group-telegram.com/Inter_Politics/849
Last Update:
✍️بهبهانۀ تجمعِ مدافعانِ تفکرِ آخرالزمانیِ تداوم و تشدیدِ فیلترینگِ شبکههای اجتماعی
🎖۱. بهطور خاص، درآمد اینستاگرام (از اینجا ببینید) در سال ۲۰۲۳ به حدود ۶۱.۵ میلیارد دلار و درآمد یوتوب (از اینجا ببینید) به ۳۱.۵ میلیارد دلار رسیدهاست. این پلتفرمها به کسبوکارهای کوچک و متوسط این امکان را میدهند تا با هزینههای کم، محصولات و خدمات خود را به مشتریان معرفی کنند.
🎖۲. پلتفرمهای اجتماعی مانند تلگرام، واتساپ، ایکس، اینستاگرام و یوتیوب در جامعۀ ایران بهعنوان موتورهای اصلی اقتصاد دیجیتال و ابزارهای ارتباطی مؤثر شناخته میشوند. براساس آمار، بیش از ۷۰٪ از کسبوکارهای ایرانی از شبکههای اجتماعی برای تبلیغات و فروش استفاده میکنند که این امر منجر به افزایش فروش و کاهش بیکاری در جامعه میشود.
🎖۳. در شرایط بحرانی اقتصاد ایران، باتوجهبه نوسانات اقتصادی و محدودیتهای مالی، این پلتفرمها فرصتی برای ایجاد محتوای متنوع و درآمدزایی فراهم میکنند. کاربران ایرانی با دسترسی به محتوای آموزشی، سرگرمی و خدمات آنلاین، تجربههای مثبتتری را کسب میکنند که افزونبر کسب درآمدهای مالی، به افزایش رضایتمندی اجتماعی منجر میشود. براساس بررسیها، حدودا ۶۰٪ کاربران اینترنتی در ایران از این شبکهها برای برقراری ارتباط و دستیابی به اطلاعات استفاده میکنند.
🎖۴. بهاینترتیب، موفقیت این پلتفرمها در جذب و حفظ کاربران، بهطور مستقیم با افزایش درآمد، کاهش بیکاری و ارتقای رضایت شهروندان ایرانی از وضعیت کشور ارتباط دارد.
🎖۵. بنابر گزارشهای گوناگون، تاکنون قطعی اینترنت و تشدید فیلترینگها در ایران نزدیک به یکصد هزار میلیارد تومان (حدود ۱.۵ میلیارد دلار) خسارت به مراکز خدماتی و کسبوکارهای کشور، آسیب وارد نموده و بسیاری از شغلها را دچار مشکل کردهاست. آیا این زیان را مدافعان فیلترینگ جبران میکنند؟!
✅@inter_politics
BY اقتصاد سیاسی بینالملل
Share with your friend now:
group-telegram.com/Inter_Politics/849