group-telegram.com/noor_magazine/7
Last Update:
«مسابقات قرآن و عترت»
هر کدام از ما، در طول عمر خود، کتابهای زیادی را مطالعه کردهایم؛ از کتابهای مدرسه و دانشگاه گرفته تا انواع کتابهای غیردرسی. حتی اگر خیلی هم اهل مطالعهکردن نیستیم، زیرنویس فیلم و سریالهایی که میبینیم، حکم همان نوشتههای کتاب را دارد و شاید بعضی روزها حتی بیشتر از یک کتابخوان، ما را درگیر خواندن کند. اما آیا تاکنون از خود پرسیدهایم توجهی که به خواندن کتابهای مخلوق داریم، به کتاب خالقمان هم داریم یا خیر؟ اینکه تلاش میکنیم کتاب خوب بخوانیم و آن را از دست ندهیم، آیا در مورد کتاب خالق هم همینطور هستیم؟ آیا شنیدن سخنان خداوند متعال، برایمان اولویت دارد؟! احتمالاً پاسخ تعداد قابلتوجهی از ما "خیر" باشد و این پاسخ زنگ خطری است برای آنکه به خود بیاییم و در این مورد تجدیدنظر کنیم. قرآن حرفهای زیادی برای ما دارد اما متاسفانه این کتاب آسمانی، در گوشهای از اتاقمان خاک میخورد و بدون استفاده میماند.این کتاب، مدتهاست بین ما مسلمانان هم مهجور مانده است و آنطور که شایسته است، به آن رجوع نمیشود.
"وَقالَ الرَّسولُ يا رَبِّ إِنَّ قَومِي اتَّخَذوا هذَا القُرآنَ مَهجورًا( سوره فرقان آیه ۳۰)".
اما چه باید کرد؟ پاسخ ساده است اما عملیکردن آن مشکل. البته همواره همینطور بوده است؛ به بیان حضرت علی (ع)، ما به عمل کردن به چیزهایی که میدانیم، بیشتر احتیاج داریم تا دانستن چیزهایی که نمیدانیم. پاسخ آن است که این کتاب را در متن زندگی خود وارد کنیم؛ یعنی روزی بر ما نگذرد، مگر آنکه به آن مراجعه کنیم و همچون یک شاگرد در محضر استاد بنشینیم. علاوه بر قرآن، در سطوح پایینتر، ما کتب ارزشمند دیگری نیز داریم که مطالعه آنها، ما را در مسیری که باید، نگه میدارد و تلنگریست برای آنکه به گوش باشیم و هدف خلقت را فراموش نکنیم. کتبی مانند نهجالبلاغه، صحیفه سجادیه و مجموعاً کتبی که در مورد سخنان، سیره و سبک زندگی اهل بیت (س) نوشته شدهاند، همگی کمکحال ما در پیمودن این مسیر الهی هستند و ما را از غفلتزدگی دور میکنند.
همواره یکی از بسترهای به چالش کشیده شدن در یک موضوع، شرکت در مسابقات آن است.در واقع مسابقه، ذاتاٌ باعث میشود ما بیشتر از حالت معمول، اهمیت یک موضوع را درک کنیم و به آن توجه داشته باشیم. ما دانشجویان، وقتی امتحان یا آزمون داشته باشیم، بیشتر از حالت عادی به خواندن مباحث توجه میکنیم و خواندن آن مباحث را در اولویت قرار میدهیم.
هرساله، کانون قرآن و عترت دانشگاه، میزبان دانشجویانی است که داوطلب شرکت در مسابقات قرآن و عترت هستند و میخواهند در این موضوعات خود را به چالش بکشند.مسابقات در بخشهای مختلفی مانند قرائت، تفسیر، نهجالبلاغه،صحیفه سجادیه،حفظ،احکام، مداحی،اذان و همچنین بخشهای هنری و ادبی مانند شعر، داستاننویسی، تولید کلیپ و پادکست،طراحی پوستر و بخشهای دیگر برگزار میگردد. این مسابقات، در سه مرحله دانشگاهی، استانی و کشوری برگزار میشود و افراد برگزیده در مرحله دانشگاهی، به مراحل بالاتر راه مییابند. اگر علاقهمند به شرکت در این مسابقات هستید و دوست دارید خود را در این موضوعات محک بزنید، هرچه سریعتر سری به سایت مسابقات به نشانی quran.farnama.net بزنید و فرصت ثبتنام را از دست ندهید
امیداست همگی ما مشمول آیه "إِنَّ هَٰذَا ٱلۡقُرۡءَانَ يَهۡدِي لِلَّتِي هِيَ أَقۡوَمُ" شویم و از گمراهی و ضلالت دور بمانیم.
✍امیرمحمد رحیمی
#یادداشت
نشریه قرآنی نور|يَجْعَلْ لَكُمْ نُوراً تَمْشُونَ بِهِ
🌕 @noor_magazine
BY نشریه نور
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/noor_magazine/7