Telegram Group Search
📚| #معرفی_فرآیند

🏆 | فرآیند ششمین دوره مسابقه ملی و مسئله‌محور ره زیست

🎓  | ویژه تمامی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی مهندسی، علوم پزشکی و علوم پایه سراسر کشور

🚀 | قدم به قدم در این مسیر، در کنار شما هستیم تا در یک بستر رشد حرفه‌ای، همراه با آموزش و تجربه در فضای واقعی صنعت، لحظات خوبی را در کنار هم رقم بزنیم.

📌 | مزایای شرکت در مسابقه:
کسب “امتیاز نخبگی” از بنیاد ملی نخبگان
تجربه انجام پروژه‌‌های واقعی
کارگاه‌های آموزشی اختصاصی
امکان همکاری با شرکت‌های فناور
جایزه نقدی
تجربه کار تیمی
گواهی‌نامه معتبر


🌐| ثبت‌نام در ششمین دوره مسابقه ملی و مسئله‌ محور ره زیست :
⭕️ Rahzist.ir ⭕️

| مهلت ثبت‌نام: ۱٠ مهر ماه ۱۴٠۳

🌀 | امروز راهی شو تا خودت فردا راهت رو بسازی!

#ره‌زیست #مسابقه_ره‌زیست

ارتباط با ما:
تلگرام | اینستاگرام
💯 | #امتیازات

🔴 | مزایای مسابقه ملی و مسئله‌محور ره زیست

کسب “امتیاز نخبگی” از بنیاد ملی نخبگان
تجربه انجام پروژه‌ صنعتی
کارگاه‌های آموزشی اختصاصی با محوریت توانمندی‌های لازم برای ورود به صنعت و بازار کار
امکان همکاری با شرکت‌های فناور
جایزه نقدی
تجربه کار تیمی و ساخت و گسترش شبکه‌ی ارتباطی
گواهی‌نامه معتبر

💡| علاوه بر همه‌ی این موارد، برای شرکت‌کنندگان مسابقه، راهبری اختصاصی در طول مسابقه، تیم‌سازی علمی و منحصربه‌فرد و تجربه‌ی کار علمی در فضای واقعی صنعت نیز در نظر گرفته شده است.

❤️| ما نیز قدم به قدم در این مسیر همراه شما هستیم.

🌀| امروز راهی شو تا خودت فردا راهت رو بسازی.

🌐 | ثبت‌نام در ششمین دوره مسابقه ملی و مسئله‌ محور ره زیست :
⭕️ Rahzist.ir ⭕️

| مهلت ثبت‌نام: ۱٠ مهر ماه ۱۴٠۳

#ره‌زیست #مسابقه_ره‌زیست

ارتباط با ما:
تلگرام | اینستاگرام
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎙 | بخشی از سخنرانی دکتر محمدحسین متالهی در اختتامیه پنجمین دوره مسابقه ملی و مسئله‌محور ره‌زیست

📌 | فناوری از جنس دانایی نیست، از جنس توانایی است.
وقتی ما توانمندی گرفتن یک خروجی ارزشمند را داشته باشیم که مسئله‌ای از مسائل ما را حل کند، صاحب فناوری خواهیم بود.


🌐 | ثبت‌نام در ششمین دوره مسابقه ملی و مسئله‌‌محور ره‌زیست :
⭕️ Rahzist.ir ⭕️

| مهلت ثبت‌نام: ۱٠ مهر ماه ۱۴٠۳

🌀| امروز راهی شو تا خودت فردا راهت رو بسازی.

#ره‌زیست #مسابقه_ره‌زیست

ارتباط با ما:
تلگرام | اینستاگرام
❤️ ویروس کرونا، قاتل سلول‌های تولیدکننده انسولین
🗓 22 September 2024
🏛 Cornell University

🦠 کرونا (COVID-19)، یک بیماری عفونی و کشنده است که توسط ویروس SARS-CoV-2 در سنین مختلف ایجاد می‌شود. افراد مسن و دارای بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، بیماری مزمن تنفسی یا سرطان، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند. محققان با استفاده از یک سیستم پیشرفته، مکانیسمی کشف کردند که در آن، دیابت توسط SARS-CoV-2 ایجاد می‌شود و باعث تشدید عوارض در افرادی که قبلاً مبتلا شدند، می‌شود.

🧪 در گذشته تصور می‌شد، برخی از عفونت‌های ویروسی ممکن است باعث دیابت نوع ۱ شوند. پزشکان طی مراقبت از بیماران دریافتند ویروس کرونا علاوه‌بر ریه، تعدادی از اندام‌ها مثل قلب، کبد، روده بزرگ و پانکراس را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. محققان با برداشتن نمونه‌هایی از بافت پانکراس کالبدشکافی‌شده از افراد فوت‌شده بر اثر COVID-19، مشاهده کردند که جزایر پانکراس که مولد انسولین هستند، آسیب دیده‌اند.

🧑‍🔬 دانشمندان طی مطالعات بیشتر روی ویروس SARS-CoV-2 و سپس با استفاده از یک تکنیک تجزیه‌و‌تحلیل به نام "GeoMx" برای مطالعه جزئیات بیشتر، حضور سلول‌های ایمنی به‌ویژه ماکروفاژهای پیش‌التهابی را در بافت‌ها کشف کردند. آن‌ها دریافتند که قرار‌گرفتن در معرض ویروس باعث فعال‌شدن ماکروفاژهای پیش‌التهابی می‌شود و این سلول‌ها با حمله به سلول‌های بتا (سلول‌های پانکراس مولد انسولین)، باعث دیابت نوع ۱ می‌شوند.

🔎 ماکروفاژهای پیش‌التهابی که معمولاً با نام ماکروفاژهای فعال‌شده کلاسیک یا شبه M1 شناخته می‌شوند، مسئول نابودی پاتوژن‌ها و ارائه آنتی‌ژن‌های آن‌ها به سیستم ایمنی سازگار هستند اما همین ماکروفاژها، گاهی‌ اوقات باعث آسیب جانبی به بافت‌های سالم می‌شوند. برای تحقیقات بیشتر در مورد عملکرد این ماکروفاژها، محققان از یک سیستم مدل پیشرفته جدید به نام ارگان‌های کوچک یا ارگانوئیدهای جزایر پانکراس که شامل سیستم عروقی و سلول‌های ایمنی هستند، استفاده کردند.

🩸 محققان طی آلوده‌کردن ارگانوئیدها به SARS-CoV-2، دریافتند که ماکروفاژها سلول‌های بتا را ازطریق نوعی مرگ‌ سلولی به نام پیروپتوز از بین می‌برند. برای تأیید بیشتر، محققان عملکرد پانکراس در عفونت را با یک ویروس عفونی دیگر آزمایش کردند و پاسخی ماکروفاژی مشابه با آزمایش قبل یافتند. ویروس کوکساکی B4 که در شروع دیابت نوع ۱ نقش دارد، نوعی انتروویروس است که ممکن است باعث علائم تنفسی و گوارشی، میوزیت (التهاب ماهیچه) و مشکلات قلبی مانند میوکاردیت، پریکاردیت شود.

🔑 این سیستم ارگانوئیدی برای مطالعه عملکرد سایر ویروس‌ها نیز مفید است. تحقیقات بیشتر روی مولکول‌های موثر در سیگنال‌دهی که ماکروفاژها را فعال می‌کنند و همچنین مکانیسم‌هایی که از سلول‌های بتا در برابر آسیب در بیماران مبتلا به عفونت‌های شدید محافظت می‌کنند، می‌تواند به آشکارکردن علت اصلی Covid طولانی‌مدت که افراد زیادی را درگیر کرده است، کمک کند.

🖋 ماندانا اورنگ
•ویراستار علمی: نگین آئین‌دار
•ویراستار ادبی: الناز میرزایی فرد
📚 منبع:
medicalxpress

⚠️ تمامی حقوق این اثر محفوظ است. استفاده از مطالب آن بدون کسب اجازه از صاحب اثر، ممنوع بوده و پیگرد قانونی خواهد داشت.
#خبر #COVID_19 #دیابت #پانکراس #ماکروفاژ

🆔@GenistaSA🧬
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Zanis ISE
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤️روز جهانی قلب ❤️

🌏 روز جهانی قلب که هر ساله در ۲۹ سپتامبر جشن گرفته می‌شود، یک ابتکار جهانی است که به افزایش آگاهی در مورد سلامت قلب و عروق اختصاص دارد. این انجمن به رهبری فدراسیون جهانی قلب، با هدف آموزش افراد، جوامع و دولت ها در مورد اهمیت سلامت قلب و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی (CVDs) است.

🫀 تأثیر جهانی بیماری‌های قلبی و عروقی

🩺 بیماری‌های قلبی و عروقی همچنان عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان هستند و سالانه بیش از ۱۷.۹ میلیون مرگ و میر را شامل می شود که حدود یک سوم کل مرگ و میرهای جهانی را تشکیل می‌دهد (سازمان بهداشت جهانی ادعا می‌کند). از این تعداد ۸۵ درصد به دلیل سکته قلبی و مغزی است. علی‌رغم پیشرفت‌های فناوری پزشکی، بیماری‌های قلبی همچنان تهدیدی قابل توجه برای سلامتی هستند، به‌ویژه در کشورهای با درآمد کم و متوسط، جایی که بیش از ۷۵ درصد مرگ‌ومیرهای CVD رخ می‌دهد.

🚬 بیماری‌های قلبی و عروقی می‌توانند بر افراد در هر سنی و زمینه‌های اجتماعی-اقتصادی تأثیر بگذارند و آگاهی و پیشگیری را حیاتی می‌سازند. عواملی مانند رژیم غذایی ناسالم، عدم فعالیت بدنی، سیگارکشیدن، مصرف بیش از حد الکل و آلودگی هوا به‌طور قابل توجهی در افزایش بیماری‌های قلبی نقش دارند. علاوه بر این، شرایطی مانند دیابت، فشار خون بالا و کلسترول بالا خطر ابتلا به CVD را افزایش می‌دهد.

👩‍⚕ تم روز جهانی قلب ۲۰۲۴

👀 موضوع روز جهانی قلب 2024 «از قلب برای عمل استفاده کنید» است که بر تشویق اقدامات پیشگیرانه برای بهبود سلامت قلب در سراسر جهان تمرکز دارد.

هدف کمپین امسال:
1⃣ افراد را توانمند کنید تا بهتر از سلامت قلب خود مراقبت کنند.
2⃣ از رهبران بخواهید که سلامت قلب و عروق را در اولویت قرار دهند و آن را جدی بگیرند.
3⃣ الهام بخشیدن به کشورها برای ایجاد یا حمایت از طرح‌های ملی برای سلامت قلب و عروق.
4⃣ متخصصان مراقبت‌های بهداشتی، بیماران و عموم مردم را برای ایجاد تغییرات معنادار درگیر کنید.

💌 پیام‌های کلیدی روز جهانی قلب ۲۰۲۴

⚪️ پیشگیری بهتر از درمان است.

🟠 پیشگیری همچنان سنگ بنای سلامت قلب و عروق است. اکثر بیماری‌های قلبی را می‌توان با تغییرات ساده در سبک زندگی مانند حفظ یک رژیم غذایی متعادل، انجام فعالیت بدنی منظم، اجتناب از مصرف دخانیات و محدود کردن مصرف الکل پیشگیری کرد. در روز جهانی قلب، افراد تشویق می‌شوند تا انتخاب‌های سالمی برای قلب داشته باشند و دیگران را نیز تشویق کنند تا همین کار را انجام دهند.

🔴 رژیم غذایی متعادل: یک رژیم غذایی سالم برای قلب غنی از میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئین‌های بدون چربی می‌تواند به‌طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش دهد. محدود کردن غذاهای فرآوری‌شده، نوشیدنی‌های شیرین و اقلام پرچرب نیز ضروری است.

🟡 ورزش منظم قلب را تقویت می‌کند، سطح کلسترول را کاهش می‌دهد، فشار خون را کاهش می‌دهد و به حفظ وزن سالم کمک می‌کند. سازمان بهداشت جهانی (WHO) حداقل ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط در هفته را توصیه می کند.

گردآورنده و نویسنده: زهرا سادات قریشی
📑 ویراستار: ریحانه ایرانی

🔍منابع
منبع

تلگرام انجمن | اینستاگرام انجمن
☕️روز جهانی قهوه☕️

روز جهانی قهوه هر سال، در اوّل اکتبر، برگزار می‌شود. دانه‌های قهوه، با انجام سفر روزانه از مناطق گرمسیری آفریقا به لیوان‌های صبحانه خانواده‌ها در سراسر جهان می‌رسند. دانه‌های قهوه، بیش از 600 سال است که در سراسر جهان، پراکنده شده‌اند و آماده‌سازی آنها برای مصرف، نمونه‌ای عالی از دگردیسی است. بشریت، قهوه را به شکل های زیادی ارائه کرده است: نوشیدنی ها، داروها و برخی از تمدن های باستانی حتی از آن به عنوان ارز استفاده می کردند! مهم نیست که چگونه آن را مصرف می کنید، قهوه می تواند به شما انرژی بدهد، گرمتان کند، شما را بیدار نگه دارد و حتی شما را با عزیزانتان نزدیک کند.

🗓• تاریخچه روز جهانی قهوه:

طبق اسناد تاریخی، قهوه در اصل اتیوپی است و کشف آن در آفریقا، با داستان جالبی همراه است. در حدود دهه 700 پس از میلاد، گله ای از بزها شروع به رفتارهای عجیبی کردند، تقریباً مانند این بود، که در حال رقصیدن هستند. صاحب آنها، کالدی، متوجه شد که آنها در حال خوردن نوعی دانه قرمز هستند و به این نتیجه رسید، که علت رفتار آنها همین بوده است. کالدی تصمیم گرفت یافته های خود را با راهبی در میان بگذارد، که به چیزی نیاز داشت، که بتواند به او کمک کند، تا تمام شب، هنگام دعا، بیدار بماند. امّا داستان دیگری ادعا می کند، که راهب امتناع کرد و دانه را در آتش انداخت و عطر مطبوعی که از آن می آمد، بسیار شگفت انگیز بود.
ناگهان، قهوه در قرن پانزدهم از شمال، به یمن راه یافت، جایی که دانه‌ها به نام «موکا» وارد شدند. اندکی بعد، در مصر، ایران و ترکیه به «شراب عرب» معروف شدند.
بعد، عربستان دروازه بان قهوه شد و این دانه ها، کشاورزی قهوه را در مقیاس بزرگ، در جنوب هند آغاز کردند. در سال 1560، قهوه راه خود را در اروپا باز کرد و به سرعت محبوب شد، تا اینکه پاپ کلمنت هشتم، تصمیم گرفت که این نوشیدنی باید شیطانی باشد. حین بازرسی، او به شکوه و جلال نوشیدنی رسید و آن را غسل تعمید داد و قهوه را یک نوشیدنی مسیحی اعلام کرد. با شروع دهه 1600 و ظهور قهوه خانه ها در سراسر اروپا، دانه ها، موج استعمار را دنبال کردند و خود را در آمریکا یافتند.
سرانجام، پس از مدت ها در بین بشریت در سال 2014، «سازمان بین المللی قهوه» روز 1 اکتبر را به عنوان روز جهانی قهوه اعلام کرد، که فرصتی برای جشن گرفتن قهوه، به عنوان یک نوشیدنی و همچنین، افزایش آگاهی نسبت به وضعیت اسفناک تولید کنندگان قهوه می باشد.

⁉️• سوالات متداول درباره قهوه

1. آیا قهوه عوارض جانبی ندارد؟

مانند هر چیز دیگری در زندگی، کافئین دارای عوارض جانبی است، که بیشتر، در صورت مصرف بیش از حد ظاهر می شود. به عنوان مثال، کافئین به عنوان یک محرک، برای سیستم عصبی مرکزی، می تواند باعث اضطراب، ضربان قلب سریع و بی خوابی شود.

2. آیا می توان به کافئین معتاد شد؟

مصرف مکرر کافئین می تواند منجر به تلرانس شود، به این معنی که برای دریافت اثرات به دوزهای بیشتری نیاز دارید و سپس به آن، وابسته می شوید.

❇️• چند حقیقت در مورد قهوه ❇️

1. یک گنج گرانبها🤩

قهوه، بعد از نفت خام، دومین کالای بزرگ معامله شده و بعد از آب، پرمصرف ترین نوشیدنی است.

2. قهوه شبیه یک انتقال دهنده عصبی است.🧠

برای پزشکی و روانشناسی، کافئین یک محرک سیستم عصبی مرکزی است، و دلیل آن این است که ساختار مولکولی مشابهی با «آدنوزین» دارد که به آن اجازه می دهد، به «گیرنده های آدنوزین» روی مغز متصل شود.

3. نوشیدنی برای افراد خلاق و هنرمند🎨🎼

حتی بتهوون هم عاشق قهوه بود! معروف است که او قبل از درست کردن قهوه اش دانه های خود را می شمرد،که تعداد آن بیش از 60 عدد در هر فنجان بود.

4. سنت های نجات دهنده✳️

آیا می‌دانستید سنت‌ها و آیین‌هایی وجود دارد که تمدن‌های باستانی با قهوه انجام می‌دادند؟ می توانید از قهوه، به عنوان یک محصول زیبایی و آرایشی، دفع کننده حشرات، کمپوست یا کود، برای چاشنی استیک و طعم دادن به غذا و موارد دیگر استفاده کنید.

• روز جهانی قهوه را جشن بگیرید:

وقتی امروز، فنجان قهوه خود را می نوشید، عطر آن را استشمام کنید، طعم قوی آن را بچشید و به داستان آن فکر کنید – امّا بیشتر از همه از آن لذت ببرید.

گردآورنده و نویسنده: آیدا تاژ
📑 ویراستار: امیرحسین خلعتبری لیماکی

🔍 منابع:
📕منبع اول
📙منبع دوم

تلگرام انجمن | اینستاگرام انجمن
📌آخرین مهلت ثبت نام

🔰کارگاه #دو روزه “الکتروفورز پروتئین روی SDA-PAGE و وسترن بلات”

🔹سرفصل ها:
1️⃣استخراج پروتئین از سلول های مختلف
2️⃣تعیین غلظت پروتئین
3️⃣الکتروفورز پروتئین به روش SDS-PAGE و رنگ آمیزی ژل پلی اکریل آمید
4️⃣تشخیص اختصاصی پروتئین به روش وسترن بلات
5️⃣کار با نرم افزار ImageJ


۱۶ ساعت آموزش تئوری و عملی
⌛️چهارشنبه و پنج شنبه
🗓۱۱ و ۱۲ مهرماه
👥ظرفیت ۱۰ نفر

🔸ارائه #گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران

📍محل برگزاری: تهران- میدان انقلاب اسلامی- خ فلسطین جنوبی- خ وحید نظری- آزمایشگاه پژوهشکده زخم و ترمیم بافت یارا جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران

💰هزینه ثبت نام: ۳.۲۰۰.۰۰۰ تومان

دانشجویان با کد تخفیف ده درصدی می توانند در این کارگاه ثبت نام کنند.
کد تخفیف: Maneshsds


جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:
🌐 https://evnd.co/VtG00
📞09145518266
☎️02166490767
✳️آکادمی ساینسینو باهمکاری استارتاپ بیولوژیسم برگزار می کنند:

🔸سلسله وبینار کلاب های ترویج علم🔸

🔺️وبینار کلاب شماره ۴🔻

🔷ژورنال کلاب #بیوانفورماتیک🔷


🔸با موضوع بررسی مقاله :
✳️Advancing Personalized Medicine Through the Application of Whole Exome Sequencing and Big Data Analytics
🔴#رایگان🔴


✴️سخنران :

🔸هانیه عباس قلی
کارشناسی ارشد زیست شناسی سلولی و مولکولی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

🔸دکتر حسن پزشگی مدرس
(فوق دکتری بیوانفورماتیک از دانشگاه برکلی کالیفرنیا آمریکا)

زمان : سه شنبه ۱۰ مهرماه 1403
🔺ساعت ۱۷ تا ۱۹ 🔻
🌐به صورت مجازی🌐

❗️ظرفیت محدود❗️
♦️برای ثبت نام #وبینار_کلاب_۴ در سایت ساینسینو از طریق لینک زیر اقدام کنید 🔶

🔴ثبت نام وبینار کلاب شماره ۴🔴

✴️برای اطلاع از آخرین رویداد ها و اخبار علوم و فناوری های نوین ساینسینو را دنبال کنید:

🆔 Telegram
🆔༆ INSTAGRAM
🆔 www.Sciencino.com
Forwarded from Nitrono Academy💥
یکی از بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری هایی که آینده‌تو نجات میده▫️

آکادمی آموزش عالی نیترونو با همکاری انجمن‌های برتر ایران برگزار میکند :

"‌ورکشاپ آنلاین محلول سازی‌"‌▫️
از مبتدی تا حرفه‌ای‌▫️
▫️‌‌محلول سازی چه فایده‌ای داره؟!

با تدریس حرفه‌ای خانم فائزه غلامی بیرامی
▫️‌‌‌رزومه مدرس ورکشاپ
▫️‌‌‌سرفصل‌های ورکشاپ

همراه با ارائه گواهی لاتین قابل استعلام + یک هفته پشتیبانی مدرس

مناسب رشته‌های:‌▫️‌‌▫️
-شیمی‌
-زیست‌شناسی‌‌
-داروسازی‌
-مهندسی شیمی
-مهندسی پلیمر
-علوم آزمایشگاهی
و سایر علاقه‌مندان

▫️زمان برگزاری :
۱۲ و ۱۳ مهرماه ۱۴۰۳
ساعت ۱۹:۰۰ الی ۲۲:۰۰
به صورت آنلاین در بستر ادوب کانکت

لازم به ذکر است که ورکشاپ به صورت کامل ریکورد ‌می‌شود.

هزینه ثبت نام:
۱۹۵ هزارتومان
همراه با تخفیف ۱۲۰ هزارتومان
دانشجویان دانشگاه انجمن‌های همکار : ۱۰۰ هزارتومان

جهت ثبت‌نام و مشاوره به آیدی زیر مراجعه فرمایید :
▫️ @NitronoSup
---------------------------‌▫️
آکادمی تخصصی شیمی نیترونو▫️
▫️‌‌Instagram
▫️Telegram
▫️Group
▫️Robot
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/09/30 00:25:35
Back to Top
HTML Embed Code: