Telegram Group Search
«تشخیص» وضعیت کیفیت آموزش‌های دانشگاهی با توسل به عدد و رقم نه تنها نمی‌تواند به روشنگری در مورد آن بیانجامد بلکه تصویر ایستایی از پویایی آن ارایه می‌دهد و به شکاف بین تصمیمات مدیریتی با واقعیت‌ها دامن می‌زند. برای برون رفت از این معضل لازم است ذهنیتی که روش‌های کمی نگر و کاهنده را در مدیریت سیستم‌های پیچیده دانشگاهی مستقر کرده است تغییر کند و ذهنیت کاهنده و ساده نگر با آن چه اندیشه‌ی پیچیده نامیده می‌شود جایگزین گردد. این جایگزینی امکان دوری از فرمالیسمی که عملکرد آموزش عالی و دانشگاه‌ها را در سیطره‌ی خود قرار داده است فراهم می‌آورد. فقدان چنین اندیشه‌ای در میدان عمل سبب می‌شود که فعالیت‌های کنشگران دانشگاهی نتواند در مسیر پر پیچ و خم شکل گیری دانشگاه دانش زا و فضیلت خواه گام برداشته و توان آفرینش "کیفیت بی نام" پیدا کنند، آفرینشی که اندیشه، عمل و اخلاق بزرگان فرهنگ این مرز و بوم درس‌های گران بهایی برای آن در بر دارد.
📣 قطب علمی آموزش عالی و توسعه برگزار می‌کند:

مجموعه نشست‌های پداگوژی دانشگاهی
درس‌هایی از تجارب زیسته اعضای هيئت علمی دانشگاه


🔹 نشست چهارم:
ارتباطات استاد و دانشجو

ویژه اعضای هيئت علمی

زمان رویداد:
🗓 چهارشنبه، ۲۵ مهر ۱۴۰۳
🕥 ساعت ۱۰ تا ۱۲

مکان:
دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، طبقه سوم، اتاق ۳۱۴

اعضای هيئت علمی محترم لطفا جهت حضور در رویداد از طریق لینک ثبت نام نمایید.
http://B2n.ir/d80384

تلگرام | وب سایت | واتساپ | اینستاگرام
📄Implications of Institutional Politics in the Implementation of Higher Education Policy Reforms in Tanzania, 1985–2020

📓published: 28 May 2024

📍دلالت‌های سیاست‌های نهادی در اجرای اصلاحات سیاست‌های آموزش عالی در تانزانیا، 2020-1985

📝اجرای سیاست برای تحقق اهداف سیاست‌های از پیش تعیین شده حیاتی است. در دهه‌های اخیر، پژوهش‌های متعددی اصلاحات در سیاست‌های آموزش عالی را مورد بررسی و تحلیل قرار داده‌اند . با این وجود، پژوهش‌ها در مورد سیاست‌های نهادی و اجرای اصلاحات سیاست آموزش عالی در مورد کشور تانزانیا اندک است. این مقاله با استفاده از نهادگرایی جدید، دلالت‌های سیاست‌های نهادی را در اجرای اصلاحات سیاست آموزش عالی در تانزانیا بررسی می‌کند.

📌کانال قطب در تلگرام
https://www.group-telegram.com/cehed_sbu.com

🌐وب سایت قطب
http://cehed.sbu.ac.ir

📍صفحه رسمی قطب در اینستاگرام
https://instagram.com/cehed.sbu

✳️کانال اطلاع رسانی قطب در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/KIPQqfncBgjDn4qY95TDIi

#قطب_علمی_آموزش_عالی_توسعه
#دانشگاه_شهید_بهشتی
#معرفی_مقاله
📌ادامه چکیده مقاله👆

این مقاله به طور خاص بر تأمین مالی آموزش‌عالی، دسترسی و کیفیت به عنوان ابعاد تحلیلی آن متمرکز شده است. گردآوری داده ها بر اساس مصاحبه‌های نیمه ساختاریافته از خبرگان آگاه (32 خبره کلیدی) که به طور هدفمند از موسسه‌های تحت پوشش در مطالعه انتخاب شده بودند، انجام شد. سپس با داده‌های تولید شده از تجزیه و تحلیل اسناد تکمیل شد.
یافته‌ها نشان می‌دهد که منافع سیاسی اجرای سیاست‌های تامین مالی آموزش عالی و دسترسی را هدایت می کند که به نوبه خود بر کیفیت آموزش ارائه شده تأثیر می گذارد. این مقاله تعهد سیاسی در مورد استقلال مؤسسات آموزش عالی (HEI)، لزوم پایبندی مؤسسات آموزش عالی به الزامات دانشگاهی برای مقابله با بداندیشی‌های مالی و خودداری از سیاسی‌سازی تأمین مالی آموزش را توصیه می‌کند. قاطعیت و خودمختاری سیاسی به عنوان هسته اصلی برای ایجاد زیربنای سیاست‌های مؤثر در آموزش عالی و آموزش به طور کلی مورد تاکید قرار گرفته است.

#قطب_علمی_آموزش_عالی_توسعه
#دانشگاه_شهید_بهشتی
#معرفی_مقاله
🔹 نشست چهارم رویداد پداگوژی دانشگاهی در تاریخ چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ساعت ۱۰ تا ۱۲ از سوی قطب علمی آموزش عالی و توسعه برگزار شد.

در این نشست، که در دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی برگزار شد، جمعی از اعضای هيئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و سایر مؤسسات آموزشی و پژوهشی کشور حضور داشتند.

موضوع نشست "ارتباطات استاد و دانشجو" بود که اساتید حاضر در نشست تجربیات خود را در این خصوص ارائه کردند.

گزارش نشست‌ها به زودی در سایت قطب قرار داده می‌شود.

تلگرام | وب سایت | واتساپ | اینستاگرام
📚درباره کتاب :

دانشگاه بوم‌شناختی به هم پیوستگی متقابل خود با جهان را جدی می‌گیرد. این چالش برانگیز است، زیرا جهان مشکلات بسیاری دارد و با تضادهای گوناگونی در هم آمیخته است. دانشگاه تا حدودی در این مشکلات سهمی ناشی از قصور و به همان اندازه مسئولیت‌هایی در قبال جهان دارد. تحقق دانشگاه بوم‌شناختی، ایده اصلی این متن را با طرح‌ریزی درهم آمیختگی دانشگاه با هشت زیست‌بوم-معرفت(دانش)، آموزش(یادگیری)، افراد، نهادهای اجتماعی، فرهنگ، اقتصاد، سازمان سیاسی(به معنی موجودیت سیاسی و شیوه حکمرانی/شکل خاصی از سازماندهی سیاسی) و زیست‌محیط طبیعی- بیان می‌کند. این کتاب روند‌هایی را شناسایی می‌کند که در آن هر یک از هشت زیست‌بوم آسیب می‌بینند و همچنین به امکان‌هایی اشاره می‌کند که از طریق آن دانشگاه‌ها می‌توانند در اصلاح و بازسازی آن زیست‌بوم‌ها کمک کنند. این کتاب همچنین اصول گسترده‌ای را برای کمک به تحقق دانشگاه بوم‌شناختی در هر یک از هشت زیست‌بوم تعیین می‌کند. رونالد بارنت با توجه به دانش خود، به طور گسترده از فلسفه، نظریه اجتماعی، آموزش عالی تطبیقی و اخلاق استفاده می‌کند و شکل خاصی از فلسفه آموزش عالی را در عین حال واقع‌گرایانه، اجتماعی، انتقادی، جهانی و زمینی(شدنی و محتمل) پیش می‌برد.
#قطب_آموزش_عالی_توسعه
#دانشگاه_شهید_بهشتی
#معرفی_کتاب


🔗تلگرام | وب سایت | واتساپ | اینستاگرام
💡نویسنده در این کتاب برخلاف آنچه در کتاب «دانشگاه بوم‌شناختی آرمان‌شهری دست‌یافتنی» در سال 2018 آورده است؛ هفت زیست بوم را به هشت زیست‌بوم تغییر داده است و زیست‌بوم سیاسی (polity) را اضافه کرده است، همچنین در دسته‌بندی زیست‌بوم‌ها چهار زیست‌بوم را به صورت خاص درونی - معرفت، آموزش، افراد، فرهنگ- و چهار زیست‌بوم دیگر را بیرونی - جامعه، اقتصاد، موجودیت سیاسی و زیست‌محیط طبیعی -معرفی کرده است.

#قطب_آموزش_عالی_توسعه
#دانشگاه_شهید_بهشتی
#معرفی_کتاب


🔗تلگرام | وب سایت | واتساپ | اینستاگرام
پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی برگزار می کند:
نشست نقد و بررسی کتاب "فراز و فرود کیفیت آموزش عالی در ایران" نوشته دکتر محمد یمنی دوزی سرخابی استاد گروه علوم تربیتی دانشگاه شهید بهشتی

زمان برگزاری: چهارشنبه ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۱۵ الی ۱۷

مکان: پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی، سالن فارابی

ناقدان:
دکتر حسین ابراهیم آبادی عضو هیئت علمی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی، دکتر مقصود فراستخواه استاد موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی

دبیر نشست: دکتر فرهاد بیانی عضو هیئت علمی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی
📣 قطب علمی آموزش عالی و توسعه برگزار می‌کند:

مجموعه نشست‌های پداگوژی دانشگاهی:
درس‌هایی از تجارب زیسته اعضای هيئت علمی دانشگاه


🔹 نشست پنجم:
چه تعریفی از ارزیابی دانشجویان داریم؟

ویژه اعضای هيئت علمی

زمان رویداد:
🗓 چهارشنبه، ۲۳ آبان ۱۴۰۳
🕥 ساعت ۱۰ تا ۱۲

مکان:
دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، طبقه سوم، اتاق ۳۱۴

اعضای هيئت علمی محترم لطفا جهت حضور در رویداد از طریق لینک، ثبت‌نام نمایید.
http://B2n.ir/d80384

لینک کمکی
https://forms.gle/wdBf1oDDq8yXktSNA

تلگرام | وب سایت | واتساپ | اینستاگرام
یمنی بیان نمود:
جدایی بین کمیت و کیفیت از لحاظ مفهومی قابل دفاع نیست

به گزارش دبیرخانه قطب علمی آموزش عالی و توسعه به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی، این پژوهشگاه با همکاری دبیرخانه هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، اولین نشست از سلسله نشست‌های نقد و بررسی کتاب برای فراهم کردن بستری مناسب برای طرح ایده‌های علمی واجد نوآوری برای پاسخگویی به بخشی از مسائل جامعه برگزار کرده است.
در اولین نشست بررسی و نقد کتاب «فراز و فرود آموزش عالی در ایران» چهارشنبه ۱۶ آبان ماه با حضور و سخنرانی مؤلف کتاب، محمد یمنی‌دوزی؛ استاد دانشگاه شهید بهشتی و ناقدان مقصود فراستخواه؛ استاد مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی و حسین ابراهیم‌آبادی، دانشیار پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی برگزار شد. دبیر علمی این نشست بر عهده فرهاد بیانی؛ استادیار پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی بود.
قطب علمی آموزش عالی و توسعه
📣 قطب علمی آموزش عالی و توسعه برگزار می‌کند: مجموعه نشست‌های پداگوژی دانشگاهی: درس‌هایی از تجارب زیسته اعضای هيئت علمی دانشگاه 🔹 نشست پنجم: چه تعریفی از ارزیابی دانشجویان داریم؟ ویژه اعضای هيئت علمی زمان رویداد: 🗓 چهارشنبه، ۲۳ آبان ۱۴۰۳ 🕥 ساعت ۱۰ تا…
سلام و احترام
اعضای محترم هيئت علمی

در نشست پنجم رویداد پداگوژی، کتاب‌هایی مرتبط با موضوعات آموزش عالی و پداگوژی دانشگاهی ارائه خواهد شد.

انتشارات پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی در نشست پنجم همراه با میز کتاب حضور خواهد داشت.
2024/11/13 10:52:23
Back to Top
HTML Embed Code: