخابات را ضروری می‌دانیم؛ زیرا زمینه‌های اصلی این همه توهین‌ها و بی‌عدالتی‌ها و تبعیضات، همین قوانین فعلی کشورند.

با درود و احترام؛

مجمع مشورتی فعالان مدنی یارسان
نهم بهمن‌ماه ۱۳۹۹


T.me/h_shahrvand.com
2025/02/05 00:49:38
Back to Top
HTML Embed Code: