group-telegram.com/cellandmolecularbiology/2957
Last Update:
✅قسمت دوم:
🔸«ما پروتئینی را شناسایی کردیم که در مدلهای مختلف حیوانی و در انسانها وجود دارد. ما پروتئینها را بررسی کردیم و دادههای مربوط به حیوانات را به گروه انسانی که در مطالعه نیز استفاده شده بود، پیوند دادیم. این به ما این امکان را میدهد که بفهمیم آیا این نتایج قابل ترجمه به انسانها هستند یا خیر.»
🔹محققان پروتئین OSER1 را زمانی کشف کردند که گروه بزرگتری از پروتئینها را که تحت تأثیر فاکتور رونویسی اصلی FOXO، که به عنوان مرکز تنظیم طول عمر شناخته میشود، مطالعه کردند.
🔸 محققان می گویند: «ما ۱۰ ژن را یافتیم که با تغییر بیان آنها، طول عمر تغییر کرد. تصمیم گرفتیم بر روی یکی از این ژنها که بیشترین تأثیر را بر طول عمر داشت، به نام ژن OSER1، تمرکز کنیم.»
🔹زمانی که یک ژن با طول عمر کوتاهتر مرتبط است، خطر پیری زودرس و بیماریهای مرتبط با پیری افزایش مییابد. بنابراین، شناخت نحوه عملکرد OSER1 در سلولها و مدلهای حیوانی پیشبالینی برای درک کلی ما از پیری انسانی و سلامت عمومی انسانها بسیار مهم است.
🔸لین جول می گوید: «در حال حاضر بر روی کشف نقش OSER1 در انسانها تمرکز داریم، تا به امروز مطالب بسیار کمی در این زمینه منتشر شده است. این مطالعه نخستین تحقیق است که نشان میدهد OSER1 یک تنظیمکننده مهم در پیری و طول عمر است. در آینده، امیدواریم که بینشهایی درباره بیماریهای خاص مرتبط با سن و فرآیندهای پیری که OSER1 بر آنها تأثیر میگذارد، ارائه دهیم.»
✍مترجم: #آناهیتا_اسفندیار
📚💻جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.
#⃣ #افزایش_طول_عمر | #ژن | #پیری
#Whats_Up_in_Science
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@cellandmolecularbiology
BY انجمن علمی زیست شناسی سلولی - مولکولی دانشگاه خوارزمی
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/cellandmolecularbiology/2957