Telegram Group Search
شرایط تنش و احیای امر ایرانی

-ایرانیت مفهومی اونتولوژیک است و یک تجربه‌ی خاص از هستی است.
- ملت ایران هیچ‌گاه بردگی و بت‌پرستی را تجربه نکرده است.

🌐 برای اطلاع از اخبار و محتوای تکمیلی نشست‌ها به "بنیادین حکمرانی" در شبکه‌های اجتماعی بله و ایتا بپیوندید:
[بله](https://ble.ir/bonyadin_hokmrani) | [ایتا](https://eitaa.com/bonyadin_hokmrani)


@bijanabdolkarimi
Forwarded from علیرضا زادبر
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#حتما_ببینید

مدام به عقب برگردید. مدام گذشته را مرور کنید‌. قبلا میگفتم تاریخ دویست سال اخیر را مرور کنید. الان میگویم همین پنج سال همین ده سال را مرور کنید. چه تحلیل های به خورد ذهن این ملت دادند. #مهدی_نصیری_ها با تحلیل های متوهم چه آثار مخربی داشتند. ببینید قدیمی نیست.
Forwarded from امیر بیابانگرد
در این روزها، بازخوانی جایگاه وطن و وظیفه‌ی ملی، ضروری‌تر از همیشه است. اما متأسفانه برخی موضع‌گیری‌ها برخاسته از ساده‌انگاری، یا غفلت و نادانی‌اند و بدون حداقل آگاهی از تاریخ، سیاست، و مسائل ملی بیان می‌شوند.

آن‌چه دلم را به‌شدت سوزاند و نمک بر زخم من و همه‌ی آنان که عاشق ایران‌اند پاشید، بلاهت بی‌پایان طرفداران اپوزیسیون بی‌ریشه و بی‌مایه بود. تکلیف خائنان و بی‌وطنان روشن است؛ اما جماعت ناآگاه، اگر اندکی به خود می‌آمدند، اگر می‌فهمیدند وطن یعنی چه، اگر می‌دانستند ایران چیست، درمی‌یافتند که راه اصلاح این سرزمین از لوله‌ی تفنگ دشمنانش نمی‌گذرد و حتی برای سرگرمی و تفنن هم نباید به رسانه‌های دروغ‌سازی چون اینترنشنال و امثال آن پناه برد.

خوشبختانه، برای بخش بزرگی از مردم آشکار شد که بسیاری از اپوزیسیون خارج‌نشین و رسانه‌های حامی آن، صدای ملت نیستند، بلکه ابزار فروپاشی ایران‌اند.

جویندگان دانایی و دغدغه‌مندان، همواره با مدعیان فهم مواجه‌اند و این شگفت نیست که از آغاز جنگ تا امروز، حدود چهل نفر مرا آنفالو کردند یا ناچار شدم خودم حذفشان کنم. تأسف‌آور است که حتی پس از توقف جنگ، هنوز کسانی هستند که از رضا پهلوی خائن حمایت می‌کنند و متوجه واقعیت‌ها نشده‌اند. البته، در سوی دیگر، بسیاری نیز به خود آمدند و به درک درستی رسیدند که این مایه‌ی دلگرمی است.

طرفداری از نظم سیاسی در هنگامه‌ی حمله‌ی دشمن به کشور، نه صرفاً یک موضع سیاسی، بلکه نشانه‌ی بلوغ فکری است. ذهن تفکیک‌گر نعمتی است که انتظار دارم در میان افراد بیابم. نمی‌گویم همه باید فلسفه بخوانند یا تاریخ و سیاست بدانند ــ گرچه حیف است ندانند ــ اما اگر کسی قصد واکنش دارد، اگر نمی‌خواهد خاموش بماند، دست‌کم باید ذهنش را برای تفکیک و تمایز آماده کند.

در شرایطی که کشور درگیر تهاجم دشمن خارجی و خرابکاری خائنان داخلی است، کنار گذاشتن اختلافات با ساختار رسمی کشور و دفاع از سرزمین، وظیفه‌ای بدیهی است. پیروی کورکورانه از رسانه‌ها و امواج احساسی آسان است؛ اما ساده‌انگاری دقیقاً از همین‌جا آغاز می‌شود. داشتن ذهنی چندبعدی، واقع‌نگر و سنجش‌گر، کار دشواری است؛ اما تنها راه درک درست از واقعیت است.

واکنش‌ها باید برآمده از فهم عمیق و دقیق باشند. ذهنی که تفکیک‌گر نیست، همه‌چیز را در دو قطب می‌بیند: یا سیاه یا سفید، یا موافق یا مخالف. در طنزهای اجتماعی ما هم، کسی مثل داریوش اقبالی که نه با پهلوی بود و نه با جمهوری اسلامی، نوعی بلاتکلیف تلقی می‌شود، چون ذهن جامعه عادت به فهم طیفی ندارد. اما جهان این‌چنین نیست. تاریخ، سیاست و سرنوشت ملت‌ها ساده و دوتایی نیست. همه‌چیز بستگی به شرایط دارد.

در زمان حمله‌ی دشمن، وقتی تنها مرجع نظم و دفاع، نظام رسمی کشور است، تکلیف روشن است: باید کنار کسانی ایستاد که شاید در بسیاری از امور با آنان اختلاف داشته باشیم، اما امروز با آنان سنگر مشترکی داریم، و آن سنگر، ایران است.

با غرور باید گفت که در همین وضعیت، دلدادگان ایران، با هر فکر و باوری، در کنار هم قرار گرفتند. این اتحاد، حاصل عقلانیت بود. پس از دفع خطر، باز می‌توان به نقد پرداخت، باز می‌توان خواهان تغییرات شد. اما ابتدا باید ایران باشد، تا چیزی برای نقد باقی بماند.

دلسوزانه می‌گویم: آنان که غافلند، نگاهشان احساسی و واکنش‌هایشان سطحی است.

در این مدت، از زبان غافلان، جملاتی سخیف شنیده شد که گویی بیگانه‌ای با بیگانه‌ای دیگر در وطن ما می‌جنگد. چنین سخنانی را تنها می‌توان از کسانی شنید که نه آگاهی تاریخی دارند، نه تجربه‌ی اندیشیدن به معنای واقعی را داشته‌اند.

من فقط یک پیشنهاد دارم: حالا که می‌خواهند ــ یا وانمود می‌کنند که می‌خواهند ــ اهل واکنش باشند، لااقل پیش‌نیازهای واکنش‌گری را در خود پدید آورند. حداقلش مطالعه است. به‌عنوان دانش‌آموزی کوچک در این جامعه، این آرزو را دارم. منابع هست، دانش هست، فقط باید خواست واقعی باشد. خواسته‌ی من چیزی نیست جز آگاهی افراد.

دشمن سال‌ها بر شکاف دولت و ملت در ایران سرمایه‌گذاری کرده است. برای اسرائیل، فروپاشی ایران یک آرمان است. نخستین گام در این مسیر، حذف نظام سیاسی ایران است.

آیا غافلان نمی‌بینند چگونه رضا پهلوی و رسانه‌های حامی‌اش، درست در همان جهتی حرکت می‌کنند که مطلوب اسرائیل است؟ اینترنت هست، آرشیو هست، کافی است حرف‌ها و رفتارهای این‌ها را بررسی کنند.

هماهنگی جماعت ناآگاه با دشمنان، تأسف‌بار است و همین نادانی و اعتماد به‌نفس بی‌پشتوانه‌ی مدعیان در هنگامه‌ی خطر، بسیار زیان‌بار خواهد بود.

احساس می‌تواند شریف باشد؛ اما در چنین موضع‌گیری‌ها و تصمیم‌گیری‌هایی، باید عقل حاکم باشد. ما عقل را حجت می‌دانیم و خود را فرزندان دلیل. آیا حجت و دلیل از هیجان برمی‌خیزد؟
Forwarded from امیر بیابانگرد
با همه‌ی این تلخی‌ها، هنوز دل‌خوشی‌هایی هست. هنوز می‌توان به بیداری، به رشد، و به اتحاد امیدوار بود؛ چرا که در دل همین بحران‌، جلوه‌هایی روشن از بلوغ جمعی و احساس مسئولیت ملی را دیدیم.

درود بر همه‌ی جان‌های عزیزی که در طول تاریخ فدای این سرزمین شده‌اند و درود بر هم‌وطنانی که دانستند در این موقعیت تاریخی باید چه رفتاری داشته باشند.

پاینده ایران
Forwarded from ZAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❇️❇️ صحبت های دکتر *بیژن عبدالکریمی*، فیلسوف و اندیشمند ایرانی و اعلام تحریم شبکه‌ی ماهواره ای *ایران اینترنشنال* در پی اقدامات خبیثانه آن شبکه‌ در بحبوحه‌ی جنگ ۱۲ روزه.

🌸🌺🌸🌺
Forwarded from ZAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❇️❇️ صحبت های دکتر *سروش دباغ*، فیلسوف و اندیشمند ایرانی و اعلام تحریم شبکه‌ی ماهواره ای *ایران اینترنشنال* در پی اقدامات خبیثانه آن شبکه‌ در بحبوحه‌ی جنگ ۱۲ روزه.

🌸🌺🌸🌺
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تحلیل جالب و طوفانی دکتر تمیم البرغوثی درباره نبرد ایران و اسرائیل

🔸️جامع‌ترین تحلیلی که در روزهای اخیر در خصوص اصل جنگ بین ایران و اسرائیل و آمریکا دیدم و نقشی که کشورهای منطقه و قدرتهایی مثل چین و روسیه می‌توانند و باید داشته باشند، در این ۱۵ دقیقه آمده.

@EsfandiarKhodaee
🔻پیرکودک نابالغی که هرگز عاقل نشد

تاریخ ایران آینه‌ای‌ست از شجاعت وطن‌پرستان و خیانت مزدوران وطن فروشی که متر متر خاک ایران را پول کرده و به جیب زدند بی آنکه درکی از ایران، تاریخ و شرافت داشته باشند.

از این رو همان‌قدر که این سرزمین قهرمان پرورده، با خائنان وطن‌فروش هم دست‌به‌گریبان بوده است. اما دردناک‌ترین ضربات نه از سوی بیگانگان، که از درون، از سوی آنان که نام ایرانی بر خود داشتند، بر پیکره‌ی ایران وارد شده‌ است.

از خیانت ابراهیم خان کلانتر به سردار دلیر زندیه، لطفعلی‌خان و تسلیم‌کردن کشور به خاندان بی‌کفایت قاجار، تا مسلخ سازان برای امیرکبیر در صفحه‌های تاریخ معاصر ایران مشحون است از چهره‌هایی که در بزنگاه تاریخ، چهره حقیقی خود را نمایان کرده‌اند و تیغ خیانت خود را بر رگ گردن ایران نشانده‌اند.

اما امروز، که کشور در معرض تجاوز رژیم صهیونیستی قرار گرفته و شاهد ایستادگی و فداکاری اقشار مختلف جامعه از سردارن سپاهی ، ارتشی تا دانشگاهی و مردم ساده هستیم  و قهرمانانه در برابر ماهیت متافیزیکیِ جنایتکارانه غرب و اراده  قدرت طلب و استثمارگر آن‌ها عزم ایستادگی و استقلال کرده‌ایم ، برخی با تکرار روایت‌های تحریف‌شدە تلاش می‌کنند ایران را از حاکمیت جمهوری اسلامی جدا و روایت باطل صهیونیستی خود را به مردم قالب کنند. این در حالی است که پرونده‌های جنایات این رژیم در سراسر جهان بر هیچ کسی که اندکی شرافت داشته باشد پوشیده نیست.

اما در این میان، فردی مضحک، لمپنی بی خاصیت بنام رضا پهلوی با نمایندگان همین رژیم جنایت‌کار دیدار می‌کند و خود را وارث تاج و تخت  ایران معرفی می‌کند. آیا مشروعیت از دل ملاقات با دشمنان ملت حاصل می‌شود؟

آیا حافظه تاریخی ملت آن‌قدر کوتاه است که دست‌های آلوده به خون را فراموش کند؟

"مارکس به درستی میگفت که تاریخ دو بار تکرار میشود یکبار به صورت تراژدی یکبار به صورت کمدی" این دیدار شما تداعی خاطر رجوی منافق با صدام بود، هیچ گاه لوس خاطر منحوثی که از خود ساختید از اذهان مردم شریف ایران پاک نخواهد شد.

آقای پهلوی، آقای فرومایه، قهرمانان این سرزمین، از کودک ورزشکار گرفته تا افسر ارتشی، فارغ از وابستگی‌های سیاسی و نظامی، به خاک افتاده‌اند تا استقلال ایران پابرجا بماند. چگونه می‌توان به اسم ایران، با کسانی نشست که تجزیه و تضعیف آن را در دستور کار دارند؟

کاش آنان که داعیه رهبری انقلاب را برای ایران  در آغوش غرب برای خود می‌پرورانند، پیش از هر چیز، در دادگاه وجدان خود حاضر شوند و به پرسشی ساده پاسخ دهند: آیا خواسته‌ای جز قدرت دارند، حتی به تاوان سلاخی شدن مردم بیگناه، نابودی زیر ساخت و کوچک‌شدن ایران؟ و خود را به جرم خیانت به وطن لااقل در خاطر خود یکبار اعدام کنند...


به یاد بیاوریم آنچه شولوخوف می‌گوید: 
"عقاید سیاسی‌ات هر چه بوده باشه آرزوی شکست میهن خود را داشتن یک خیانت ملی است. این برای هر انسان شرافتمندی ننگ و بدنامی است"

آقای پهلوی شما خیانتی کردید نابخشودنی...!

✍🏻مهدی وفائی نژاد


@havarpress
Forwarded from hamid Morad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴🟢 اعلام بایگانی اپوزوسیون توسط شهرام همایون
Forwarded from Borzooyeh
سلطنت طلبی یا قدرت طلبی
دکتر برزویه نجی

در چند روز اخیر ویدیویی از سخنرانی شاه دیدم که با اشاره به دو بار اشغال ایران در جنگ های بین الملل اول و دوم افزود که این دویی است که سه نخواهد شد، مگر از روی نعش ما.

ویدیوی دیگری از اردشیر زاهدی دوست، داماد و به قول خودش نوکر شاه در دست است که نظر میدهد که کسی که میگوید بمب بر ایران بریزید شرف ندارد و نمیتوان او را ایرانی به حساب آورد.

فارغ از بحث اینکه دوران سلطنت محمدرضا شاه چگونه گذشت و بر کارنامه او چه نقد هایی وارد است و چه دستاورد هایی داشته است، آنچه که بدیهی است این است که گرایش به ساختار سلطنت به مفهوم پدرسالارانه کهن ایرانی با پذیرفتن تسلط و تفوق بیگانه بر کشور و میهن قابل تجمیع نیست، چه برسد به بیگانه ای که پرونده گشوده ای در پیش چشم جهانیان از جنایات جنگی دارد که روزانه به برگ های آن افزوده می شود.

اقدامات شنیع و مهوع رضا پهلوی در جنگ تحمیلی أخیر که نمود واقعی آن را می‌توان در چهره مشمئز شده مجری تلویزیونی غیر ایرانی که از او در مورد موافقتش با حملات پرسید نمایان است که چیزی جز به مسلح فرستادن هم میهنانش نبود، اساساً رابطه ای با سلطنت طلبی ندارد و عریان ترین صورت کریه قدرت طلبی است.

حتی بر اساس قانون اساسی منقرضه مشروطه که تنها دستاویز جایگاه متمایزی است که وی برای خودش بر می شمارد شاه می بایست به قید سوگند «تمام هم خود را مصروف حفظ استقلال ایران نموده حدود مملکت و حقوق ملت را محفوظ و محروس بدارد» و «منظوری جز سعادت و عظمت دولت و ملت ایران نداشته باشد». فارغ ازینکه چقدر پادشاهان چهارگانه عصر مشروطه به این سوگند پایبند مانده یا در ایفای آن موفق بوده اند، تاریخ ما به یاد ندارد که هیچ یک از سلاطین یا مدعیان سلطنت چنین وقیحانه دشمن متجاوز را به کشتار ملت ایران ترغیب و از آن دفاع کرده باشند.

خلاصه عرایض اینکه نه تنها رضا پهلوی و طرفدارانش نشان دادند که بر عکس ادعاهای گزاف شان سلطنت طلبی برایشان مسیر قدرت طلبی است ، بلکه به زعم بنده اذعان شفاف و علنی و مکرر وی به همراهی و همسویی با دشمن متجاوز با سلب بقایای پسمانده شأنیت وی، نقطه پایانی است بر سلطنت طلبی به عنوان یک گرایش سیاسی و آخرین رشته های آن با واقعیت سیاست امروز بریده و آنرا برای همیشه به حیطه تاریخ سپرده است.
🔴 حفظ امنیت و دفاع ملی باید معیار هر نوع ‌کنشگری باشد

بیژن عبدالکریمی، دانشیار گروه فلسفه دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با «فرهیختگان» درباره‌ی اتحاد و همبستگی ایرانیان در مدت اخیر گفت:

هر وقت ملتی به دست متخاصمی نفی شود
توجه بر ملی‌گرایی موردتوجه قرار می‌گیرد

🔴 چند عامل مهم در مورد چگونگی وحدت ملی وجود دارد؛ هر وقت ملتی به دست متخاصمی نفی شود، توجه بر امر ملی و ملی‌گرایی موردتوجه قرار می‌گیرد. دومین مورد این است که در واقع دروغ غرب و قدرت‌های بزرگ آشکار شد، آنها همواره خطاب به ما وانمود می‌کردند که دوست مردم ایران هستند و می‌خواهند به دموکراسی و توسعه کشور کمک کنند؛ این جنگ کاملاً نشان داد دروغ می‌گفتند. نکته سوم، این است که ما در جریان مذاکره بودیم و تا پای میز مذاکره رفته و در حال مذاکره بودیم. این اتفاقات نشان داد در این لحظه تاریخی کشورمان مظلوم واقع شد.

اپوزیسیون خارج‌نشین اسیر دگماتیسم شده و رابطه‌شان با واقعیت قطع شده است
🔴 خیلی از کسانی که اپوزیسیون خارج از کشور هستند و در رسانه‌ها مانند بی‌بی‌سی یا در واقع ایران اینترنشنال فعال هستند، بعضی‌شان حتی از جمهوری اسلامی هم روی‌گردان شده‌اند یا سال‌ها در زندان بوده یا اخراجی‌اند و کینه‌دار شده‌اند. این کینه به‌عنوان مبنای قضاوت‌هایشان عمل می‌کند.. وقتی فردی اسیر ایدئولوژی می‌شود، یعنی قالب‌ها و چهارچوب‌هایی بر ذهنش حاکم می‌شود، صرفاً بر اساس خشم، کینه، احساسات یا چهارچوب‌های از پیش تعیین‌شده، با واقعیت برخورد می‌کند؛ لذا اپوزیسیون خارج‌نشین اسیر دوگماتیسم و جزمیت شده‌اند و رابطه‌شان با واقعیت قطع شده است. به‌علاوه برخی از آن‌ها، به دلایل معیشتی، وابسته به حقوقی هستند که می‌گیرند و در نتیجه، انتظار دارند که تحلیل‌هایی ارائه دهند که مطابق با گفتمان آمریکایی یا سلطنت‌طلبانه باشد، تا چرخ زندگی‌شان بچرخد.

غرب به آنچه خودساخته و وضع‌کرده وفادار نیست
🔴 ما در این جنگ چند دستاورد بزرگ داشتیم. ابتدا خیلی‌ها که در موضع اپوزیسیون بودند تصور می‌کردند جهان، جهان گل و بلبل است، جهان حقوق بشر و ارزش‌های دموکراتیک است؛ اما این جنگ نشان داد بسیاری از این تصویر‌ها که توسط غرب‌سالاران ساخته شده چه اندازه دروغ است. آورده دیگر این جنگ این است که نشان داد غرب تا چه اندازه به اصول و قواعد اخلاقی، حقوقی و سیاسی و اصول قواعد نهاد‌های بین‌المللی پایبند نیست. این اتفاقات نشان داد این نهاد‌ها، صرفاً ظاهری هستند. غرب به آنچه خود ساخته و و وضع کرده وفادار نیست.

🔴 نیرو‌های انقلابی ما هم فهمیدند دشمن را نمی‌توان ساده گرفت؛ به علاوه فاصله تکنولوژیک ما از غرب و رژیم صهیونی نشان داد ما باید به هر نحوی این فاصله را پرکنیم. این جنگ نشان داد ضرباتی که خوردیم بیشترشان ضربات از داخل بود. به علاوه ما باید مسائل نرم‌افزاری، مسائل اجتماعی و امر فرهنگی، امر انسانی را جدی بگیریم. اگر این مقاومت بخواهد طولانی شود، باید حاکمیت و گفتمان انقلاب توجه کند که تحول ساختاری و بنیادی در رسانه ملی، دانشگاه‌ها، و مسائل فرهنگی و حوزه هنری ایجاد کنند تا شکاف اجتماعی در جامعه‌مان نیز برطرف شود؛

تغییر در سیاست‌های فرهنگی و رسانه‌ای اقتضای جنگ است
🔴 دانشگاه‌های ما هم باید دچار تحول بشوند، برخی مسئولان به خاطر محافظه‌کاری، خیلی از برنامه‌های فرهنگی را اجازه نمی‌دادند این منطق بروکراتیک، منطق تکنوکراتیک ادارات ماست. باید برخی مسئولان این شرایط را درک کنند. متأسفانه در برخی نهاد‌ها مسئولیت‌های فرهنگی به دست افرادی افتاده که به‌هیچ‌وجه درکی از فرهنگ ندارند. درک نمی‌کنند غرب چه خطراتی دارد. ما باید در حوزه فرهنگ جوانانمان را جذب کنیم.

باید به‌نحو جدی به ایران اندیشید
🔴 جامعه را احساسات هدایت نمی‌کند. ما نیازمند به خودآگاهی ملی هستیم. خودآگاهی ملی و تاریخی ضروری است؛ چراکه احساسات مردم هر لحظه در حال تغییر است. جامعه، یک شمای ثابت نیست. لذا باید به تحولات جامعه نیز توجه داشته باشیم. هر جریان سیاسی- اجتماعی اگر بخواهد به تحولات جامعه بی‌تفاوت باشد بی‌تردید صحنه را از دست می‌دهد. باید توجه داشته باشیم برای ارتباط با نسل‌های جدید به زبان تازه‌ای نیاز داریم. نیرو‌های گریز از مرکز در تمام نواحی حاشیه کشور وجود دارند. باید نوعی ادبیات ایجاد کنیم که نیرو‌های گریز از مرکز را جذب کنیم.

🔴 نخبگان، روشنفکران باید به نحو جدی به ایران بیندیشند. شرایط ما شرایط دشواری است، و حفظ امنیت ملی، دفاع ملی باید معیار هرگونه کنشگری، هرگونه سخن و اظهارنظری باشد.


متن کامل گفت‌وگو را در سایت روزنامه بخوانید.

🔴 @FarhikhteganOnline
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه در گفت‌وگو با فرهیختگان: نهاد های بالادستی در اسراییل و آمریکا بر اساس تحلیلهای غیر واقعی موضع می گیرند

بیژن عبدالکریمی:
🔴 نهادهای بالا دستی مثل موساد و ایران اینترنشنال تحت تاثیر تحلیل‌هایی هستند که پژوهشی نیست. این نهادها در آمریکا و اسرائیل انتظاراتی از تحلیلگران دارند و برآورده شدن این انتظارات توهمی را برای این نهادها ایجاد می‌کند که با واقعیت فاصله دارد.

🔴 تحلیلگران ایرانی در اپوزیسون هم فهم درستی از واقعیت ندارند و بعد موساد و سیا بر اساس این تحلیل‌ها موضع غلط می گیرند.

🔴 غرب بر اصولی که خودش وضع کرده پا می گذارد. دروغ غرب بر ملا شده است، تمام نهاد‌های بین المللی فقط یک بازی بود و فقط یک ظاهری داشت و تنها برای کشورهایی مثل ما بود.

🔴 صداوسیما تکثر صداها نیست و در این مدت خبر نمی‌داد بلکه بیشتر رجز می‌خواند.

🔴 @FarhikhteganOnline
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📌 جولیان آسانژ: هالیوود چگونه جاده صاف‌کن حمله به ایران شد؟!

🔸فیلم «رکن پنجم» که در سال ۲۰۱۳ با موضوع جولیان آسانژ و ویکی‌لیکس اکران شد، با ادعای هسته‌ای شدن ایران آغاز می‌شود. آسانژ پیش از اکران، با استناد به داده‌های رسمی، این ادعا را رد کرد و هشدار داد که نهادهای اطلاعاتی آمریکا با استفاده از رسانه می‌توانند افکار عمومی را فریب داده و زمینه‌ساز حمله به ایران شوند.

اینستاگرام | توییتر | سایت

@farazdaily
Forwarded from Seyed Hamed Hosseini
بیژن عبدالکریمی
https://www.instagram.com/reel/DC9771Buy2U/?igsh=MWxsaWt2ZjR1amhwNg==
تحلیل درست دکتر بیژن عبدالکریمی
2025/07/01 05:18:27
Back to Top
HTML Embed Code: