Telegram Group Search
📖📖🇺🇳📖📚 📖

مؤسسه شهر کتاب و یونیسف از همکاری در راستای تحقق رفاه و حقوق کودکان ایران خبر دادند
مؤسسه شهرکتاب و یونیسف ایران برای اولین بار از همکاری مشترک خود به‌منظور تحقق رفاه و حقوق کودکان خبر دادند. این همکاری با هدف استفاده از توانایی‌ها، شبکه‌ها و تخصص هر دو طرف برای حمایت از کودکان آسیب‌پذیر در استان‌های مختلف کشور شکل گرفته است.در چارچوب این همکاری، طرفین توافق کردند که برنامه‌های حمایتی و آگاهی‌رسانی برای ایجاد اشتیاق به کتاب‌خوانی در میان کودکان اجرا کنند. فعالیت‌های اصلی شامل ایجاد گروه‌ها و باشگاه‌های کتاب‌خوانی برای کودکان آسیب‌پذیر، اهدای جوایز فرهنگی به نویسندگان و ناشران کتاب‌های کودک و تجمیع منابع مالی برای برنامه‌های یونیسف در ایران است.

شهرکتاب و یونیسف ایران در زمینه احترام به حقوق کودکان و حمایت از این حقوق در محیط کار، بازار و جامعه با یکدیگر همکاری خواهند کرد. هر دو سازمان قصد دارند با ادغام بهترین شیوه‌ها برای پیشبرد حقوق کودکان در فعالیت‌ها و خدمات خود، الگویی برای دیگران باشند.

این تفاهم‌نامه سه‌ساله همکاری توسط نماینده موقت یونیسف در ایران، دکتر مونیکا اولدزکا نیلسون، و مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره مؤسسه شهرکتاب، مهندس مهدی فیروزان، در مراسمی در تاریخ ۲۸ آبان ۱۴۰۳ امضا شد.

از طریق این مشارکت، یونیسف ضمن افزایش تعامل خود با بخش خصوصی در ایران، تعهد شرکت‌ها به جوامعی که در آن فعالیت می‌کنند را تقویت می‌کند. یونیسف همچنین به کسب‌وکارها فرصت‌هایی برای ارتقای تصویر ذهنی خود، تقویت اعتماد به برند و افزایش روحیه کارکنان و سهامداران ارائه می‌دهد.

مهندس مهدی فیروزان در سخنان خود در این مراسم اظهار داشتند: «همکاری با یونیسف برای من که تمام عمرم را صرف اعتلای فرهنگی کودک و نوجوانان ایران کرده‌ام، افتخار بزرگی است و این همکاری روابطی را که ما سال‌هاست با دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی دنیا در چند سال گذشته آغاز کرده‌ایم، تقویت می‌کند و راه‌های جدیدی را به روی شهرکتاب می‌گشاید.» او همچنین افزود: «شهرکتاب قصد دارد تا لبخند را بر روی لب کودکان و نوجوانان بنشاند و آن‌ها را به کمک کتاب و محصولات فرهنگی و محیط‌ها و فعالیت‌هایی بهره‌مند از زیبایی‌‎شناسی به‌سوی تحقق رؤیاهایشان سوق دهد.»

نماینده موقت یونیسف در ایران، دکتر مونیکا اولدزکا نیلسن نیز در سخنانی با اشاره به فرصت ارزشمند پیش‌آمده برای همکاری میان یونیسف ایران و شهرکتاب ابراز داشت: « امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌ها و شبکه‌های وسیع شهرکتاب، یونیسف ایران بتواند پیام‌های اساسی خود را به کودکان و عموم مردم برساند. بخش خصوصی در ایران از ظرفیت بالایی در زمینه منابع، تخصص و نوآوری برخوردار است که می‌تواند در دستیابی یونیسف به نتایج مؤثر برای آسیب‌پذیرترین کودکان نقش‌آفرینی کند.» او افزود: «امروز یونیسف و شهرکتاب دست در دست هم نهاده‌اند تا کودکان ایران رؤیاهای خود را زندگی کنند و بر لبانشان لبخند بنشیند.»

🆔 @Bookcityinst 📖
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
نشرنی منتشرکرد:

کنو دور از روئی را در اواسط دوران نویسندگی‌اش نوشت که دیگر از جنبش سوررئالیسم فاصله گرفته بود. دور از روئی رمان «رؤیای بیدار» است. در این رمان، احتمالات پررنگ‌تر و قوی‌تر از واقعیت‌ها هستند و کنو نشان می‌دهد که تلاش برای تحقق این احتمالات ممکن است اضطرابی بی‌پایان برای انسان پدید آورد. در شروع دور از روئی تصور می‌کنیم که سرگذشت یک انسان را در دست گرفته‌ایم، ولی در ادامۀ رمان متوجه می‌شویم که در واقع با چندین بیوگرافی سروکار داریم.
شخصیت اصلی رمان، ژاک لومون، رؤیاپرداز است، اختراع می‌کند، تخیل می‌کند و چند زندگی گوناگون را در سر می‌پروراند. در کودکی به سینما می‌رود و خودش را جای شخصیت‌های فیلم‌ها تصور می‌کند و زمانی‌ که بزرگ می‌شود خودش جای شخصیت فیلم‌ها را می‌گیرد. در کودکی می‌خواهد پادشاه یا پاپ شود و در بزرگسالی بوکسور و شیمی‌دان و بازیگر می‌شود. این شخصیت در قالب نقش‌های گوناگون می‌رود و آن‌ها را زندگی می‌کند، با این حال از واقعیت‌ها لذت نمی‌برد و زندگی‌اش به نظر پوسته‌ای تهی است در پی زندگی دیگری که عاقبت خودش هم دقیقاً نمی‌داند چه زندگی‌ای!
@bookcitycc
نشرکوله پشتی منتشرکرد:

فینلی داناوان، که هنوز هم مادری مجرد است، برای تمام کردن رمان بعدی‌اش و سرپا ماندنش – دوباره – به مشکل خورده است؛ اما خوبی‌اش این است که پرستار سرخانه و محرم اسرارش، یعنی ورا، همراهش است و تنها جسدی که به‌تازگی با آن سروکار داشته جسد ماهی گلی دخترش بوده است.
بدی‌اش هم این است که کسی خواسته همسر سابقش استیون را از میدان به در کند. برای همیشه. استیون هر ایرادی هم که داشته باشد، پدر خوبی است، اما نجات او پای فینلی را به هچل جدیدی باز خواهد کرد؛ به گروه زنان قاتلی که در پوشش زنان خانه‌دار پنهان شده‌اند و البته به درگیری بیشتر در مافیای روسیه.در همین گیرودار است که مشخص می‌شود ورا رازهایی را از او مخفی کرده و کارآگاه نیک آنتونی هم مصمم است به زندگی فینلی برگردد. با اینکه نیک کارآگاه جذابی است، اولویت فینلی به فنا نرفتن خانواده‌اش است و شاید نیاز باشد در این راه چند قانون را هم زیر پا بگذارد.
حالا که مهلت تحویل کتابش دارد سر می‌رسد و باید همسر سابقش را هم زنده نگه دارد، دیگر کارد به استخوانش رسیده است. او تنها امیدوار است در انتهای مسیری که در پیش گرفته، دام جدیدی برایش پهن نشده باشد…
نظریه سیاسی آیت الله حاج شیخ محمدحسین غروی اصفهانی (۵۹۸ص)
نویسنده: محمدسروش محلاتی
ناشر: میراث اهل قلم
قیمت: ۵,۵۰۰,۰۰۰ ریال

️علامه شیخ محمدحسین غروی اصفهانی، از برجسته ترین شاگردان آخوند خراسانی است که از امتیاز جامعیت در علوم عقلی و نقلی برخوردار است. او با تحقیقات و ابتکارات  علمی خود، مبانی نوینی در علوم اسلامی  پایه‌گذاری کرد و در حوزه درسی‌اش بزرگانی مانند آیت‌الله میلانی و علامه طباطبایی پرورش یافتند. ️محقق اصفهانی، نظرات خاصی در فقه سیاسی دارد که عمق اندیشه او را بخصوص در مقایسه با معاصرانش مانند علامه نائینی  نشان می‌دهد و همین اندیشه ها بر تفکر شاگردانی مانند علامه طباطبایی سایه افکنده است. وی نه‌تنها در باره حکمرانی در عصر غیبت، نوآوری دارد  بلکه در زمینه ولایت پیشوایان معصوم نیز مباحث تازه ای ارائه کرده است. ️متاسفانه این بخش از مبانی و آراء او در پسِ غبارِ بی‌اعتنایی، ناشناخته مانده  و تا کنون مورد بررسی کامل قرار نگرفته است. اثر حاضر اولین پژوهش در این باره است که علاوه بر تبیین نظرات وی، به تطبیق آن با نظرات معاصران نیز پرداخته است.
@bookcitycc
نشرمون منتشرکرد:

|خب، اجازه می‌دهید دخترتان به مریخ برود؟| پس از بیش از یک دهه ثبات یا بهبود، سلامت روان نوجوانان در اوایل دهه 2010 سقوط کرد. نرخ افسردگی، اضطراب، خودآسیبی و خودکشی به‌شدت افزایش یافت. اما چرا؟ جاناتان هایت در این کتاب به مسئلۀ بیماری‌های روانی دامن‌گیر کودکان و نوجوانان می‌پردازد. او نشان می‌دهد که چگونه «کودکی بازی‌محور» در دهه 1980 شروع به افول کرد و سرانجام با ظهور «کودکی گوشی‌محور» در اوایل دهه 2010 به‌کلی از بین رفت. این کتاب نه‌فقط برای والدین، معلمان و...، بلکه برای هرکسی است که می‌خواهد بفهمد سریع‌ترین تغییر ساختارِ روابط انسانی و آگاهی بشر در طول تاریخ، چگونه زندگی همۀ ما را سخت‌تر کرده است. از متن کتاب «از رکود بزرگ و جنگ جهانی دوم گرفته تا تهدیدهای هسته‌ای، تخریب محیط زیست، افزایش جمعیت و بدهی‌های ویرانگر، هر نسلی در دوران یک فاجعه یا تهدید قریب‌الوقوع  بزرگ می‌شود. مردم در مواجهه با تهدیدی جمعی، افسرده نمی‌شوند، بلکه وقتی احساس انزوا، تنهایی یا بطالت می‌کنند افسرده می‌شوند... این همان بلایی است که بر سر نسل زِد آمده است.»
@bookcitycc
گزارش این سوگ (۹۶ص)
نویسنده: سی اس لوئیس
مترجم: خشایار قشقایی
ناشر: خوانه
قیمت: ۱,۱۹۰,۰۰۰ ریال

گزارشِ این سوگ کتابِ عادی نیست. به یک معنا، اصلاً کتاب نیست؛ بیشتر نتیجه‌ی تندخشمانه‌ی روی کردنِ مردی است به آلامش، به وارسیِ آن‌ها، تا فهمِ بهتری بیابد این زندگی چه طلب دارد از مایی که باید باختنِ دل‌بندانمان را، درد و اندوهِ ناشی از آن را، به انتظار بنشینیم. حقیقت دارد اگر بگوییم انگشت‌شمار آدمی می‌توانسته این کتاب را بنویسد، حقیقتِ بیشتر دارد اگر بگوییم انگشت‌شمارتر آدمی آن را می‌نوشته حتی اگر می‌توانسته، و باز انگشت‌شمارتر آدمی انتشارش می‌داده حتی اگر آن را می‌نوشته.‏
سی اس لوئیس پیش از این کتاب هم از درد نوشته بود (مسئله‌ی درد، ۱۹۴۰) و درد برای او پیشامدِ غریبه‌ای نبود. از همان کودکی‌اش سوگ‌آشنا شده بود: مادرش را در نُه‌سالگی از دست داده بود. در گذرِ سال‌ها هم کم به سوگِ یاران ننشسته بود؛ به سوگِ دوستانی یا باخته به جنگِ جهانیِ دوم یا باخته به بیماری‏.‏
@bookcitycc
نشرنیماژمنتشرکرد:

به‌ طور کلی دانشمندان، فیلسوفان و دیگر افرادی که جامعه را مطالعه می‌‌کنند، به دو دسته تقسیم می‌‌شوند: کسانی که فکر می‌‌کنند افراد، اختیار سرنوشت خود را دارند و کسانی که معتقدند نیروهای اجتماعی مسئول اتفاقاتی هستند که برای ما می‌‌افتند. با این‌حال ما فکر می‌‌کنیم عامل سومی نیز در این بحث نادیده گرفته شده است. با‌توجه‌ به پژوهش‌ ها و تجارب متنوع خود در زندگی -از دیدار با همسرمان گرفته تا ملاقات با یکدیگر، از مراقبت از بیماران لاعلاج گرفته تا ساختن سرویس بهداشتی در روستاهای فقیر- معتقدیم پیوستگی‌‌های ما با افراد دیگر، بیشترین اهمیت را دارد و از طریق پیوند‌ دادن مطالعه‌ افراد به مطالعه‌ گروه‌‌ها، علم شبکه‌‌های اجتماعی می‌تواند موارد بسیاری را درمورد تجارب انسانی توضیح دهد. این کتاب بر پیوند ما با دیگران و تاثیر آن‌‌ها بر احساسات، جنسیت، سلامتی، سیاست، پول، تکامل و فناوری تمرکز دارد و مهم‌تر از همه، بر اینکه چه عاملی ما را منحصربه‌ فرد می‌‌کند. برای اینکه بدانیم چه کسی هستیم، باید بفهمیم چگونه به‌ هم ‌پیوسته‌ایم.
@bookcitycc
نشرثالث منتشرکرد:

کتاب معنای سفر نوشتهٔ امیلی توماس، به بررسی فلسفی و تجربی مفهوم سفر می‌پردازد. این اثر به تجزیه‌و‌تحلیل ابعاد مختلف سفر، از جمله تأثیرات آن بر شناخت خود و دیگران، ارتباط‌های انسانی و تجربه‌های عاطفی می‌پردازد.
توماس در این کتاب به بررسی این موضوع می‌پردازد که سفر چگونه می‌تواند وسیله‌ای برای گسترش افق‌های فکری و فرهنگی عمل کند. او همچنین به چالش‌ها و زیبایی‌های سفر، از جمله احساس تنهایی و کشف ناشناخته‌ها، می‌پردازد.
این کتاب به خوانندگان کمک می‌کند تا به تأمل دربارهٔ تجربه‌های سفر خود بپردازند و درک عمیق‌تری از معنای واقعی سفر و تأثیر آن بر زندگی‌شان پیدا کنند. نثر زیبا و عمیق توماس باعث می‌شود که این اثر نه‌تنها جذاب باشد، بلکه خوانندگان را به تفکر دربارهٔ ابعاد فلسفی سفر نیز ترغیب کند.
@bookcitycc
2024/11/19 18:58:05
Back to Top
HTML Embed Code: