Telegram Group Search
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📢#Aerospace_News
🔹#Technology

🟥همکاری GE Aerospace و NASA بر روی کنتریل‌ها

💬دنباله‌های کندانس یا کنتریل‌ها (Contrails) که مخفف Condensation Trails است، به ابرهای باریکی گویند که در پشت هواپیماها در ارتفاعات بالا، به دلیل تراکم بخار آب ناشی از احتراق سوخت هواپیما تشکیل می‌شوند و بر تغییرات اقلیمی اثر می‌گذارند. شرکت General Electric (GE) Aerospace (تخصص در فناوری موتور) و NASA (توانایی‌های تحقیقاتی)، در پروژه‌ای با هدف کاهش اثرات زیست محیطی کنتریل‌ها و طراحی موتور‌های جدید، با یکدیگر همکاری کردند.

💬نتایج این همکاری با عنوان پروازهای آزمایش دنباله‌های بخار (CODEX) در هفته‌ی ۱۸ نوامبر همین سال، از ویرجینیا انجام شد. در این آزمایش‌ها هواپیمای G-III مرکز تحقیقاتی ناسا، در آسمان، مسیر هواپیمای آزمایشی جنرال الکتریک را دنبال و با استفاده از فناوری LIDAR اثرات دنباله‌های کندانس را بررسی کرد.

🟡فناوری LIDAR، ابزاری پیشرفته است که با تاباندن پالس‌های لیزر به هوا و تحلیل بازتاب آن، داده‌های دقیقی جمع آوری می‌کند. سپس با الگوریتم‌هایی خاص، این داده‌ها پردازش می‌شوند تا نقشه‌های سه‌بعدی دقیقی ایجاد کنند و ویژگی‌های فیزیکی دنباله‌های ایجادشده در اتمسفر را جمع‌آوری کنند.

✔️منابع:
aerospaceglobalnews.com
aerospacetestinginternational.com

👥@CafeAero
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
👥@ssaAEsharif
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
اپلای
انجمن علمی دانشکده هوافضا
آیروکست

✈️اپلای


در این پادکست از آیروکست به شرایط اپلای پرداختیم، از مشکلات و سختی‌ها و تفاوت ها و... صحبت کردیم.

⬆️با این مقدمه، شما را به شنیدن  این پادکست دعوت می‌کنیم. امیدواریم از شنیدن این پادکست لذت ببرید.


🎙گوینده:
   امیر حسین‌کرمانی

⚙️تنظیم صدا:
معصومه محمدویردی


#آیروکست
#اپلای

👥@CafeAero
🗄🗄🗄🗄🗄🗄🗄
👥 @ssaAEsharif
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📢#Aerospace_News

🟥آغاز مراحل نهایی آماده‌سازی خط مونتاژ ایرباس A350F

💬ایرباس در حال تکمیل تغییرات موردنیاز برای تولید نسخه باربری هواپیمای A350 است. این مدل، با نام A350-1000F، بین نسخه‌های مسافربری -900 و -1000 قرار می‌گیرد و طراحی آن نیازمند تغییراتی در خط مونتاژ تولوز بوده است.

💬ایرباس انتظار دارد مونتاژ نهایی A350F از سال آینده آغاز شود. ساخت بخش‌های بزرگ این هواپیما در فرانسه و آلمان توسط Airbus Atlantic و Airbus Aerostructures در حال انجام است.

🟡این شرکت تاکنون 55 سفارش برای A350F دریافت کرده و اخیراً اتحاد ایرویز نیز سه سفارش دیگر را نهایی کرده است. عملیات آماده‌سازی ابزارها و ایستگاه‌ها، شامل تغییر در جک‌ها، نقاط اتصال، و اضافه کردن سکوی دسترسی به درب بار، تا شش ماه آینده به پایان می‌رسد.

🔴این هواپیما که برای ورود به خدمت در سال 2026 برنامه‌ریزی شده است، از موتورهای رولز-رویس ترنت XWB بهره خواهد برد و سیستم بارگیری آن مستقیماً به ساختار اصلی متصل می‌شود.

👥@CafeAero
🗄🗄🗄🗄🗄🗄🗄
👥@ssaAEsharif
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📢#Aerospace_News

📈خریداران جهانی و محدودیت‌های فروش اف-۳۵

💬جنگنده F-35 Lightning II، ساخته شده توسط لاکهید مارتین، یکی از پیشرفته‌ترین جنگنده‌های نسل پنجم است که به دلیل قابلیت‌های منحصر به فرد خود محبوبیت زیادی دارد. با این حال، خرید و فروش این جنگنده تحت شرایط سختگیرانه‌ای توسط ایالات متحده صورت می‌گیرد.

🔻 کشورهای خریدار F-35:
۱. ایالات متحده: بزرگ‌ترین خریدار و بهره‌بردار این جنگنده.
۲. اسرائیل: یکی از اولین خریداران خارجی.
۳. ایتالیا و بریتانیا: اعضای ناتو که از F-35 برای افزایش توان نظامی خود استفاده می‌کنند.
۴. استرالیا و کانادا: متحدان آمریکا که این جنگنده را برای تقویت دفاع نظامی خود خریده‌اند.
۵. آلمان و لهستان: کشورهای اروپایی که به دلیل تهدیدات روسیه به این جنگنده نیاز دارند.
۶. ژاپن و کره جنوبی: کشورهای آسیایی که به دلیل تهدیدات منطقه‌ای اقدام به خرید این جنگنده کرده‌اند.

🔺کشورهای محروم از خرید F-35:
۱. ترکیه: به دلیل خرید سامانه دفاع هوایی S-400 روسیه.
۲. امارات متحده عربی: نگرانی از استفاده از شبکه 5G هواوی.
۳. هند و پاکستان: استفاده از تجهیزات نظامی روسی و چینی.
۴. آرژانتین: به دلیل روابط نظامی با چین و روسیه و تنش با بریتانیا.

🔹دلایل محدودیت در فروش:
۱. روابط دیپلماتیک قوی: فقط به کشورهای متحد قابل اعتماد.
۲. امنیت فناوری: جلوگیری از دسترسی کشورهای دارای تجهیزات روسی یا چینی.
۳. حفظ برتری نظامی اسرائیل: فروش محدود به کشورهای عربی.

🟡چشم‌انداز خرید برای کشورهای دیگر:
۱. پرتغال و اسپانیا: به دلیل نیاز به ارتقای ناوگان هوایی.
۲. مراکش و تونس: به دلیل روابط خوب با آمریکا.
۳. کلمبیا و برزیل: به دلیل روابط استراتژیک با آمریکا.

🔴این جنگنده به دلیل پیشرفته بودن و سیاست‌های سختگیرانه صادراتی آمریکا، تنها در دسترس کشورهای محدودی است.

✔️منابع:
www.airandspaceforces.com
www.military.com

👥@CafeAero
🗄🗄🗄🗄🗄🗄🗄
👥@ssaAEsharif
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📢#Aerospace_News

🚁پرواز سنجاقک به تایتان

💬ماموریت «سنجاقک» (Dragonfly) به منظور ارسال یک روتورکرافت به سطح بزرگ‌ترین قمر سیاره زحل، یعنی تایتان، طراحی شده است. این ماموریت با هدف اکتشافات علمی و بررسی شرایط زیست‌محیطی در تایتان، قرار است در ژوئیه ۲۰۲۸ پرتاب شود و در سال ۲۰۳۴ به مقصد خود برسد.

🔹مشخصات روتورکرافت:
بر اساس اعلام‌های اولیه، این پهپاد با طراحی منحصر به فرد، دارای هشت پروانه است که امکان پرواز کاملاً کنترل‌شده را برای آن فراهم می‌آورد. این روتورکرافت توانایی نشستن و برخاستن عمودی و همچنین پرواز در انواع شرایط جوی غیرزمینی را دارد.

💬انرژی این پهپاد از یک ژنراتور رادیوایزوتوپی تأمین می‌شود که به آن این امکان را می‌دهد تا در طول شب‌های طولانی تایتان –که معادل هشت روز زمین است– انرژی خود را حفظ کند. این پهپاد قادر خواهد بود با سرعتی معادل ده متر در ثانیه و تا ارتفاع ۴۰۰۰ متر پرواز کند. طراحی هشت پروانه به‌گونه‌ای است که کنترل بهتری را در پرواز فراهم می‌کند و در صورت آسیب دیدن یکی از پروانه‌ها، توانایی ادامه پرواز را حفظ می‌کند.

🔻هدف ماموریت:
هدف اصلی ماموریت سنجاقک، انجام مطالعات زیست‌نجومی در تایتان است. این قمر، به عنوان بزرگ‌ترین قمر زحل، دارای سطحی غنی از کربن، آب موقت و هیدروکربن‌های مایع می‌باشد. این ویژگی‌ها می‌توانند زمینه‌ای مناسب برای شکل‌گیری ترکیبات اولیه زیستی باشند.

🟡پهپاد سنجاقک ماموریت دارد تا قابلیت زندگی میکروبی را بررسی کرده و مطالعات شیمیایی را در نقاط مختلف این قمر انجام دهد. علاوه بر این، تحقیق در رابطه با فرآیندهای زمین‌شناسی و جوی تایتان نیز از دیگر اهداف این پروژه به شمار می‌آید. این اکتشافات می‌توانند به درک عمیق‌تری از طبیعت و تاریخچه تایتان کمک کنند و سؤالات اساسی درباره وجود حیات در دیگر نقاط کهکشان را پاسخ دهند.

🔴این ماموریت علمی، نه تنها افق‌های تازه‌ای را در علم فضایی می‌گشاید، بلکه به ما امکان می‌دهد تا از نزدیک‌تر با یکی از اسرارآمیزترین دنیای‌های منظومه شمسی آشنا شویم.

👥@CafeAero
🗄🗄🗄🗄🗄🗄🗄
👥@ssaAEsharif
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📢#Aerospace_News
🔹#Technology

🟥هواپیماهای الکتریکی🟥

💬هواپیماهای الکتریکی، با پیشرانه الکتریکی کار می‌کنند که بدون انتشار آلاینده، جایگزینی برای هواپیماهای سوخت فسیلی هستند.

💬هواپیمای Integral E، یک هواپیمای آموزشی تمام الکتریکی از خانواده Integral (برای آموزش، آکروباتیک و هوانوردی عمومی طراحی شده‌اند) است که قصد دارد به کاهش اثرات کربنی در آموزش خلبانان آینده کمک کند. زمان شارژ این هواپیما کمتر از ۳۰ دقیقه بوده و اولین پرواز آن با موفقیت در ۳ دسامبر همین سال انجام شد.

🟡هواپیمای X1، هواپیمای الکتریکی دیگریست که پرواز آزمایشی خود را اواسط سال 2025 انجام می‌دهد. این هواپیما بخشی از پروژه توسعه هواپیمای منطقه‌ای هیبریدی-الکتریکی ES-30 است که برای سفرهای کوتاه و با آلایندگی کم طراحی شده است.X1 به اندازه هواپیمای تجاری ۳۰ نفره‌ است که بزرگترین هواپیمای الکتریکی تاریخ به‌ حساب می‌آید.

✔️منابع:
www.flightglobal.com
aura-aero.com
heartaerospace.com

👥@CafeAero
🗄🗄🗄🗄🗄🗄🗄
👥@ssaAEsharif
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📢#Aerospace_News

⚙️هوانوردی ایران در تلاطم تحریم‌ها

💬صنعت هوانوردی در ایران به دلیل تحریم‌های بین‌المللی و محدودیت‌های اقتصادی با چالش‌های متعددی مواجه بوده است.
در اینجا به برخی جنبه‌های این وضعیت می‌پردازیم:

۱. استفاده از ناوگان قدیمی:

بخش بزرگی از ناوگان هواپیمایی ایران متشکل از هواپیماهای قدیمی مانند بوئینگ 727، 747، و ایرباس‌های سری A300 و A310 است. این هواپیماها از دهه‌های گذشته وارد شده‌اند و همچنان در خدمت هستند. نگهداری و تعمیر آن‌ها به چالشی بزرگ تبدیل شده است.

۲. بومی‌سازی قطعات و تعمیرات:


به دلیل عدم دسترسی به قطعات اورجینال، ایران در دهه‌های اخیر روی توسعه توانمندی‌های داخلی در تولید قطعات هواپیما و انجام تعمیرات متمرکز شده است. شرکت‌هایی مانند ایران‌ایر تکنیک و هسا با مهندسی معکوس، نیازهای صنعت هوانوردی را تا حد ممکن تأمین می‌کنند‌‌.

۳. توسعه هواپیماهای بومی:

ایران با تلاش برای توسعه فناوری‌های داخلی، پروژه‌هایی مانند هواپیمای ایران 140(نسخه مونتاژ شده آنتونوف 140) را اجرا کرده است. که نشان‌دهنده تلاش برای استقلال صنعتی است.

۴. ایمنی پرواز:


یکی از نگرانی‌های اصلی در صنعت هوانوردی ایران، موضوع ایمنی است. فشار بر نگهداری هواپیماهای قدیمی و استفاده از قطعات غیراورجینال می‌تواند خطراتی برای ایمنی پروازها ایجاد کند. با این وجود، شرکت‌های هواپیمایی ایران به‌شدت در تلاشند تا با رعایت استانداردهای بین‌المللی از وقوع حوادث جدی جلوگیری کنند.

۵. خرید غیرمستقیم هواپیما و قطعات

🔺آینده و راه‌حل‌های ممکن:

۱. توسعه همکاری‌های منطقه‌ای
۲. سرمایه‌گذاری در فناوری‌های جدید
۳. بهینه‌سازی مدیریت ناوگان

🔴با وجود محدودیت‌ها، صنعت هوانوردی ایران توانسته است تا حد زیادی عملکرد خود را حفظ کند، اما برای تضمین رشد و توسعه پایدار، نیازمند رفع تحریم‌ها و دسترسی به فناوری‌های پیشرفته‌تر است.

✔️منابع:
tinn.ir
asriran.com
spnfa.ir

👥@CafeAero
🗄🗄🗄🗄🗄🗄🗄
👥@ssaAEsharif
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📢#Aerospace_News
🔹#Domestic

🛰از سامان چه خبر؟

💬در تاریخ ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ماهواره‌بر سیمرغ در دومین پرتاب موفق خود در طول یک سال، پرتاب بلوک انتقال مداری سامان-۱ به ارتفاع ۴۰۰ کیومتری به همراه دو محموله دیگر (شامل ماهواره فخر-۱ ارتش، ساخت وزارت دفاع) مجموعاً به وزن ۳۰۰ کیلوگرم(سنگین‌ترین محموله ایران) را در یک عملیات واحد به انجام رساند.

💬سامان-۱ با موتور پیشران سوخت جامد آرش-۲۴(توانایی تولید ۱.۳ تن نیروی رانش محرکه در ۴۰ ثانیه) ماموریت ارتقا دادن محموله ۳۰۰ کیلوگرمی از مدار پارکینگ دایروی با ارتفاع ۴۰۰ کیلومتری و شیب مدار ۵۵ درجه به یک مدار بیضوی با اوج ۷۰۰۰ کیلومتری، حضیض ۴۰۰ کیلومتری و شیب مدار ۵۸ درجه را داشت.

🟡پس از پایان سوختن مراحل اول و دوم، ماهواره‌بر محموله و مرحله سوم سامان -۱ را در یک مدار پارکینگ قرار میدهد، سپس سامان-۱ مسئول تثبیت و از بین بردن ارتعاشات پس از رهاسازی و در نهایت تزریق دقیق محموله خود در مدار تعیین شده است. اولین سیگنال‌ نیز توسط فخر-۱ به ایستگاه‌های زمینی ارسال شده است.

🔴درصورتی که درباره این ماموریت سوالاتی برای شما به وجود آمده است، می‌توانید برنامه‌های آینده دانشکده هوافضا و انجمن‌ علمی دانشکده برای هفته پژوهش را دنبال کنید.

✔️منابع:
KDnews.ir
tasnim.ir
Wikipedia.org
Aerospacetalk

👥@CafeAero
🗄🗄🗄🗄🗄🗄🗄
👥@ssaAEsharif
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📢#Aerospace_News

💠رادار بازتابی مصنوعی (Synthetic Aperture Radar) یا خلاصه سار:

🔴ماهواره‌های تصویربرداری که در فضا هستند، به طور معمول به دو شیوه عمل می‌کنند:

1️⃣ماهواره‌های اپتیکی که از یک دوربین تقریبا مانند چشم انسان و موبایل در آن‌ها استفاده می‌شود. این ماهواره‌ها دقت و رزولوشن بالایی دارند و تصاویر رنگی تهیه می‌کنند. امّا چند چالش مهم دارند آن هم این است که اغلب اوقات روبه‌روی دوربین آن‌ها ابرها قرار می‌گیرند و یا وقتی در پشت کره زمین در سایه هستند، تصویر خوبی نمی‌توانند تهیه کنند.

2️⃣در نقطه مقابل ماهواره‌های سار هستند که از یک رادار فرستنده و گیرنده امواج رادیویی استفاده می‌کنند. این موج رادیویی از اغلب چیزها عبور می‌کنند و تصویربرداری از سطح زمین را نسبت به ماهواره اپتیکی آسان‌تر می‌کنند، چرا که این موج‌ها از ابرها میگذرند و در شرایط مختلف آب و هوایی توان عکسبرداری دارند، هنگام آتش‌سوزی سطح زمین از دود عبور می‌کنند و حتی در شب نیز می‌توانند تصاویر با ارزشی به ما بدهند.

امّا این ماهواره چطور کار می‌کند؟

💬ماهواره سار موج رادیویی را به زمین می‌فرستد. این موج به سطوح مختلفی نظیر جاده، ساختمان، دریاچه، کوه، برخورد می‌کند و بازتاب می‌شود. از طریق دو موضوع زمان بازگشتی و تفاوت فاز، ماهواره سار با تحلیل داده‌های دریافتی‌اش، شکل دوبعدی و حتی سه‌بعدی از نقشه سطح زمین تهیه می‌کند.
زمان بازگشتی برای اینکه فاصله‌های اجسام گوناگون را تشخیص دهد و تفاوت فاز برای اینکه بفهمد جسمی که موج از آن بازتاب شده است چگونه است، چه جنسی دارد، وضعیت سطح آن چگونه است و چه شکلی از خود دارد، هر کدام از این عوامل روی موج بازتابی تاثیر میگذارند. به همین دلیل است که سطح دریاچه قابل تشخیص از ساختمان‌ها می‌باشد.

🔴برای اطلاعات بیشتر می توانید ویدیو زیر را در یوتیوب مشاهده کنید :
▶️https://m.youtube.com/shorts/3MMMfbPWBAw

✔️ منابع:
Nasa.gov
Euspaceimaging.com
YouTube.com

👥@CafeAero
🗄🗄🗄🗄🗄🗄🗄
👥@ssaAEsharif
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📢#Aerospace_News
🔹#Technology

🚀پهباد، بمب، بومرنگ

🔵رودرانر-ام (Roadrunner_M) یک نوع رهگیر بسیار سریع برای پدافند رودرانر (Roadrunner) است. این سیستم منحصربه‌فرد که برای سرنگونی موشک‌ها یا سایر پهپادها و همچنین انجام مأموریت‌های شناسایی توسط Anduril طراحی شده است که به عنوان یک وسیله نقلیه هوایی خودمختار با موتور جت دوقلو توصیف شده است.

🔴رسانه‌های مختلف نیز از آن به عنوان "قاتل هواپیماهای بدون سرنشین" یاد کرده‌اند، درحالیکه لس‌آنجلس‌ تایمز آن را "ترکیبی جدید از پهپاد، بمب و بومرنگ با قدرت المان" خوانده است.

🟡رودرانر شش فوتی و بالدار می‌تواند به صورت عمودی از زمین بلند شود و فرود بیاید و در هنگام برخورد، مانند یک موشک هدایت‌شونده خود را منفجر می‌کند.

🟠با این حال، اگر رودرانر هدف مورد نظر خود را از دست بدهد، می‌تواند مانند بومرنگ به نقطه پرتاب اولیه خود پرواز کند.

🟢سرعت‌های مافوق صوت بالا، مانورپذیری فوق‌العاده، محموله‌های مدولار و ارتقاء مداوم نرم‌افزار، می‌تواند طیف گسترده‌ای از ماموریت‌ها را امروز انجام دهد و در عین حال انعطاف‌پذیری را برای مجموعه‌های ماموریت‌های فردا فراهم خواهد کرد.

✔️منابع:
newsweek.com
Anduril.com

👥@CafeAero
🗄🗄🗄🗄🗄🗄🗄
👥@ssaAEsharif
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📢#Aerospace_News
🔹#Technology

🛩️پهپاد خورشیدی PHASA-35

🔵پهپاد PHASA-35 که توسط شرکت Prismatic توسعه یافته، یک پهپاد خورشیدی با قابلیت پرواز در ارتفاع بالا و ماندگاری طولانی است. این پهپاد می‌تواند تا 12 ماه به‌طور مداوم در استراتوسفر پرواز کند.

🔹منبع انرژی آن پنل‌های خورشیدی در طول روز و باتری‌های قابل شارژ برای شب است. از مواد کامپوزیتی پیشرفته ساخته شده است و وزنی برابر با 150 کیلوگرم و طول بال‌هایی به اندازه 35 متر دارد. این پهپاد به‌عنوان جایگزینی مقرون‌به‌صرفه برای ماهواره‌ها طراحی شده و کاربردهایی مانند نظارت، حفاظت مرزی، ارتباطات و امدادرسانی در مواقع بحران دارد.

🟢این پهپاد برای پرواز آزمایشی خود در دسامبر همین سال، از پایگاه Spaceport America در نیومکزیکو به مدت 24 ساعت به پرواز درآمد. سپس با موفقیت در شرایطی که فقط دو روز بعد آماده پرواز مجدد بود، به زمین نشست.

✔️منابع:
baesystems.com
flightglobal.com

👥@CafeAero
🗄🗄🗄🗄🗄🗄🗄
👥@ssaAEsharif
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📢#Aerospace_News

🚁جایروپلن‌ها(Gyroplanes)

🔴جایروپلن‌ها جزو خانواده هواگردهای سبک حساب می‌شوند و به پرنده‌هایی گویند که نیروی لیفت آنها بدون دخالت موتور تولید می‌شود.
کلمه جایرو که اول اسم پرنده آمده است از ژیروسکوپ گرفته شده است. همانند ژیروسکوپ که حول محور دورانش می‌تواند پایداری‌اش را حفظ کند، در این پرنده‌ها نیز به خاطر چرخش روتور اصلی، پرنده می‌تواند پایداری‌اش را حول محور روتور اصلی نگه دارد. به همین دلیل به آنها جایروپلن گفته می‌شود.

🟠این پرنده‌ها چندین تفاوت با هلیکوپترها دارند. بر خلاف هلیکوپترها نمی‌توانند روی هوا شناور(ثابت روی هوا) بمانند و باید دائم در حرکت باشند. روتور اصلی هلیکوپترها به کمک یک موتور توربوشفت می‌چرخد ولی در جایروپلن‌ها موتوری برای چرخش روتور اصلی وجود ندارد و این جریان هوای عبوری از روی ملخ‌ها می باشد که روتور را می‌چرخاند.

اما چگونه پرواز می‌کنند؟

🟡قطعاً برای حرکت به جلو، یک نیروی پیشران(تراست) نیازمند می‌باشد که این نیرو توسط ملخ انتهایی پرنده که با موتور پیستونی می‌چرخد، تولید می‌شود.
در ابتدای حرکت روی باند، روتور اصلی پرنده به کمک شفتی به موتور پیستونی متصل می‌شود تا یک دور اولیه بگیرد. بعد از حرکت پرنده در ادامه این شفت اتصالش را قطع می‌کند و جریان هوا از روی ملخ‌های روتور اصلی که با سرعت کمی در حال چرخش است می‌گذرد. عبور جریان از روی ملخ‌ها باعث می‌شود روتور شروع به چرخیدن سریع‌تر کند و هرچه سرعت پرنده به سمت جلو که ناشی از نیروی پیشران است بیشتر شود، سرعت عبور جریان هوا از روی ملخ‌های روتور اصلی بیشتر میشود، پس با سرعت بیشتری روتور می‌چرخد و نیروی لیفت دائم در حال افزایش می‌باشد تا در نهایت به مقدار کافی برای بلند کردن پرنده می‌رسد.

🔵از کاربردهای این پرنده میتوان به نقشه‌کشی زمین، تصویربرداری، تجسس هوایی و عملیات جست‌وجو و نجات اشاره کرد.

✔️منابع:
Auto-gyro.com
Skybarary.aero
YouTube.com

👥@CafeAero
🗄🗄🗄🗄🗄🗄🗄
👥@ssaAEsharif
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/12/26 10:15:24
Back to Top
HTML Embed Code: