Telegram Group Search
🔹 سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد»:

قواعد وفاق ملی

👤 روح‌اله اسلامي

✍️ حکومت‌ را می‌توان به مثابه ماشینی پیچیده تصور کرد که نهادها و نخبگان در آن به عنوان مهره‌ها و چرخ‌‌‌دنده‌ها عمل می‌‌‌کنند. در این ساختار، قدرت در قالب قواعدی خاص شکل می‌گیرد که کارکرد صحیح ماشین حکومت را تضمین می‌‌‌کند.

✍️ قواعد وفاق ملی می‌تواند قدرت دولت کشور را افزایش دهد. وفاق در صورت‌‌‌های فایده‌گرایانه، قراردادگرایانه، منفعتی، مصلحتی، حکومتی یا اجتماعی آسیب‌زا است، اما وفاق ملی برای کشور راه‌‌‌گشا است.

✍️ ۱. مهار قدرت با قدرت: در صورت بروز درگیری و تصادم میان نهادها و بازیگران، قدرت می‌تواند به سمت تخریب و آسیب حرکت کند. وفاق ملی قدرت را مهار و آن را در راستای امنیت، توسعه و حکومت قانون به کار می‌گیرد.

✍️ ۲. نظام خویش‌کاری: وفاق حکومتی نوعی حامی‌‌‌پروری و قوم و خویش‌گرایی را رواج می‌دهد و وفاق ملی یعنی فرصت برابر برای رقابت شایستگان و صالحان که از طریق آزمون‌‌‌های استاندارد و تجربیات علمی و جهانی قابل اعمال است.

✍️ ۳. قدرت و اراده عمومی: قدرت بدون اراده عمومی به سمت منافع شخصی و تخریب سرمایه‌های ملی حرکت می‌‌‌کند. بنابراین‌ اهمیت مشارکت فعال و موثر شهروندان در فرآیندهای حکومتی نمی‌تواند نادیده گرفته شود. وفاق اجتماعی نیز ‌مانند وفاق حکومتی آسیب‌زا است. وفاق ملی به معنای حکومت قانون بر اساس قرارداد اجتماعی و اراده عمومی با رعایت الزامات رعایت حقوق شهروندی است.

✍️ ۴. جذب، اتحاد، ائتلاف و وفاق: تشکیل ائتلاف‌‌‌های قوی و ایجاد وفاق به تقویت سیستم قدرت و پیشبرد اهداف ملی کمک می‌‌‌کند. برعکس، طرد و حذف نهادها و بازی‌های قوم‌‌‌و‌‌‌خویش‌‌‌گرایانه و رانتی حتی با برچسب‌‌‌های مشروعیت‌‌‌بخش، می‌تواند به انزوا و فرار نخبگان منجر شود و کشور را از پیشرفت بازدارد.

✍️ وفاق ملی بدون ترتیبات نهادی و تعادل و تفکیک قوا و حضور و سهم همه اصناف شکل نخواهد گرفت. وفاق منفعت‌گرایانه حکومتی و قراردادگرایانه اجتماعی جامعه را به سمت قطبی شدن سوق می‌دهد. وفاق ملی مبتنی بر تعادل و تفکیک و توازن نیروها است.

✍️ ۵. خط قرمز وفاق ملی: اصول وفاق ملی تاکید بر استفاده بهینه از نهادها و نخبگان دارد. خطوط قرمز شامل جاسوسی، تجزیه‌‌‌طلبی و اقدامات تروریستی و ضدیت با ایران است. گروه‌ها و افرادی که به‌طور آگاهانه در راستای این خطوط قرمز عمل می‌‌‌کنند و به تضعیف کشور کمک می‌‌‌کنند، باید حذف شوند تا کشتی دولت کشور در مسیر صحیح حرکت کند.

✍️ وفاق اگر بر اساس منفعت، حکومتی، اجتماعی، قراردادی و‌… باشد گفتمانی موقتی است، اما چنانچه بر اساس وفاق ملی با اصول ذکر‌شده باشد قابلیت فعال‌سازی ظرفیت‌های بالقوه ایران را دارد.

#دنیای_اقتصاد #وفاق #سرمقاله

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
✍️ آیا به‌نظر شما این تندیس وسط دانشگاه زیبا و مناسب است؟ | ۱۰ آبان ۱۴۰۳

🔹️عزیزانی که از اوایل امسال گذرشان به خیابان ۱۶ آذر افتاده، حتماً تصاویر اساتید و چهره‌های برجستۀ تاریخی دانشگاه تهران، که بر دیوارهای دانشگاه آویخته شده‌اند را دیده‌اند. تصاویر تعلق به بزرگان علم و اندیشۀ ایران دارد؛ از ۱۳۱۳ که دانشگاه تهران در زمان رضاشاه تأسیس می‌شود تا به امروز. حاجت به گفتن نیست که نفس یاد و بزرگداشت آن اساتید چه‌قدر اقدام شایسته و ارزنده‌ای بوده. برای نخستین‌باری است که چنین اقدامی از سوی دانشگاه تهران صورت می‌گیرد. شماری از تصاویر متعلق به چهره‌های بعضاً برجستۀ قبل از انقلاب می‌باشند که در نظام شاهنشاهی دارای مسئولیت هم بودند. البته چون مسئولین قبلی دانشگاه «خودی» بودند، تجلیل از شخصیت‌های علمی دوران پهلوی با مشکلی مواجه نشد.

🔹️نمی‌دانم که این اقدام ارزشمند محصول فکری چه کسانی بوده؟ چون به گروه خونی مسئولین قبلی دانشگاه، خیلی این دست برنامه‌ها نمی‌خورد. آنان بیشتر به‌فکر «خالص‌سازی»، کنار گذاردن اساتید معترض و دگراندیش، تجلیل از مرحوم آیت‌الله مصباح و به‌راه انداختن دوره‌های آموزشی به‌منظور آشنایی دانشجویان با آرا و اندیشه‌های ایشان و بالأخره و شاید بالاتر از همه، مراقبت جدی از مسئلۀ حجاب و پوشش دختران دانشجو و ایضاً اساتید و کارکنان بودند.

🔹️در راستای برنامۀ تجلیل از جایگاه علم و دانش، مسئولین دانشگاه بنای یادبودی هم درست در وسط دانشگاه ایجاد می‌کنند که به‌جای هر توصیفی، عکس آن را آورده‌ام.

🔹️نخستین‌بار که آن را دیدم، باورم نمی‌شد که یک چنین مجسمۀ ناهنجار و بی‌ریختی را وسط دانشگاه نصب کنند. هیچ احساس متبوع و خوشایندی در من ایجاد نکرد. برعکس، هر بار که از کنار آن عبور کردم، احساس انزجار و رویگردانی‌ام از آن بیشتر شد. قبلاً هم دانشجویان حزب‌اللهی، که عملاً همه‌کارۀ دانشگاه شده بودند، یک «موکب» بزرگ درست وسط دانشگاه برای دادن چایی و شربت صلواتی ایجاد کرده بودند، که آن هم به‌غایت زننده بود. خوشبختانه آن دکه را به گوشه‌ای منتقل کرده و درب آن را هم بسته‌اند.

🔹️پریروز چند تن از اساتید، که با مسئولین جدید دانشگاه نزدیک هستند را تصادفاً دیدم. تقاضای عکس کردند و من هم فرصت را غنیمت شمردم و گفتم یک نظرسنجی در خصوص آن یادبود مصیبت‌بار برگزار بفرمایید و اگر حتی یک اقلیت کوچکی هم رأی مثبت دادند، آن را نگه دارید.


🔺️اینستاگرام «صادق زیباکلام»:
https://www.instagram.com/p/DBye3Kdtc65/?igsh=MTQ3ZDdvMXFrem9wbw=
Forwarded from آزاد | Azad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 قومیت در ایران و نگاه ایرانشهری

🔶 مناظره سیدجواد میری و محمد قوچانی

🔻 سیدجواد میری: نابرابری‌های اجتماعی سهم زیادی در شکل‌گیری گروه‌هایی مثل پژاک، جیش‌العدل و... دارند. بعد از انقلاب ۵۷، حاکمیت و امر جمعی ذیل روایت دینی تعریف شد تا حدود دهه ۹۰ که شاهد سیطره روایت ایرانشهری (یا از نگاه من نوباستان‌گرایی) هستیم. «دولت-ملت» امری مدرن است. ما قبلا مثلا در زمان صفویه، اراده ملی نداشته‌ایم که به جست‌وجوی آن در تاریخ بپردازیم، چون تنها اراده شاه مطاع بوده است.

🔻محمد قوچانی: خطر اصلی جریانی است که به‌جای «دولت-ملت» از «انسان-جهان» صحبت می‌کند و می‌خواهد همان بلای هند را بر سر ایران بیاورد. یکی از اشتباهات منتقدان نظریه ایرانشهری، تقلیل آن به ناسیونالیسم است. یک ارجاع در آثار نظریه‌پرداز جریان ایرانشهری جدید، یعنی دکتر سید جواد طباطبایی، در ستایش خون و نژاد پیدا نمی‌کنید. مسئله ایرانشهری خلق نظریه دولت از درون تاریخ، فرهنگ و تمدن ایران است.

🎞 فیلم کامل این گفتگو در یوتوب آزاد:
https://youtu.be/Wat_mFvqNOM

🔺حامی این گفت‌و‌گو: موسسه فرهنگی هنری سایه‌ی سرو آزاد

حمایت «ارزی» و «ریالی» از آزاد

🆔@AzadSocial
📚✏️ندای سیاست pinned «✍️ آیا به‌نظر شما این تندیس وسط دانشگاه زیبا و مناسب است؟ | ۱۰ آبان ۱۴۰۳ 🔹️عزیزانی که از اوایل امسال گذرشان به خیابان ۱۶ آذر افتاده، حتماً تصاویر اساتید و چهره‌های برجستۀ تاریخی دانشگاه تهران، که بر دیوارهای دانشگاه آویخته شده‌اند را دیده‌اند. تصاویر تعلق…»
🔆 پژوهشکدهٔ مطالعات استراتژیک خاورمیانه با همراهی مجلّهٔ بخارا و انتشارات نگارستان اندیشه برگزار می‌کند:


نکته‌ها و آورده‌های کتاب «امر ملّی و تمامیَت ارضی»


🔆 با حضور و بیان:

حمید احمدی

محمَدرضا پاسبان

سالار سیف‌الدّینی

علی دهباشی

زمان: دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳، ساعت ۱۷ تا ۱۹

🏛️ مکان: بلوار کشاورز، خ نادری، پلاک شش، پژوهشکدهٔ مطالعات استراتژیک خاورمیانه.


@imessiran
@Nedaye_siyasat
"دومین نشست از سلسله نشست‌های کتابخوانی"

🔹کتاب هویت ایرانی از دوران باستان تا پهلوی

🔹باحضور دکتر عارف مسعودی(مدیر گروه مطالعات ایران،پژوهشکده مطالعات خاورمیانه)

🔹یکشنبه ۶ آبان ماه ساعت ۱۲_۱۳

🔹مکان:دانشگاه خوارزمی،دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی(مکان دقیق در کانال گذاشته خواهد شد)

🔹شرکت برای عموم دانشجویان آزاد است.

🔹لینک جهت ثبت نام

https://formafzar.com/form/glm3z

با احترام،
انجمن علمی علوم‌سیاسی دانشگاه خوارزمی.

https://www.group-telegram.com/khupoliticsunii

@Nedaye_siyasat
#کتاب_امروز:

ایران آن‌طور که هست (۱۸۸۹م / ۱۲۶۵ق)
چارلز جیمز ویلس
ترجمه سیدعبدالله
به‌کوشش جمشید کیان‌فر - مهرداد نیکنام
چاپ اول ۱۴۰۳، انتشارات اساطیر
قطع وزیری، ۳۲۸صفحه، جلد سخت
قیمت: ۵۸۰۰۰۰تومان

@Nedaye_siyasat
Forwarded from رصد
«نادره رضایی» معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد

🔻مراسم معارفه معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز شنبه (۱۲ آبان) با حضور سيد عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل وزارت فرهنگ برگزار شد.

🔻در این مراسم از زحمات محمود سالاری تجلیل و نادره رضایی به عنوان معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شد.

🆔️ @rasadkhabar
📚✏️ندای سیاست
«نادره رضایی» معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد 🔻مراسم معارفه معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز شنبه (۱۲ آبان) با حضور سيد عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل وزارت فرهنگ برگزار شد. 🔻در این مراسم از زحمات محمود سالاری…
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این آیین از زحمات محمود سالاری معاون پیشین این معاونت تقدیر و نادره رضایی به عنوان معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شد.

گفتنی است، نادره رضایی دارای دکترای جامعه شناسی و مدیریت کسب و کار است.

کارشناسی‌ارشد علوم اجتماعی، کارشناسی‌ارشد مدیریت اجرایی(MBA) و کارشناسی روانشناسی بالینی از دیگر سوابق تحصیلی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

از جمله سوابق اجرایی نادره رضایی نیز می‌توان به مدیرعاملی و عضویت در هیات مدیره هلدینگ انتشارات علمی و فرهنگی سازمان تأمین اجتماعی، مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور اجتماعی، مدیر مسئولیت‌های اجتماعی، گروه صنعتی ایران‌خودرو، مشاور اجتماعی رئیس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران، عضویت در هیئت امنای نگارخانه، موزه و مرکز اسناد بانک کارآفرین، دبیر کمیته اجتماعی شورای شهر تهران، عضویت در هیأت مدیره شرکت لیزینگ خودروی غدیر، رئیس کارگروه مسئولیت‌ اجتماعی اجتماعی شورای شهر تهران، عضویت در کارگروه ایده‌پردازی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مدیریت اجرایی واحد پژوهش، موسسه توسعه‌ای سلامت‌محور و مدیریت پژوهش و توسعه و موسسه بین‌المللی توسعه‌اندیشان چالاک در پارک فناوری دانشگاه تهران اشاره کرد.

رضایی در کارنامه خود سابقه فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و هنری را نیز دارد؛ مدیریت انتشارات دنیای اقتصاد، مدیرعاملیِ موسسه فرهنگی هنری «مدام»، مدیرمسئولیِ انتشارات «مدام»، مدیرمسئولی‌ِ مجله کتاب امروز، عضویت در کمیته فرهنگ و هنر بانک کارآفرین، مدیر پروژه موزه و مرکز اسناد انتشارات علمی و فرهنگی، عضویت در کمیته عالی مسئولیت های اجتماعی گروه صنعتی ایران خودرو، نماینده مدیرعامل در امور محیط زیست گروه صنعتی ایران خودرو، مدیریت پروژه گزارش عملکرد پایدار و مسئولیت اجتماعی ایران خودرو سال ۹۵، ۹۶ و ۹۷، دبیر همایش ملی "پژوهش اجتماعی و فرهنگی در ایران" و دبیریِ پنجمین همایش ملی "کارآفرینی زنان صاحب صنعت" از جمله این سوابق است.

@Nedaye_siyasat
🔶 هشتمین مجمع عمومی و انتخابات شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران در روز یکشنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه اصفهان و با حضور دبیران و نمایندگان انجمن های علمی علوم سیاسی، روابط بین الملل، مطالعات منطقه ای و سیاستگذاری عمومی دانشگاه های سراسر کشور برگزار شد.

در نهایت نتیجه انتخابات شورای مرکزی و بازرسین هفتمین دوره اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران به ترتیب آراء به شرح ذیل اعلام میگردد:

🔺 اعضای اصلی شورای مرکزی:

۱- آروین تنها / دانشگاه رازی کرمانشاه

۲- علیرضا رادمرد / دانشگاه باهنر کرمان

۳- مونا امامی پور / دانشگاه گیلان

۴- نگار دهقان منشادی / دانشگاه شیراز

۵- مرتضی موذنی قهدریجانی / دانشگاه فردوسی مشهد

🔻 اعضای علی‌البدل :

۱- زهرا ابوالحکیمی / دانشگاه  یزد

۲- عادل لعلی / دانشگاه مازندران

🔻 بازرسین:

۱- امیررضا علی بخشی / دانشگاه بوعلی سینا همدان (بازرس اصلی)

۲- محمد حسین نوروزی/ دانشگاه خوارزمی (علی‌البدل)

————————————
روابط عمومی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران

@usips_ir
📍 جناب آقای آروین تنها به اتفاق آرای شورای مرکزی اتحادیه به عنوان دبیر اتحادیه انجمن های علمی _ دانشجویی علوم سیاسی ایران انتخاب گردید .



————————————
روابط عمومی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران

@usips_ir
🔆 انجمن علوم سیاسی دانشگاه خوارزمی با همراهی  پژوهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه برگزار می کند؛

موضوع ؛ ترتیبات آتی نظم منطقه ای پس از رویارویی نظامی اسراییل - ایران و نبرد در غزه و لبنان


🔆 با حضور و بیان ؛

🔺دکتر مجید محمدشریفی / دانشگاه خوارزمی

🔺آقای محمد خواجویی / مدیر  گروه مطالعات جامعه و سیاست لبنان

🔺دکتر منصور براتی / متخصص مسایل اسراییل

🔺مدیر نشست ؛ دکتر رضا فضلعلی / پژوهشگر مهمان در مرکز مطالعات خاورمیانه

زمان ؛ یکشنبه ، ۱۳ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۷

🏛️ مکان ؛ بلوار کشاورز خ نادری پلاک شش ، پژوهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه

@Imessiran
@Nedaye_siyasat
🔹کانون‌های ایران‌شناسی دانشگاه تهران با همکاری پژوهشکده‌ی مطالعات استراتژیک خاورمیانه به ابتکار «گروه مطالعات کشمکش و همکاری‌ها» و انتشارات «نگارستان اندیشه» برگزار می‌کنند:

نشست «بازخوانی جنبش جنگل»

🔸سخنرانان:
استاد کاوه بیات
پژوهشگر تاریخ ایران معاصر

دکتر حمید احمدی
عضو هیئت علمی علوم سیاسی دانشگاه تهران

دکتر گودرز رشتیانی
عضو هیئت علمی تاریخ دانشگاه تهران

دبیر نشست: دکتر سامان رحمانی
دانش‌آموخته‌ی دکترای علوم سیاسی دانشگاه تهران

زمان: دوشنبه ۱۴ آبان، ساعت ۱۵ تا ۱۷

مکان: دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، سالن دکتر درودیان

🖇️ورود برای عموم آزاد است

@iranshenasi_ut
@iranshenasi_Lawpol_UT
@Negarestanpub
@imessiran
@Nedaye_siyasat
موسسۀ فرهنگی_هنری سمرقند با همراهی خانهٔ اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌کند:

🔰 هویت فرهنگی ایرانشهر؛ نشست اول: زبان‌ها و گویش‌های ایرانی و نقش آن‌ها در حفظ هویت ملی

🎙سخنران:
علی مزاری
دانشجوی دکترای زبان‌های باستانی ایران

📆 زمان برگزاری:
سه‌شنبه، پانزدهم آبان ماه، ساعت ۱۷ الی ۱۹

🔘 مکان برگزاری:
خیابان کریمخان، خیابان استاد نجات‌الهی، نبش خیابان ورشو، خانهٔ اندیشمندان علوم انسانی، سالن سعدی


📌 پیوند گوگل‌میت جهت حضور مجازی در نشست، ساعاتی قبل از برگزاری‌ در کانال تلگرامی ما ارسال خواهد شد، همچنین برنامه به صورت زنده از برگ اینستاگرامی ما پخش خواهد شد.

🆔 @samarqand_ins
@Nedaye_siyasat
#کتاب_امروز:

جامعه‌شناسی تاریخی
ریچارد لاکمن
ترجمه مریم طرزی
چاپ اول ۱۴۰۳، نشر آگه
قطع رقعی، ۲۰۰صفحه، جلد شومیز
قیمت: ۱۹۰۰۰۰تومان

@Nedaye_siyasat
Forwarded from A.N
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
با سلام

توضیحاتی برای روشن شدن دغدغه های استادان محترم و روشن شدن مسیر پیش روی انتخابات رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران

علی اشرف نظری
۱۳ آبان ماه ۱۴۰۳
ساعت ۱۵ و ۳۱
Forwarded from A.N
سلام و خداقوت استادان بزرگوار، همکاران فرهیخته و دوستان عزیز

امیدوارم به سلامت باشید. اینک نوبت شماست که کار را تمام کنید و در سمت درست تاریخ بایستید. با انتخاب خود برای دانشکده تاریخ ساز شوید و با گذار از الگوهای جناحی، سیاسی، رفاقتی و رودربایستی های معمول روزهای بهتری برای دانشکده حقوق و علوم سیاسی رقم بزنید.
شائبه ها و شایعه ها درباره این که گزینه از قبل معلوم است و در هر حال ما برنده ایم، را جدی نگیرید و بدانید رأی شما کارساز است. هیچ گزینه ای بدون رأی و نظر شما از این خوان آخر عبور نخواهد کرد.  میزان رأی شماست و اگر بدون جلب نظر و رأی شما باشد، هیچ گاه این پست را به صورت انتصابی قبول نخواهم کرد. هم به فرایندها و هم نتایج دموکراتیک آن عمیقا پایبندم.

دانشکده بیش از هر زمانی نیازمند حضور و مشارکت مؤثر شماست. چشم امید بسیاری از استادان و دانشجویان به انتخاب درست شما دوخته است.
اگر در این مسیر به بنده اعتماد کردید  انسانیت و راستی، صداقت و شفافیت، مسئولیت پذیری و پاسخگویی و مهمتر از همه قانونمندی و انصاف معیار همه چیز و همه کار خواهد بود.

این آخرین پیامی است که از این طریق خدمت شما ارسال می کنم و با طلب بخشش از شما بابت زحمت ایجاد شده، امیدوارم بهترین ها برای دانشکده رقم بخورد.

می دانم که چه کار خطیر و دشواری در پیش دارم، اما اگر شما همراهی کنید همه چیز ممکن خواهد شد. کرامت و شان استادان را باز خواهم گرداند و فضاییخواهم ساخت که محبت و همدلی و همکاری بر انزوا و بدبینی و فاصله های موجود غلبه یابد.

دریافته ام که ریشه بسیاری از مشکلات پیش آمده برای برخی استادان و دانشجویان و کارمندان در گذشته نه مشکلات ناشی از ساختار، بلکه حب و بغض های شخصی بوده است. قول می دهم که از روز اول تا روز آخر در خدمت حافظ منافع تک تک استادان محترم، دانشجویان عزیز و کارمندان گرامی باشم و امانتدار خوبی برای اعتماد شما باشم.  شاید بگویید زیر فشارهای احتنالی چگونه ممکن خواهد بود. دل قوی دارید که خداوند خود امر فرموده؛

أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
آیا خداوندا برای بنده اش کافی نیست؟

وعده ما نزدیک است و فردا و پس فردا ۱۵ و ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۳ منتظر و امیدوار به مشارکت شما خواهم بود.

در پناه خدا باشید

علی اشرف نظری
دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
۱۴ آبان ماه ۱۴۰۳
ساعت ۱۶ و ۲۱ دقیقه عصر
📚✏️ندای سیاست
سلام و خداقوت استادان بزرگوار، همکاران فرهیخته و دوستان عزیز امیدوارم به سلامت باشید. اینک نوبت شماست که کار را تمام کنید و در سمت درست تاریخ بایستید. با انتخاب خود برای دانشکده تاریخ ساز شوید و با گذار از الگوهای جناحی، سیاسی، رفاقتی و رودربایستی های معمول…
سلام استادان عزیز، همکاران گرامی و دوستان بزرگوارم
۱. به واسطه ملاحظه اخلاق عمیق وارد کارزار انتخابات شدم تا نماینده صدای نسل جدید و گذشته استادان دانشکده در کنار هم باشم.. در این راه  مستقل وارد شدم و به رغم پاره ای بی اخلاقی ها از سوی برخی، کاندیدای در سایه نبودم. خود چنان که گفتم مستقل و آزاد هستم.

۲. به استاد عزیز جناب آقای دکتر متقی ارادت دارم و تلاش های ایشان شایسته قدرشناسی و تکریم است و باید حرمت ایشان و پیشینیان دانشکده را حفظ کرد.

۳. با مشورت استادان دلسوز، دوستان عزیز و نماینده محترم جانبازان و با بهره گیری از نظر استاد پیشکسوت و صاحب نام آقای دکتر درودیان،  ترجیح دادم که در این مرحله تغییرات وعده داده شده را از مسیری که برادرم آقای دکتر شیری ترسیم نموده اند دنبال کنم. بنابراین، با اعلام انصراف از کاندیداتوری در این دوره، از خداوند می خواهم بهترین ها را برای دانشکده حقوق و علوم سیاسی و شما عزیزان مقدر کند.


از جمع دوستان بزرگواری هم که از اعلام آمادگی بنده برای کاندیداتوری حمایت کردند بی نهایت سپاسگزارم.

با احترام
علی اشرف نظری
دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و کاندیدای پیشین ریاست دانشکده

@Nedaye_siyasat
2024/11/14 17:40:12
Back to Top
HTML Embed Code: