Telegram Group Search
Forwarded from Reza Pahlavi - Official
کامیون‌داران شریف ایرانی،

خواسته‌های شما بحق و اعتصاب شما گامی‌ست درست در مسیری درست.

شما، به عنوان یکی از ستون‌های حیاتی اقتصادی کشور، با اعتراض به شرایط ناعادلانه کار و زندگی، از درد مشترک میلیونها ایرانی می‌گویید که سال‌هاست زیر بار بی‌عدالتی، بی‌کفایتی، و فساد خرد می‌شوند.

اعتراض گسترده و اعتصاب سراسری شما، تصویری‌ست از یک راه‌حل موثر که اگر جمع کثیری از ایرانیان از آن الگو بگیرند، مسیر ملت ایران در دستیابی به حقوق اساسی خود و پیروزی انقلاب ملی هموار می‌شود.

شما با متوقف کردن چرخ‌های حمل‌ونقل، حقیقتی روشن را نمایان کردید: قدرت در دست شما است و این قدرت، وقتی به همبستگی ملی تبدیل شود، می‌تواند سرنوشت یک ملت را دگرگون کند.

امروز، کامیون‌دار، نانوا، معلم، پرستار، کاسب، صنعتگر، کارگر پالایشگاه، و بازنشسته، همگی قربانیان یک رژیم اشغالگر، مافیایی، فاسد و ناکارآمد هستند که منابع ایران را صرف حماس و حزب‌الله و انصارالله و گشت ارشاد و فیلترینگ اینترنت و سرکوب می‌کند و ثروت مردم را برای یادبود جنایتکارانی چون رئیسی و خمینی و هنیه و نصرالله هدر می‌دهد.

درد ما دردی‌ست مشترک و ملی، و درمان آن نیز با همبستگی بزرگ ملی برای آزادی و شکوفایی ایران میسر می‌شود. در این مسیر، هر گام و پیروزی کوچکی ما را یک گام به پیروزی نهایی نزدیک‌تر می‌کند. وقتی کنار هم بایستیم، پیروزی انقلاب ملی نیز نزدیک است.

پاینده ایران
رضا پهلوی

@OfficialRezaPahlavi
ایران: از مالک اشتر تا هومر
ایرانیان در سخت‌ترین شرایط پنجره‌ها را به جهان بیرون باز نگه می‌دارند و می‌کوشند تا نقش تاریخی خود را در زمینه فرهنگ‌سازی و آفرینش هنری و ابدی حفظ کنند و توسعه دهند

امیر طاهری
جمعه ۲ خرداد ۱۴۰۴ برابر با ۲۳ مه ۲۰۲۵ ۱۱:۰۰

ترکیبی از تصویر خامنه‌ای در حال سخنرانی و کتاب‌های درسی ایران/ایرنا-ایندیپندنت فارسی

۲۱ساختار کنونی تعلیم و تربیت ما کارآمد نیست. آموزش و پرورش ما با آنکه نهادی حکومتی است و از هر لحاظ متکی و وابسته به دولت است، با نوعی نظام ملوک‌الطوایفی روبرو است...

آنچه خواندید، چکیده‌ای است از ارزیابی آیت‌الله علی خامنه‌ای از وضع کنونی آموزش و پرورش در جمهوری اسلامی که در دیدار گروهی از آموزگاران و دبیران در مراسم «روز معلم» در تهران عرضه شد.

«رهبر عالیقدر» نگفت چرا و چگونه پس از ۴۶ سال ناگهان دریافته است که ساختار کنونی کارآمد نیست. او همچنین برنامه مشخصی برای کارآمدسازی ارائه نداد. اشاره او به «نظام ملوک‌الطوایفی» به مدارس و آموزشگاه‌های خصوصی است که با تنزل سطح کیفی مدارس دولتی، بخشی از خانواده‌های مرفه را به خود جلب کرده‌اند. البته در حال حاضر، بسیاری از دبستان‌ها و دبیرستان‌های دولتی نیز برای ثبت‌نام دانش‌اموزان شهریه می‌خواهند.

آیت‌الله با تجدید تعهد دولت به عرضه آموزش برای همگان، از ۶ تا ۱۸ سالگی،‌ حاضران در جلسه را به کف زدن واداشت، اما نگفت که این هدف در چه برهه زمانی محقق خواهد شد. او همچنین با وعده‌های ابهام‌امیز، از ضرورت توجه به مراکز فنی و حرفه‌ای سخن گفت، اما بازهم نقشه‌راه مشخصی ارائه نداد.

آیت‌الله هدف آموزش و پرورش را ایجاد و تقویت «تعهد دینی و سیاسی به اصول و مبانی نظام اسلامی و انقلاب» خواند و اهمیت آموزش «مقاومت با استکبار جهانی و رژیم اشغالگر قدس» را تاکید کرد. در این زمینه، آموزش «میراث علمی امام خمینی» و تدریس «اسناد لانه جاسوسی» اهمیتی ویژه دارند. او از آشنایی بیشتر با «دانشمندان اسلامی» سخن گفت، اما نمونه‌ای ذکر نکرد.

یکی از ویژگی‌های «رهبر عالیقدر» این است که با آنکه خود را «فصل‌الخطاب» می‌داند و در همه زمینه‌ها تصمیم‌گیرنده نهایی است، در همان حال نقش «مخالف» و منتقد نظام را هم بازی می‌کند. یعنی او حاضر نیست حتی بخش کوچکی از فضای سیاسی کشور را برای دیگران باز بگذارد. او هم رهبر اصول‌گرایان است و هم قائد اصلاح‌طلبان و با گذشت زمان و عمیق‌تر شدن بحران، می‌کوشد تا نقش پیشوای براندازان را نیز بر عهده گیرد.

تصویر نامطلوبی که «رهبر» از وضع کنونی آموزش و پرورش ترسیم کرد، به صداهای دیگر نیز امکان داده است که در داخل نظام، بخش‌هایی از فاجعه را زیر نورافکن قرار دهند. یک استاد دانشگاه تهران در مقاله‌ای حزن‌آلود، می‌نویسد: ما حاکمیت فرهنگی را از دست داده‌ایم. برای فردوسی، سعدی، حافظ و نظامی چه کرده‌ایم؟

از سوی دیگر، حجت‌الاسلام محسن خاکی یادآور می‌شود که بسیاری از خانواده‌ها چاره‌ای جز توسل به مدارس خصوصی ندارند. بدین‌ترتیب فرزندان خانواده‌های «پولدار» از آغاز بر فرزندان خانواده‌های فقیر که شمارشان روز‌به‌روز بیشتر می‌شود، رجحان دارند. فاصله طبقاتی میان ایران امروز و ایران پیش از ۱۳۵۷ روز‌به‌روز عمیق‌تر می‌شود.

حجت‌الاسلام به «بودجه اندک» آموزش و پرورش اشاره می کند. در سال جاری، جمهوری اسلامی ۲.۹ درصد از تولید ناخالص ملی را به آموزش و پرورش اختصاص داده است که نسبت به سال گذشته، ۳.۶ درصد کاهش نشان می‌دهد. در میان ۲۲ کشور در منطقه به‌اصطلاح «خاورمیانه بزرگ»، جمهوری اسلامی کمترین درصد از تولید ناخالص ملی خود را صرف آموزش و پرورش می‌کند. به طور مثال، بودجه آموزش و پرورش در عربستان سعودی در سال جاری بیش از ۶ درصد تولید ناخالص ملی آن کشور است.

جالب است که بدانید که در ۲۰ سال گذشته، بودجه جمهوری اسلامی برای «صدور انقلاب» از جمله کمک به نیروهای نیابتی و ساختن یا بازسازی بقاع متبرکه در سوریه و لبنان و عراق همواره در رقابت با بودجه آموزش و پرورش بوده است. اما اکنون که هزینه‌های مذکور به خاطر نابودی نیابتی‌ها، کاهش یافته است، باز هم گامی در راه افزایش بودجه آموزش و پرورش برداشته نمی‌شود.

حجت‌الاسلام خاکی به مسئله «پرورش» نیز اشاره می‌کند. به گفته او، بودجه‌ای که برای رسیدگی به سلامت هر دانش‌آموز ایرانی در سال تعیین شده است، در حدود ۱۰ سنت آمریکایی است، یعنی هیچ!

عمق بحران آموزش و پرورش در جمهوری اسلامی هنگامی روشن‌تر می‌شود که تازه‌ترین ارقام رسمی در این زمینه را زیر ذره‌بین قرار می‌دهیم. تعداد آموزگاران و دبیران که در ۲۰۲۳ میلادی بیش از یک میلیون بود، در سال جاری به ۹۵۰ هزار کاهش یافته است. اما حتی با رقم یک میلیون، ایران باز هم بین ۶۰ تا ۸۰ هزار آموزگار و دبیر کم دارد. بعضی تخمین‌ها این کمبود را ۱۸۰ هزار تن می‌دانند.

@AmirTaheri4
نزدیک به ۶۰ درصد از دبستان‌ها و دبیرستان‌های جمهوری اسلامی نیازمند بازسازی‌های زیربنایی‌اند و بسیاری از آنان از نظر بهداشتی، مخاطره‌انگیز به شمار می‌آیند. قطع برق و آب در فصول مختلف به مشکلات مراکز آموزش و پرورش می‌افزاید. کمتر از ۱۵ درصد از آموزشگاه‌های جمهوری اسلامی به شبکه‌های رایانه‌ای دسترسی دارند و این در حالی است که با تعطیلی اجباری روزافزون، سخن از «آموزش از راه دور» به میان آمده است.

«رهبر» از آموزگاران و دبیران در جمهوری اسلامی به‌عنوان «سازندگان آینده» یاد می‌کند، اما نمی‌گوید که حقوق آنان امروز در مقایسه با حتی پنج سال پیش و بر اثر تورم مزمن، بیش از ۴۰ درصد کاهش یافته است. حقوق متوسط یک دبیر در جمهوری اسلامی امروز در حدود یک‌سوم حقوق ماهانه ماموران امنیتی و کادرهای پائین سپاه پاسداران انقلاب است. از این بدتر، مداحان «رهبر عالیقدر» و انگل‌هایی که در لباس زاهد و روحانی ظاهر می‌شوند، از درآمد و مزایایی برخوردارند که یک معلم یا دبیر واقعی حتی به خواب هم نمی‌بیند. این در حالی است که سعدی در گلستان می‌گوید: عالمان را زر ده تا دیگران بخوانند و زاهدان را چیزی مده تا زاهد بمانند!

مشکلات فیزیکی شبکه آموزش و پرورش و نارسایی‌های بودجه‌ای به جای خود، مسئله مهم هدف تعلیم و تربیت در این نظام ضدایرانی است. از دید آیت‌الله خامنه‌ای، هدف اصلی آموزش و پرورش چیزی جز تبلیغات برای نظام خمینی‌گرا و «ارزش‌های اسلامی» آن‌طور که او می‌بیند، نیست. این همان هدفی است که چندی پیش، او برای حوزه علمیه قم نیز تعیین کرد.

بیشتر بخوانید

ایران: پولارویدهای یک سفر

ایران در عصر نبرد جهانی هویت‌ها

خامنه‌ای: نفوذ شیطان در حوزه علمیه
حجت‌الاسلام حسین هاشمی، رئیس دانشگاه شهید محلاتی، این هدف را چنین توصیف می‌کند: هدف طی کردن مسیر درست تبیین (ارزش‌های نظام) است و اگر بتوانیم این کار را بکنیم، بستر ظهور حضرت ولی‌عصر را فراهم خواهیم کرد و جهان را که تشنه عدالت است، از نگرانی بیرون خواهیم آورد.

از این دید، انقلاب صنعتی سوم، هوش مصنوعی، اکتشافات علمی روزافزون و بازتعریف تاریخی رابطه انسان و طبیعت و اقتصاد در مقایسه با جاده‌کوبی برای ورود حضرت قائم، بی‌اهمیت جلوه می‌کند. در حیطه علوم انسانی نیز، دید ما می‌بایستی در چارچوب «افکار و تعلیمات» امام خمینی و اسلاف او و یا حداکثر نهج‌البلاغه و نامه‌های امام اول به مالک اشتر محدود بماند. آموزش اجباری «اسناد لانه جاسوسی»، البته بدون جلدهایی که روابط خمینی‌گرایان را با ماموران سازمان «سیا» یا دیدار شخص آقای خامنه‌ای با دیپلمات‌های گروگان‌گرفته در سفارت آمریکا را بازگو می‌کند، نیز مرجوح است بر مطالعه آثار تاریخ‌نویسان کلاسیک و معاصر خودمان، چه رسد به دیگران.

«رهبر» نمی‌تواند تصور کند که هدف اصلی هر نظام آموزشی واقعی آموختن چگونگی یادگیری به دانشجویان است. اینکه دانش‌آموز یا دانشجو چه یاد بگیرد، نمی‌تواند به او تحمیل شود. نظام آموزشی اطلاعات و منابع لازم را در اختیار دانش‌آموز و دانشجو قرار می‌دهد و نحوه بهره‌گیری از آن را نشان می‌دهد، اما خارج از جوامعی مانند کره شمالی یا چین دوران مائو زدونگ، به دنبال شستشوی مغزی نیست.

اشتباه آیت‌الله خامنه‌ای و حجت‌الاسلام هاشمی این است که نمی‌خواهند بپذیرند که ایران نمی‌تواند یک کره شمالی اسلامی شود. تمدن و فرهنگ خسروانی ایرانی خواستار گشایش وسیع‌ترین آفاق اندیشه و پژوهش برای انسان ایرانی است و جز‌میات را نمی‌پذیرد.

یک مطلب مهم دیگر: آموزش و پرورش هرگز در محیطی بسته و بدون توجه به واقعیات دنیای بیرون از آموزشگاه، معنا پیدا نمی‌کند. دانش‌آموز یا دانشجو به محض آنکه از دبستان و دبیرستان یا دانشگاه بیرون آمد، خود را در محاصره تمثیل‌هایی می‌بیند که جمهوری اسلامی برای تاکید مشروعیت متزلزل خود، همه‌جا پخش کرده است: تصاویر غول‌آسای خمینی و خامنه‌ای، اسامی تروریست‌های سراسر عالم بر خیابان‌ها، پارک‌ها، میدان‌ها و دانشکده‌ها، تندیس‌های مقوایی یا سیمانی قاسم سلیمانی، «بزرگ‌ترین نابغه نظامی تاریخ اسلام»، تصاویر و تندیس‌های شهدای بی‌شمار که جمهوری اسلامی را به شکل یک کارخانه شهیدسازی ترسیم می‌کند.

بمباران تبلیغاتی دانش‌آموز و دانشجوی ما از طریق صداوسیما، سینمای دولتی، مراسم عزاداری بی‌شمار، سمینارهای انقلابی‌ــ‌اسلامی، روضه‌خوانی‌ها، تعزیه‌ها و سینه زدن‌ها ادامه می‌یابد.

اینکه علی‌رغم آن‌همه بمباران‌ها، دانش‌آموزان و دانشجویان ما هنوز، به گفته آیت‌الله و حجت‌الاسلام، «ارزش‌های اسلام و انقلاب» را درک نکرده‌اند، به‌راستی یک معجزه است. نه، در واقع معجزه نیست، بلکه مظهر قدرت و صلابت فرهنگ خسروانی ایرانی است که همواره توانسته است اصالت خود را حفظ کند.

@AmirTaheri4
این فرهنگ در نخستین برخورد با اسلام اولیه برای حفظ خود، نخست یک جامعه موازی را به‌عنوان پناهگاه درونی به وجود آورد تا روزی که توانست بار دیگر بر سرنوشت خود مسلط شود و مسیر تمدنی خود را از سر گیرد. همین فرابرد در برخورد کنونی تمدن خسروانی ایران با نسخه اخوان‌المسلمین خمینی‌ــ‌‌خامنه‌ای به کار آمده است. امروز نیز دو جامعه موازی در ایران می‌بینیم: یکی جامعه‌ای است که در فضای روز‌به‌روز تنگ‌تر آیت‌الله و همگنان او، در بقای خود می‌کوشد. دیگری جامعه‌ای است که توانمندی‌های بی‌نظیر خود را هر روز بیشتر به یاد می‌آورد و به کار می‌گیرد. اعتراف «رهبر عالیقدر» به ناکارآمدی نظام تحمیلی تعلیم و تربیت به‌اصطلاح اسلامی او نشان می‌دهد که گفتمان فرهنگ خسروانی ایرانی روبه‌رشد و گفتمان اخوان‌المسلمینی روبه‌افول است.

انوری می‌گوید: سقنقوری کجا آید ز کافور/ جهانداری کجا آید ز نااهل؟

خوشبختانه در دنیای امروز که دنیای افق‌های باز است، تبدیل ایران به یک زندان فکری و علمی نامیسر است. ایرانیان در سخت‌ترین شرایط پنجره‌ها را به جهان بیرون باز نگه می‌دارند و می‌کوشند تا نقش تاریخی خود را در زمینه فرهنگ‌سازی و آفرینش هنری و ابدی حفظ کنند و توسعه دهند. نزدیک به نیم قرن سرکوب و تبلیغات و رشوه دادن اجتماعی، نتوانسته است گفتمان اخوان‌المسلمینی فداییان اسلام را به ایرانیان بقبولاند.

با این حال تردید نیست که پنج دهه تسلط خمینی‌گرایان بر ایران صدمات بزرگی به بدنه تاریخی‌ــ‌‌فرهنگی آموزش و پرورش وارده کرده است که جبران آن پس از بازگشت به خویش ایرانی، سال‌ها کار و کوشش لازم خواهد داشت.

یک نکته ظریف در حاشیه این بحث: غارتگران حاکم بر ایران امروز اکنون از اسامی یونانی باستانی برای استتار هویت واقعی خود استفاده می‌کنند. یکی از فرزندان دریادار بازنشسته، علی شمخانی، خود را «هکتور»، قهرمان ایلیاد هومر، می‌خواند. یکی از پسران محمدرضا عارف، معاون اول مسعود پزشکیان، که رئيس‌جمهوری است، با نام مستعار «آشیل»، باز هم قهرمان ایلیاد هومر، شناخته می‌شود. اولی گرداننده شبکه قاچاق نفت در «بازار قهوه‌ای» است و دومی مافیای حمل‌ونقل دریایی را رهبری می‌کند.

می‌بینید که این دو تا «آقازاده» نیز از اسامی و القاب «اسلامی» بیزارند و حاضر نیستند مثلا «ابوالنفط» یا «ابوسفینه» خوانده شوند. البته هومر اسامی دیگری نیز عرضه می‌کند: پریام (پدر هکتور) و اودیسئوس، ترفندباز قهار و از همه مهم‌تر، کاندرا که سقوط و نابودی «تروی» را پیش‌بینی کرد.

@AmirTaheri4
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نقش‌ ملاها در عقب نگه داشتن ایران در زمینه های فرهنگی اجتماعی ، علمی ، اقتصادی و سیاسی از زبان استاد @AmirTaheri4.
«در طول تاریخ هر موقع ملی‌گرایی دست بالا را داشته (مانند دوران پهلوی)، ایران به سرعت پیشرفت کرده.
هر موقع اسلامیت بر سیاست ایران مسلط بوده به فاجعه انجامیده. باید…

Shirin zandvakili

@AmirTaheri4

Lulu

@AmirTaheri4
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM


آیا ترامپ آماده ضربه نهایی به جمهوری اسلامی اس
ت؟
امیر طاهری، روزنامه‌نگار ارشد، با اشاره به دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا که قرار است روز جمعه برگزار شود، معتقد است جمهوری اسلامی در موضع ضعف قرار دارد و ممکن است برای خروج از بحران، هر نوع توافقی را بپذیرد. به گفته او، روندی مذاکراتی آغاز شده، اما چشم‌انداز آن روشن نیست.

طاهری می‌گوید این دیدارها احتمالاً به بن‌بست خواهد رسید، چرا که هر دو طرف بیشتر در حال وقت‌کشی هستند تا رسیدن به توافق. جمهوری اسلامی تلاش می‌کند با کش دادن مذاکرات، از فشارها بکاهد، در حالی که دولت ترامپ به دنبال شکل دادن به یک موضع مشخص و قاطع در قبال تهران است.

به گفته طاهری، سیاست دولت ترامپ در قبال جمهوری اسلامی کاملاً شفاف است: یا تسلیم شوید، یا استخوان‌هایتان خرد خواهد شد. این استراتژی بر پایه فشار حداکثری طراحی شده تا ایران را به نقطه‌ای از تصمیم‌گیری جدی برساند.

شبکه رسانه‌‌ای بیان | برنامه :بازتاب | منبع: تلویزیون پارس| پنجشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۴| تهیه و تدوین و‌ گرافیک: #بامدادنیوز24...


@AmirTaheri4
آیا ترامپ آماده ضربه نهایی به جمهوری اسلامی است؟
آیا ترامپ آماده ضربه نهایی به جمهوری اسلامی است؟
امیر طاهری، روزنامه‌نگار ارشد، با اشاره به دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا که قرار است روز جمعه برگزار شود، معتقد است جمهوری اسلامی در موضع ضعف قرار دارد و ممکن است برای خروج از بحران، هر نوع توافقی را بپذیرد. به گفته او، روندی مذاکراتی آغاز شده، اما چشم‌انداز آن روشن نیست.

طاهری می‌گوید این دیدارها احتمالاً به بن‌بست خواهد رسید، چرا که هر دو طرف بیشتر در حال وقت‌کشی هستند تا رسیدن به توافق. جمهوری اسلامی تلاش می‌کند با کش دادن مذاکرات، از فشارها بکاهد، در حالی که دولت ترامپ به دنبال شکل دادن به یک موضع مشخص و قاطع در قبال تهران است.

به گفته طاهری، سیاست دولت ترامپ در قبال جمهوری اسلامی کاملاً شفاف است: یا تسلیم شوید، یا استخوان‌هایتان خرد خواهد شد. این استراتژی بر پایه فشار حداکثری طراحی شده تا ایران را به نقطه‌ای از تصمیم‌گیری جدی برساند.

شبکه رسانه‌‌ای بیان | برنامه :بازتاب | منبع: تلویزیون پارس| پنجشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۴| تهیه و تدوین و‌ گرافیک: #بامدادنیوز24...

نسخه صوتی

@AmirTaheri4
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
برنامه یاران با علیرضا میبدی

گفتگو با دکتر امیر طاهری

@AmirTaheri4
برنامه یاران با علیرضا میبدی
ParsTV
برنامه یاران با علیرضا میبدی

گفتگو با دکتر امیر طاهری

نسخه صوتی

@AmirTaheri4
‌‏خامنه‌ای «رهبر معظم» با شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، دیدار کرد و گفت: فلسطین اولویت نخست امت اسلام است.
رهبر پاکستان تعجب کرد.
اولویت شماره یک او کشمیر است.
آیت‌الله همچنین گفت که نسبت به «آینده امت» خوشبین است و ادعا کرد که خوش‌بینی او با «رویدادهای اخیر» تقویت شده است.
نامبرده مشخص نکرد کدام رویدادها.

فاجعه غزه و نابودی حماس؟
پرتاب شدن حزب‌الله در زباله‌دان تاریخ؟
بیرون راندن جمهوری اسلامی از سوریه؟
خلع سلاح شدن مزدورانش در عراق؟
در هم شکستن مواضع حوثی ها در یمن؟
سقوط ارزش پول ملی ایران به پایین ترین حد در تاریخ؟

@AmirTaheri4
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
@AmirTaheri4
یک ایران صلح‌جوی دارای نظام قانونی خواهان مناسبات عادی با تمام دنیا، می‌تواند و باید برنامه هسته‌ای هم داشته باشد. - امیر طاهری

درود به جلال و جبروت و نوش به جمالتان، دوستان-

گلچینی از روشنگری های استاد عزیزمان دکتر امیر طاهری تقدیمتان می‌کنم که عناوین و مقاطع زمانی زیر را در بر می‌گیرد:

- (00:00) نظری بر دور پنجم مذاکرات هسته‌ای پیش از اینکه صورت گرفت.
- (05:40) سطح تحمل درد جمهوری اسلامی
- (08:21) اگر دور پنجم به نتیجه نرسید، چه؟
- (09:10) نقش ما چیست؟
- (16:21) ناتوانی خامنه‌ای در تصمیم اتخاذ تحت فشار.
- (19:01) نامحدود نبودن مذاکرات.
- (21:38) کمک پوتین به خامنه‌ای در حالی که خودش درگیر جنگ با اوکراین است.
- (25:36) ناتوانایی رژیم نکبت در نگه داری و حراست از عزت و امنیت کشور

منبع:
https://youtu.be/xw3c2zGdEYU

Piyalechi

@AmirTaheri4
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM


صدای خرد شدن استخوان‌های جمهوری اسلامی از واشنگت
ن!
گمذاکره یا بن‌بست؟ تهران در لبه پرتگاه، واشنگتن با مشت آهنین!

در آستانه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا، امیر طاهری – روزنامه‌نگار ارشد و تحلیل‌گر برجسته سیاسی – پرده از واقعیتی تلخ برداشت: جمهوری اسلامی در موضع ضعف قرار گرفته و احتمال دارد برای خروج از بحران، حتی به «توافقی هرچند تحقیرآمیز» تن دهد.

طاهری با نگاهی تیزبینانه تأکید می‌کند که پشت این گفت‌وگوهای دیپلماتیک، بیش از آنکه اراده‌ای برای رسیدن به راه‌حل وجود داشته باشد، نوعی وقت‌کشی سیاسی جریان دارد. تهران با کش دادن مذاکرات به دنبال خرید زمان و کاهش فشارهای داخلی و خارجی‌ست، در حالی‌که دولت ترامپ بر راهبرد «فشار حداکثری» پافشاری می‌کند؛ راهبردی که یک پیام روشن دارد: یا تسلیم شوید یا له خواهید شد.

به گفته طاهری، این سیاست خشن و بی‌پرده با هدف وادار کردن جمهوری اسلامی به تصمیم‌گیری جدی طراحی شده است؛ تصمیمی که ممکن است آینده سیاسی کل حاکمیت را تحت‌الشعاع قرار دهد.


@AmirTaheri4
صدای خرد شدن استخوان‌های جمهوری اسلامی از واشنگتن!
صدای خرد شدن استخوان‌های جمهوری اسلامی از واشنگتن!
گمذاکره یا بن‌بست؟ تهران در لبه پرتگاه، واشنگتن با مشت آهنین!

در آستانه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا، امیر طاهری – روزنامه‌نگار ارشد و تحلیل‌گر برجسته سیاسی – پرده از واقعیتی تلخ برداشت: جمهوری اسلامی در موضع ضعف قرار گرفته و احتمال دارد برای خروج از بحران، حتی به «توافقی هرچند تحقیرآمیز» تن دهد.

طاهری با نگاهی تیزبینانه تأکید می‌کند که پشت این گفت‌وگوهای دیپلماتیک، بیش از آنکه اراده‌ای برای رسیدن به راه‌حل وجود داشته باشد، نوعی وقت‌کشی سیاسی جریان دارد. تهران با کش دادن مذاکرات به دنبال خرید زمان و کاهش فشارهای داخلی و خارجی‌ست، در حالی‌که دولت ترامپ بر راهبرد «فشار حداکثری» پافشاری می‌کند؛ راهبردی که یک پیام روشن دارد: یا تسلیم شوید یا له خواهید شد.

به گفته طاهری، این سیاست خشن و بی‌پرده با هدف وادار کردن جمهوری اسلامی به تصمیم‌گیری جدی طراحی شده است؛ تصمیمی که ممکن است آینده سیاسی کل حاکمیت را تحت‌الشعاع قرار دهد.

نسخه صوتی


@AmirTaheri4
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
نسخه‌ی کامل گفت‌وگوی شاهزاده رضا پهلوی با ماریا بارتیرومو از شبکه فاکس‌بیزنس همراه با زیرنویس فارسی

نسخه‌ی کامل گفت‌وگوی شاهزاده رضا پهلوی با ماریا بارتیرومو از شبکه فاکس‌بیزنس
زمان انتشار: چهارشنبه ۷ خرداد‌ماه، برابر با ۲۸ می ۲۰۲۵

#ایران #شاهزاده_رضا_پهلوی #ترامپ
@Unikador
@OfficialRezaPahlavi

@AmirTaheri4
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
‌‏به نظر می‌رسد پزشکیان، قادر به دفاع از منافع ملی ایران، از جمله دفاع از تمامیت ارضی آن نیست. او سندی را با سلطان عمان قرائت کرد که سراسر نغمه سرایی برای غزه بود، اما هیچ اشاره‌ای به احترام به تمامیت ارضی نکرد.امری که توسط سلطان نشین عمان با امضا دو بیانیه در جریان اجلاس‌ عرب
در ریاض و بغداد مورد تردید قرار داده شد.
سکوت بزدلانه پزشکیان سابقه خطرناکی را رقم می‌زند و نشان می‌دهد که هر بی سر و پایی می‌تواند حاکمیت ملی ما را تهدید کند.
واضح است که رهبران جمهوری اسلامی اهمیتی به ایران نمی‌دهند.

@AmirTaheri4
‌‏ از هیچی بهتر است..
"رهبر معظم انقلاب" ‎#خامنه_ای در نطقی برای استانداران از آنها خواست که "در طول دوران مسئولیت خود از مشارکت در امور تجاری خصوصی خودداری کنند."
پس از ۴۶ سال جمهوری اسلامی، بالاخره چیزی به نام تضاد منافع به گوش خورد.
او همچنین خواستار آن شد
که استانداران زمان بیشتری را در استانی که قرار است اداره کنند، بگذرانند.
برخی از استانداران نیمی از سال را در خارج از کشور، و اغلب در کانادا، می‌گذرانند.
خانواده ۹ تن از ۳۱ استاندار در خارج از ایران و در کشورهای ایالات متحده آمریکا ، کانادا، اروپا و ترکیه ساکن هستند.

@AmirTaheri4
اظهارات بی‌سابقه امیر طاهری: شاپور بختیار کارهای بی‌خودی زیاد می‌کرد!

امیر طاهری می‌گوید: من شاپور بختیار را در ایران فقط یک‌بار ملاقات کردم. صحبت بختیار این بود که با آمدن جیمی کارتر، شاه مجبور به ایجاد یک‌سری گشایش خواهد شد. گرفتاری بزرگ این بود که شاپور بختیار، میرفندرسکی و دار دسته آن‌ها کارهای بیخودی زیاد کردند؛ برای مثال، بیرون‌آمدن از پیمان سنتو، به هم‌زدن سازمان همکاری منطقه‌ای و انحلال ساواک، این‌های هیچ‌کدام خواسته‌های معترضان نبود.

این روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی می‌افزاید: شاپور بختیار به پادشاهی مشروطه معتقد بود اما به عنوان نخست‌وزیر، در جریان حوادثی که داشت رخ می‌داد، قرار نداشت و به همین دلیل خیلی وقت تلف می‌کرد. یکی از خبرنگاران فرانسوی به تهران آمده بود تهران که با او مصاحبه کند. خبرنگار فرانسوی تعجب کرده بود که چگونه نخست‌وزیر حاضر است در این وضعیت انقلابی سه ساعت با من مصاحبه کند. الگوی بختیار، مصدق بود و به همین دلیل فکر می‌کرد وقتی با بحران مواجه است، باید سخنرانی کند.

@AmirTaheri4
اظهارات بی‌سابقه امیر طاهری: شاپور بختیار کارهای بی‌خودی زیاد می‌کرد!


اظهارات بی‌سابقه امیر طاهری: شاپور بختیار کارهای بی‌خودی زیاد می‌کر
د!
امیر طاهری می‌گوید: من شاپور بختیار را در ایران فقط یک‌بار ملاقات کردم. صحبت بختیار این بود که با آمدن جیمی کارتر، شاه مجبور به ایجاد یک‌سری گشایش خواهد شد. گرفتاری بزرگ این بود که شاپور بختیار، میرفندرسکی و دار دسته آن‌ها کارهای بیخودی زیاد کردند؛ برای مثال، بیرون‌آمدن از پیمان سنتو، به هم‌زدن سازمان همکاری منطقه‌ای و انحلال ساواک، این‌های هیچ‌کدام خواسته‌های معترضان نبود.

این روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی می‌افزاید: شاپور بختیار به پادشاهی مشروطه معتقد بود اما به عنوان نخست‌وزیر، در جریان حوادثی که داشت رخ می‌داد، قرار نداشت و به همین دلیل خیلی وقت تلف می‌کرد. یکی از خبرنگاران فرانسوی به تهران آمده بود تهران که با او مصاحبه کند. خبرنگار فرانسوی تعجب کرده بود که چگونه نخست‌وزیر حاضر است در این وضعیت انقلابی سه ساعت با من مصاحبه کند. الگوی بختیار، مصدق بود و به همین دلیل فکر می‌کرد وقتی با بحران مواجه است، باید سخنرانی کند.

@AmirTaheri4
2025/05/29 15:15:50
Back to Top
HTML Embed Code: