Telegram Group Search
مهدی محمودیان در قرنطینه زندان اوین در اعتصاب غذای خشک است. وضعیت جسمی نامناسبی از ایشان گزارش شده است. نسخه داروهای او که از طریق خانواده منتشر شده، نشان میدهد که ایشان مبتلا به بیماری های دیابت، فشارخون و نارسایی دریچه قلب می باشد.

#مهدی_محمودیان


Narges Mohammadi


@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
امیر رئیسیان، وکیل #پخشان_عزیزی گفته درخواست اعاده دادرسی او در شعبه نهم دیوان عالی کشور لغو شده و به تبع آن دستور توقف اجرای حکم اعدام هم لغو شده است.

#آبان۹٨
#آبان_ادامه_دارد

Farzad Seifikaran


@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
Forwarded from رادیو مرز
Radio Marz - Episode 75
Radio Marz
🎙 پادکست رادیو مرز
قسمت هفتاد و پنج: دادخواهان
روایت فاصله‌ای که دادخواهی بین یک انسان دادخواه و دیگران به وجود می‌آورد.
موسیقی تیتراژ: گروه کلی
توضیح عکس:‌ سوران ۷ ساله و برهان ۶ ساله، بهار سال ۱۳۷۶، کوه «کوره‌میانه» جایی بین سنندج و مریوان به وقت سه‌یران. عکس از رحیم منصورنیا.
______________________
@radiomarz
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جمهوری اسلامی در این ۴۵ سال، واژه‌ عدالت را از معنا تهی کرد. قضاوت، وکالت، دادگاه برای ما همزاد ستم و بیدادگاه شدند. اما ما این واژه‌ها را پس خواهیم گرفت، حقیقت را از زیر سایه‌ی سرکوب بیرون خواهیم کشید و عدالت را دوباره به جایگاه برازنده‌اش بازخواهیم گرداند.آرزوی ما، استقرار یک عدالتخانه‌ی مستقل از زور مستقر در ایران آینده است. جایی که عدالت، نه ابزار سرکوب، بلکه پناهگاهی برای حق‌طلبان باشد.
ما دادخواهیم، تا روزی که بیداد از سرزمین‌مان رخت بربندد.

#آبان۹٨
#آبان_ادامه_دارد
#زن‌_زندگی_آزادی

لینک ویدیو 📎
https://www.youtube.com/watch?v=qRVAhdPjKJ0



@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
هشدار و توصیه عامل کشتار آبان ۹۸ به دولت پزشکیان:
شرایط امروز از سال ۹۸ نگران‌کننده‌تر است

عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت حسن روحانی با یادآوری وقایع آبان خونین ۹۸، در هشدار به دولت مسعود پزشکیان از انباشت نارضایتی در جامعه ابراز نگرانی کرد و شرایط فعلی را «خیلی نگران‌کننده‌تر» از آبان ۹۸ توصیف کرد. گزارش شده دولت قصد دارد از نوروز ۱۴۰۴، قیمت بنزین را افزایش دهد.

رحمانی فضلی، در یک برنامه تلویزیونی، با هشدار نسبت به افزایش قیمت بنزین گفت: «شرایط امروز به مراتب نگران کننده‌تر از سال ۹۸ است.»

او با بیان اینکه «دولت از تجربیات سال ۹۸ استفاده کند»، تاکید کرد: «امروز موضوع بنزین دیگر اقتصادی نیست، بلکه سیاسی، اجتماعی و امنیتی است.»

وزیر کشور دولت روحانی در سال ۹۸، افزود: «اگر از من بپرسند بستر برای افزایش قیمت بنزین آماده است یا خیر، می‌گویم خیلی نگران کننده‌تر از ۹۸ است چراکه انباشت نارضایتی بسیار بیشتر است.»

آنچه رحمانی فضلی از آن با عنوان «تجربیات سال ۹۸» یاد می‌کند، کشتار بی‌سابقه شهروندان در آبان خونین سال ۱۳۹۸ است. پس از افزایش قیمت ۲۰۰ درصدی قیمت بنزین اعتراضات سراسری در ایران از ۲۴ آبان‌ماه ۹۸ آغاز شد، اعتراضاتی که طی آن بنابر گزارش خبرگزاری رویترز یک‌هزار و ۵۰۰ نفر، از جمله زن و کودک، توسط حکومت به قتل رسیدند. گزارش شده در جریان این اعتراضات تا هشت هزار و ۶۰۰ نفر نیز بازداشت و شکنجه شدند.

در زمان این رخداد، رحمانی فضلی، به‌عنوان وزیر کشور و رییس شورای امنیت کشور، یکی از عالی‌ترین مقاماتی بود که در سرکوب معترضان دست داشت. رحمانی فضلی تعداد کشته‌های وقایع آبان ۹۸ را ۲۰۰ تا ۲۲۵ نفر اعلام کرده است.

#آبان۹٨
#آبان_ادامه_دارد
#زن‌_زندگی_آزادی

@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
'مرگ بر خامنه‌ای ضحاک، مرگ بر دیکتاتور'
شعارها در 'تهرانپارس، ۲۱ بهمن، ساعت ۲۱'

#آبان۹٨
#آبان_ادامه_دارد
#زن‌_زندگی_آزادی

@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شعارها علیه علی خامنه‌ای و جمهوری اسلامی در شهرک اکباتان تهران
۲۱ بهمن، ساعت ۲۱

#آبان۹٨
#آبان_ادامه_دارد
#زن‌_زندگی_آزادی


@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
#محمد_داوری ، زندانی سیاسی، در نامه‌ای از زندان عادل‌آباد شیراز، روایت شکنجه‌ها، سرکوب‌ها و بی‌عدالتی‌های سیستم را فریاد زده است.
این نامه‌، سندی دردناک از وضعیت زندانیان سیاسی در ایران است و نشان می‌دهد که سرکوب، شکنجه و بی‌عدالتی چگونه در ساختار این حکومت نهادینه شده است. محمد داوری نه‌تنها خودش قربانی این سیستم سرکوبگر بوده، بلکه خانواده‌اش نیز در معرض آسیب‌های جدی قرار گرفته‌اند. تهدید، شکنجه، ربایش از زندان، تحقیر و تخریب روحی و جسمی او، نمونه‌ای از سرکوب سیستماتیکی است که بر بسیاری از زندانیان تحمیل می‌شود.
این‌که او این نامه را مستقیماً خطاب به علی خامنه‌ای نوشته، نشان‌دهنده آن است که او ریشه‌ی تمام این ظلم‌ها را در ساختار استبدادی نظام جمهوری اسلامی می‌داند. وقتی حتی قوانین رسمی این حکومت هم رعایت نمی‌شوند و دادخواهی به جای پاسخگویی، منجر به انتقام‌گیری می‌شود، دیگر امیدی به اصلاح از درون باقی نمی‌ماند.
حرف‌های او درباره‌ی حقوق بشر اسلامی و مقایسه‌ی آن با مترسکی موریانه‌خورده، به‌خوبی عمق فاجعه را نشان می‌دهد. جمهوری اسلامی همواره جنایت‌های دیگر کشورها را محکوم می‌کند اما خودش زندان‌هایی دارد که هیچ تفاوتی با سیاه‌چال‌های تاریخی ندارد.
این نامه، فریادی است از اعماق ظلم و نشانه‌ای دیگر از بی‌اعتبار بودن ادعاهای جمهوری اسلامی درباره‌ی عدالت و کرامت انسانی.

#آبان۹٨
#آبان_ادامه_دارد
#زن‌_زندگی_آزادی


@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
Aban Families
#محمد_داوری ، زندانی سیاسی، در نامه‌ای از زندان عادل‌آباد شیراز، روایت شکنجه‌ها، سرکوب‌ها و بی‌عدالتی‌های سیستم را فریاد زده است. این نامه‌، سندی دردناک از وضعیت زندانیان سیاسی در ایران است و نشان می‌دهد که سرکوب، شکنجه و بی‌عدالتی چگونه در ساختار این حکومت…
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#محمد_داوری ، زندانی سیاسی، در نامه‌ای از زندان عادل‌آباد شیراز، روایت شکنجه‌ها، سرکوب‌ها و بی‌عدالتی‌های سیستم را فریاد زده است.
این نامه‌، سندی دردناک از وضعیت زندانیان سیاسی در ایران است و نشان می‌دهد که سرکوب، شکنجه و بی‌عدالتی چگونه در ساختار این حکومت نهادینه شده است.
پس از انتشار این نامه نیروهای امنیتی صبح دیروز، یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳، او را از بند عمومی زندان به مکانی نامعلوم منتقل کردند. تمامی پرونده‌های قضایی علیه محمد، نتیجه‌ی کمک‌های او به خانواده‌های دادخواه و آسیب‌دیده‌ی خوزستان و لرستان است.


@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پس از انتشار دومین نامه‌ی #محمد_داوری از زندان عادل‌آباد شیراز خطاب به علی خامنه‌ای، نیروهای امنیتی صبح امروز او را از بند عمومی زندان به مکانی نامعلوم منتقل کردند. تمامی پرونده‌های قضایی علیه محمد، نتیجه‌ی کمک‌های او به خانواده‌های دادخواه و آسیب‌دیده‌ی خوزستان و لرستان است.

این نخستین‌بار نیست که او را از عادل‌آباد ناپدید می‌کنند؛ اردیبهشت امسال نیز پس از انتقالی نامعلوم، مشخص شد که به مدت ۱۷ روز در بند ارشاد زندان عادل‌آباد تحت شکنجه‌ی شدید بوده و تمام این مدت در اعتصاب غذا به سر برده است.

محمد در همان بند—که پیش‌تر شرایط فاجعه‌بار آن را شرح داده بود—به بیماری پوستی مبتلا شد و ماه‌ها از درمان محروم ماند. با وجود تأیید پزشک بهداری زندان مبنی بر نیاز به مراجعه‌ی تخصصی، او همچنان از درمان مناسب محروم بوده و از عوارض این بیماری رنج می‌برد؛
نامه‌ی دوم محمد به خامنه‌ای را با صدای خودش بشنوید...

Soran Mansournia


@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
Aban Families
@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
این ویدیو مربوط به خیابان طالقانی شهر جوانرود است درست چند ساعت پیش از آنکه محاصره اقتصادی و دارویی شهر شروع شود، ظهر دوشنبه ۳۰م آبان ۱۴۰۱. روزی که در خیابان بهداری گلوله‌های سپاه پاسداران مردم سوگوار #عرفان_کاکایی را هدف قرار دادند؛ شخصی که در فیلم کشته می‌شود #اسماعیل_گل‌عنبر است.

از همان شب، جوانرود به محاصره اقتصادی، غذایی و دارویی درآمد؛ بعدداز ظهر همان روز نیروهای سپاه پاسداران جاده‌های ورود به شهر را با سنگ و خاک بستند و ایست‌های بازرسی مستقر کردند. به خودروهای با پلاک غیر بومی اصلا اجازه ورود داده نمی‌شد و خودروهای با پلاک جوانرود را تا حد برداشتن صندلی‌ها تفتیش می‌شدند. همزمان کنترل تمام داروخانه‌های شهر هم به اطلاعات سپاه سپرده شد.

در همین حین نیروهای امنیتی سرکوب را شدت بخشیدند و شهر پر از زخمی‌هایی شد که گلوله و ساچمه به دست و پا، شکم، سینه و سرشان نشسته بود. بیمارستان زیر نظر بود و مأموران به دنبال زخمی‌ها می‌گشتند.

مردم برای نجات مجروحان در بیمارستان برای چندین هفته زنجیره انسانی تشکیل دادند؛ بسیاری از زخمی‌ها نیز برای فرار از پیگرد، مجبور شدند در خانه‌ها و روستاهای اطراف پنهان شوند. حافظه‌ی جمعی شهر که آبان ۹۸ را پست سر گذاشته بود می‌دانست اگر زخمی‌ها در خانه‌های‌شان بهبود یابند، شانس بیشتری برای زنده ماندن دارند اما این‌بار دارو نبود.

آنتی‌بیوتیک‌ها، آمپول‌های کتورولاک، باند و گاز استریل، آتل‌های پزشکی و حتی ساده‌ترین مُسَکن‌ها نایاب شدند. کسی که پایش گلوله خورده بود، اگر زخم عفونت می‌کرد، هیچ دارویی برای درمان نداشت و بارها پیش آمد که پزشکان گمنام در کلبه‌ها تکه‌های بزرگی از دست و پای تیر خورده‌ی معترضان را به دلیل عفونت با تیغ برش می‌دادند.

در همین دوران مردم از مسیرهای کوهستانی و راه‌های پیاده‌روی در دره‌ها و باغ‌ها بسته‌های کوچک دارویی را وارد شهر کردند. شبانه، در دل تاریکی، از پاوه، روانسر و روستاهای اطراف، قرص‌ها و آمپول‌های مسکن، داروهای ضدعفونت، وسایل پانسمان و حتی سِرم‌های کوچک را به زخمی‌ها می‌رساندند. گاهی بسته‌های دارو را داخل نان یا کیسه‌های برنج پنهان می‌کردند. اما اگر کسی هنگام حمل دارو دستگیر می‌شد، با عقوبت‌های سنگین روبه‌رو می‌شد.

چهل روز پس از آنچه در فیلم می‌بینید، در چهلم کشته‌شدگان ۳۰م آبان، دوباره سپاه به مردمی که از آرامستان برمی‌گشتند و این‌بار آتش گشود و #برهان_الیاسی را به قتل رساندند. پس از آن بود که مردم به یکی از این ایست‌های بازرسی حمله‌ور شدند و آن را برچیدند، اما پس از آن ایست‌های بازرسی در فواصل دورتری از شهر مجددا برقرار شدند.

در این دوران مردم و بازاریان جوانرود هماهنگ با شهرهای دیگر ایران در اعتصابات شرکت می‌کردند همین سبب می‌شد که محاصره برای مدتی تنگ‌تر شود. کورش آسیابانی جانشین فرمانده سپاه منطقه غرب در پاسخ به جمعی از معترضان گفته بود: «این مردم اگر چیزی در شهر نیاز داشتند، مغازه‌هایشان را نمی‌بستند...»

محاصره غذایی و اقتصادی یک ماه بعد و در هفته اول دی ماه کاهش یافت، اما دارو همچنان تا اواسط فروردین در لیست اقلام ممنوعه ماند؛

چند نکته در مورد ویدیو؛ از سرنوشت دختری که در این صحنه تیر می‌خورد تاکنون خبری در دست نیست؛ انتشار این ویدیو که گوشه‌ای از جنایات سپاه را در جوانرود آشکار کرد چنان برای جمهوری‌اسلامی ناخوشایند بود که با به کارگیری چند کارشناس صدا تمام کسانی که در این ویدیو صحبت می‌کنند را پیدا و بازجویی کردند.

#زن_زندگی_آزادی
#ژن_ژیان_ئازادی

Soran Mansournia


@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بیانیه دانشجویان کوی دانشگاه تهران؛ فریادی در برابر خفقان امنیتی و در سوگ امیرمحمد خالقی

در پی زورگیری منجر به قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی کارشناسی مدیریت کسب‌وکار دانشگاه تهران، امروز جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳، بیش از هزار دانشجوی کوی دانشگاه تهران در اعتراض به سیاست‌های ناکارآمد دانشگاه و عدم تأمین امنیت دانشجویان، گرد هم آمدند.

دانشجویان خشمگین، با سردادن شعار «خونی که ریخته می‌شه، با هیچی پاک نمی‌شه»، فریاد اعتراض خود را بلند کردند. آنان نه‌تنها به قتل هم‌دانشگاهی‌شان، بلکه به سایه‌ی سنگین ناامنی بر دانشگاه‌ها معترض بودند و با قرائت بیانیه‌ای، خشم و اندوه خود را به گوش همگان رساندند.

در بخشی از این بیانیه آمده است:
"اگر کشف حجابی صورت می‌گرفت، چه‌ها که نمی‌کردید... اما آنچه در این سرزمین بی‌ارزش است، جان فرزندان ایران است."

@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
استبداد تلاش می‌کند که ما فراموش کنیم؛ فراموش کنیم...
حرف‌هایتان را، فراموش کنیم لبخندها و نگاه پر از مهرتان را.
آن‌ها ما را به فراموشی می‌خوانند، به سکوت، که به یاد نیاوریم جوانانمان را که آرمیده‌اند در سینه‌ی خاک قبرستان بزرگی به نام وطن.
خودمان لباس‌هایتان را درآوردیم، تن آغشته به خونتان را شستیم و چشم‌های در انتظار مانده‌یتان را بستیم و بوسیدیم.
جای گلوله‌های ظلم را دیدیم که چگونه بدن پرآرزو و آزادی‌خواه شما را شکافته بودند و نبض زندگی را قطع کرده بودند.
چه جوان‌هایی، همان‌ها که هنوز صورت عشق را به سینه نفشرده بودند.
آری، استبداد ما را به فراموشی می‌خواند و ما هر روز یادآوری می‌کنیم، خاطرات جوانانمان را؛ دختران و پسران، برادران و خواهرانمان را، چرا که باور داریم مبارزه با استبداد، ستیز با فراموشی است.
فرزاد معظمی
زندان اوین _ بهمن هزار و چهارصد و سه

#آبان_ادامه_دارد
#فرزاد_معظمی_گودرزی


@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آغاز تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه تهران علی‌رغم فضای شدید امنیتی

دقایقی پیش، دانشجویان دانشگاه تهران در اعتراض به قتل امیرمحمد خالقی و ناامنی در اطراف کوی دانشگاه، مقابل کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران تجمع کردند. این تجمع در حالی برگزار شده است که فضای دانشگاه به‌شدت امنیتی است و نیروهای لباس‌شخصی و حراست در اطراف محل تجمع مستقر شده‌اند.

دانشجویان معترض تأکید دارند که مسئولان دانشگاه و نهادهای امنیتی، به‌جای تأمین امنیت دانشجویان، تمام توان خود را صرف سرکوب اعتراضات کرده‌اند. آن‌ها با سر دادن شعارهایی، خشم خود را نسبت به وضعیت موجود نشان دادند:

دانشجو می‌میرد، ذلت نمی‌پذیرد
مطالبه دانشجو، امنیت دانشجو
خونی که ریخته می‌شه، با هیچی پاک نمی‌شه

این تجمع در حالی برگزار می‌شود که هنوز قاتلان امیرمحمد خالقی بازداشت نشده‌اند، اما حداقل چهار دانشجوی معترض دستگیر شده‌اند. دانشجویان اعلام کرده‌اند که تا زمانی که پاسخی برای این جنایت دریافت نکنند، به اعتراضات خود ادامه خواهند داد.

#کوی_دانشگاه
#امیرمحمد_خالقی


@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سه‌شنبە هفتە گذشته، ۲۳ بهمن ۱۴۰۳، مادر پویا بختیاری در زندان زنجان اقدام به خودکشی کردەاند. ایشان در تیرماه امسال نیز در همین زندان مورد ضرب‌وشتم قرار گرفته بودند. #ناهید_شیرپیشه از تیر ۱۴۰۱ و پس از حمله نیروهای امنیتی به #مادران_آبان، در زندان به سر می‌برند.

#آبان_ادامه_دارد

Soran Mansournia

@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
#ناهید_شیرپیشه، مادر #پویا_بختیاری، پس از اقدام به خودکشی در زندان به انفرادی منتقل شده است.

مونا بختیاری، دختر او، با اعلام این خبر گفت که «هر اتفاقی برای مادرم بیفتد مسئولش جمهوری اسلامی است»


FattahiFarzad


@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
تظاهرات دانشجویان در دانشگاه تهران
- امنیت دانشجو تامین باید گردد
- امروز اگر داد نزنی، خالقی فردا تویی


@AbanFamilies📎 Twitter/X | 📎 Instagram
2025/02/15 15:20:04
Back to Top
HTML Embed Code: