group-telegram.com/politics_Araku/674
Last Update:
#بخش_دوم
🔰 در ابتدای نشست، به جهت آمادهسازی ذهن و آشنایی مخاطبان با خواجه نظامالملک و اوضاع زمانه ایشان، دکتر صبوریفر عضو هیئت علمی گروه تاریخ به بررسی زمینه تاریخی خواجه و همچنین کتاب سیاستنامه او پرداختند و در ادامه نقاط ضعف سیاستورزی خواجه از جمله تعصب بیشازحد او نسبت به یک مذهب خاص و نیز نقاط قوت تربیت سیاسی متجلی در سیاستنامه خواجه را بیان کردند.
🔰سخنران دوم، خانم دکتر رجبی عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی به بررسی و تحلیل متن سیاستنامه از نظر جایگاه ادبی پرداختند و بیان کردند که سیاستنامه خواجه نظامالملک نثری تجویزی و از بعد زبانی و علم معانی بسیار خاص و هوشمندانه است و از لحاظ بلاغی نیز به شیوهای ساده نگاشته شده است.
🔰در نهایت، خانم دکتر میرخوشخو نکاتی را در قالب «بهره سیاسی سیاستنامه» مطرح کردند؛ از جمله اینکه خواجه نظامالملک فردی دغدغهمند در حوزه ملکداری و نه کشورگشایی بود و انحرافاتی که در جایگاه وزیر و شخص دوم مملکت مشاهده میکرد، او را به نگارش این اندرزنامه سوق داد. همچنین ایشان به نوعی ارتباط میان سیاستنامه خواجه و شهریار ماکیاولی اشاره کردند که هر دو نوعی دغدغه «موفقیت و پایداری سیاسی» را برای مُلک و کشور خود دنبال میکنند.
-------------------------
@politics_araku
BY انجمن علوم سیاسی دانشگاه اراک
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/politics_Araku/674