Telegram Group Search
🔺کوثر ۱.۵، به زودی در مدار زمین


🔸در حاشیه بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه دستاوردهای بخش خصوصی، حسین شهرابی، مدیرعامل شرکت امید فضا، از پرتاب ماهواره جدید «کوثر ۱.۵» در نیمه اول سال آینده خبر داد.

🔹این ماهواره، نسخه ارتقا یافته دو ماهواره قبلی کوثر و هدهد است که به ترتیب برای ماموریت‌های سنجش از دور و اینترنت اشیا طراحی شده‌اند.

🔸ماهواره‌های هدهد و کوثر با تلاش متخصصان داخلی و بومی‌سازی بیش از ۸۵ درصد از اجزای آن، کاملاً ایرانی هستند و به طور خاص به مدیریت چالش‌ها و تحریم‌ها متمرکز شدند.


🌐مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 درخشش دانش‌بنیان ایرانی در کنفرانس اعضای کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل


🔸بیست و نهمین کنفرانس اعضاء کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل (COP۲۹) در کشور آذربایجان برگزارشد، اتاق بازرگانی ایران با اعزام هیئتی متشکل از کارشناسان بخش خصوصی در این کنفرانس حضور یافت و شرکت ساز پایدار الهیه (لینکران) نیز از جمله شرکت‌کنندگان در این کنفرانس بود.

🔹عایق‌های نانویی به عنوان یکی از روش‌های مقابله با تغییرات اقلیمی، موضوعی بود که از سوی این شرکت دانش‌بنیان در این کنفرانس معرفی شد.

🔸در حاشیه این کنفرانس، شرکت سازه پایدار الهیه به معرفی عایق‌های حرارتی، برودتی و صوتی الاستومری، انواع عایق‌های الاستومری رولی حاوی نانومواد، سیستم‌های نگهدارنده تاسیسات و لرزه گیرهای مکانیکی پرداخت که با استقبال شرکت‌کنندگان کنفرانس مواجه شد.


🌐 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
📷 دیدار رهبر عظیم‌الشأن انقلاب با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی

🆔 @pr_isti
🔺فراخوان چهارمین دوره جشنواره جایزه ملی وجدان محیط زیست منتشر شد


🔸چهارمین دوره جشنواره ملی «جایزه وجدان محیط زیست در کسب‌وکار از نگاه مردم» با همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، انرژی و محیط زیست معاونت علمی، روز سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴، در سالن همایش‌های وزارت جهاد کشاورزی برگزار می‌شود.

🔹جشنواره امسال با رویکرد تجلیل از افرادی که داوطلبانه در حوزه‌های مختلف کسب‌وکار، از جمله صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی، نفت و گاز، پتروشیمی، خدمات، حقوقی و قضایی، گردشگری، بهداشت و درمان و سایر حوزه‌ها، اقدامات قابل توجهی در جهت بهبود محیط‌زیست انجام داده‌اند، برگزار می‌شود.

🔸مهلت ارسال مدارک تا پایان اسفندماه سال جاری است.


🌐مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 آغاز ثبت‌نام چهاردهمین مسابقه ملی فناوری نانو


🔸چهاردهمین مسابقه ملی فناوری نانو، تابستان ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد و برگزیدگان این مسابقه در کنار حمایت‌های مادی و معنوی ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو، از امتیاز بنیاد ملی نخبگان، هم‌سطح سایر المپیادها، برخوردار خواهند شد.

🔹شرکت در این مسابقه محدودیت رشته و مقطع تحصیلی ندارد و منابع آن به صورت مشخص در سایت آموزش فناوری نانو قابل‌ مشاهده است. ثبت‌نام در چهاردهمین مسابقه نانو آغاز شده است و علاقه‌مندان تا ۳۱ خردادماه ۱۴۰۴ فرصت دارند در این رقابت علمی ثبت‌نام کنند.

🔸علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در این رقابت می‌توانند به لینک  مراجعه کنند.


🌐 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺معاون علمی رییس‌جمهور در گفت‌وگو با رسانه KHAMENEI.IR مطرح کرد:
در آستانه پیوستن به باشگاه هوش مصنوعی دنیا هستیم


حسین افشین تصریح کرد:
🔸تمام کشورها و دولت‌هایی که الان از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، برای افزایش کیفیت زندگی مردم و افزایش بهره‌وری، حکمرانی مبتنی بر هوش مصنوعی را اجرا می‌کنند.

🔹ما در هوش مصنوعی یک مزیت داریم؛نیروی انسانی‌ای داریم که در این زمینه در دنیا جزو نفرات اول هستند و اگر ما سرمایه‌گذاری مناسبی روی این نیروهای انسانی بکنیم، عملاً یکی از بخش‌های تولید هوش مصنوعی را که نیروی انسانی است، تقویت می‌کنیم.

🔸سکوی ملی هوش مصنوعی، چیزی فراتر از یک نرم‌افزار است. زیرساختی حیاتی است که می‌تواند در آینده، پایه‌ تصمیم‌گیری‌های کلان کشور باشد. چرا؟ چون با معماری عامل‌محور (Agent-Based) این امکان را می‌دهد که هر سازمان و دستگاهی بتواند عامل‌های هوش مصنوعی مختص به خود را داشته باشد، بدون آنکه نیاز به وابستگی به سرویس‌های خارجی داشته باشیم.



🌐 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 «هوش مصنوعی» محور نخستین کنفرانس رویکردهای نوین در علوم مهندسی دانشگاه اهل بیت

🔸 با هدف شناخت فناوری‌های پیشرفته همچون هوش مصنوعی در علوم مهندسی، نخستین کنفرانس رویکردهای نوین در علوم مهندسی به میزبانی دانشگاه بین‌المللی اهل بیت (ع)، اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود.

🔹 این کنفرانس، به میزبانی دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه، میزبان دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، پژوهشگران و فعالان فناوری‌های راهبردی، حکمرانی و آینده‌پژوهی خواهد بود.

🔸 از مهم‌ترین محورهای کنفرانس یادشده می‌توان به «هوش مصنوعی»، «هوشمندسازی»، «اینترنت اشیاء»، «فناوری‌های نوین در مهندسی»، «بهینه‌سازی و الگوریتم‌های فراابتکاری»، «آینده‌پژوهی»، «امنیت سایبری»، «مهندسی پیشرفت» و «مهندسی ارزش» اشاره کرد.

🌐 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
ارائه محصولات و خدمات دانش‌‌بنیان در «اوراسیا اکسپو ۲۰۲۵»


🔸سومین نمایشگاه اختصاصی تجارت با کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا، سوم تا ششم اسفندماه امسال، توسط سازمان توسعه تجارت ایران و با حضور شرکت‌های تجاری، دانش‌بنیان و فناور برگزار می‌شود.

🔹این رویداد بین‌المللی، با حضور مقامات و هیأت‌های تجاری از کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا، شرکت‌های تجاری، دانش‌بنیان و فناور داخلی، به مدت سه روز برگزار خواهد شد تا زمینه تعامل، تبادل تجربیات و دستاوردها، همکاری‌های بین‌المللی و صادرات محصولات ساخت داخل به کشورهای این منطقه اقتصادی را فراهم کند.

🔸علاقمندان برای کسب اطلاعات بیش‌تر و حضور در این رویداد بین‌المللی، می‌توانند به وب‌سایت اوراسیااکسپو۲۰۲۵ رو مراجعه کنند.

🌐 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺مهر گزارش داد:
ایران صاحب «پارک ملی هوش مصنوعی» می‌شود



مجتبی علیزاده، دستیار معاون علمی رئیس جمهور، در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر:
🔸تفاهمی برای راه‌اندازی «پارک ملی هوش مصنوعی» در اراضی عباس‌آباد صورت گرفت.

🔹این پروژه قرار است ظرف مدت کوتاهی با طراحی جامع و متناسب با ابعاد اراضی عباس‌آباد به بهره‌برداری برسد.

🔸هدف از راه‌اندازی پارک ملی هوش مصنوعی نمایش ابعاد فناورانه آینده ایران و ارائه خدمات هوشمند ملموس به مردم است.

🔹این خدمات شامل حوزه‌های مختلفی مثل اینترنت اشیا (IoT) و نسخه‌های دموی سکوی ملی هوش مصنوعی ایران است.


🌐مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺رویداد پُل؛ پلی میان نیازهای فناورانه صنعت و پاسخ‌های نوآورانه دانشگاه


🔸رویداد «پُل» مجموعه‌ای از برنامه‌های جامع و هدفمند است که با چشم‌انداز ایجاد بستری پویا برای ارتباط، هم‌اندیشی و یافتن راه‌حل‌های نوآورانه برای مسائل مختلف، طراحی شده است.

🔹«پل‌تاک» (pol talk) اولین گام از این مجموعه رویداد است که شامل سلسله نشست‌هایی با هدف فراهم آوردن فرصت‌هایی برای تبادل نظر و معرفی دیدگاه‌های جدید در زمینه‌های مختلف است.

🔸نخستین «پل‌تاک» به سراغ یکی از مهم‌ترین و بحث‌برانگیزترین موضوعات روز، یعنی «هوش مصنوعی» می‌رود تا با تحلیل ابعاد مختلف این فناوری با حضور اساتید، پژوهشگران و متخصصان از رشته‌های مختلف، نگاهی عمیق و چندجانبه به این مقوله ارائه دهد.

🔹«پل‌تاک» با محوریت هوش مصنوعی با همکاری مشترک کارخانه نوآوری پل و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ۲۳ بهمن‌ماه سال جاری در دانشگاه‌های مختلف تهران آغاز به کار خواهد کرد و میزبان علاقه‌مندان به حوزه هوش مصنوعی خواهد بود.


🌐مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺فراخوان جذب تیم‌های استارتاپی در شتابدهنده فرانیک
 

🔸شتابدهنده فرانیک با همکاری معاونت علمی، از تمامی استارتاپ‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی دعوت می‌کند تا در برنامه شتابدهی ویژه این حوزه شرکت کنند و مسیر رشد و موفقیت خود را هموار سازند.

🔹این فراخوان شامل طیف گسترده‌ای از حوزه‌های هوش مصنوعی از جمله پردازش زبان طبیعی NLP، کلان‌داده، امنیت سایبری، فینتک، سلامت دیجیتال، حمل‌ونقل هوشمند، بینایی کامپیوتر و سایر حوزه‌های مرتبط است.

🔸آخرین فرصت ثبت‌نام در این فراخوان، 10 بهمن‌ماه سال جاری است. متقاضیان می‌توانند جهت ثبت‌نام به وب‌سایت https://faranic.ir/ai/ مراجعه کنند.


🌐مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
2025/02/05 19:32:01
Back to Top
HTML Embed Code: