group-telegram.com/psiket_academy/885
Last Update:
🎥⚛جهان از لنز کوانتوم
#داستان_کوانتوم۲
🔺بخش ششم: روشنایی در مسیری ناشناخته؛ انقلاب فناوری کوانتومی
✅در قسمت پیشین نگاهی به تولد و شکلگیری ایده رایانش کوانتومی و نخستین کامپیوترهای کوانتومی داشتیم؛ در این بخش با چالشها و فرصتهای این علم نوین بیشتر آشنا میشویم: مبانی منطق کوانتومی
💡همانطور که در بخش قبلی اشاره کردیم، کامپیوترهای کوانتومی برخلاف کامپیوترهای کلاسیک، از منطق کوانتومی بهره میبرند. به لطف اصل برهمنهی، کیوبیتها میتوانند بهطور همزمان ترکیبی خطی از صفر و یک باشند. این ویژگی، منجر به کاهش نمایی منابع زمانی در حل دستهای از مسائل میشود.
⚛معیارهای دیوینچنزو
طبق دیدگاه دیوینچنزو، برای ساخت پردازنده کوانتومی، معیارهای مشخصی باید رعایت شود. این معیارها شامل ایزوله بودن کیوبیتها، مقیاسپذیری سیستم، امکان کنترل گزینشی کیوبیتها، ایجاد گیتهای دو کیوبیتی و اندازهگیری دقیق حالت کیوبیتها هستند.
🔖چالشهای نویز و تصحیح خطا
ایزولهسازی کیوبیتها از محیط اطراف برای جلوگیری از نویزها ضروری است. چالش دیگر، وجود خطاهای تجمیعی در مدارهای کوانتومی است. کدهای تصحیح خطا میتوانند این مشکلات را حل کنند، اما نیازمند سختافزارهای پیشرفتهای هستند که هنوز بهطور کامل توسعه نیافتهاند.
✅مزیت کوانتومی و کاربردها
دستاورد قابل توجه در سرمایهگذاری روی این حوزه چه میباشد؟ به عبارتی دیگر، مزیت کوانتومی دقیقا چیست؟
مزیت کوانتومی زمانی رخ میدهد که یک کامپیوتر کوانتومی بتواند مسئلهای را حل کند که برای کامپیوترهای کلاسیک غیرممکن است. این فناوری میتواند در شبیهسازیهای شیمیایی، داروسازی، بهینهسازیهای مهندسی، پیشبینی وضعیت هوا و هوش مصنوعی انقلابی ایجاد کند.
⏪این قسمت، مقدمهای بر چالشها و فرصتهای موجود در صنعتی نوین در جهان امروز بود؛ در قسمت آینده به راهحل کوانتوم برای مسائلی واقعی که نشانگر مزیت آن هستند، خواهیم پرداخت.
📌دسترسی به بخشهای قبلی:
https://psiket.com/story
BY مدرسه کوانتوم سایکت
Share with your friend now:
group-telegram.com/psiket_academy/885