group-telegram.com/scientometric/6008
Last Update:
مقاله ای با تمرکز بر شعار زن، زندگی و آزادی در مجله اتوفاژی توسط حدود 90 نویسنده ایرانی غیر ایرانی از کشورهای مختلف از جمله آمریکا و کانادا با عنوان "Diversity, equity and inclusion in autophagy research" منتشر شده است.
من اینجا سعی می کنم متن کامل مقاله را قرار دهم:
#نیکا_شاکرامی، ۱۶ ساله، #حنانه_کیا، ۲۳ ساله. #حدیث_نجفی، ۲۲ ساله، #سارینا_اسماعیل زاده، ۱۶ ساله و #مهسا_امینی ۲۲ ساله. اینها تنها تعداد انگشت شماری از زنان و دختران جوان هستند که زندگی آنها در رژیم کنونی ایران به طرز فجیعی به پایان رسیده است.
این مقاله به مرگ #مهسا_امینی در بازداشت پلیس اخلاق (گشت ارشاد) اشاره میکند و گفته شده بر اساس اطلاعات موجود، خشونت پلیس منجر به مرگ وی شده است. اصطلاح پلیس اخلاق برای غربی ها بی معنی است اما برای یک ایرانی عبارتی است پر از ترس و وحشت.
درگذشت امینی موجی از اعتراضات بیسابقه را در سراسر کشور برانگیخت. در یک واکنش سراسری و خودجوش، زنان ایرانی در مراسم تشییع جنازه او به نشانه همبستگی، روسری های خود را برداشتند و شعار «زن، زندگی، آزادی»، شعار کردی برگرفته از جنبش زنان کرد را سر دادند. زنان در خط مقدم این اعتراضات بوده و برای آزادی و حقوق اولیه خود مبارزه کرده اند.
در بیش از 110 دانشگاه در سراسر ایران، دانشجویان و برخی از اعضای هیئت علمی نیز به این جنبش پیوستند. معترضان با پلیس ضد شورش مواجه شدند که با خشونت آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادند و دستگیر کردند. در برخی شهرها پلیس ضد شورش به سوی معترضان تیراندازی کرد که منجر به تلفات شد. در دوم اکتبر، دانشگاه صنعتی شریف، به همراه چند دانشگاه دیگر با یکی از وحشیانهترین سرکوبهای اعتراضات دانشجویی در سالهای اخیر مواجه شدند. پلیس دانشگاه ها را محاصره کرد و به دانشجویان حمله کرد و بیش از صد نفر از آنها را دستگیر و مجروح کرد.
در سطح بین المللی در 150 شهر در سراسر جهان، صدها هزار نفر نیز در همبستگی با معترضان ایرانی تظاهرات خیابانی را آغاز کردند.
زنان ایرانی، از جمله آنهایی که در دانشگاه هستند، از زمان شروع رژیم فعلی (1979) مدتهاست که مورد تبعیض اجتماعی، تعصب جنسیتی، مقررات ناعادلانه پذیرش و استخدام، و مقررات متعصبانه در مورد پوشش و ظاهر شخصی بودهاند. در حالی که ما صحبت می کنیم، این زنان برای حقوق اولیه انسانی خود و فرصت برابر برای پیگیری کار آکادمیک خود مبارزه می کنند.
معترضان از شعار "زن، زندگی، آزادی" در جبهه متحد خود استفاده می کنند. این شعار که در درجه اول بر اهمیت زنان در جامعه متمرکز است، توجه جهانی را به خود جلب کرده است. زنان ایرانی از این شعار برای پیگیری آزادی و تمایل عمیق و بیشتر خود برای شامل شدن و در نظر گرفته شدن بیشتر استفاده می کنند. به گفته معترضان، این شعار بر یک مفهوم اصلی تأکید می کند که آزادی و موفقیت در زندگی به شدت به زنان مرتبط و وابسته است. این یک مسئله اجتماعی بزرگتر است که باید به دقت توسط روشنفکران، مؤسسات دانشگاهی و دولت ها مورد توجه قرار گیرد.شعار «زن، زندگی، آزادی» فرصتی بیسابقه و منحصر به فرد برای بازنگری در حقوق زنان در سراسر جهان و رفع بسیاری از کاستیها فراهم میکند. این شعار انگیزشی نشان دهنده ادامه نبرد برای رهایی از ظلم و زندگی بهتر برای زنان در ایران و سراسر جهان است.
ما، دانشگاهیان ایرانی و غیر ایرانی، از همکاران خود میخواهیم تا با ابراز شدیدترین شکل محکومیت از سرکوب وحشیانه معترضان توسط رژیم ایران، که باید پاسخگوی اقدامات خود باشد، از این جنبش تحت رهبری زنان در ایران حمایت کنند. این مبارزه مداوم که با شعاری الهامبخش منعکس شده است، آزادی از ظلم سیستماتیک و زندگی امنتر، خودمختار و کاملتر را برای زنان در ایران و سراسر جهان دنبال میکند. ما به همه مردمی در سراسر جهان میپیوندیم که از مبارزه برای آزادی حمایت میکنند و برای دستیابی به این اهداف ستودنی عادلانه عمل میکنند.
BY Scientometrics
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/scientometric/6008