group-telegram.com/indyiran/4515
Last Update:
هم میهنانم توجه فرمایید
به دستور ولی بیکفایت ؛پزشکیان معاهده ننگین بیست ساله حراج ایران رادر کرملین امضا کرد تک تک سطور این عهدنامه نگین خنجرخیانتی استدر کالبد ایران از ۱۷ ژانویه بیست روز فرصت فسخ دارد وگرنه طبق عهد نامه ننگین کرملین روسیه ازین پس حق ورودارتش و نظامیان خود را به خاک ایران دارد و مانورهای نظامی روس در ایران وتجاوز روس به خاک ایران عملی خواهد شد؛ همچنین در معاهده ننگین کرملین کلیه امور نظامی ؛سیاسی ؛اقتصادی و حتی فرهنگی ایران در اختیار روسها خواهد بود . کلیه منابع محیط زیستی ودریاهای ایران میادین نفتی و جغرافیای ایران توسط حکومت خامنیی وطنفروش زیرچکمه روسها له خواهدشد.
از امروز اعتراضات گسترده مقابل سفارت های روسیه اشغالگر بر هر ایرانی واجب است تا این قرارداد ننگین را با عزم ملی ابطال نمایند.
مفاد این عهد نامه بدستور خامنیی وطنفروش از ملت ایران پنهان مانده است ؛ بدین وسیله ترجمه آن از زبان روسی به فارسی را اطلاع هم میهنانم میرسانم:
فریا سلیمی
۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ پاینده ایران
####
معاهده در کاخ کرملین 17 ژانویه 2025
فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران که از این پس طرفهای متعاهد نامیده می شوند،
ابراز علاقه به ارتقای روابط دوستانه بین دولتی و دادن ماهیت فراگیر، بلندمدت و استراتژیک و تقویت مبانی حقوقی آنها،
با اعتقاد به اینکه توسعه یک مشارکت راهبردی جامع منافع اساسی فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران را تامین می کند،
با تکیه بر پیوندهای عمیق تاریخی بین مردم روسیه و ایران، همجواری فرهنگ ها و ارزش های معنوی و اخلاقی، منافع مشترک، پیوندهای مستحکم حسن همجواری و فرصت های فراوان برای همکاری در زمینه های سیاسی، اقتصادی، نظامی، فرهنگی، بشردوستانه، علمی، فنی. و زمینه های دیگر،
با در نظر گرفتن نیاز به تقویت بیشتر همکاری ها به نفع صلح و امنیت در سطوح منطقه ای و جهانی،
مایل به ترویج فرآیند عینی شکلگیری نظم جهانی چندقطبی منصفانه و پایدار مبتنی بر برابری حاکمیتی دولتها، همکاری حسن نیت، احترام متقابل به منافع، حل جمعی مشکلات بینالمللی، تنوع فرهنگی و تمدنی، برتری حقوق بینالملل در مطابق با منشور سازمان ملل متحد، از جمله چشم پوشی از تهدید زور یا استفاده از آن، عدم مداخله در امور داخلی و احترام به تمامیت ارضی هر دو دولت،
با تأکید مجدد بر تعهد به روح، اهداف و اصول منشور ملل متحد، هنجارهای عمومی شناخته شده حقوق بین الملل در رابطه با روابط دوستانه و همکاری بین دولت ها، و همچنین هدایت شدن توسط کلیه موافقت نامه های موجود بین طرف های متعاهد، از جمله اعلامیه بین فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران در مورد ارتقای نقش حقوق بینالملل مورخ 16 ژوئن 2020 (مصادف با 27 خرداد 1399 هجری شمسی)،
با تاکید بر اینکه عهدنامه بین جمهوری فدراتیو سوسیالیستی شوروی روسیه و ایران در 26 فوریه 1921 (مطابق با 7 اسفند 1299 ه. 5 فروردین 1319 هجری شمسی)، عهدنامه اصول روابط و اصول همکاری بین فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران مورخ 12 مارس 2001 (مصادف با 22 اسفند 1379 هجری شمسی) و سایر اسناد اساسی منعقده بین طرفهای متعاهد، مبنای حقوقی محکمی را برای روابط دوجانبه ایجاد کرد.
در موارد زیر به توافق رسیده اند:
ماده 1
طرفهای متعاهد برای تعمیق و گسترش روابط در همه زمینههای مورد علاقه متقابل، تقویت همکاریها در زمینه امنیتی و دفاعی، هماهنگی نزدیک فعالیتها در سطح منطقهای و جهانی که با مشارکت بلندمدت، جامع و استراتژیک مطابقت دارد، تلاش میکنند.
ماده 2
طرفهای متعاهد سیاست عمومی را بر اساس احترام متقابل به منافع ملی و امنیتی، اصول چندجانبه گرایی، حل مسالمت آمیز اختلافات، نفی تک قطبی و هژمونی در امور جهانی و همچنین مقابله با مداخله اشخاص ثالث در امور داخلی و خارجی دنبال می کنند. طرفهای متعاهد.
ماده 3
1- طرفهای متعاهد روابط خود را بر اساس اصول برابری حاکمیتی، تمامیت ارضی، استقلال، عدم مداخله در امور داخلی یکدیگر، احترام به حاکمیت، همکاری و اعتماد متقابل تقویت می کنند.
2. طرفهای متعاهد اقداماتی را برای ترویج مشترک اصول فوق الذکر در سطوح مختلف روابط در ابعاد دوجانبه، منطقه ای و جهانی اتخاذ می کنند، به سیاست های منطبق با این اصول پایبند بوده و از آنها حمایت می کنند.
3. در صورتی که یکی از طرفین متعاهد مورد تجاوز قرار گیرد، طرف متعاهد دیگر هیچ گونه کمک نظامی یا دیگر کمکی به متجاوز که به تداوم تجاوز کمک می کند ارائه نخواهد کرد و اطمینان حاصل خواهد کرد که اختلافات ناشی از آن بر اساس حل و فصل می شود. منشور سازمان ملل متحد و سایر هنجارهای قابل اعمال حقوق بین الملل.
BY indyiran
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/indyiran/4515