group-telegram.com/andishehsarapub/3397
Last Update:
مبارزه از زیر لحاف
و نیمۀ پر آفتابه*
#طنز
@andishehsarapub
اگر از آن چند میلیون نفری باشید که در فضای مجازی به سیر آفاق و انفس میپردازند، با واژۀ اسلاکتیویسم یا مبارزه از زیر لحاف آشنا هستید.
این واژه از ترکیب دو واژۀ "Slacker" "کسی که از انجام وظیفهاش شانهخالی میکند" و "Activism" "فعال بودن" به دست آمده است.
مبارزه از زیر لحاف یا اسلاکتیویسم به معنای فعالیت مفرط در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی است که در نهایت فرد فعال، احساس میکند در یک زمینۀ عمومی مثل تلاش برای مبارزه با مفاسد اقتصادی، جلوگیری از گسترش اعتیاد، جمعآوری زباله در طبیعت، حفاظت از محیط زیست، مبارزه با رانتخواری، زمینخواری، بیعدالتی و مانند اینها مشارکتی جدی داشته و دارد!
این افراد که حتی حال پوشیدن پیژامه را هم ندارند و آشغالهای منزل خودشان را به زور تا سر کوچه میبرند تا چه رسد به اینکه در طبیعت حاضر شوند و زباله جمع کنند قصد ایجاد آرمانشهر با پیژامه را دارند که حقیقتاً جای تشکر دارد!
یکی از اقدامات چشمگیر این دوستان راه انداختن کمپین است که شخصاً با این حرکت موافق هستم و معتقدم تعداد این کمپینها باید روز به روز افزایش پیدا کند.
آخرین کمپینی که تشکیل شد کمپین «فرزندت کجاست» بود که کمپین خوبی بود، چرا که پس از گذشت یک هفته آمار دستمان آمد که بخش بزرگی از آمار بیکاری جوانان کشور را باید به نام فرزندان مسئولان بزنیم.
با این سرعتی که مسئولان در حال معرفی وضعیت فرزندان خود به عنوان چوپان و پیک موتوری و بیکارِ خانهنشین دارند، به نظر میرسد در همین روزها، باید فکری برای اشتغال آقازادهها بکنیم و یک ستاد جهت این امر راهاندازی کنیم!
فقط متوجه نشدیم این جوانانی که بیکار هستند، کار دولتی یا خصوصی به آنها پیشنهاد نشده است، حساب بانکی پدر هم بیش از چند میلیون موجودی ندارد چطور با پولهای توجیبیشان بوگاتی میخرند یا با یک شرکت خارجی قرار داد میبندند و در عرض چند ماه چند ده میلیارد تومان کاسبی میکنند، یا مظلومانه به واردات کالا اقدام میکنند.
اما نباید بیانصاف باشیم و اگر به نیمۀ پر آفتابه نگاه کنیم ژن خوبی که برخی معتقدند در وجودشان نهفته است زمینۀ پیشرفت آنها را فراهم میسازد و لا غیر.
با توجه به استقبال خوبی که مسئولان از این کمپین کردند و شفافسازی خوبی صورت گرفت، پیشنهاد میشود مبارزه از زیر لحاف با سؤالات دیگر ادامه پیدا کند و کمپینهای جدیدتری راهاندازی شود نظیر «پول توجیبی فرزندت چهقدر است؟»، «فرزندت سربازی کجا خدمت کرده است؟» «گردش مالی حسابهایت چهقدر است؟» البته یک سؤال هم هست که دیگر خیلی خز و خیل شده: «از کجا آوردهای؟» پیشنهاد میشود به جای آن بپرسیم: «کجا میخواهی ببری؟!»
* منبع: روزنامه باختر، حاج سعیدی، ۲۹ مرداد ۹۷؛ با تلخیص و ویرایش
مطلب مرتبط بسیار مهم:
www.group-telegram.com/hk/andishehsarapub.com/9363
BY اندیشه سرا
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/andishehsarapub/3397