Telegram Group Search
⬅️ بخشی از آلبوم تصویری فعالیت های واحد بهداشت مرکز پژوهش های علمی و فناوری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۴۰۳

🔹️اعضای شورای مرکزی واحد بهداشت:

سمانه دهقانی
نرگس ابراهیمی
سقراط عمری
نگین سخایی
نیلوفر برهانی یزدی
نادر اکبری

دبیر واحد: حامد سلیمانی


🆔️ @SSRC_BEHDASHT
🆔️ @SSRC_News
⬅️ بخش دوّم از آلبوم تصویری فعالیت های واحد بهداشت مرکز پژوهش های علمی و فناوری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۴۰۳

🔹 اعضای تیم اجرایی و مدیریتی واحد بهداشت:
نفیسه نصیرزاده
نرگس ولایتی
مژگان کاملی
فاطمه خلیقی
کیمیا غلامی
صدرا محبی
فاطمه میرباقری
صبا کریمی
مهسا خدایی

🆔️ @SSRC_BEHDASHT
🆔️ @SSRC_News
برآمد باد صبح و بوی نوروز
به کام دوستان و بخت پیروز

مبارک بادت این سال و همه سال
همایون بادت این روز و همه روز



واحد بهداشت مرکز پژوهش‌های علمی و فناوری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، سالی خوش و توام با سلامتی و موفقیت برای همگی آرزومند است.🌹


همه ساله بخت تو پیروز باد
شبان سیه بر تو نوروز باد


🌺 نوروزتان پیروز 🌺

🆔 @SSRC_BEHDASHT
📚🎥 دوره‌های آفلاین مدارس و کارگاه‌های برگزار شده ۱۴۰۳ واحد بهداشت مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران

🔲 مدرسه جامع پاییزه مقدمات پژوهش
(شامل ۲۰ کارگاه و ۴۰ ساعت محتوای آموزشی)

🔲 مدرسه جامع پاییزه مطالعات مروری نظام‌مند و متاآنالیز
(۱۴ کارگاه و ۲۸ ساعت محتوای آموزشی)

🔲 مدرسه جامع جست‌وجوی پایه تا پیشرفته در پایگاه‌های داده علوم پزشکی
(۱۳ جلسه و ۲۶ ساعت محتوای آموزشی)
❗️ با تخفیف استثنایی

⬅️ جهت تهیه ویدیوها و اسلایدهای این کارگاه ها، لطفا با آیدی زیر در ارتباط باشید:
https://www.group-telegram.com/Moo4477


🆔 @SSRC_BEHDASHT
🆔 @SSRC_News
📣 #اطلاعیه

🔵 دومین #رویداد_ایده_بازار در حوزه علوم بهداشتی همزمان با سومین کنگره بین‌المللی و #شانزدهمین همایش دانشجویی تازه‌های علوم بهداشتی کشور در تاریخ ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

💡💡 علاقه‌مندان می‌توانند ایده‌های نو‌آورانه خود را در راستای محورهای ۸ پنل تخصصی تا تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ در سایت ارسال نمایند.

🔻امتیازات سه ایده برتر:
🔸️هدایای نقدی
🔹️معرفی سرمایه گذاران در حیطه مرتبط با ایده
🔸️استقرار در مرکز نوآوری علوم بهداشتی دانشگاه
🔹️هدایت و تسهیل جهت دریافت مجوزهای لازم

📥 ارسال ایده‌‌ها حتما بایستی در قالب فرم دریافت ایده باشند.

🔰 مشاهده محورهای ۸ پنل تخصصی

📌قابل ذکر است که تمامی ایده‌ها به صورت محرمانه و با حفظ حقوق معنوی ایده‌پردازان داوری خواهند شد.

🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
دبیرخانه شانزدهمین همایش دانشجویی تازه‌های علوم بهداشتی کشور

🆔️@tazeha_16
Forwarded from Students' Research
AI-Research-Ethics.pdf
123.9 KB
📚ملاحظات اخلاقی نحوه استفاده از هوش مصنوعی در تهیه آثار پژوهشی (راهنمای موقت)

🔺این بخشنامه از طرف کمیته کشوری اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی در تاریخ ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ به تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی و موسسات ذیربط ابلاغ شده است.

🆔 @stud_res
🆔 @SRC_EventsGroup
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
واحد بهداشت مرکز پژوهش‌های علمی و فناوری دانشجویان علوم پزشکی تهران
AI-Research-Ethics.pdf
▫️ملاحظات اخلاقی نحوه استفاده از هوش مصنوعی در تهیه آثار پژوهشی (راهنمای موقت)

این بخشنامه از طرف دکتر مجتبی پارسا- دبیر کمیته کشوری اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی- در تاریخ 20 اسفند 1403 به تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی و موسسات ذیربط ابلاغ شده است.

در خصوص ضرورت رعایت ملاحظات اخلاقی علمی در استفاده از هوش مصنوعی جهت نگارش آثار پژوهشی تا زمان تدوین و ابلاغ راهنمای کامل «ملاحظات اخلاقی نحوه استفاده از هوش مصنوعی در تهیه آثار پژوهشی» موارد زیر را به استحضار می‌رساند:

1- فناوری هوش مصنوعی شامل سیستم‌هایی است که بر اساس برنامه‌های زبان برنامه‌نویسی پیشرفته بنا شده‌اند و می‌توانند برای سازماندهی و خلاصه‌نویسی منابع پژوهشی، تولید نمودار و گرافیک‌های پژوهشی، تحلیل داده، تولید متن، تصاویر، داده‌های مصنوعی، شبیه‌سازی، کدنویسی و سایر موارد استفاده شوند.

2- استفاده از هوش مصنوعی در تهیه اثر پژوهشی هیچ مشکل اخلاقی ذاتی ندارد، مشروط بر آن که به طور مناسب و اخلاقی استفاده شود و نویسندگان ماهیت هرگونه تعامل و نحوه استفاده از آن را به صورت شفاف با درج دقیق منبع آن در طرح‌نامه، مقاله و...؛ مشخص کنند از جمله اینکه:

▫️در صورت استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی جهت تهیه محتوا، ضروری است نویسنده هم در متن (ارجاعِ درون متنی) و هم در لیست فهرست منابع انتهای طرح تحقیقاتی/ پایان نامه (ارجاعِ پایان متنی) ملاحظات صحیح در ارجاع‌دهی را رعایت نماید.

▫️نویسندگان باید مشخص نمایند که کدام مدل از هوش مصنوعی، در چه زمانی و توسط چه کسی استفاده شده است.

▫️نویسندگان باید نوع ابزارهای هوش مصنوعی و ابزارهای ماشینی، مشخصات فنی مانند نام کامل ابزار، نسخه و مدل آن که در تهیه اثر پژوهشی خود استفاده نموده‌اند را مشخص نمایند.

▫️نویسندگان باید نحوه استفاده از ابزار هوش مصنوعی و این که کدام قسمت از محتوای تولید شده مقاله توسط هوش مصنوعی نوشته شده است را شرح دهند. به عنوان مثال، اگر از هوش مصنوعی برای کمک به نوشتن استفاده شده، این مورد را در بخش تقدیر و تشکر توضیح دهند یا اگر از هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده‌ها، تجزیه و تحلیل یا تولید شکل استفاده شده، نویسندگان باید این کاربرد را در روش‌ها بصورت شفاف توضیح دهند.

3- ابزار هوش مصنوعی نباید به عنوان نویسنده در نظر گرفته شود، زیرا؛

▫️فاقد اعتبار قانونی است پس نمی‌تواند حق چاپ یک اثر علمی را داشته باشد.

▫️در صورتی که مورد شکایت قرار گیرد، نمی‌تواند اثر علمی-پژوهشی را تأیید نماید.

4- داوران نباید از فناوری‌های هوش مصنوعی (AI) یا (Al-assisted) برای کمک به بازبینی علمی یک دست‌نوشته استفاده کنند، زیرا؛

▫️تفکر انتقادی و ارزیابی اصلی مورد نیاز برای بررسی همتایان خارج از محدوده این فناوری است و این خطر وجود دارد که این فناوری نتایج نادرست، ناقص و ... در مورد دست‌نوشته ایجاد کند.

▫️ممکن است محرمانگی و حقوق مالکیت نویسندگان را نقض کند و در مواردی که دست نوشته حاوی اطلاعات قابل شناسایی شخصی باشد، ممکن است حقوق حریم خصوصی داده‌ها را رعایت نکرده و باعث انتشار عمدی/ سهوی اطلاعات حساس گردد.

▫️در نهایت داوران همتا مسئول و پاسخگوی اصالت صحت و درستی نظرات خود هستند.

5- اطلاعات محرمانه و داده‌های شخصی شرکت‌کنندگان در پژوهش/ بیماران نباید با ابزارهای هوش مصنوعی به اشتراک گذاشته شود.

6-ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی صرفاً می‌توانند در مراحل مختلف طرح تحقیقاتی/ پایان‌نامه به عنوان یک دستیار کمکی بوده و هرگز نمی‌توانند جایگزین دانش و بینش فرد گردند. پس کلیه نویسندگان در قبال مطالبی که توسط هوش مصنوعی در اثر پژوهشی ارائه می‌شود (از جمله دقت مطالب ارائه شده، عدم سرقت ادبی، ذکر منابع، اعتبار منابع و ...) مسئولیت دارند. به عبارتی، مسئولیت اطمینان از درستی و مطابقت یک اثر پژوهشی با هنجارهای اخلاقی (حتی قسمت‌هایی که توسط هوش مصنوعی نوشته شده است)؛ با نویسندگان است.

(با سپاس از سرکار خانم دکتر مسگرپور بابت ارسال این بخشنامه)

#AI
#ethics
#research
#Iran

🆔 @irevidence
چند توصیه برای داشتن سیزده‌بدری پاک و مفرح

۱- طبیعت را به گونه‌ای ترک کنید که انگار اصلا به آن پا نگذاشته‌اید.

۲- به آنجا که همه می‌روند نروید. طبیعتا ازدحام، آلودگی و تنش ایجاد می‌کند.
۳- منبع انرژی را با خودتان به طبیعت ببرید. دار و درخت و بوته نسوزانید. کپسول‌های سفری به همراه داشته باشید.
۴-  از پاکوب‌ها عبور کنید. پاکوب‌ها یعنی مسیرهای ترددی که در طبیعت به جای مانده‌اند . عامل ایجاد پاکوبها و ردهای جدید در طبیعت نباشید.
۵-  زباله را برگردانید. اینکه دیگر خیلی بدیهی است.
۶- زیستمندان ساکن طبیعت را نترسانید. هر جا که بروید زیستگاه انبوهی موجود زنده است. جمع و جورتر بنشینید و در جاهای دورتر نسبت به سکونتگاه حیوانات.
۷- آمپلی فایر با صدای رعدآسا برای پخش موسیقی نبرید. طبیعتگرد پاک و مسئول حتی لباسی همرنگ با طبیعت می‌پوشد تا از دور هم حیوانات را نترساند.
واحد بهداشت مرکز پژوهش‌های علمی و فناوری دانشجویان علوم پزشکی تهران
چند توصیه برای داشتن سیزده‌بدری پاک و مفرح ۱- طبیعت را به گونه‌ای ترک کنید که انگار اصلا به آن پا نگذاشته‌اید. ۲- به آنجا که همه می‌روند نروید. طبیعتا ازدحام، آلودگی و تنش ایجاد می‌کند. ۳- منبع انرژی را با خودتان به طبیعت ببرید. دار و درخت و بوته نسوزانید.…
۸- هر سیزده بدر به طور متوسط صد هکتار از جنگل‌های ایران در آتش می‌سوزد. لطفا، لطفا، لطفا در طبیعت آتش روشن نکنید. اینکه آتش برای اجداد ما مقدس بوده دلیل نمی‌شود که هر جا رسیدیم بلافاصله آتش روشن کنیم. تمرین کنید طبیعتگردی بدون آتش افروزی را. و آتش افروزی بدون لطمه و ایجاد خطر برای طبیعت را.
۹- درختان را و خاک را و سنگ را و کلا هر چه را که در طبیعت هست، موجود زنده و حساس و علاقمند به ادامه زندگی! ببینید. کنارشان باشید به آرامی و با مهربانی و مدارا.


🌿🍀 سیزده بدرتان مبارک
2025/04/02 22:39:34

❌Photos not found?❌Click here to update cache.


Back to Top
HTML Embed Code: