Telegram Group Search
خرید 5 همتی فولاد مبارکه از دانش بنیان ها

⭕️ دکتر یحیی پالیزدار مدیر عامل صندوق سرمایه‌گذاری خطر پذیر شرکتی فولاد مبارکه در پنل «نقش نهادهای مالی تخصصی حوزه فناوری در توسعه، تامین مالی و سرمایه گذاری خطر پذیر» کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری گفت:

امسال ۷۵درصد سرمایه گذاری های CVC در تهران انجام شد و این در حالی است که اگر ما بتوانیم چرخ صندوق های خطرپذیر شرکتی( CVC) را در کشور راه بیندازیم می توانیم شاهد رسوخ فناوری در صنایع کشور باشیم.

در صنایع قدیمی در ابتدای زنجیره توسعه تکنولوژی، سرمایه گذاری نمی کنیم اما صندوق های CVC می توانند به این حوزه وارد شوند و سرمایه‌گذاری کنند.

موفقیت های فولاد به این دلیل است که در فولاد مبارکه ظرف ۱۵ سال به سطح بلوغ عالی بهره وری رسیده ایم، ما از ۱۰۰درصد ظرفیت تولید شرکت استفاده می کنیم و به سطح بلوغ زنجیره تامین رسیده ایم ،در این خصوص امسال بالای ۵هزار میلیارد تومان فولاد مبارکه از دانش بنیان ها خرید کرده است؛ اگر ما به این سطح بلوغ نرسیم نمی توانیم بخش صندوق های خطرپذیر شرکتی(CVC) را نیز اجرایی کنیم.

@ir_iramot
انجمن‌مدیریت‌فناوری‌و‌نوآوری‌ایران
خرید 5 همتی فولاد مبارکه از دانش بنیان ها ⭕️ دکتر یحیی پالیزدار مدیر عامل صندوق سرمایه‌گذاری خطر پذیر شرکتی فولاد مبارکه در پنل «نقش نهادهای مالی تخصصی حوزه فناوری در توسعه، تامین مالی و سرمایه گذاری خطر پذیر» کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری گفت: امسال…
در اوراق مراحبه می توان از صندوق های پژوهش و فناوری به عنوان ضامن استفاده کرد

⭕️دکتر مهدی فرازمند مدیر عامل شرکت مشاور سرمایه گذاری فاینتک در پنل «نقش نهادهای مالی تخصصی حوزه فناوری در توسعه، تامین مالی و سرمایه گذاری خطر پذیر» کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری گفت:

در تامین بازار فناوری، ابتدا صندوق های جسورانه و بعد صندوق جسورانه خطرپذیر شکل گرفت و در حال حاضر حدود ۲۰ صندوق توانستند از بورس مجوز بگیرند و این تعداد صندوق توانستند حدود ۳و نیم همت سرمایه گذاری کنند.

بزرگترین صندوق سرمایه گذاری خصوصی(PE)، هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان منبع دارد، ما در رده بنده جهانی در حوزه صندوق های جسورانه عقب ماندگی داریم، این عقب ماندگی به این دلیل است که این فرآیند در کشور تازه شروع شده و کمی ترس داریم.

در حال حاضر در تامین مالی جمعی 30 سکوی ایجاد شده و ۳هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تامین مالی صورت گرفته است .

هیچ روش مالی در کشور نداریم که به اندازه تامین مالی جمعی ، حذب سرمایه کرده باشد. حدود ۱۵ شرکت در بازار نوآفرین فرابورس پذیرش شده اند و تا کنون ۲ عرضه صورت گرفته است. در این عرضه ها ۱میلیون و ۱۰۰ هزار نفر سهام شرکت دانش بنیان را خریده اند.ترکیب این موارد که برشمردیم می تواند به شرکت های دانش بنیان و فناور کمک کند.

اوراق مراحبه نیز یکی دیگر از خدماتی است که برای کمک به شرکت ها در نظر گرفته شده است و در نظردارد تا ۲۰۰میلیارد تومان برای شرکت ها تامین مالی شود، اوراق مراحبه موجب شده که اوراق به صورت اختصاصی و متناسب با نیاز کشور طراحی شود. در این اوراق می توان از صندوق های پژوهش و فناوری به عنوان ضامن استفاده کرد.

@ir_iramot
انجمن‌مدیریت‌فناوری‌و‌نوآوری‌ایران
ساختار نهادی داخل سازمان های خصوصی نیز مانند دولت اداره می شود ⭕️ دکتر مهرداد عالی پور عضو هیت علمی دانشگاه تهران بنیانگذار گروه پنتر در پنل «انتشار فناوری های نوین در صنعت و خدمات و لزوم تعامل شرکت های بالغ با استارت آپ ها و دانش بنیان ها» کنفرانس مدیریت…
اکثر مشکلات شرکت های استارتاپی و فناور، حقوقی و مالی است نه فنی

⭕️ دکتر مشکات اسدی مدیرعامل گروه کسب و کارهای نوین در پنل «انتشار فناوری های نوین در صنعت و خدمات و لزوم تعامل شرکت های بالغ با استارت آپ ها و دانش بنیان ها» کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری گفت:

بر خلاف تصور در دنیا، در حوزه هوشمندسازی مسایل را به صورت یک پازل کلی می بینند و بعد هر قطعه پازل را به یک استارتاپ می دهند، یک چالش خیلی بزرگی که در حوزه استارتاپی وجود دارد این است که ما فکر می کنیم، عمده پروژه های موفق ما از دل شرکت های بالغ درآمده اند در صورتی که اینطور نیست.

تمام مشکلات ما در حوزه شرکت های استارتاپی و فناور، حقوقی و مالی است نه مشکلات فنی.

استارتاپ ها مطلقا قانون تجاری را نمی شناسند، اگر استارتاپ ها می‌خواهند با بدنه صنعت عجین شوند باید مجوزهای لازم را بگیرند، استارتاپ ها و شرکت های فناور باید در فرآیند بلوغ در توجه به امور فنی به امور حقوقی و مالی نیز توجه کنند و آشنا شوند و این امر یک مانع جدی در ارتباط گرفتن با بدنه صنعت بالغ است.

یکی از راه هایی که شرکت های فناور می توانند وارد صنعت شوند تا مشکلات مالی و حقوقیشان کم می شود، از طریق استارتاپ استودیو است.

نسل Z، نسلی نوآور و قانون گریز هستند ما چالشی که با نسل Z داریم این است که مهارت قانون گذاری را به آنها آموزش دهیم به صورتی که خلاقیت آنها لطمه نخورد.
@ir_iramot
#بازتاب _خبری

⭕️گزارش روزنامه فرهیختگان از برگزیدگان برنامه سیاستی منتخب علم، فناوری و نوآوری کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری ایران

@ir_iramot
جهت مشاهده عکس‌های هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری به کانال گالری عکسهای انجمن مراجعه نمایید

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://www.group-telegram.com/iramot_iran/449
فروش بیش از ۹۰۰ همتی شرکت های دانش بنیان

⭕️مصطفی بغدادی، مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی در پنل تخصصی نظام تامین مالی نوآوری ایران؛ تحلیل عملکرد و اثربخشی که در هجدهمین کنفرانس و چهاردهمین‌ کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری برگزار شد، گفت:


۷۱ صندوق پژوهش در سراسر کشور با سرمایه ۵ همت، ۱۲ صندوق خطر پذیر شرکتی ( CVC ) با سرمایه ۳/۵ همت، و بیش از ۲۰ شرکت سرمایه‌گذاری خطر‌پذیر و صندوق جسورانه بورسی، تعداد زیادی شتاب دهنده و مرکز نوآوری  و بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان از اعضای اکوسیستم‌نوآوری کشور هستند و با همکاری این اکوسیستم، میزان فروش این شرکت ها به بیش از ۹۲۴ همت رسیده است.

این شرکت های دانش بنیان زمینه اشتغال ۴۰ هزار نفر در کشور را فراهم کرده اند.
@ir_iramot
انجمن‌مدیریت‌فناوری‌و‌نوآوری‌ایران
فروش بیش از ۹۰۰ همتی شرکت های دانش بنیان ⭕️مصطفی بغدادی، مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی در پنل تخصصی نظام تامین مالی نوآوری ایران؛ تحلیل عملکرد و اثربخشی که در هجدهمین کنفرانس و چهاردهمین‌ کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری برگزار شد،…
حمایت ۱۰ هزار میلیاردی صندوق نوآوری از شرکت دانش بنیان

⭕️سیاوش ملکی فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در پنل تخصصی نظام تامین مالی نوآوری ایران؛ تحلیل عملکرد و اثربخشی که در هجدهمین کنفرانس و چهاردهمین‌ کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری برگزار شد، گفت:

قرار بود سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی ۳ میلیارد تومان باشد، بنا بود نیم درصد بودجه عمومی ظرف سه سال به صندوق نوآوری و شکوفایی اختصاص یابد اما این اعتبار در مدت زمان طولانی‌تری اختصاص پیدا کرد از اینرو نتوانستیم همراه با رشد شرکت های دانش بنیان در اکوسیستم رشد کنیم.

صندوق نوآوری و شکوفایی به مدد منابع قانون جهش تولید دانش بنیان به ۱۰ هزار میلیارد تومان ارتقا یافت و اکنون با این اقدامات، این صندوق از منابع پایداری برخوردار شده است و امیدواریم سال آینده با افزایش سرمایه بیشتری مواجه شویم.

@ir_iramot
بانک‌ها با زیست بوم نوآوری آشنا نیستند

⭕️محمد فرجود، مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری نوترا در پنل« نظام تامین مالی نوآوری ایران؛ تحلیل عملکرد و اثربخشی» چهاردهمین کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری
درباره نقش تخصصی بانک ها در تامین مالی فناوری و نوآوری گفت:

بانک ها برای تامین مالی فناوری و نوآوری کشور چند نقش ایفا می کنند. یکی از این نقش‌ها به ذات تامین مالی آنها مربوط است که حمایت کردن و ارائه تسهیلات در چارچوب خاصی انجام‌ می‌شود.

نقش دوم این نهادهای مالی، مشتریان خدمات فناوری و نوآوری است که متاسفانه اغلب بانک ها با زیست بوم فناوری و نوآوری کشور نزدیک آشنا نیستند.

@ir_iramot
انجمن‌مدیریت‌فناوری‌و‌نوآوری‌ایران
بانک‌ها با زیست بوم نوآوری آشنا نیستند ⭕️محمد فرجود، مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری نوترا در پنل« نظام تامین مالی نوآوری ایران؛ تحلیل عملکرد و اثربخشی» چهاردهمین کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری درباره نقش تخصصی بانک ها در تامین مالی فناوری و نوآوری گفت: …
تفاوت دیدگاه میان سهامداران و ذینفعان

⭕️سید مهدی سادات رسول، مدیرعامل صندوق توسعه صادرات و فناوری شریف در پنل« نظام تامین مالی نوآوری ایران؛ تحلیل عملکرد و اثربخشی» چهاردهمین کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری گفت:

بین دیدگاه سهامداران‌و ذینفعان تفاوت جدی وجود دارد.  این فاصله باعث می شود در حوزه‌های مختلف طراحی محصول و هماهنگی همگون سازی شان سخت تر شود.

صندوق ها به علت کمبود ابزارهای مالی روی ضمانت نامه‌ها تمرکز دارند. از نظر دیدگاهی لزوما صندوق ها نباید استیج راهبری را برعهده بگیرند. صندوق ها به کاهش هزینه تامین مالی که بانک‌ها برای ضمانت نامه به شرکت ها تحمیل می کردند کمک کرده اند.


اکنون به علت تورم زیاد، بانک‌ها با بسیاری از شرکت ها خداحافظی می کنند اما صندوق‌های پژوهش و فناوری پل ارتباطی بین شرکت ها و بانک‌ها هستند. از سوی دیگر صندوق های بزرگ و قدیمی‌، آنهایی که در خارج از این فضا نمی توانند کسب درآمد کنند دچار چالش می شوند.

@ir_iramot
انجمن‌مدیریت‌فناوری‌و‌نوآوری‌ایران
تفاوت دیدگاه میان سهامداران و ذینفعان ⭕️سید مهدی سادات رسول، مدیرعامل صندوق توسعه صادرات و فناوری شریف در پنل« نظام تامین مالی نوآوری ایران؛ تحلیل عملکرد و اثربخشی» چهاردهمین کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری گفت: بین دیدگاه سهامداران‌و ذینفعان تفاوت جدی…
اگر شبکه ای فکر نکنیم نیروی انسانی مان را از دست می دهیم

⭕️فرهنگ فصیحی، مدیرعامل شرکت عصر امین کارآفرین بانک کارآفرین در پنل« نظام تامین مالی نوآوری ایران؛ تحلیل عملکرد و اثربخشی» چهاردهمین کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری گفت:

⭕️اکنون ۲۰ هزار شرکت فناور و دانش بنیان در کشور داریم ضمن آنکه پانزده سال پیش فعالیت پارک‌های علم و فناوری به این شکل امروزه گسترده و‌‌ توسعه یافته نبود.

اما آیا این شرکت‌ها توانسته اند طی یک دهه اخیر اثربخشی داشته باشند؟ مشکلات جامعه مانند آلودگی هوا و ناترازی انرژی را برطرف سازند؟


اکنون شرکت های بزرگ دنیا شبکه ای فکر می کنند. ما اگر نتوانیم شبکه ای فکر کنیم نیروی انسانی مان را از دست خواهیم داد. باید ارتباطات بین المللی مان را تقویت کنیم.


@ir_iramot
انجمن‌مدیریت‌فناوری‌و‌نوآوری‌ایران
اگر شبکه ای فکر نکنیم نیروی انسانی مان را از دست می دهیم ⭕️فرهنگ فصیحی، مدیرعامل شرکت عصر امین کارآفرین بانک کارآفرین در پنل« نظام تامین مالی نوآوری ایران؛ تحلیل عملکرد و اثربخشی» چهاردهمین کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری گفت: ⭕️اکنون ۲۰ هزار شرکت فناور…
بازار سرمایه ایران باید به بلوغ برسد

⭕️علی ناظمی، مشاور رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در پنل« نظام تامین مالی نوآوری ایران؛ تحلیل عملکرد و اثربخشی» چهاردهمین کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری گفت:

باید بررسی کرد که آیا بازار تامین مالی کارایی و کارکرد خودش را دارد؟ بازارسرمایه کارا محیطی فراهم می کند که فاندرها یا سرمایه گذارها بتوانند بعد از یک دوره ای پولشان را نقد کنند و از بازار خارج شوند.

استارتاپ‌ها باید بتوانند وارد بورس شوند تا منفعتی هم برای سرمایه گذاران و هم صاحبان کسب و کار داشته باشد.  استارتاپ ها  قاعدتا نمی تواند در یک مرحله ای، تامین منابع مالی کنند پول مگر انکه با بازار سرمایه در ارتباط باشند.

شرکت‌ها باید بالغ باشند و ریسکی نداشته باشند تا وارد بازار سرمایه شوند. وجود شرکت ها در بازار سرمایه، تولید شاخص های سودآور را در پی دارد و این مساله به سرمایه گذاران سیگنال می دهد.

در دو دهه اخیر تنها بیش از ۱۰ درصد بازار سرمایه بازدهی داشت. این کارکردها را بازار سرمایه ندارد زیرا ابزارهای ما بی کیفیت و بی هویت شده اند. بازار سرمایه ایران
باید به بلوغ برسد.

@ir_iramot
گزارش روزنامه فرهیختگان از دو سخنران خارجی هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری


@ir_iramot
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گزارش شبکه ۴، برنامه فوتون، از هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بخش دوم گزارش شبکه ۴، برنامه فوتون، از هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هویت دیداری جدید انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران

-
در هجدهمین کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری هویت دیداری جدید انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران معرفی شد که در ادامه‌ی فعالیت‌های انجمن مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
-

Design by : @hestudio.agency
‎⁨هویت دیداری جدید ⁩.pdf
91.4 MB
:
پاییز ۱۴۰۳ بود که سفر مشترک #انجمن_مدیریت_و_فناوری_ایران و #حستودیو برای خلق #هویت_دیداری جدید انجمن آغاز شد.

از ابتدا و طبق نگرش و مسیر طراحی #حستودیو ، روش علمی و حل مسئله طراحی از روش "طراحی استراتژیک " آغاز شد.

پس از جلسات مختلف و کشف #هویت_مفهومی آن #استراتژی دیزاین توسط حستدیو نگارش و طراحی شد که در اسلایدهای پیش رو قابل مشاهده و مطالعه است.



#طراحی #طراحی_نشانه #طراحی_لوگو #هویت_بصری #دیزاین
🟣⚪️ انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران برگزار می‌کند:
اختتامیه سومین برنامه کتابخوانی جمعی
انجمن مدیریت فناوری و‌نوآوری ایران، سومین برنامه کتابخوانی را با هدف مطالعه کتاب‌هایی در حوزه مدیریت و سیاست‌گذاری فناوری آغاز کرد. کتاب منتخب سومین دوره، “هنر رقصیدن با استراتژی” بود که بیش از ۱۰۰ شرکت‌کننده در این برنامه ثبت‌نام کردند.
🔺در پایان این برنامه، در تاریخ ۵ اسفند، نشست صمیمانه‌ای در موسسه تحقیقات علمی کشور برگزار خواهد شد و با حضور مولف محترم کتاب جناب آقای دکتر لشکربلوکی به نقد و بررسی کتاب خواهیم پرداخت.

ساعت برگزاری : ۱۶.۳۰ الی ۱۸.۳۰
مکان : موسسه‌ی تحقیقات سیاست علمی کشور

اولویت حضور در این برنامه با شرکت‌کنندگان برنامه کتابخوانی است.

🔴 همچنین افراد علاقه‌مند به حضور در دورهمی که در برنامه کتابخوانی حضور نداشتند می‌توانند از طریق لینک زیر ثبت‌نام کنند.

📎 https://evnd.co/QbWwO
⚪️🟣
انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران برگزار می‌کند

کارگاه آموزشی کارآفرینی برند پایه
BRANDPRENEURSHIP
intensive training course

مدرس: دکتر مهرداد عالی پور هریسی

•عضو هیئت علمی و دانش‌آموخته دانشگاه تهران در رشته دکتری تخصصی (Ph.D) کارآفرینی با رتبه ممتاز
•عضو بنیاد ملی نخبگان ریاست جمهوری، دارای عنوان "سرآمد کارآفرینی"، به شماره گواهینامه ۱۵۷۳۵۹۵۷
•منتخب بعنوان "کارآفرین برتر رسمی ملی" از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
•بنیان‌گذار گروه کارآفرینی دانش بنیان، نوآور و نانو فناور پنتر در سطح ملی و بین‌المللی


این دوره به منظور انتقال راهکارها و فرآیند "کاربردی تجاری‌سازی برندهای ملی" با تمرکز بر "مدیریت چرخۀ کسب و کار" برگزار می‌شود.


زمان: یکشنبه، ۵ اسفند۱۴۰۳
ساعت ۱۴ الی ۱۶
مکان:موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور
سالن استاد قانعی راد

هزینه ثبت نام آزاد: کارگاه آنلاین ۲۵۰هزار تومان و کارگاه حضوری ۳۵۰هراز تومان

لینک ثبت‌نام
📎https://evnd.co/ygMIq
2025/02/06 01:45:54
Back to Top
HTML Embed Code: