Telegram Group Search
راهکارهای_خوشبخت_زیستن_بعد_از_50_سالگی.pdf
11.9 MB
اسلایدهای ارائه راهکارهای خوشبخت زیستن
بعد از 50 سالگی

انجمن خیریه آلزایمر کردستان

ارائه دهنده: ئاسو شجاعی
عصب پژوه ، طراح و برنامه نویس ابزارهای ارزیابی و توانبخشی مغزی
شهریور ماه 1403


لینک فرم ثبت نام در استفاده رایگان از برنامه تقویت ذهن و بدن : 
https://survey.porsline.ir/s/rfxYEH9

لینک دانلود برنامه:
https://play.google.com/store/apps/details/id=com.knumbers.brainttokv2&hl=en_US

لینک کانال اطلاع رسانی برنامه های آموزشی و محتوای مراقبتی آموزش مهارتهای زندگی مبتنی بر شناخت مغز: 
https://www.group-telegram.com/asonano
Forwarded from ئەستێرەناسی کوردستان (Omid Rahimi)
💫 فرصتی برای تماشای دنباله‌دار سوچینشان-اطلس با نام علمی C/2023 A3 پس از ۸۰ هزار سال سفر دیدار با مسافر قدیم: این روزها دنباله‌دار سوچینشان - اطلس در صورت فلکی سُدس (سکستان) حضور دارد و حدود یک ساعت پیش از طلوع خورشید در آسمان طلوع می‌کند.
این دنباله‌دار روز جمعه ششم مهر ماه به حضیض مداری و نزدیک‌ترین فاصله‎ی خود با خورشید می‌رسد و در نیمه‎ی اکتبر به نزدیک‌ترین فاصله‌اش از زمین. البته این روزها اگرچه این دنباله‌دار در آسمان صبحگاهی دیده می‌شود، از هفته‎ی دوم اکتبر می‌توان آن را حدود یک ساعت و نیم پس از غروب خورشید در آسمان شامگاهی مشاهده کرد. به یاد داشته باشید دفعه‎ی پیش که این دنباله‌دار به دیدار خورشید آمده بود، گونه‎ی انسان مدرن در حال مهاجرت بزرگ خود از آفریقا بود. تصور کنید بار دیگر که او به دیدار خورشید ما می‌آید، بشر در چه وضعیتی خواهد بود و چه داستان‌هایی خواهد ساخت. اعتبار تصویر: Michael Mattiazzo
آخرین تغییرات در برنامه هفتگی پژوهش سرای رازی ناحیه یک سنندج
Forwarded from هوش مصنوعی | AI
🟢دانشجویان علاقمند به فراگیری هوش‌مصنوعی از سراسر ایران و جهان: برای نخستین بار می‌توانید به صورت زنده و آنلاین، در کلاس «یادگیری ماشین» دانشکده‌ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف شرکت کنید. 
 
🟢مدرس: دکتر علی شریفی زارچی، عضو هیات علمی گروه هوش‌مصنوعی و بیوانفورماتیک دانشگاه صنعتی شریف 
 
🎓تیم تهیه‌ی محتوا: ۷۰ نفر از دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه شریف و سایر دانشگاه‌های برتر 
 
💰هزینه‌ی ثبت‌نام: رایگان 
 
شروع کلاس‌ها: ۱ مهر ۱۴۰۳ 
 
📎 اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام: sharifml.ir


پایگاه دانشجویان هوش مصنوعی | AI
✅️ @AI_University
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from هوش مصنوعی | AI
زنگ فیزیک
🟢دانشجویان علاقمند به فراگیری هوش‌مصنوعی از سراسر ایران و جهان: برای نخستین بار می‌توانید به صورت زنده و آنلاین، در کلاس «یادگیری ماشین» دانشکده‌ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف شرکت کنید.    🟢مدرس: دکتر علی شریفی زارچی، عضو هیات علمی گروه هوش‌مصنوعی…
🟢 با توجه به استقبال بی‌نظیر و ثبت‌نام بیش از ۲۰ هزار نفر در دوره‌ی یادگیری ماشین دانشکده‌ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف، به اطلاع می‌رسانیم که کلاس‌های هفته‌ی نخست در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه ۱ و ۳ مهر ساعت ۹ تا ۱۰:۱۵ صبح، به‌صورت زنده از طریق کانال آپارات به نشانی https://www.aparat.com/SharifML/live پخش خواهد شد.    
    
در تلاش هستیم تا با افزایش ظرفیت زیرساخت‌های فنی، از هفته‌ی دوم مهر ماه، در بستر کلاس مجازی میزبان شما باشیم تا ارتباط تعاملی بهتری صورت گیرد. اطلاعات تکمیلی در این خصوص متعاقباً از طریق وب‌سایت و کانال تلگرام دوره به اطلاع شما عزیزان خواهد رسید.    
    
از همراهی شما بسیار سپاس‌گزاریم.


پایگاه دانشجویان هوش مصنوعی | AI
✅️ @AI_University
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from هوش مصنوعی | AI
زنگ فیزیک
🟢دانشجویان علاقمند به فراگیری هوش‌مصنوعی از سراسر ایران و جهان: برای نخستین بار می‌توانید به صورت زنده و آنلاین، در کلاس «یادگیری ماشین» دانشکده‌ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف شرکت کنید.    🟢مدرس: دکتر علی شریفی زارچی، عضو هیات علمی گروه هوش‌مصنوعی…
⭕️ ویدئوی ضبط شده از اولین جلسه‌ی دوره‌ی یادگیری ماشین دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف، هم اکنون از طریق سایت درس و درس‌افزار دانشگاه صنعتی شریف قابل دسترسی است.

🎲 در صورتی که از تلفن همراه استفاده می‌کنید، لینک جلسه را کپی و در مرورگر Chrome باز نمایید تا ویدئو به درستی نمایش داده شود.

از همراهی شما عزیزان سپاس‌گزاریم.


پایگاه دانشجویان هوش مصنوعی | AI
✅️ @AI_University
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
مصاحبه_اسدالله_مرادی_با_محمدرضا_سرکار_آرانی_.pdf
2.8 MB
🌱🌱🌱
🌱انتشارات افست در اقدامی ابتکاری و پسندیده 
پی دی اف کتاب های  مجموعه "اندیشه ورزان " خود  را به عموم مردم اهدا کرده است!

🌿کتاب در تمنای یادگیری ۲
ضیافت آموختن


گفت و گوی های اسدالله مرادی با محمدرضا سرکار آرانی
از
مجموعه "اندیشه ورزان "
تقدیم به شما خواننده گرامی و فرهیخته

در فصول این کتاب موارد ذیل بحث و گفت و گو شده است:

🌱خانه و مدرسه
🌱مدرسه و کلاس درس
🌱بافتارهای فرهنگیِ آموزش و یادگیری
🌱کودکان و سامانه آموزش رسمی
🌱نگرش های فکریِ آموزش مدرسه ای
🌱سازماندهی محتوای آموزشی
🌱سرانجام پژوهش های آموزشی


شما نیز اگر کتاب را مفید یافتید می توانید از طرف انتشارات افست به هموطنان عزیز   تقدیم کنید.

🆔 https://www.group-telegram.com/dr_s_rasouli
Forwarded from kurdph
جایزه‌ی نوبل فیزیک سال ۲۰۲۴ به جفری هینتون و جان هاپفیلد برای اکتشافات و اختراعات بنیادی آنها که امکان یادگیری ماشین را با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی ممکن کرد اختصاص یافت. آقای هینتون در سال ۲۰۱۸ هم به همراه دو دانشمند دیگر جایزه‌ی تورینگ (معادل جایزه‌ی نوبل علوم کامپیوتر) را به‌دست آورده بود. ماشین بولتزمن و شبکه‌ی هاپفیلد که از مفاهیم فیزیک برای یادگیری ماشین استفاده می‌کنند، از دلایل اختصاص نوبل فیزیک به این دو دانشمند است.

در بیانیه کمیته نوبل آمده است که برندگان امسال از ابزارهای فیزیک برای توسعه روش‌هایی استفاده کرده‌اند که پایه و اساس یادگیری ماشین به شکل توانمند امروزی آن است.

جان هاپفیلد، پژوهشگر آمریکایی و استاد دانشگاه پرینستون در آمریکا، در شبکه عصبی مصنوعی یک «تداعی حافظه» ایجاد کرده که می‌تواند تصاویر و انواع دیگر الگوها را ذخیره و بازسازی کند.

جفری هینتون، پژوهشگر بریتانیایی-کانادایی و استاد دانشگاه تورنتو در کانادا، روشی را ابداع کرد که می‌تواند مستقلا ویژگی‌های مشخصی را در داده‌ها تشخیص دهد و کارهایی مانند شناسایی عناصر خاص در تصاویر را انجام دهد.
Forwarded from Rayan AI
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🧠 Rayan contest; Introduced by Dr. Rohban

🎤 Hear all about Rayan international AI contest from Dr. Rohban, chief organizer of the contest.

Discover the details of the contest and its phases.

➡️ Register for FREE at: AI.rayan.global

🌐 Website
🌐 Linkedin
🌐 @Rayan_AI_Contest
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
نوبل فیزیک ۲۰۲۴ به هوش مصنوعی رسید

🖍جایزه نوبل فیزیک ۲۰۲۴ میلادی به
جان هوپفیلد از دانشگاه پرینستون آمریکا
و
جفری ای هینتون از دانشگاه تورنتو در کانادا
اهدا شد.

🖍 آنها برای اکتشافات و اختراعات بنیادینی که یادگیری ماشینی را با شبکه های عصبی مصنوعی امکانپذیر می کند، برنده این جایزه شده اند.

🖍این دو دانشمند از فیزیک برای یافتن الگوهایی در اطلاعات استفاده کردند. آنها با استفاده از فیزیک شبکه‌های عصبی مصنوعی را آموزش دادند.

🖍جان هاپفیلد (John Hopfield) و جفری هینتون Geoffrey Hinton از ابزارهای فیزیک برای ساختن روش‌هایی استفاده کردند که به پایه‌گذاری یادگیری ماشینی قدرتمند امروزی کمک کرد.

🖍 یادگیری ماشینی مبتنی بر شبکه‌های عصبی مصنوعی در حال حاضر انقلابی در علم، مهندسی و زندگی روزمره ایجاد کرده‌اند.

🖍این فناوری در اصل از ساختار مغز الهام گرفته شده است.

🖍آنها راه کاملا جدیدی را به ما نشان داده‌اند تا از رایانه‌ها برای گرفتن کمک و راهنمایی برای مقابله با بسیاری از چالش‌ها استفاده کنیم.
🔻🔻🔻
@departman_physics
زنگ فیزیک
نوبل فیزیک ۲۰۲۴ به هوش مصنوعی رسید 🖍جایزه نوبل فیزیک ۲۰۲۴ میلادی به جان هوپفیلد از دانشگاه پرینستون آمریکا و جفری ای هینتون از دانشگاه تورنتو در کانادا اهدا شد. 🖍 آنها برای اکتشافات و اختراعات بنیادینی که یادگیری ماشینی را با شبکه های عصبی مصنوعی امکانپذیر…
🖍دو برنده جایزه نوبل فیزیک امسال از ابزارهای فیزیک برای توسعه روش‌هایی استفاده کرده‌اند که پایه و اساس یادگیری ماشینی قدرتمند امروزی است.

🖍جان هاپفیلد یک تداعی معانی (associative memory) ایجاد کرد که می‌تواند تصاویر و انواع دیگر الگوها را در داده‌ها ذخیره و بازسازی کند.

🖍جعفری هینتون روشی را ابداع کرد که می‌تواند به طور مستقل ویژگی‌ها را در داده‌ها پیدا کند و بنابراین کارهایی مانند شناسایی عناصر خاص در تصاویر را انجام دهد.

🖍وقتی سخن از هوش مصنوعی به میان می‌آید، اغلب منظورمان یادگیری ماشینی با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی است. این فناوری در اصل از ساختار مغز الهام گرفته شده است.

🖍 در یک شبکه عصبی مصنوعی، نورون‌های مغز با گره‌هایی نشان داده می‌شوند که ارزش‌های متفاوتی دارند. این گره‌ها از طریق اتصالاتی که می‌توانند به سیناپس‌ها متصل شوند، روی یکدیگر تاثیر می‌گذارند و می‌توانند قوی‌تر یا ضعیف‌تر شوند.

🖍 شبکه به طور مثال با ایجاد ارتباطات قوی‌تر بین گره‌ها به طور همزمان آموزش داده می‌شود.

🖍 برندگان امسال کارهای مهمی را با شبکه‌های  عصبی مصنوعی از دهه ۱۹۸۰ به بعد انجام داده‌اند.

🖍جان هاپفیلد شبکه‌ای اختراع کرد که از روشی برای ذخیره و بازآفرینی الگوها استفاده می‌کند. می‌توانیم گره‌ها را به صورت پیکسل تصور کنیم.
شبکه هاپفیلد از فیزیک استفاده می‌کند که ویژگی‌های یک ماده را از روی اسپین اتمی آن توصیف می‌کند. اسپین از خاصیت‌های بنیادی ذرات زیراتمی است که هر اتم را به یک آهنربای کوچک تبدیل می‌کند. شبکه به طور کلی به روشی معادل انرژی در سیستم اسپین موجود در فیزیک توصیف می‌شود و با یافتن مقادیری برای اتصالات بین گره‌ها آموزش داده می‌شود تا تصاویر ذخیره‌شده انرژی کمی داشته باشند.
هنگامی که شبکه هاپفیلد با یک تصویر تحریف شده یا ناقص مواجه می‌شود، به طور روشمند از طریق گره‌ها کار می‌کند و مقادیر آنها را به روز می‌کند تا انرژی شبکه کاهش یابد.
بنابراین شبکه به صورت گام به گام کار می‌کند تا تصویر ذخیره شده‌ای را پیدا کند که شبیه تصویر ناقصی است که به آن داده شده است.

🖍جفری هینتون از شبکه هاپفیلد به عنوان پایه و اساس شبکه جدیدی استفاده کرد که از روش متفاوتی استفاده می‌کند و آن ماشین بولتزمن Boltzmann machine است.
این شبکه می‌تواند یاد بگیرد که عناصر مشخص را در یک نوع داده خاص تشخیص دهد. هینتون از ابزارهای فیزیک آماری که علم سیستم‌هایی است که از بسیاری از اجزای مشابه ساخته شده بودند، استفاده کرد.
با قرار دادن نمونه‌ها در اختیار ماشین، به آن آموزش داده می‌شود.
ماشین بولتزمن می‌تواند برای طبقه‌بندی تصاویر یا ایجاد نمونه‌های جدید از روی الگوهایی که با آنها آموزش دیده، مورد استفاده قرار گیرد. هینتون به شروع توسعه محیرالعقول حوزه یادگیری ماشین کنونی کمک کرده است.

🖍مطالعات برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۴ تاکنون بیشترین فایده‌ها را داشته است.

🖍الن مونز(Ellen Moons)، رئیس کمیته نوبل فیزیک می‌گوید:
در فیزیک، ما از شبکه‌های عصبی مصنوعی در طیف وسیعی از زمینه‌ها، مانند توسعه مواد جدید با ویژگی‌های خاص، استفاده می‌کنیم.
دستاوردهای برندگان فیزیک امسال بر پایه‌های علم فیزیک استوار بوده است.
آنها راه کاملا جدیدی را به ما نشان داده‌اند تا از رایانه‌ها برای گرفتن کمک و راهنمایی برای مقابله با بسیاری از چالش‌ها استفاده کنیم.
به لطف مطالعات آنها، بشریت اکنون یک گزینه جدید در جعبه ابزار خود دارد که می‌توانیم از آن برای اهداف خوب استفاده کنیم.
این زمینه در حال حاضر در مسیر پیشرفت‌ برای ایجاد یک جامعه پایدار و شناسایی مواد کاربردی جدید است.
اینکه چگونه در آینده از یادگیری عمیق توسط شبکه‌های عصبی مصنوعی استفاده می‌شود، بستگی به این دارد که ما انسان‌ها چگونه از این ابزارهای فوق‌العاده قدرتمند استفاده می‌کنیم.

منبع:
ایسنا
🔻🔻🔻
@departman_physics
Forwarded from ئەستێرەناسی کوردستان (Omid Rahimi)
💫 پنج‎شنبه ٢٦ مهر ماه ١٤٠٣ نزدیک‎ترین، بزرگ‎ترین، درخشان‎ترین، اَبَر ماه سال ٢٠٢٤ میلادی را از دست ندهید! روز پنجشنبه در ساعت ۱۴:۵۶ به وقت ایران ماه رسما کامل می‌شود.
ساعت ۰۴:۱۸ بامداد پنجشنبه به وقت ایران ماه به حضیض یعنی نزدیک‌ترین نقطه خود به زمین در فاصله ٣٥٧١٧٤ کیلومتری خواهد رسید. اعتبار تصویر: Adelina Bathorja https://www.group-telegram.com/KurdistanAstronomers
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
europeanspaceagency:
Ever heard of centaurs?

In mythology, centaurs are half-human, half-horse creatures, but in space, they’re celestial objects orbiting the Sun between Jupiter & Neptune.
Centaurs are hybrid objects in the sense that they share characteristics with trans-Neptunian objects from the Kuiper Belt reservoir & short-period comets.
A team of scientists used the James Web Telescope to study Centaur 29P.
While data from previous observations of Centaur 29P showed a carbon monoxide gas jet pointed toward Earth, Webb parsed the jet’s composition in greater detail & also detected multiple never-before-seen features of the centaur: 2 jets of carbon dioxide emanating in the north and south directions, & another jet of CO pointing toward the north.

Centaur 29P’s different CO & CO2 abundances suggest that the body may be composed of different pieces that coalesced together during its formation. However, other scenarios to explain Centaur 29P’s outgassing activity are still being considered.

📸 ESA/NASA
زنگ فیزیک
europeanspaceagency: Ever heard of centaurs? In mythology, centaurs are half-human, half-horse creatures, but in space, they’re celestial objects orbiting the Sun between Jupiter & Neptune. Centaurs are hybrid objects in the sense that they share characteristics…

قنطورس ۲۹پی (Centaur 29P): یک شترگاوپلنگ فضایی!

ویژگی‌های این شی عجیب که به تازگی توسط تلسکوپ #جیمزوب مشاهده شده، چیزی بین سیارک و دنباله‌داره، و چند نوع جت گازی در جهت‌های مختلف به فضا پرتاب می‌کنه که در نوع خودش خاص و جالب توجه هست، و این احتمال رو مطرح می‌کنه که این جرم آسمانی از برخورد و ادغام چند جرم فضایی متفاوت که متعلق به بخش‌های مختلف منظومه‌ی شمسی هستند تشکیل شده باشه... بررسیش هم از این جهت اهمیت داره که می‌تونه به درک بهتر ما از نحوه شکل‌گیری سیاره‌ها کمک کنه.

#خبر_علمی #نجوم #jwst
Forwarded from ئەستێرەناسی کوردستان (Omid Rahimi)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💫 تایم‎لپس زیبا از دنباله‌دار سوچینشان - اطلس C/2023 A3 بر فراز شهر بوکان، ٢٥ مهر ماه ١٤٠٣ عکاس و اعتبار تصویر: هادی مصطفوی، گنبد پر ستاره https://www.group-telegram.com/KurdistanAstronomers
Forwarded from آسمان
🔸 شاهکار جدید جیمز وب

🔺 SaeedSky.ir
🔺 @SaeedSky
Wonders of the Universe
2011 ‧ Documentary
Brian Cox

شگفتی‌های کیهان - سرنوشت جهان
مستند. ۲۰۱۱
برایان کاکس

https://www.aparat.com/v/v73bgma
2025/02/06 17:02:23
Back to Top
HTML Embed Code: