group-telegram.com/nouritazeh/9732
Last Update:
⁉️ زیرواریانت پنهانکار؟!
پنهانکار داریم! بدش را هم داریم! اما ...
#ب_پ
@nouritazeh
زیرواریانت BA.2 هم مانند زیرواریانتهای دیگر امیکرون با تست پیسیآر شناسایی میشود و مخفی نمیماند، حتی برخلاف زیرواریانت دیگر (BA.1) که در یکی از سه تست رایج در پیسیآرِ ناول کوروناویروس (تست ژن S) خودش را نشان نمیدهد، پنهان نمیماند!
در اُمیکرونِ BA.1 که پیشتر غالب شده بود، بر اساس SGTF⏬ با تست PCR میتوان به صورت «احتمالی» تشخیص داد که ویروس، اُمیکرون است یا نه؛
بعد (چون واریانتهای دیگری مانند واریانت آلفا معروف به بریتانیایی هم وجود دارند که در تست به همین شکل هستند) در صورت نیاز برای قطعی شدن این تشخیص، نمونه را برای توالیسنجی میفرستند که این کار معمولاً دو سه روز طول میکشد.
در زیرلینیۀ BA.2، پیسیآر مثبت میشود اما با این روش (SGTF) نمیشود حدسی دربارۀ امیکرون بودنش زد.
نه در پیسیآر مخفی میماند و نه پنهانکاریای بیش از BA.1 میکند!
حالا که رسانهها🔻 برای جلب توجه بلدند نامهای جذاب روی واریانتها و زیرواریانتها بگذارند،
و یکی🔻 هم که این کار را کرد بقیه آن را کپی میکنند،
کاش بهجای اینکه یک زیرواریانت امیکرون (BA.2) را بدون دلیل موجه، «پنهانکار» بنامند، «واریانت امیکرون» را پنهانکار نامیده بودند تا توجه کسانی به این نکات جلب شود:
۱. درصد بسیار زیادی از ناقلان امیکرون علائمی ندارند یا علائم خفیفی دارند⬇️ که نهتنها کسانی که در کنارشان نشسته یا ایستادهاند متوجه ناقل بودنشان نمیشوند بلکه خودشان هم نمیدانند ناقلند و ناخواسته، یواشکی سبب ابتلای دیگران میشوند.
۲. امیکرون درصد کمی از مبتلایان را به فرم شدید بیماری مبتلا میکند و درصد بسیار کمی را میکشد؛
از این رو مردم، بیشتر مبتلایانی را میبینند که دچار امیکرون شدهاند و در حد سرماخوردگی یا حتی کمتر از آن مشکل پیدا کردهاند و کمتر شاهد این هستند که امیکرون مشکلات جدی میآفریند و حتی جان کسانی را میگیرد.
از این رو رعایت نکات ایمنی پیشگیری از ابتلا را چندان لازم نمیدانند و امیکرون فرصت بیشتری برای انتشار پیدا میکند و بالاخره به کسانی که بیماری زمینهای دارند یا مسن هستند یا نقص سیستم ایمنی دارند میرسد.
۳. امیکرون هم مثل هر واریانت دیگری میتواند جهش کند و در بین این همه مبتلا ریسک ایجاد واریانتهای خطرناکتر هم هست.
در حالی که برای کاهش ضریب تکثیر آن تلاش زیادی انجام نمیشود بشر دارد به او فرصت بیشتری برای جهش میدهد!
۴. کورونای امیکرون در اغلب افراد، بیعلامت یا دارای علائم خفیف است و اغلب مردم به این توجه ندارند که ممکن است عوارض بلندمدتی هم ایجاد کند که بعداً متوجه شوند شاید هیچوقت متوجه نشوند عارضهای که برایشان پیش آمده مربوط به ابتلا به کورونا بوده.
۵. امیکرون نهتنها در کارهایی که میکند پنهانکار است، در کاری که نمیکند هم پنهانکار است!
بعضی مردم که کورونای امیکرون گرفتهاند ممکن است دلشان به این خوش باشد که در مقابل ابتلای دوباره ایمنی پیدا کردهاد، اما طبق برخی شواهد🔽 روی این ایمنی هم خیلی نمیشود حساب کرد و کمفایده بودن ایمنی ابتلا با امیکرون هم زیر اطلاعات غلط پنهان مانده است.
خلاصه، اگر به امیکرون، و حتی کل ناول کوروناویروس صفت پنهانکار داده بودند ممکن بود توجه بعضی از مردم به نکات بالا جلب شود و شناخت بیشتری پیدا کنند؛
اما منبعی، وقتی خواسته است دربارۀ BA.2 مطلبی بنویسد تنها برای جذاب کردن نوشتهاش و جلب توجه چنین نامی را بر BA.2 گذاشته بدون اینکه مبنای صحیحی برای این نامگذاری داشته باشد، بقیه هم آن را کپی کردهاند.
ببینید بر چه مبنایی این کار را کردهاند و ممکن است سبب چه برداشت اشتباهی شوند:
www.group-telegram.com/no/nouritazeh.com/7740
🔺خبر مورد اشاره در تصویر این پیام:
www.group-telegram.com/no/nouritazeh.com/9731
🔼 یک نمونه:
www.group-telegram.com/CovidPapers/16020
⬆️ برای نمونه وزارت بهداشت فیلیپین میگوید از ۹۶ هزار مبتلای کنونی [با امیکرون] در فیلیپین حدود ۹۵٪ بیعلامت یا کمعلامت هستند:
www.group-telegram.com/no/nouritazeh.com/9186
⏫ قبلاً در زمان شیوع سوش بریتانیایی توضیح داده شده بود که SGTF یعنی چه:
www.group-telegram.com/no/nouritazeh.com/4685
💥مهمترین نکتهای که عموم باید دربارۀ جهش در ویروسها بدانند:
www.group-telegram.com/no/nouritazeh.com/4722
BY پیشگیری از همهگیری بیماریهای واگیردار
Share with your friend now:
group-telegram.com/nouritazeh/9732