group-telegram.com/NarchZis/312
Last Update:
تأثیر ژنوم پدر بر سلامت جنین! 👨🏻
🧬 در اغلب حیوانات و نسل بشری، میتوکندری حاوی ژنوم مادر و فاقد ژنوم میتوکندریایی پدر است؛ زیرا این ژنوم در طی فرآیند لقاح اسپرم و تخمک، نابود میشود.
🧪📚 طبق مطالعات انجامشده در دانشگاه کلرادو بولدر، درصورتی که ژنوم میتوکندریایی پدر به جنین در حال رشد وارد شود، موجب اختلالات عصبی، رفتاری و تولیدمثلی در سنین بزرگسالی خواهد شد.
❌🦠 اگر خود تخریبی و عوامل نابودی میتوکندریایی پدر به درستی انجام نشود، جاندار توانایی تولید انرژی لازم برای بدن را از دست میدهد و به بیماری مبتلا خواهد شد.
🔬🪱 براساس مطالعات انجامشده بر روی کرم C.elegans، اگر ژنوم میتوکندریایی پدر حذف نشود، تولید ATP و فعالیتهای سلولی کاهش مییابد. این مسئله میتواند منجر به مرگ جاندار یا اختلال در تولید مثل آن شود. این یافته اهمیت حذف میتوکندری والد نر در مراحل اولیه رشد جنینی را نشان میدهد.
💊 بعد از اتمام آزمایش، برای درمان این کرم از ویتامین MK-4 معروف به K2 استفاده کردند که در نهایت، جانور به حالت عادی بازگشت و تولیدمثل و فعالیتهای کرم بهبود یافت.
⁉️ این آزمایش در جاندارانی با اندازه بزرگتر نیز نتیجه مشابهی را نشان میدهد و میتواند منجر به اختلال در تولید ATP و بروز بیماری در مراحل مختلف چرخه زندگی شود.
✨🤍 این یافتهها به درک عمیقتری از فرآیندهای سلولی و شیوههای نوین درمان کمک میکند.
✍🏻 عالیه کاظمی گزیک
📝هدیه کاویانی
🌐 منبع:
مشاهده متن کامل خبر
🦋@NarchZis🦋
BY 𝐍𝐚𝐫𝐜𝐡𝐙𝐢𝐬
Share with your friend now:
group-telegram.com/NarchZis/312