group-telegram.com/senfi_tehranpars/184
Last Update:
🔸با نزدیک شدن به پایانِ نیمسال اخیر، شورای صنفی پردیس رضایینژاد تصمیم بر آن دارد که کارنامه مدیریتی ریاست دانشگاه خواجهنصیر و برخی مشکلات و معضلات مدیریتی ایشان را به استحضار شما برساند.
🔸وضعیت علمی
دانشگاه خواجهنصیر در سالهای اخیر همواره یکی از دانشگاههای برتر صنعتی کشور بوده است اما پس از ریاست جدید این رویه به شکل قابل توجهی افول داشته است؛ نمودار وضعیت رتبه دانشگاه در سالهای اخیر و همچنین رتبه کنونی آن خود گواهی بر این مسئله میباشد.
🔸وضعیت صنفی-رفاهی
وضعیت رفاهی دانشگاه خواجهنصیر به نسبت سال پیش و ریاست قبلی افت چشمگیری داشته است؛ از وضعیت اورژانس و امنیت پردیس رضایینژاد گرفته تا وضعیت تغذیه همه نزولی چشمگیر داشتهاند.
در کنار تمامی این مشکلات میتوان به سنگاندازیهای عامدانه در جهت رفاه دانشجو همچون بستن درب پارکینگ پردیس رضایینژاد و همچنین وضعیت بسته شدن کلاسها برای بیرون راندن دانشجویان، اشاره کرد.
🔸تعامل با فعالین دانشجویی
از زمان شروع به کار ریاست جدید در دانشگاه همکاریها با فعالین دانشجویی به حداقل خود رسیده است، که نمونه آنرا میتوان عدم همکاری با تشکلهای دانشجویی در برگزاری مراسمها و برنامههای مختلف و همچنین سنگاندازی و توهین به نهادهای دانشجویی بیان کرد که تمامی موارد مذکور در تضاد با حقوق دانشجویان بوده و نتیجهای جز نارضایتی دانشجویان را در پی نخواهد داشت.
🔸تغییر رویه نیروهای حراست
با شروع ترم جدید برخورد نیروهای حراست با دانشجویان به کل تغییر کرد و یکی از نتایج آن برگزاری کمیتههای انضباطی بیرویه و صدور احکام سنگین برای دانشجویان بوده است. با اشاره به مجموعه پستهای حقوق دانشجویی منتشر شده در کانال شورای صنفی و شیوهنامه کمیته انضباطی، متوجه آن شدیم که دانشگاه رویهای غیرقانونی را برای احضار و تشکیل کمیته انضباطی در پیش گرفته است و پایمالی این حقوق بی جواب نمیماند.
پرداختن به شیوه برخوردی نیروهای حراست با دانشجویان نیز خالی از لطف نیست؛ شیوه برخوردی نیروهای حراست در نیمسال اخیر توهینآمیز و به دور از شأن دانشجو و محیط علمی بوده است و آثار علمی و فرهنگی بدی را روی دانشگاه میگذارد.
🔸وضعیت خوابگاهها
با توجه به اینکه در دفترچه انتخاب رشته، بندی مبتنی بر اینکه به دانشجویان شبانه دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی خوابگاه تعلق نمیگیرد وجود ندارد، دانشگاه موظف بوده تا برای این دانشجویان خوابگاه تامین کند، اما حتی با وجود ظرفیت خالی در خوابگاهها دانشگاه از اسکان دانشجویان شبانه سر باز میزند.
وضعیت سرویس ها نیز دچار تغییراتی شده است، تعداد سرویس های دانشگاه از ۵۳ سرویس در روز برای ترم گذشته به ۳۹ سرویس در روز در ترم جاری تقلیل یافته که نشان از عدم مسئولیتپذیری دانشگاه و پیمانکار سرویسها در طول آن میباشد.
حال آنکه شاهد بودیم که وضعیت دانشگاه خواجه نصیر پس از انتصاب ریاست جدید در حیطههای علمی، صنفی، رفاهی، امنیتی و دیگر حیطه ها دچار افول شده است، از ریاست دانشگاه انتظار میرود تا هنگامی که موعد پیگیریهای شورای صنفی از وزارت علوم فرا نرسیده است، با تغییر رویه مدیریتی در جهت رفاه و کسب رضایت دانشجویان، خود را از خطر عزل برهانند.
🔶🔶🔶🔶🔶
شورای صنفی دانشجویان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
@senfi_tehranpars
BY شورای صنفی پردیس تهرانپارس
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/senfi_tehranpars/184