Telegram Group Search
Khomeinichan pinned «بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم در دومین سالگرد تاسیس کانال پرشکوه خمینی‌چان، امروزه در چهارگوشه رایانه‌سپهر شاهد رویش نهال‌های بالنده‌ای هستیم که با الهام از دستاوردهای عظیم خمینی‌چان در این مدت کوتاه مشغول تبیین و تبمیم در عرصه‌های گوناگون هستند. اگرچه خود را وامدار…»
Forwarded from Rahbarichan
رهبری‌چان شروع شد!
خمینی‌چان به کار خود ادامه می‌دهد. خمینی‌چان هم‌چنان مشکوک، مشروعه، مطلقه، قائل به دفع حداکثری، اقتدارگرا و مردسالار است و اقتصاد را مال خر می‌داند. برای مطالب مفرح و جهاد تبمیم به @Rahbarichan مهاجرت کنید زیرا خمینی‌چان مانند سابق میم‌محور نخواهد بود.

با بازسازی گروه، از این به بعد ارسال پیام اعضا روی کول‌داون یک ساعته تنظیم خواهد شد. اکیدا توصیه می‌شود پیش از نوشتن خوب فکر کنید. کامنت‌های مفید و فکرشده (effortposting) تشویق می‌شود و شت‌پست و لهوالحدیث‌گویی مجازات دارد.
Forwarded from کُمیل
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
روح الله در خمینی چان
مقدمت را اماما شهیدان
با نثار تن خود گشودند

خون‌شان فرش راه تو بادا
عاشق پاک راه تو بودند
Forwarded from Rahbarichan (Dvbism)
Forwarded from Radman
میلیون ها باید ذبح شوند
Forwarded from گورگعلی شکارچی پلاتیپوس
الگوریتم اینستاگرام شاید عالی‌ترین تجسم و تبلورِ ایندیویژوآلیسم باشه؛ کاملا در خدمت فرد و منطبق با ذائقه و سلیقه‌‌ی شخصی. توییتر اینگونه نیست‌، تلگرام هم همینطور. اما اینستاگرام گه‌گاه حتی به ناخودآگاه فرد نفوذ میکنه و "علاقه‌" رو در کورترین و سیاه‌ترین لایه‌ی شخصیتی فرد اسکن میکنه و در فرصت مناسب، در اکسپلور به نمایش میذاره. و تو به خودت میای و میبینی ساعت‌ها نشستی پای تصاویری که حقیقتا درکی ازشون نداری اما بصورت خاموش لذت میبری .
دبیرستانی‌ها عموما حال و حوصله درس خواندن ندارند و علت اصلی‌اش هم شبکه‌های مجازی است که ذائقه مطالعاتی آن‌ها را به سمت ریزه‌خوانی‌های غیرسالم سوق می‌دهد.

این یک واقعیت ترسناک و غیرقابل انکار است که نسل جدید به واسطه دسترسی سریع و وسیع به منابع علمی کارراه‌انداز به آستانه توهم استغنای از مطالعه رسیده است و این یعنی اگر در بازی باخته به سوشیال‌مدیا، تغییری ایجاد نکنیم، نسل آینده، نسل منقطعی از فرهنگ و ادب و تاریخ‌مان خواهد بود یه عده احمق امروزه از ریلز های اینستاگرام و شورت های یوتیوب و کتاب های روانشناسی زرد برای نظم در زندگی خود استفاده میکنند
که از حق نگذریم تا حدودی بخشی ازش کاربردی است
اما آنها نمی‌دانند مسائل روانشناسی ۱۴۰۰ سال پیش برای ما ذکر شده است در روایات و آیات(نظریه نامحبوب تر:
معترض هنوز ویژگی تعقل در مغزش آنلاک نشده که بخواهد درجه هوشی داشته باشد،صرفا مثل یک طوطی خزعبلاتی که در فاضلاب اینستاگرام را میشنود نشخوار می‌کند).

بچه‌های نسل جدید به دلایل مختلف زیر بار تحمل سختی‌ها نمی‌روند و یکی از دلایل درس نخواندن‌شان هم همین است. علت هم این است که هیچ درکی از معنای صبر ندارند و علت‌العلل هم این است که مبانی اعتقادی‌شان بسیار ضعیف و سست شده است نسل قبل کسانی بودند که از 10 15 سالگی رفتند سر کار
کار های سخت
زود ازدواج کردن
رفتن جنگ.
برای ایجاد تغییر در رویه فعلی و ایجاد روحیه مقاومت در برابر لذت‌گرایی که به عنوان یک سبک زندگی از سوی رسانه‌ها به خصوص اینستاگرام، مدام تبلیغ و پمپاژ می‌شود باید روی جهان بینی و ایدئولوژی نوجوان‌ها کار کرد. ریشه‌های عقیدتی اگر محکم نباشد نه توقع ثبات می‌شود داشت و نه توقع رشد
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/01/09 03:00:52
Back to Top
HTML Embed Code: