Telegram Group Search
دکتر توفیقی خود تجربه اش را چنین توصیف می کند:

وقتی درخواست شرکت در اولین دوره‌ی جایزه‌ی استاد داویدیان را می‌فرستادم دستیار بیمارستان روزبه بودم. خاطرم هست در چند پروژه‌ی مختلف فعالیت جدی داشتم : «پروژه‌ی پل» که به هماهنگی و انجام سخنرانی‌هایی از روان‌پزشکان سراسر جهان برای دستیاران داخل ایران می‌پرداخت، مشورت و همکاری روان‌پزشکی در فیلم سینمایی «برادرم خسرو» که روایت زندگی جوانی مبتلا به اختلال دوقطبی بود، و پروژه‌ی «خوب‌شیم» که در آن به تولید ویدئوهای کوتاه با محوریت خودمراقبتی و ارتقاء سواد سلامت می‌پرداختیم.
فصل مشترک تمام این فعالیت‌ها، علاقه‌ی من به موضوعات اجتماعی، فرهنگی و رسانه بود. انتخاب‌شدن به‌عنوان یکی از برگزیدگان جایزه‌ی استاد داویدیان اعتمادبنفس مرا بسیار بالا برد و باعث شد بعدها هم با توان بیشتری این حوزه‌ها را پی بگیرم. بطوری که در حال حاضر هم فعالیت بالینی من مختص به روان‌درمانی تحلیلی آنلاین و خصوصا گروه‌درمانی شده  و ضمنا با همکاری اساتید عزیز در انجمن علمی روان‌پزشکان ایران به تولید محتوای رسانه‌ای هم ادامه می‌دهم.
#همایش_چهلم
#جایزه_استادداویدیان
طاهره دژم درباره پروژه اش می گوید:

این طرح به این شکل در ذهن من طراحی شد : با توجه به پیشرفت تکنولوژی و وجود گوشی های هوشمند در اکثر خانواده ها ، سوالات رایج زیاد و نگرانی خانواده ها نسبت به اختلال و درمان فرزندانشان ، اهمیت آموزش روانی به بیمار و خانواده ها ، و عدم قابلیت به روز رسانی تراکت های کاغذی ، و در نهایت صرفه جویی در مصرف کاغذ  به فکر طراحی اپلیکیشن با محتوای آموزش روانی در حوزه روانپزشکی اطفال افتادم  و به کمک دوستم دکتر زند پور با کمک اینترنت برنامه نویسی را در حد مورد نیاز طرحمان آموخته و طرح را شروع کردیم . و در جایزه استاد داویدیان به عنوان طرح قابل تقدیر معرفی شدیم .

.... من از بچگی بازی های معمایی رو دوست داشتم و می خواستم پژوهشگر بشم. روان انسان هم واسم مثل یک معماست که همیشه علاقه‌مندم بیشتر در موردش یاد بگیرم و بدونم.  با فضای نوآوری که در جایزه استاد داویدیان مهیا شد سعی کردم از خلاقیت‌هایم استفاده کنم و خب این شروع کار بود . اما واقعا  تصمیم ندارم به استفاده از پژوهش ها و دانش گذشتگان اکتفا کنم. دوست دارم روزی در رشته خودم  نوآوری بزرگی داشته باشم.
#همایش_چهلم
#جایزه_استادداویدیان
دکتر گیتا صدیقی از تجربه حضورش در جایزه استاد داویدیان به عنوان داور می گوید:

سالهای اولیه ورودم به سیستم آموزشی روانپزشکی بود که به عنوان داور جایزه استاد داویدیان دعوت به همکاری شدم.
طرح های ارسال شده توسط دستیاران و روانپزشکان جوان حاکی از دغدغه آنها برای حل مشکلات متعدد بیماران روان پزشکی محل تحصیل آن ها در بیمارستان ها یا محل طرحشان بود. علیرغم گذشت چند سال هنوز هم بیشتر گزارشات سخنرانان را بخاطر دارم که مرا تحت تاثیرمسئولیت پذیری ، دغدغه وطن داشتن ، تلاش وتوانایی مدیریت کار گروهی خودشان قرار داده بودند و برای من انگیزه مضاعفی برای تلاش در راه کاهش مشکلات بیماران ایجاد می کرد.
اضافه کردن بخش مسابقه دکتر داویدیان در راستای فعالیت های ایشان برای ارتقاء وضعیت بیماران روان پزشکی ابتکاری است که با ایجاد فضایی برای تعامل و ارتباط بین روان پزشکان  در قالب کارهای گروهی باعث تقویت امیدواری و کسب روحیه همکاری درجوانان شده و نقش مهمی در تقویت اعتماد به نفس ، شناسایی موضوعات مورد علاقه شخصی ، توجه بیشتر به محیط و مشکلات بیماران و جامعه ای که در آن تحصیل یا کار می کنند دارد.
#همایش_چهلم
#جایزه_استادداویدیان
دکتر میر فاضلی درباره تجربه اش در رقابت استاد داویدیان می گوید:

طرح بازآفرینش ، با هدف حرکتی نوپا با ایده ی اولیه  آقای دکتر احمدزاد  شکل گرفت.  این طرح نمود همکاری تیمی  برای باز آفرینی نقش  همه ی افراد داخل بیمارستان برای بهبود اوضاع بیماران روانپزشکی در بستر تعامل و طرح ایده است . افراد، تیم های مختلفی برای انجام پروژه های مختلف بازتوانی شکل میدادند و ایده های جدیدی توسط کادر بیمارستان مطرح میشود و تیم داخل بیمارستان گسترش می یابد. افراد خارج از بیمارستان نیز توسط افراد داخل بیمارستان بعد مصاحبه و تایید ، به این تیم ها اضافه میشوند. 
هدف این طرح افزایش تعامل میان همه ی اعضای کادر درمان و بیماران و بازآفرینی نقش های جدید در بستر تعامل با بیماران است.

این پروژه برای من یکی از مواردی بود که باعث شد به اهمیت خلق برنامه های بازتوانی جامع ، بین رشته ای، و مبتنی بر شرایط محیط کاری، و درگیر کردن کادر درمان برای درک نقش مهم خود در پروسه ی درمان وبازگشت بیمار به جامعه ، بیشتر پی ببرم.و در طبابت خود که الان در بیمارستان روانپزشکی ایران به عنوان روانپزشک مشغولم به کار ببرم.
#همایش_چهلم
#جایزه_استادداویدیان
روایت او از شرکت در جایزه استاد داویدیان اینگونه است:

قصه از اون جایی شروع شد که من در کنار علاقه ام به روانپزشکی حوزه های استارت آپی، برنامه نویسی و استفاده‌ از تکنولوژی در درمان و نوروساینس رو خیلی دوست داشتم. قبلا‌ دو تا دوره ی استارت آپ شرکت کرده بودم و‌ از نوجوانی به صورت خودآموز کدهای ساده برای c++ و بعدها برای پایتون می نوشتم. رزیدنت روانپزشکی که شدم متوجه شدم که چقدر این حوزه خصوصا تو‌ کشورمون جای کار داره. با همراهی دوستم دکتر دژم‌ تصمیم‌ به ساخت محصول ساده ای برای کودکان ADHD و خانواده هاشون گرفتیم که هم سایکواجوکیشن داشته باشه و هم‌ با کمک بازی های شناختی و امکانات دیگه به بهبود علائمشون کمک کنه.
جایزه داویدیان‌ انگیزه ای شد که این ایده تا حدود خوبی اجرایی بشه و حداقل برای خود من شروعی شد که با شجاعت بیشتری تو این حوزه آموزش ببینم و فعالیت کنم
#همایش_چهلم
#جایزه_استادداویدیان
دکتر احمدزاد  می گوید:

تجربه من از برگزیده شدن در اولین جایزه داویدیان شاید نمودی از برجسته ترین یادگار دوران کار حرفه‌ای من در ایران باشد.  وقتی در سال 1393 به عنوان روانپزشکی تازه‌کار در بیمارستان روانپزشکی ایران مشغول کار شدم، دیدن رخوت مستولی بر ساعات عصر بیمارستان دغدغه ام بود و ایده ای برای تبدیل دوران بستری به "بیمارستان زندگی" برای بیماران در من نطفه بست. این دغدغه را با عمده افراد مهم بیمارستان، مطرح کردم. نتیجه‌اش شد حدود 96 ایده مختلف. انگار با هم عهد بستیم کاری کنیم. نام این کار را "بازآفرینش" نهادیم.  هر کس گوشه‌ای از طرح‌ها را به عنوان داوطلب به عهده گرفت: از تجهیز کتابخانه برای بیماران در همه بخشها، اجرای موسیقی، داستان‌خوانی و کلاب کتابخوانی، تا برنامه ورزشی مشترک پرسنل و بیماران، جشنواره غذا، اهدای لوازم ورزشی تا برنامه باغبانی و ... .
جایزه داویدیان کمک کرد تا بتوانیم "بازآفرینش" را به دیگران معرفی کنیم.
بعد از مهاجرت به کانادا و کار در بخش های روانپزشکی آنجا ، می توانم ادعا کنم ماهیت خودجوش و داوطلبانه چنین ایده‌هایی نقطه قوت برجسته کار در ایران است.
#همایش_چهلم
#جایزه_استادداویدیان
  دکتر شیوا ایلیائی و دکتر حنانه صفرزاده:

موقعی که  دستیار سال چهار دانشگاه شهید بهشتی بودیم طرح "توجه به سلامت روان کارگران جنسی " را مطرح کردیم و طرحمان مورد تقدیر قرار گرفت.
  ....اهمیت روان‌پزشکی جامعه‌نگر در سال‌های اخیر در ایران همانند سایر کشورها روز به روز شناخته‌تر می‌شود و فعالیت در حوزه‌های مختلف این حیطه می‌تواند کمک شایانی جهت بهبود سطح سلامت روان جامعه نماید.
  ما گزارشی از یک مورد از فعالیت‌های خود به عنوان عضوی از تیم روان‌پزشکی جامعه‌نگر دانشگاه شهید بهشتی ارائه دادیم که مرتبط با  برنامه‌های در حال اجرای آن سال ها جهت کاهش بار مشکلات روان‌پزشکی و سلامت روان زنان کارگر جنسی بود که بر جامعه وارد می‌شود.
در حال حاضر دکتر ایلیائی و دکتر صفرزاده هیئت علمی روانپزشکی شهیدبهشتی هستند .دکتر صفرزاده فوق‌تخصص روانپزشکی کودک نوجوان دارند و دکتر ایلیائی در حال شروع دوره فلوشیپ اختلالات سایکوسکچوال می باشد.
#همایش_چهلم
#جایزه_استادداویدیان
دکتر فهیمه سعید از تجربه اش با جایزه داویدیان چنین می گوید:

معاون درمان بیمارستان روانپزشکی رازی بودم، بعد از انتشار خبر شروع همه گیری کرونا و تشخیص اولین مورد در بین بیمارانمان در طی یک کار گروهی همدلانه و با تلاش فراوان پروتکلی برای مدیریت بیمارستان روانپزشکی در طی پاندمی ایجاد کردیم که با موفقیت چشمگیری همراه بود. در صدد آن بودم که این تجربه را با سایر روانپزشکان به اشتراک بگذارم. شرکت در مسابقه استاد داویدیان این فرصت را فراهم کرد، اینگونه بود که در سال۱۳۹۹ در دور پنجم برنده این جایزه شدم.

در سومین سال فارغ التحصیلی، اول راه پژوهش به عنوان یک هیات علمی بودم، بعد از کسب جایزه استاد داویدیان در رویدادهای متعدد علمی دیگری نیز شرکت کردم که تجارب بسیار ارزشمندی برایم به دنبال داشت.

تاثیر مهمتری که این جایزه بر کار حرفه ای من گذاشت، همکاری بیشتر و موثرتر با انجمن علمی روانپزشکان ایران بود که نهایتا باعث شد که امروز به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره انجمن در خدمت روانپزشکی ایران باشم.
#همایش_چهلم
#جایزه_استادداویدیان
دکتر آروین از تجربه اش با جایزه داویدیان می گوید:

آخرای ساعت کاری کشیک درمانگاه،گوشی زنگ خورد با بی میلی پاسخ سال بالا رو دادم چون مطمئن بودم درخواست داره هرچه سریع تر خودم رو به اورژانش برسونم !!  مکالمه اینجور شروع شد:(راستی فلانی اینجا یه گروه داریم توش کارای مختلف میکنیم،دوست داشتی بیا) ، عضو شدم، هر چه  بیشترخوندم دروازه های بسته ی ذهنم یکی یکی باز شد… یادم نمیاد کشیک چطور گذشت فقط  دعا میکردم بیمار نیاد تا من سیر تا پیاز گروه روبخونم.
آره”…همیاد”شد نقطه اتصال من به رزیدنتی … به روانپزشکی….تو همیاد بزرگ شدیم…. هر هفته دغدغه هامون رو بردیم تو جلسه …کارهای خوب هفته رو می گفتیم وتازه فهمیدیم هنر کار گروهی رو… هر کدوم متناسب با پرسونالیتیمون یه گوشه کار رو می گرفتیم .همه  یه وجه مشترک داشتیم: «دوندگی برای یه تغییر کوچک ..». به خودم اومدم تا یه سال گذشته و ایده هامون  تونسته هویت رسمی پیدا کنه و جایزه داویدیان رو مال خودش کنه…. و بیشتر از همیشه تشویق شدیم تا استوار تر و ثابت قدم تر راهمون رو ادامه بدیم…
#همایش_چهلم
#جایزه_استادداویدیان
دکتر صالح آبادی از تجربه اش می‌گوید:
وقتی درخواست شرکت در اولین دوره‌ی رقابت سه دقیقه ای را می‌فرستادم دستیار بیمارستان ابن سینا در مشهد بودم. خاطرم هست روان درمانی ماتریکس جهت بیماران مبتلا به اعتیاد انجام می دادم و به دنبال علل  مصرف مواد مخدر بودم.
تصمیم گرفتم به همراه اساتید و همکارانم به بررسی نقش مکانیسم های دفاعی و سبک های دلبستگی بپردازم. وبا توجه به اینکه تمایل به استفاده از حداقل زمان جهت معرفی مقالات در سراسر جهان رو به افزایش است، در این رقابت شرکت کردم. انتخاب‌شدن به‌عنوان یکی از برگزیدگان رقابت سه دقیقه ای اعتمادبنفس مرا بسیار بالا برد و باعث شد بعدها هم با توان بیشتری این حوزه‌ها را پی بگیرم. بطوری که در حال حاضر هم فعالیت بالینی من مختص به روان‌درمانی تحلیلی آنلاین و برگزاری کارگاه های آموزشی جهت پرسنل بیمارستان و دانشجویان وعموم مردم در زمان حداقلی است و بارها در مورد اعتیاد و عوامل موثر در آن به برگزاری کمپین و همایش پرداخته ام.

#همایش_چهلم
#ارائه_سه‌دقیقه‌ای
دکتر جعفری  می گوید:

آنچه که در دوران دستیاری ذهن من و دوستانم را به خود مشغول کرده بود، این بود که به علت کمبود تخت های روانپزشکی بسیاری از مراجعین به اورژانس بیمارستان روزبه که خطر خودکشی دارند، نمی توانند بستری شوند و به ناچار رها می شوند و ما از اینکه این دسته از بیماران درمانشان و حالشان چه می شود، اطلاعی نداریم. بنابراین به این ایده رسیدیم که برای این موارد یک سرویس پیگیری فعالانه با روش تدبیر بیمار (case management) اجرا کنیم و خدمات روانپزشکی و روانشناختی را لااقل به صورت سرپایی ارائه دهیم. نام این سرویس را مداخله در بحران روانپزشکی (مدبر) گذاشتیم و خوشبختانه موفق به دریافت جایزه استاد داویدیان شد.

این پروژه باعث شد علاقه و انگیزه من به حیطه پیشگیری از خودکشی دوچندان شود و انگیزه پیدا کردم پس از فارغ التحصیلی با کمک یک جمع از متخصصین سلامت روان، برنامه دیگری با نام "طرح حیات" برای کاهش خودکشی در سربازان یکی از پادگان های ارتش طراحی و اجرا کنیم. این طرح بر اساس مدل AIM-SP طراحی شده بود، نتایج خوبی در برداشت و توانست مورد توجه داوران جایزه استاد داویدیان قرار گیرد.
#همایش_چهلم
#جایزه_استادداویدیان
2024/09/22 17:20:38
Back to Top
HTML Embed Code: