Telegram Group Search
🔷شوک گرانی دارو؛ از هر ۱۰ مشتری داروخانه، ۳ نفر با دیدن قیمت، از خرید منصرف می‌شوند


🔹هادی احمدی «عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران» درباره افزایش قیمت دارو  می‌گوید: افزایش قیمت برخی داروها باعث ایجاد شوک در مردم شده و از هر ۱۰ نفر که وارد داروخانه می‌شوند، ۳ نفر دارو را دریافت نمی‌کنند.
چرا باید چنین اتفاقی رخ بدهد که مردم از دریافت دارو امتناع کرده یا پول خرید دارو را نداشته باشند؟
بیماران وقتی به داروخانه برای گرفتن دارو مراجعه می‌کنند، می‌گویند چرا قیمت‌ها این قدر افزایش داشته است؟/ایرنا
🔘پرونده خون‌های آلوده

پرونده خون‌های آلوده به یک مشکل جدی در حوزه سلامت عمومی در اواخر دهه ۱۹۷۰ تا ۱۹۸۵ اشاره دارد که به دلیل نبود و عدم شناخت صحیح به ویروس ایدز، عدم غربالگری صحیح و عدم پروتکل های مناسبِ پیشگیری، باعث شد که تعداد زیادی از بیماران هموفیلی به واسطه انتقال خون به ویروس ایدز و هپاتیت آلوده شوند. قربانیان این خون‌های آلوده مردمان کشورهای بسیاری از جمله آلمان، ایتالیا، آرژانتین، پرتغال، عربستان، ایران، فرانسه، کانادا، ایرلند، بریتانیا، عراق، یونان و… هستند. تخمین‌ها نشان می‌دهد که تنها در کانادا حدود ۳۳ هزار نفر به هپاتیت س و ایدز مبتلا شدند. در آمریکا نیز بین ۶۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ نفر به بیماری ایدز مبتلا شدند.[۱][۲][۳] در ایران نیز ۱۹۳ نفر به دلیل خون‌های آلوده به ایدز مبتلا شدند.[۴]

از سوی دیگر، تا اوایل دهه ۸۰ میلادی، بیماری ایدز ناشناخته بود و بعد از آن نیز اطلاعی از قابل انتقال بودن این بیماری با کنسانتره خون نیز وجود نداشت

در ایران

در سال‌های دهه هشتاد میلادی، انستیتو مریو فرانسه فاکتورهای انعقادی خون را برای استفاده بیماران هموفیلی علاوه بر خودِ کشورِ فرانسه، به ده کشور از جمله آلمان، ایتالیا، آرژانتین، عربستان، عراق، ایران و یونان صادر کرد.[۵][۶]

مدتی بعد فرانسه به کشورهای دریافت کننده خون اعلام کرد که خون‌ها حامل ویروس اچ‌آی‌وی/ایدز است، برخی از کشورها خون‌ها را مرجوع کردند، برخی دور ریختند، اما در برخی موارد همچون ایران، سازمان انتقال خون ایران، خون‌ها را پیش از آزمایش به بیماران تزریق کرده بود.[۶] این فراورده‌ها در ایران در اختیار ۹۷۶ نفر از بیماران مبتلا به هموفیلی قرار گرفت و ۱۹۳ از آن‌ها را به ایدز مبتلا نمود.[۴][۷] در سال ۱۳۶۶ و پس از کشف اولین بیمار مبتلا به ایدز، رسماً وجود ایدز در ایران علنی گردید. با شکایت مبتلایان و خانواده‌هایشان، پرونده‌ای در سال ۱۳۷۶ در این خصوص در محاکم قضایی ایران باز شد.[۸] تا اردیبهشت ۱۳۹۰، حدود ۲۰۰ نفر از بیماران دریافت‌کننده این خون‌ها جان باخته‌اند.[۷]

به یک پرونده قضایی در ایران دارد که رسیدگی به آن از ۲۷ خرداد ۱۳۷۳ توسط کمیسیون اصل ۹۰ مجلس[۷] و از سال ۱۳۷۶ توسط مراجع قضایی ایران آغاز شده و تاکنون به درازا کشیده‌است.[۸] رسیدگی به ۶۰۰ پرونده مربوط به پرونده هم‌اکنون متوقف است.[۸]

در سال ۱۳۸۳، دادگاه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان انتقال خون ایران را در خصوص این پرونده محکوم کرد

مطابق آمار تنها در کشور فرانسه ۴۷۰۰ بیمار هموفیلی در اثر تزریق خون آلوده به ویروس HIV، به ایدز مبتلا شدند که از میان آنها ۳۰۰ نفر در اثر این بیماری جان باختند.[۱۳]

علاوه بر کوتاهی که در شرکت فرانسوی رخ داده بود، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان انتقال خون ایران نیز توسط دادگاه ایرانی مقصر شناخته شده‌اند. مسئولان ایرانی با علم به احتمال بالای آلودگی خون‌ها از آن‌ها برای درمان بیماران هموفیلی استفاده کردند.
ویکیپدیا

رئیس کانون هموفیلی ایران از طرح شکایت علیه شرکت فرانسوی بابت پرونده خون‌های آلوده دهه ۶۰ شمسی خبر داد.
نازنین فرزادی فر گفت: در طول 40 سال گذشته کشور ما هرگز غرامت این داروهای آلوده را طلب نکرده در حالی که کشورهای دیگر از جمله عراق که 198 بیمار عراقی بر اثر مصرف این خون‌های آلوده مبتلا شده بودند بالغ بر 600 میلیون دلار غرامت دریافت کرد.

فرزادی فر با بیان این‌که غرامت بیماران در آن زمان از طرف دولت ایران به آن‌ها پرداخت شد؛ تصریح کرد: چندسال پیش شرکت فرانسوی به ایران نامه‌ای زد و اعلام کرد که حاضریم غرامت پرداخت کنیم اما این موضوع از سوی کانون هموفیلی وقت، پیگیری نشد.


#خطای_انسانی

@NESHIMANgaz | سلامت و پزشکی
@mghlte | عصر روشنگری

حق مسلم ماست
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⚠️ آماری از ترک شغل پرستاران دارای قرارداد رسمی: ۱۸۰۰ نفر در یکسال!

🔺️رئیس سازمان نظام پرستاری: برخی حاضر شدند خانه نشین شوند اما سرکار نیایند؛ با این روند با انبوهی از بخش های بیمارستانی مواجه می‌شویم که پرستار ندارند!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⬅️ به #مناسبت سالروز #شهادت_امام_کاظم(ع)

👈 بازپخش کلیپ تصویری:

نظر مردم در مورد معجزه
داروی امام کاظم(ع) و طب اسلامی وتاثیرات شگفت انگیز این دارو در
#درمان_بیماری_ها



آی
ت الله تبریزیان : جریان طب اسلامی هیچ گاه متوقف نخواهد شد وبرکت آن به تمامی مردم خواهد رسید.

◾️دفتر آیت الله خودخوانده مشد عباس تبریزیان

پی‌نوشت:
ایشالله تحت شرایط کنترل شده به تک تک شما و خود مشد عباس و فیلمبردار و حضرت آقا که از مدافعان #طب_اسلامی هستند
ویروس HIV تزریق کنیم
همه ، معجزه‌ی این دارو رو ببینن
#put_up_or_shut_up

#آینده_متعلق_به_طب_اسلامی_است

@NESHIMANgaz | سلامت و پزشکی
@mghlte | عصر روشنگری
@Tnaghad | شیادان بی‌شرم

▪️مطالب مربوط به داروی امام کاظم
www.group-telegram.com/NESHIMANgaz.com/76
سحرخیزی در برابر شب‌زنده‌داری؛ کدام برای موفقیت بهتر است؟

فرگل سلحشور

دو دسته افراد در این دنیا وجود دارند، افرادی که از شنیدن آواز پرندگان در اول صبح لذت می‌برند و افرادی که آرزو می‌کنند کاش پرندگان دکمه‌ی خاموش‌ شدن داشتند! افراد سحرخیز که در اصطلاح انگلیسی به آن‌ها Early Bird گفته می‌شود، در دسته اول قرار می‌گیرند. اکثر افراد سحرخیز، از بیدار شدن در ساعات ابتدایی روز لذت می‌برند و در ساعات بعدازظهر انرژی کمتری را احساس می‌کنند. از سوی دیگر، افراد شب‌زنده‌دار که در اصطلاح انگلیسی به آ‌ن‌ها Night Owl گفته می‌شود، تمایل دارند که دیر از خواب بیدار شوند و تا دیروقت بیدار بمانند، زیرا در ساعات پایانی روز بیشترین بازدهی را دارند.

شما آدم صبح هستید یا آدم شب؟ فکر می‌کنید که الگوی خواب شما بر سلامتتان تأثیری خواهد گذاشت؟

افراد سحرخیز عمدتا ویژ‌گی‌های مشترکی دارند:

تمایل دارند شب‌ها زود به رختخواب بروند.
تمایل دارند صبح‌ها زود از خواب بیدار شوند.
با شروع روز بالاترین سطح انرژی را تجربه می‌کنند.
در اواخر بعد‌ازظهر و عصر انرژی کمتری دارند.
با بیدار ماندن در یک ساعت معین مشکل دارند.

مزایای سحرخیز بودن

احتمالا تا کنون از مزایای سحرخیزی بسیار شنیده‌اید، در ادامه به بررسی جزئی‌تر این مزیت‌ها می‌پردازیم.

فضای تحصیلی و شغلی بیشتر مناسب افراد سحرخیز است
در حالی که افراد شب‌زنده‌دار ممکن است باهوش‌تر باشند، افراد سحرخیز همان‌ افرادی هستند که نمرات بهتری می‌گیرند! چرا؟ زیرا مدرسه، از مهدکودک تا دانشگاه، در طول روز برگزار می‌شود؛ دقیقا زمانی که افراد شب‌زنده‌دار از نظر جسمی و ذهنی کمترین بازدهی و انرژی را دارند. در واقع این موضوع برای افراد سحرخیز نه تنها در زمینه تحصیلی، بلکه زمانی که هنگام انتخاب شغل فرا می‌رسد، یک مزیت محسوب می‌شود.

به همین دلیل شاید بتوان گفت که شغل فریلنسری و شغلی که ساعات کاری تعیین شده‌ای ندارد، برای افراد شب‌زنده‌دار بسیار مناسب‌تر از شغل کارمندی با ساعات کاری مشخص است.

افراد سحرخیز فعال‌تر هستند

طی مطالعات صورت گرفته، افراد سحرخیز نسبت به افراد شب‌زنده‌دار، اهداف مشخص‌تری را برای خود تعیین و برنامه‌ریزی می‌کنند. به‌عنوان یک قاعده‌ی کلی، افراد سحرخیز عموما زمان بیشتری برای تنظیم برنامه‌های روز خود دارند که به کمک آن قادر به برنامه‌ریزی بهتر و انجام کارهای بیشتری خواهند بود.

افراد سحرخیز به طور کلی سالم‌تر هستند
تحقیقات نشان داده است که افراد سحرخیز تمایل بیشتری برای ورزش کردن و تحرک از خود نشان می‌دهند، در حالی که افراد شب‌زنده‌دار بیشتر مستعد ابتلا به افسردگی، دیابت، چاقی و بیماری‌های قلبی، عروقی هستند.

همچنین طبق یک بررسی تحقیقاتی در سال ۲۰۱۲، افراد سحرخیز سطوح بالاتری از احساسات مثبت را تجربه می‌کنند زیرا تجربه شادی و سایر احساسات مثبت، رابطه مستقیمی با الگوی خواب شما دارند.

معایب سحرخیز بودن

شاید در ابتدا این‌طور به نظر برسد که سحرخیز بودن هیچ‌ معایبی ندارد اما در واقع این‌طور نیست! در ادامه بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت.

افراد سحرخیز با تحلیل انرژی روبه‌رو می‌شوند
افراد شب‌زنده‌دار پس از یک خواب کافی و شیرین، از خواب بیدار می‌شوند و به تدریج با نزدیک شدن به شب، انرژی آن‌ها افزایش پیدا می‌کند. اما افراد سحرخیز تنها در ساعات اولیه صبح انرژی کافی دارند و به مرور با نزدیک شدن به ظهر و عصر، با افت انرژی چشمگیری مواجه می‌شوند. به این ترتیب بازدهی عملکردی آن‌ها نیز کاهش پیدا می‌کند.

لازم به ذکر است که افراد سحرخیز شاید نسبت به افراد شب‌زنده‌دار انفجار انرژی کمتری را تجربه کنند اما اغلب می‌دانند که چگونه از میزان انرژی که در اختیار دارند، به طور مؤثر استفاده کنند.

افراد سحرخیز به خواب بیشتری نیاز دارند
افراد سحرخیز اگر خواب کافی نداشته باشند، در طول روز انرژی بسیار کمتری را تجربه می‌کنند و به همین علت به چرت زدن بیشتری نیاز دارند و گاهی حتی ممکن است در این کار به صورت افراطی رفتار کنند!

افراد شب‌زنده‌دار ویژگی‌های مشترکی نظیر موارد زیر دارند:

تمایل دارند تا دیر وقت بیدار بمانند.
در شب انرژی بیشتری دارند.
بعد از زود بیدار شدن احساس خستگی می‌کنند.
در طول روز به سختی هوشیار هستند.
مزایای شب‌زنده‌دار بودن
در کنار معایبی که اغلب برای افراد شب‌زنده‌دار گفته می‌شود، مزایایی هم وجود دارد.

افراد شب‌زنده‌دار باهوش‌تر هستند
تحقیقات گسترده‌ای به‌صورت مکرر در مورد هوش افرادی که دیر از خواب بلند می‌شوند انجام شده است و حتی برخی از تحقیقات تا آن‌جایی پیش رفته‌اند که گفته‌اند افراد شب‌زنده‌دار تکامل یافته‌تر هستند!

@NESHIMANgaz | سلامت و پزشکی
@mghlte | عصر روشنگری

ادامه:
www.group-telegram.com/NESHIMANgaz.com/940
سحرخیزی در برابر شب‌زنده‌داری
قسمت دوم

افراد شب‌زنده‌دار استقامت بیشتری دارند
تحقیقات نشان داده است که افراد شب‌زنده‌دار می‌توانند برای مدت طولانی‌تر و بهتر از افراد سحرخیز، روی کارهایی که انجام می‌دهند متمرکز بمانند.

در حالی که افراد سحرخیز با به پایان رسیدن روز کم‌انرژی می‌شوند، شب زنده‌دارها تا مدت‌ها به هنگام شب هوشیار باقی می‌مانند. در واقع وقتی صحبت از کارهایی می شود که نیاز به توجه مداوم دارند، افراد شب‌زنده‌دار برتری دارند.

معایب شب‌زنده‌دار بودن

افراد شب‌زنده‌دار افسرده‌تر هستند
افراد شب‌زنده‌دار مستعد ابتلا به انواع مختلف اختلالات سلامتی و خلقی هستند که شایع‌ترین آن‌ها افسردگی و سپس چاقی است.

افراد شب‌زنده‌دار از بسیاری از فعالیت‌های غیر کاری عقب می‌مانند
افراد شب‌زنده‌دار شاید بتوانند به هنگام سکوت شب به کارهای خود رسیدگی کنند اما از آن‌جایی که بسیاری از فعالیت‌های غیر کاری در طول روز انجام می‌شوند، این افراد از این دسته از فعالیت‌ها به دور خواهند ماند.

شب‌زنده‌دار بودن چند جنبه‌ی منفی دیگر نیز دارد. افرادی که دیر بیدار می‌شوند، ممکن است برای انجام یک کارمندی یا کلاس‌های مدرسه و دانشگاه، دردسرهای بیشتری را تجربه کنند زیرا عمده‌ی فعالیت‌های جامعه بر اساس یک برنامه روزانه شکل گرفته است.

البته ترجیح دادن ساعات عصر همیشه چیز بدی نیست. بسیاری از هنرمندان، نویسندگان و متخصصان خلاق دریافته‌اند که بیشترین کارایی خود را در زمانی دارند که جهان به‌صورت آرام در اطراف آن‌ها به خواب رفته است.

چگونه بفهمم آدم صبح هستم یا آدم شب؟

ساده‌ترین راه برای تشخیص زمان خواب خود این است که ساعت زنگ‌دار خود را کنار بگذارید و زمانی را که به‌طور طبیعی به رختخواب می‌روید و از خواب بیدار می‌شوید، بررسی کنید.

اگر اغلب تا نیمه شب احساس خواب‌آلودگی نمی‌کنید، احتمالا آدم شب هستید.
اگر معمولا کمی بعد از غروب آفتاب خمیازه می‌کشید، احتمالا آدم صبح هستید.
با این حال، یک بررسی تحقیقاتی در سال ۲۰۱۲ نشان داد که اکثر مردم جایی بین این دو زمان‌بندی قرار می‌گیرند.

آیا می‌توان الگوی خواب خود را تغییر داد؟

حقیقت این است که هیچ قرص جادویی نمی‌تواند صبح‌ها افراد شب‌زنده‌دار را زودتر از خواب بیدار کند! تغییر الگوی خواب ممکن است کار بسیار دشواری باشد. تغییری که هم نیاز به تغییر در رفتارهای معمول خواب شما دارد و هم به صبر و حوصله بسیار نیازمند است.

این نکات ممکن است کمک کننده باشند:

برنامه خوابی منظمی برای خود تدوین کنید و به همان برنامه خواب، حتی در روزهای تعطیل پایبند باشید.
وعده‌های غذایی منظم و متعادل بخورید.
اگر در اواخر بعد از ظهر احساس خواب آلودگی می‌کنید، یک چرت کوتاه بزنید.
با یک پزشک یا متخصص خواب درباره آزمایش ملاتونین برای زودتر خوابیدن مشورت کنید.
نوردرمانی را امتحان کنید.
روش‌هایی را که می‌توانند بر چرخه‌ی خواب شما تأثیر بگذارند، شناسایی کنید.
علاوه بر این، الگوی خواب شما می تواند با افزایش سن تغییر کند. وقتی وارد میانسالی و بزرگسالی می‌شوید، ممکن است متوجه شوید که علاقه‌مند شده‌اید که زودتر از خواب بیدار شوید.

فراموش نکنید که تغییر باید به‌مرور انجام شود. حتی اگر بتوانید یک ساعت خواب خود را تغییر دهید، قدم بسیار بزرگی برداشته‌اید.


کلام آخر
در پاسخ به این سوال که شب‌زنده‌دار بودن بهتر است یا سحرخیز بودن؟ باید گفت که هیچ‌یک برتری زیادی بر دیگری ندارد. تا زمانی که از وقت و انرژی خود بیشترین بهره‌وری را داشته باشید و همچنین خواب باکیفیتی را تجربه کنید، زندگی سالم و پرباری خواهید داشت. فراموش نکنید که خواب کافی، نقشی اساسی را در سلامت جسمی و ذهنی شما ایفا می‌کند.

منابع: healthline, bidsketch.

@NESHIMANgaz | سلامت و پزشکی
@mghlte | عصر روشنگری
🔰کارآزمایی بالینی تصادفی‌شده

کارآزمایی بالینی تصادفی‌شده (Randomized Controlled Trial یا RCT) یکی از معتبرترین و دقیق‌ترین روش‌های پژوهش در علوم پزشکی و بهداشت است. این روش برای ارزیابی اثربخشی و ایمنی مداخلات پزشکی، داروها، درمان‌ها یا روش‌های پیشگیری استفاده می‌شود. در این روش، شرکت‌کنندگان به طور تصادفی به دو یا چند گروه تقسیم می‌شوند:
یک گروه مداخله نام دارد که درمان/دارو یا مداخله ( عمل جراحی ، شوک و ... ) مورد بررسی را دریافت می‌کنند.

و یک گروه کنترل که ممکن است دارونما، درمان استاندارد دیگر را دریافت می کنند یا هیچ مداخله‌ای دریافت نمی‌کنند .


🔰 مراحل انجام یک کارآزمایی بالینی تصادفی‌شده:
1. طراحی مطالعه:
- تعیین هدف مطالعه (مثلاً ارزیابی اثربخشی یک داروی جدید)
- انتخاب معیارهای ورود و خروج شرکت‌کنندگان (مثلاً سن، جنسیت، وضعیت سلامتی)

2. تصادفی‌سازی:
- شرکت‌کنندگان به طور تصادفی به گروه‌های مداخله و کنترل تقسیم می‌شوند. این کار برای کاهش #سوگیری و اطمینان از این که گروه‌ها از نظر ویژگی‌های پایه مشابه هستند، انجام می‌شود.

3. مداخله:
- گروه مداخله ، درمان یا مداخله مورد بررسی را دریافت می‌کند.
- گروه کنترل ممکن است دارونما، درمان استاندارد یا هیچ مداخله‌ای دریافت نکند.

4. پیگیری:
- شرکت‌کنندگان برای یک دوره مشخص تحت نظر قرار می‌گیرند تا نتایج مداخله ارزیابی شود.

5. ارزیابی نتایج:
- داده‌ها جمع‌آوری و تحلیل می‌شوند تا تفاوت‌های بین گروه‌ها از نظر نتایج مورد بررسی (مثلاً بهبود بیماری، عوارض جانبی) مشخص شود.

6. تفسیر و گزارش:
- نتایج مطالعه تفسیر و در قالب مقاله علمی منتشر می‌شود.


🔰 مزایای کارآزمایی بالینی تصادفی‌شده:
1. کاهش سوگیری: تصادفی‌سازی باعث می‌شود گروه‌ها از نظر ویژگی‌های پایه مشابه باشند و نتایج معتبرتر باشند.
2. قابلیت تعمیم: اگر مطالعه به درستی طراحی شود، نتایج آن می‌تواند به جمعیت‌های بزرگ‌تر تعمیم داده شود.
3. ارزیابی علت و معلولی: RCTها ( کارآزمایی های بالینی تصادفی شده) می‌توانند رابطه علت و معلولی بین مداخله و نتایج را نشان دهند.


🔰چالش‌ها و محدودیت‌ها:
1. هزینه و زمان: انجام RCTها معمولاً پرهزینه و زمان‌بر است.
2. مسائل اخلاقی: در برخی موارد، ممکن است اخلاقی نباشد که گروه کنترل درمان مؤثری را دریافت نکند.
3. دشواری در اجرا: حفظ مشارکت شرکت‌کنندگان و اطمینان از پایبندی به پروتکل مطالعه می‌تواند چالش‌برانگیز باشد.

🔰 انواع RCTها:
1. کارآزمایی بالینی دوسوکور (Double-Blind): هم شرکت‌کنندگان و هم پژوهشگران نمی‌دانند که چه کسی در کدام گروه قرار دارد.
2. کارآزمایی بالینی تک‌سوکور (Single-Blind): فقط شرکت‌کنندگان یا فقط پژوهشگران از تخصیص گروه‌ها بی‌اطلاع هستند.
3. کارآزمایی بالینی باز (Open-Label): هم شرکت‌کنندگان و هم پژوهشگران از تخصیص گروه‌ها مطلع هستند.

کارآزمایی بالینی تصادفی‌شده به عنوان استاندارد طلایی در پژوهش‌های پزشکی شناخته می‌شود و نقش کلیدی در پیشرفت علم پزشکی و بهبود مراقبت‌های بهداشتی دارد.

#معرفت_شناسی
#فلسفه_پزشکی #روش_شناسی

@NESHIMANgaz | سلامت و پزشکی
@persian_organon | ایوان‌چراغانی‌دانش
@mghlte | عصر روشنگری

▪️اولین کارآزمایی بالینی تاریخ :
www.group-telegram.com/NESHIMANgaz.com/54

▪️ پزشکی مبتنی بر شواهد :
www.group-telegram.com/NESHIMANgaz.com/691
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دقتِ ربات جراح در کندن پوسته‌ی تخم بلدرچین، سوراخ کردن و سپس بخیه‌ی آن...

#فلسفه_فناوری
#دانش_بنیان
#فناوری_پزشکی

@NESHIMANgaz | سلامت و پزشکی
@persian_organon | ایوان‌چراغانی‌دانش
@mghlte | عصر روشنگری
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چهار ویژگیِ علم از زبانِ #دکتر_توکلی_صابری

۱) ابطال‌پذيرى
۲) آزمون‌پذيرى
۳) تكرارپذيرى    
۴) پيش‌بينى‌پذيرى


#معرفت_شناسی
#پوزیتویسم_منطقی #عقلانیت_تجریه_گرایانه

@persian_organon | ایوان‌چراغانی‌دانش
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
@NESHIMANgaz | سلامت و پزشکی ، نقد طب های خرافی
@mghlte | عصر روشنگری

▪️عملگرایی ( مکتبی در فلسفه‌ی علم )
www.group-telegram.com/persian_organon/1713

▪️ کتابها و درس‌گفتارهای مربوط به تفکر نقادانه ، معرفت شناسی ، تاریخ علم و فلسفه ، فلسفه ریاضی و ....
www.group-telegram.com/persian_organon/1165

▪️ارتباط عملگرایی و پوزیتیویسم:
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎈 سریال ممیزی

ممیزی ترانه‌ی
زیارت ( عباس قادری )

تبدیل به #موسیقی_حلال حجامت


@shekar_chi1 | ناگفته‌های موسیقی ایرانی
@NESHIMANgaz | نقد طب های خرافی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رییس سازمان نظامی پزشکی با ارسال نامه‌ای به مسعود پزشکیان از وضعیت بد دارو در کشور گلایه کرد. او نوشت سازمان‌های بیمه‌گر بیش از ۱۸ میلیارد تومان به داروخانه‌ها بدهکارند.

گفت‌وگو با کیارش آرامش، پزشک و متخصص پزشکی اجتماعی و اخلاق زیستی
🔹دانسته‌ها و ابهامات درباره میزان شیوع ویروس اچ‌پی‌وی در ایران

🔹در شبکه‌های اجتماعی عکس‌نوشته‌ای منتشر شده، که می‌گوید وزارت بهداشت اعلام کرده «ویروس اچ‌پی‌وی مخصوصا در تهران در حال افزایش است اگر مردم کشور بیخیال باشند باید تا دو سال دیگه موج عظیمی از سرطان رحم و پروستات رو مشاهده کنیم».

🔹وزارت بهداشت با وجود اینکه از افزایش شیوع ویروس اچ‌پی‌وی خبر داده، مشخصا اشاره‌ای به تهران نکرده است و پیش‌بینی‌ای در مورد دو سال آینده هم نکرده‌است. در مورد افزایش «سرطان رحم و پروستات» هم معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مشخصا گفته‌است که «شیوع سرطان دهانه رحم ناشی از این ویروس در کشور بسیار پایین است و بحث واکسیناسیون آن بیشتر بر پیشگیری از عفونت متمرکز است».

🔹بنابر گزارش انجمن HPV ایران، حدود ۵ تا ۷ درصد از زنان ایرانی و ۲ تا ۵ درصد از مردان ایرانی به زگیل تناسلی مبتلا هستند و شیوع HPV در زنان ایرانی ۲۳ درصد است. با وجود این مبتلایان ویروس HPV ممکن است هیچ‌گونه علائمی از جمله زگیل تناسلی بروز ندهد.

🔹رسانه‌ها و متخصصان همچنین اظهارنظر وزارت بهداشت درباره اینکه «شیوع سرطان دهانه رحم ناشی از این ویروس در کشور بسیار پایین است» را زیر سوال می‌برند. براساس آمارهای جهانی، بیش از ۹۰ درصد سرطان‌های دهانه رحم به‌دلیل ابتلا به اچ‌پی‌وی رخ می‌دهد.

🔹حدود ۷۰ درصد از افراد فعال جنسی در طول زندگی خود ممکن است به نوعی از این ویروس آلوده شوند، اما در بیشتر موارد، سیستم ایمنی بدن این عفونت را به طور طبیعی پاک می‌کند.

👈 در فکت‌نامه بخوانید
🌐 @Factnameh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
روانی زاده ،

قهوه مرگ‌آوره؛ قهوه خواب آوره!

بازیکن تیم فوتبال نفت، نسکافه خورد و مرد! بعد ماله کشیدند!


#ایهالناس مال من شش سانته

#طب_اسلامی

@NESHIMANgaz | نقد طب های خرافی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
خدا هیچ مردی رو پیش زن و بچه ش شرمنده نکنه ...😔

دکترجان انتظارت از مسیولان چیه ؟!
بیان بکشن ؟ هرچی بکشن که ۲۴ سانت نمی‌شه ، یهو همون لوبیا هم کنده میشه بنده خدا برا اجابت مزاج هم به مشکل می خوره
بیان فیلر بزنن ؟
چوب یا جک بزنن سرش؟
نکن آقا

بذا ملت پیرو فرمایشات مقام عظما برن سر خونه زندگی
توقعات رو نبر بالا ۲۴ سانت😱 تازه میانگین😐😏😢،


#وا_اسلاما
#اورولوژی_اسلامی
#در_باب_سایز

@NESHIMANgaz | پزشکی و سلامت
@Gshahvat | گلخانه‌ی شهوت
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🧠🧠
مطالعات جدید نشان می‌دهد که مصرف ‎گُل ،حشیش و باکلاسترش کانابیس!!
با مکانیسم اپی‌ژنتیک(اپی‌ژنتیک، مکانیسم‌ها و روشهای تاثیر عوامل «خارجی یا محیطی» بر روی روشن یا خاموش شدن ژن‌ها و چگونگی خوانده‌شدن آنهاست) می‌توانند باعث تغییرات دائمی در ژن فرد شوند و حتی این تغییرات ژنتیکی ممکن است که به نسل بعد فرد و فرزندانش منتقل شوند. تغییراتی که فرد را مستعد بیماری‌های اسکیزوفرنیا، اختلالات خلقی و اعتیاد
می‌کند
2025/02/25 01:22:00
Back to Top
HTML Embed Code: