Telegram Group Search
🅱️ راه های ایجاد انگیزه در کارمندان بی انگیزه! 

👈کارمندان فعال در موفقیت یک شرکت و ادامه رشد آن اهمیت بسزایی دارند و در حالی که شاید در گذشته موفقیت و رشدی مداوم را باعث می شدند اما هیچ کس نمی تواند بدون تمام کردن سوخت، با تمام سرعت پیش برود.

👈بنابراین به جای امید داشتن به اینکه کارمندان فعال دوباره از نو آغاز کنند، در اینجا شش نکته وجود دارد که مدیران می توانند برای بالا بردن سرعت راه افتادن مجدد انجام دهند:

🔸آنچه در کارمندان فعال تان ایجاد انگیزه می کند کشف کنید
انگیزه های فردی کارمندان فعال خود را بشناسید و تشویق هایی خاص برای آنان در نظر بگیرید. برای مثال، اگر کسی پاداش و به رسمیت شناختن را دوست دارد، پاداش های بیشتری را برای او در نظر بگیرید. اگر با راهبری گروه انگیزه می یابند، سعی کنید برای آنان موقعیت راهبری و مربیگری تیم اعضای جدید را ایجاد کنید.

🔸 مسوولیت ها را بالا ببرید
اگر مدیران خطر خسته شدن کارمند فعال خود را احساس کنند، باید به آن کارمند پروژه ای خاص مبتنی بر علایق او بدهند. این پروژه نباید چیزی باشد که وقت و انرژی آنان را بگیرد یا بر بار کاری آنان بیفزاید، بلکه باید چیزی باشد که به جوابگویی و مالکیت نقش کنونی شان بیفزاید. برای مثال، آنان را به عنوان فرد مسوول برای ابتکارات داخلی منصوب کنید، همچون راهبری فعالیت داوطلبانه یا سازماندهی تیم ورزش شرکت. این باعث تنوع و انگیزه مجدد در آنان می شود.

🔸رقابت را اضافه کنید
در بیشتر بخش ها، کارمندان فعال، رقابت را دوست دارند. همچون ورزش، اگر در مقابل تیمی بازی کنید که خیلی خوب نیستند، گاهی هم سطح آنان بازی خواهید کرد. اگر مدیری نگران خسته شدن کارمند فعال خود باشد، کسی را هم سطح با او وارد تیم می کند تا آنها را به چالش بکشد و انگیزه بهترین شدن را در آنها بالا ببرد.

🔸 باز هم روی آنها سرمایه گذاری کنید
مدیران باید نشان دهند که کارمندان فعال برای آنها اهمیت دارند و موفقیت آنها در شرکت برایشان مهم است. وقتی کارمندان احساس کنند که روی آنها سرمایه گذاری می شود، این احتمال وجود دارد که وفاداری آنها به شرکت بالاتر برود بخواهند سخت تر کار کنند. وقت بیشتری را با آنان بگذرانید، برایشان دوره های آموزشی بگذارید و به آنها موقعیت ادامه تحصیل خارج از شرکت بدهید.

🔸 به راهی که کارایی داشته بازگردید
به فرآیندهای کاری کنونی آنان بنگرید و ببینید آیا با گذشته که تولیدکننده برتر بوده اند، تفاوت دارند. اگر تفاوتی هست، آنها باید به همان حالتی که کارایی داشت بازگردند.

🔸یکدل باشید
این فکر را نداشته باشید که کارمندان فعال تان بدون انگیزه یا اخلاق کاری کار می کنند زیرا این امر می تواند به این معنی باشد که آنان با مسائل و مشکلات شخصی درگیرند. جلسه ای انفرادی با هر یک ترتیب دهید و در مورد هر چیزی که خارج و داخل محیط کار اتفاق می افتد جویا شوید. بسیار اهمیت دارد که مکالمه ای صادقانه داشته باشید و طرح بازی ایجاد کنید تا به آنها کمک کنید بر هر مانعی چیره شوند.


@modiryarii
💢مدیر در نقش ماشین چمن‌زنی!

دو نوع قدرت در سازمان وجود دارد، یکی قدرت جایگاه سازمانی است که معمولا وقتی کسی منصوب به شغلی می‌شود، قدرت آن جایگاه را پیدا می‌کند اما قدرت دیگری به نام قدرت شخصی نیز وجود دارد، این قدرت به‌دلیل داشتن اطلاعات، نفوذ، تجربه، تخصص و مرجعیت، کاریزما و مقبولیتی است که فرد دارد و دیگران ندارند.

بعضی مدیران مانند ماشین چمن‌زنی عمل می‌کنند، هر جا می‌بینند کسانی دارند قد می‌کشند و سری در بین سرها در می‌آورند، به‌دلیل ترس از دست دادن قدرت آنها را کوتاه می‌کنند! باید به مدیران توصیه کرد که اگر می‌خواهید تقسیم قدرت با کارکنان از قدرت جایگاه شما نکاهد باید به قدرت شخصی خود بیفزایید.

تئوری بازی به نام تئوری مجموع صفر وجود دارد که بعضی از مدیران فکر می‌کنند قدرت دادن به کارکنان از تئوری مجموع صفر پیروی می‌کند و با دادن قدرت به کارکنان، قدرت آنها کم می‌شود در حالی‌که با تفویض قدرت به مرئوس رئیس قدرتمندتر می‌شود.

اگر مدیری به کارکنان قدرت دهد و آن قدرت در جهت موفقیت بیشتر سازمان استفاده شود، اعتبار و افتخار و قدرت آن مدیر به مراتب بیشتر می‌شود.

تئوری دیگری به نام بلوغ روانی و فکری (maturing) وجود دارد که بالندگی هم ‌نامیده می‌شود. این تئوری کارکنان را از نظر بلوغ و بالندگی در یک سطح نمی‌داند و پیشنهاد می‌کند باید برای هرکس به تناسب بلوغی که دارد قدرت داده شود و تعریف از توانمندسازی را تناسب بین بلوغ فرد و تصمیم‌گیری می‌داند.

در همین زمینه دکتر کریس آرجریس هفت خصوصیت را برای تمیز دادن و غربال کارکنان معرفی می‌کند.

۱- فعال بودن (Active)، در مقابل(passive)، کسی که منتظر است که دیگری او را حرکت دهد.

۲- مستقل (Dependent) و با اعتماد به نفس در مقابل وابسته که منتظر است ببیند دیگران چه می‌گویند و چه می‌کنند.

۳- مساوات‌طلب (Subordination)، در مقابل مرئوس‌طلب.

۴- دورنگر در مقابل کوتاه‌نگر

۵- خلاق، کسی که راه‌حل‌های متعدد برای مسائل دارد. در مقابل کسی که راه‌حلی ندارد یا فقط یک راه‌حل برای یک مساله دارد.

۶- عمیق، با ارتباطات ژرف، در مقابل کسانی که ارتباط سطحی دارند و دمدمی‌مزاج هستند.

۷- خودآگاه و مسوولیت‌پذیر، در مقابل کسی که کارهای نیمه‌تمام دارد و نمی‌تواند کاری را که پذیرفته تمام کند.

@modiryarii
نظرسنجی شرکت کنندگان دوره MSP

اطلاعات دوره 👉 کلیک

مشاوره و ثبت نام:
💁🏻‍♀️@parspajouhaan_management
☎️021-88322992(108)
وبسایت / کانال تلگرام / اینستاگرام
در کدام یک از دوره های فراخوان زیر ثبت‌نام خواهید کرد؟
Anonymous Poll
30%
منابع انسانی
36%
فنون مذاکره
28%
خلاقیت و ایده پردازی
6%
مدیریت خشم
💢۳۶ ویژگی یک رهبر عالی

🔴هِنری مینتزبرگ در کتاب «قصه‌های شب برای مدیران» می‌نویسد: تاکنون فهرست‌های پرشماری از ویژگی‌های رهبران اثربخش و حرفه‌ای منتشر شده است که عمدتا بسیار کوتاه و مختصر هستند.

🟢مشکل اصلی این فهرست‌ها این است که چون نمی‌خواهند حوصله خواننده را سر ببرند، بسیاری از ویژگی‌های یک رهبر عالی را از قلم انداخته‌اند. برای همین، من هر فهرستی را که تاکنون منتشر شده است، بررسی و آنها را یک کاسه کردم تا فهرستی جامع از ویژگی‌های یک رهبر موفق درست کنم. بر این اساس، یک رهبر موفق دارای این ۳۶ ویژگی است:

◽️شخصیت کاریزماتیک دارد.

◽️پراشتیاق و پرانرژی است.

◽️الهام‌بخش سایرین است.

◽️دورنگر است.

◽️به رهبری و هدایت دیگران علاقه‌مند است.

◽️سرزنده و خوش‌بین است.

◽️جاه‌طلب است.

◽️ثابت‌قدم و در مسیر دستیابی به اهداف شرکت سرسخت است.

◽️فقط دستور نمی‌دهد و در کارها مشارکت فعالانه دارد.

◽️در صورت لزوم خودش را درگیر جزئیات می‌کند.

◽️حامی و پشتیبان کارمندان است.

◽️دارای ثبات احساسی است و مثلا زود از کوره در نمی‌رود.

◽️خوش قول و قابل اتکاء است.

◽️منصف است.

◽️مسئولیت‌پذیر است و از زیر بار اشتباهاتش فرار نمی‌کند.

◽️اخلاق‌مدار و صادق است.

◽️بر نظر درست خود استوار است.

◽️در برابر نظرات و ایده‌های دیگران انعطاف‌پذیر است.

◽️متعادل است و در هیچ موضوعی تندروی نمی‌کند.

◽️کل‌نگر است و به تمام ابعاد یک موضوع دقت می‌کند.

◽️جسور است و از ایده‌های جدید نمی‌ترسد.

◽️به وظایفش متعهد است و از زیر آنها فرار نمی‌کند.

◽️کنجکاو است و بسیار سوال می‌کند.

◽️اطلاعات کاملی دارد و تا مطمئن نشود درباره چیزی نظر نمی‌دهد.

◽️با همه کارمندان بی‌ریاست و اهل سیاست‌بازی و دروغ‌پردازی نیست.

◽️به تجربه‌آموزی کارمندان اهمیت می‌دهد.

◽️دارای بینش و دانش عمیق است.

◽️دارای ذهنی باز و پذیرای ایده‌های جدید است.

◽️به نوآوری اهمیت فراوانی می‌دهد.

◽️مهارت‌های ارتباطی خوبی دارد.

◽️شنونده خوب و صبوری است.

◽️باهوش است و درباره هر موضوعی به خوبی فکر می‌کند.

◽️ذهن تحلیلگری دارد.

◽️قدرت اجرایی بالایی دارد و در اجرا بسیار قاطع است.

@modiryarii
💢بدترین اشتباهاتی که می‌توانید سر کار مرتکب شوید!

🔸همه ما شنیده یا دیده‌ایم که افراد کارهای عجیبی سر کار انجام می‌دهند. مهم نیست که چقدر بااستعداد هستید یا چه چیزی را ماهرانه انجام داده‌اید؛ برخی رفتارها بی‌درنگ طرز فکر مردم را نسبت به شما عوض می‌کند یا برای همیشه چهره شما را نزد آنها مخدوش می‌کند.
لیست زیر شامل ۹ رفتار نامناسب است که باید از آنها اجتناب کنید:

1⃣ دروغ گفتن

بسیاری از اوقات، افراد می‌خواهند با دروغ خودشان یا بقیه را محافظت کنند اما دروغ‌ها رشد می‌کنند و به سرعت گسترش می‌یابند و اگر کسی بفهمد که شما دروغ گفته‌اید راهی برای برگشت وجود ندارد. دروغ هر چقدر هم کوچک باشد، احترام به نفس شما را خدشه‌دار می‌کند.

2⃣ شایعه پراکنی

شایعه‌پراکنی در مورد کارهای ناشایست و بدبختی‌های سایرین اگر به گوش آنها برسد، ممکن است به احساسات آنها صدمه بزند. شایعه‌سازی باعث خواهد شد تا شما همیشه انسانی منفی و کینه‌توز به نظر بیایید.

3⃣ اعلام اینکه شما از کارتان متنفر هستید

آخرین چیزی که هر کسی می‌خواهد سر کار بشنود این است که کسی درباره اینکه چقدر از کارش متنفر است شکایت می‌کند. چنین کاری باعث خواهد شد شما به عنوان فردی منفی به نظر بیایید و در نتیجه روحیه تیمی کاهش خواهد یافت.

4⃣ هیجانات افسارگسیخته

مثال‌های زیادی وجود دارند که در آنها افراد سر کار وسایلشان را پرتاب می‌کنند، فریاد می‌کشند و افراد دیگر را به گریه می‌اندازند. اینها همه نمونه‌هایی از هیجانات افسارگسیخته است. این نوع هیجانات هوش احساسی پایین را نشان می‌دهد و باعث می‌شود افراد دارای این ویژگی به راحتی اخراج شوند.

5⃣ از کار فرد دیگری اعتبار کسب کردن

همه ما وقتی متوجه می‌شویم که کسی ایده ما را دزدیده است، احساس ناراحتی می‌کنیم. از کار فرد دیگری اعتبار کسب کردن (هرچقدر هم کوچک باشد) باعث می‌شود که دیگران این طور فکر کنند که شما هیچ کاری را به طور معین خودتان انجام نداده‌اید.

6⃣ فخر فروختن

انجام کارهای بزرگ بدون فخر فروختن درباره آنها نشان‌دهنده یک روحیه قوی است و نشان می‌دهد که موفقیت برای شما غیرمعمول نیست.

7⃣ از پشت خنجر زدن

این عنوان خود بیانگر همه چیز است. یکی از معمول‌ترین حالت‌های از پشت خنجر زدن این است که برای اینکه مشکلی را حل کنید زیرآب کسی را بزنید. افراد معمولا این کار را به عنوان تلاشی برای اجتناب از درگیری انجام می‌دهند، اما با این کار درگیری بیشتری ایجاد می‌کنند.

8⃣ خوردن غذاهای بودار

وقتی صحبت از غذا خوردن می‌شود قانون کلی این است که هر چیزی که ممکن است بودار باشد را باید در خانه خورد.
ممکن است این مساله کوچک به نظر بیاید اما غذای بودار شما حواس افراد را پرت می‌کند. ناهار پرادویه شما به همه می‌گوید که هیچ چیز برای شما اهمیتی ندارد حتی زمانی که خودتان مسببش هستید.

9⃣ پل‌های پشت سر را خراب کردن

بسیاری از کارها حول افرادی که با آنها ملاقات می‌کنید و ارتباطاتی که می‌سازید، می‌چرخد. انداختن یک بمب اتمی در هر نوع ارتباط حرفه‌ای، یک اشتباه بزرگ است.
@modiryariir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
فیلم وبینار رایگان مدیریت زنجیره تامین

🎥#فیلم #وبینار_رایگان #رسانه_باشیم

مشاوره و ثبت نام:
💁🏻‍♀️@parspajouhaan_management
☎️021-88322993(108)
وبسایت / کانال تلگرام / اینستاگرام
📌 انجمن آموزش و توسعه‌ی آمریکا تحقیقی در‌باره‌ی مسئولیت‌پذیری و تعهد انجام داده و دلایل دستیابی به موفقیت را در نکات زیر خلاصه کرده است:

۱۰ درصد داشتن ایده یا هدف
۲۵ درصد تصمیم برای رسیدن به هدفتان
۴۰ درصد تعیین زمان رسیدن به هدف
۵۰ درصد برنامه‌ریزی برای رسیدن به هدف
۶۵ درصد تعهد دادن برای رسیدن به هدف
۹۵ درصد مسئولیت‌پذیری و انجام وظایف مشخص‌شده

@modiryariir
🔔فراخوان دوره🔔
برگزاری مناقصه و تدوین پیشنهاد

24 ساعت، 3 میلیون تومان
✏️لینک ثبتنام👉کلیک


مشاوره و ثبت نام:
💁🏻‍♀️@parspajouhaan_management
☎️021-88322992(108)
وبسایت / کانال تلگرام / اینستاگرام
📊نظرسنجی شرکت کنندگان دوره اکسل مقدماتی

اطلاعات دوره جدید👉 کلیک

📌مشاوره و ثبت نام:
💁🏻‍♀️@Parspajouhaan_industrial
☎️021-88322992(108)
وبسایت /کانال تلگرام / اینستاگرام
مهارت های کلیدی مدیر پروژه: ارتباط موثر

از شروع پروژه تا جلسات ذی‌اثران، مدیران پروژه دائما در حال ارتباط هستند.

از سوی دیگر، ارتباطات ضعیف می‌تواند منجر به ناکارآمدی و از دست دادن ضرب‌الاجل‌ها شود. بر اساس نظرسنجی‌های اخیر، 28 درصد از کارکنان، ارتباطات ضعیف را دلیل اصلی عدم ارائه به موقع پروژه گزارش می‌کنند.

به‌منظور کاهش ریسک این امر، مدیران پروژه باید یادگیری نحوه برقراری ارتباط موثر را در اولویت قرار دهند. این امر شامل نحوه برخورد با افراد، ایجاد روابط معنادار با همکاران و بیان یک چشم‌انداز واضح از آنچه که می‌خواهید در آینده به‌دست آورید می‌شود. قبل از برقراری ارتباط، وقت گذاشتن برای تفکر در مورد آنچه می‌خواهید بگویید و اینکه چگونه می‌خواهید بگویید، اولین قدم ساده و سازنده به سوی تقویت این مهارت است.

آیا می‌دانید: اکثر شرکت‌ها، مهارت‌های ارتباطی را بدون توجه به بخش یا صنعت، بسیار مهم می‌دانند. در واقع، 77 درصد از کارفرمایان می‌گویند که «مهارت های نرم» به اندازه مهارت‌های فنی مهم هستند.

@modiryariir
🔽آخرین فرصت ثبت نام با قیمت های نیمه اول1403🔽

✔️لیست دوره های قطعی و نزدیک✔️

👈(حضوری و آنلاین+فیلم+مدرک معتبر)👉

مهندسی مکانیک 👉کلیک
مهندسی عمران 👉کلیک
مهندسی هوافضا 👉کلیک
مهندسی پزشکی 👉کلیک
مهندسی برق و کامپیوتر 👉کلیک
نفت و گاز، تاسیسات 👉کلیک
مهندسی شیمی 👉کلیک
مهندسی مواد 👉کلیک
مهندسی صنایع 👉کلیک
مدیریت 👉کلیک

📌مشاوره و ثبت نام:
🙍🏻‍♀️@parspajouhaan_management
☎️021-88322992(108)

همه دوره های مدیریتی در یک نگاه:👇
https://store.parspajouhaan.com/category/management

🔽آخرین فرصت ثبت نام با قیمت های نیمه اول1403🔽
💢اتیوپی ۵۴ و سودان ۴۲ میلیون گاو دارد، ولی از کشورهای فقیر دنیا هستند!

هلند یازده میلیون گاو دارد،ولی لبنیات جهان را تامین می‌کند!
مشکل گاوها نیستند، مشکل مدیرانی هستند که اقتصاد را اداره می‌کنند!

@modiryariir
💲 تفاوت برنامه‌ریزی استراتژیک و اجرای استراتژی

🔶 برنامه‌ریزی استراتژی شامل تصمیم‌گیری برای توسعه‌ی اهداف و طرح‌های استراتژیک سازمان می‌شود. اجرای استراتژی شامل تمامی برنامه‌هایی است که مربوط به اجرای طرح‌های استراتژیک می‌شود. به طور خلاصه، فرمول‌بندی استراتژی را قبل از عمل قرار می‌دهد. به‌طور خلاصه اجرای استراتژی به معنای مدیریت نیروها در حین عملیات است.

🔶 برنامه‌ریزی استراتژیک برای یک فعالیت کارآفرینی بر اساس تصمیم‌گیری استراتژیک است. اجرای استراتژیک عمدتاً یک وظیفه‌ی اجرایی بر پایه‌ی تصمیم‌های استراتژیک و عملیاتی است. تمرکز در برنامه‌ریزی استراتژیک براثر بخش بودن است. تمرکز اجرای استراتژی بر بازدهی است.

🔶 فرایند برنامه‌ریزی استراتژی یک فرایند منطقی است. اجرای برنامه‌ریزی اساساً یک فرایند عملیاتی است. برای برنامه‌ریزی استراتژیک باید تعداد اندکی از افراد سازمان باهم هماهنگی داشته باشند. برای اجرای استراتژی باید افراد زیادی در سازمان باهم هماهنگی داشته باشند.


دوره مرتبط👉کلیک

@modiryariir
فرصت‌ها را همیشه می‌توان در جایی که دیگران شکایت می‌کنند پیدا کرد‼️


👤جک ما

@modiryariir
🔔فراخوان ثبت نام🔔

🔵آشنایی با استاندارد مدیریت پروژه(PMBOK)

36 ساعت؛ 3.5 میلیون تومان
👨‍💼توضیحات مدرس 👉کلیک
🎥فیلم وبینار👉کلیک
✏️ثبت نام دوره👉کلیک



مشاوره و ثبت نام:
💁🏻‍♀️@parspajouhaan_management
☎️021-88322992(108)
وبسایت / کانال تلگرام / اینستاگرام
📌 ویژگی های مدیریت استراتژیک چیست؟

1️⃣ قبل از هر چیز مدیریت استراتژیک یک وظیفه مدیریتی عالی (بلند پایه) است: مدیریت استراتژیک چون بطور کامل مربوط به متوجه آینده سازمان بوده و سعی در مشخص کردن راستا و جهت برای آن دارد، بدان جهت وظیفه اصلی مدیران بلند پایه است.

2️⃣ معطوف به آینده بوده و به هدفهای بلند مدت سازمان مربوط است: به این می اندیشد که در افق زمانی مشخص شده سازمان چه خواهد شد و برای گرفتن این نتایج چه کارهایی را باید انجام داد.

3️⃣ مدیریت استراتژیک سازمان ره به صورت یک سیستم باز می نگرد: سازمانها با محیطی که در آن قرار دارند در داخل هم بستگی و تعامل می باشند. در محیط هر تغییری صورت می گیرد سازمان نیز از آن تأثیر خواهد پذیرفت. بدین سبب مدیریت استرتژیک محیط را از نزدیک تعقیب می کند.

4️⃣ مدیریت استراتژیک مدیران رده پایین را راهنمایی می کند: به عبارت دیگر مدیریت استراتژیک اهداف، تصمیم و فعالیتهایی را که مشخص می کند در داخل سازمان تا پایین ترین سطوح برای هر کس نقطه شروع حرکت را تعیین می کند.
#ویژگی_مدیریت_استراتژیک

دوره مرتبط👉کلیک

@modiryariir
📌خبر
📣📣لیست نمایشگاه های پیش رو:

نمایشگاه بین المللی فرصت های سرمایه گذاری ایران (اکسپو سرمایه گذاری)
👈(5 الی 7 مهر)
بیست و سومین نمایشگاه بین المللی تاسیسات و سیستم های سرمایشی و گرمایشی و تهویه مطبوع
👈(13 الی 16 مهر)
بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق
👈(3 الی 6 آبان)
نمایشگاه بین المللی ابزارآلات صنعتی
👈(13 الی 16 آبان)
بیست وچهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت تهران
(13 الی 16 آبان)
پانزدهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو
👈(13 الی 16 آبان)
پنجمین نمایشگاه لیزر و فوتونیک
👈(13 الی 16 آبان)
هجدهمین نمایشگاه بین المللی معدن، صنایع معدنی،ماشین آلات و تجهیزات معدن، راهسازی و صنایع وابسته
👈(3 الی 6 آذر)
بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی متالورژی (ایران متافو)
👈(3 الی 6 آذر)
بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی رنگ، رزین، پوشش صنعتی، موادکامپوزیت وصنعت آبکاری
👈(13 الی 16 آذر)
دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت
👈(23 الی 26 آذر)
بیستمین نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تأسیسات آب و فاضلاب
👈(3 الی 6 بهمن)

🌐 store.parspajouhaan.com/
به عنوان یک مدیر تا الان چند دوره آموزشی برای تقویت مهارت مدیریتی خود گذراندید؟
Anonymous Poll
22%
بیش از ده ها دوره
9%
5 الی 10 دوره
13%
2 الی 4 دوره
7%
فقط یکی!
48%
هیچی :(
‏مهم نیست که دیگران در مورد شما چه فکری می‌کنند و چه می گویند، ایده‌ها و تفکرات شما می‌توانند دنیا را تغییر دهند.

👤رابین ویلیامز

@modiryariir
2024/09/21 06:49:27
Back to Top
HTML Embed Code: