Telegram Group Search
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
معنادرمانی

(بازگشت به خویشتن)

در دوگانه ابزار و معنا آنجا که ما باید با این دو بسمت نو شدن فکری و مادی گذر می کردیم، حسب ناعقلانیت سالاری و جنگ و تحریم بی امان بی بهره از مواهب زیست مدرن و پسامدرن از منظر ابزاری روزگار سختی را پشت سر می گذاریم.

و آنجا که باید سرچشمه های تولید معنای خویش همچون «معماری» را که القصه رشنالیته مدرن وپسامدرن هم طرفدار چنین تاریخمندی هست،حفظ می کردیم،حفظ نکردیم!

حال آنچه در معماری و شهرسازی ما برروی زمین است نه مدرن است و نه تاریخمند!

آسایش مادی ندارد و تهی ست از معنا...

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🔴شیاد و معلم

آن زمان که حسب سیاستگذاری ملی و تصمیم گیری محلی در یک روستا حداقل دو مسجد یا حسینیه و مجتمع فرهنگی عمدتا تهی از برنامه و مخاطب با این عظمت ساخته می شود و در مقابل کلاسهای درس بصورت اشتراکی دو منظوره(جنسیتی-پایه ای)در یک مدرسه برگزار می شود، یعنی ما همچنان تمایلی به فهم اولویت‌های ضروری بجهت ایجاد توسعه در کشور نداریم.

حال اگر در این اولویت بخشی به سیاستگذاری تعمد وجود داشته باشد، ماجرا از اساس متفاوت می شود.
(همان داستان معروف تقابل شیاد با معلم بر سر نوشتن مار)

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🛑این یا آن؟

(دگرجنس خواهی یا همجنس بازی)

روی دیگر به رسمیت نشناختن تغییرات اجتماعی حاکم بر زیست جنسی ایرانیان سوق دادن جامعه بسمت سطوحی از همجنس خواهیست.

چگونگی این اتفاق فرصتی مفصل می طلبد که پیشتر سعی کردم در گفتگو با نشریه مصوت آن را تبیین نمایم.

فهم صحیح تغییرات اجتماعی تعریف ما از یک رابطه سالم را اینگونه باید تغییر دهد:

رابطه سالم رابطه ایست آگاهانه،متعهدانه،وفادارانه و عاشقانه و البته هترو سکشوال.

صورت‌بندی ناصحیح مبتنی بر نادیده انگاری تغییرات اجتماعی و در نتیجه مواجه سلبی با جامعه در سطوح کمتر آسیب زننده پیامدهای منفی بزرگی در زیست جنسی جامعه ایران خواهد داشت!

«در نکوهش مواجه شدید با ورزشکاری که بهنگام اعطای مدال خویش بجای استفاده از واژه نامزد کلمه دیگری را بکار برده بود»

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🛑خیر و شر

نیت مجید عشقی رئیس سازمان بورس برای دریافت ۲.۷ میلیارد تومان وام قرض الحسنه ۱۰ساله خیر بود.

آری هیچکس بهتر از او نمی داند که ارزش قیمت سهام ملت چقدر مفت و ارزان شده است.فصل فصل خرید است و چپاول مال مفت ملت.

او بنوبه خویش با آن ۲.۷ میلیارد تومان قصد حمایت از بازار را داشت و اینبار نیتش خیر بود،هرچند در سه سال گذشته مدیریت او برای سهامدار شر مطلق بود!!

در تورم اعلامی ۴۰درصدی سالیانه برای سه سال که جمعش می شود حدود ۱۲۰درصد و مرکبش می شود حدود ۲۰۰ درصد،مدیریت مجید عشقی ارزش سهام ملت را برگرداند به سال ۱۳۹۸!

آنجایی که مغز استخوان را آتش می زد شعبده کثیف تیم مدیریتی مجید عشقی در شاخص سازی بود.

عین رفتار زندانبان های عراقی با اسرای ایرانی در زمان جنگ.
هرگاه صلیب سرخ می آمد اینها ظواهر کار را رعایت می کردند تا عمق جنایت در حق اسرا(سهامداران) مشخص نشود.

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🛑مکانیسم توقف

در انگلیس ۱۸۵۰، زمانی که خطری پیش روی قطار در حال حرکت، وجود داشت، کارگران و سوزنبانان آموزش دیده، قوطی‌های فلزی مخصوصی را روی ریل قطار می‌گذاشتند. قطار از روی این قوطی‌ها عبور می‌کرد و صدای انفجاری بلندی، در فضا می‌پیچید. خدمه لوکوموتیو، حتی در تاریکی شب،  از خطر مطلع می‌شدند. قوطی با انفجار خود فریاد می‌زد:

فورا قطار را متوقف کنید!

📌این ابزار هشداری بود که در لحظات حساس، قبل از وقوع خطر، توسط متخصصین آموزش دیده به کار گرفته می‌شد تا از فاجعه جلوگیری کند.

تاریخ ابداع این قوطیِ انفجاریِ نجات به حدود ۱۳۰ سال پیش از ماجرای دهقان فداکار بازمی‌گردد؛ دهقانی که در تاریکی شب و لحظه‌ای حیاتی، تصمیمی شجاعانه گرفت و با فداکاری و به خطر انداختن جان خود، قطار و مسافرانش را از حادثه‌ای هولناک نجات داد.

📌آنهایی که این قوطیِ نجات را طراحی کردند و برای استفاده از آن دستورالعمل نوشتند و افراد متخصصی را برای استفاده از آن آموزش دادند، به خوبی می‌دانستند همیشه انسان‌های فداکار در موقعیت‌های حساس حضور ندارند. آنها حتی اگر باشند، ممکن است تصمیم به‌موقع و مؤثری اتخاذ نکنند.

هر جامعه‌ای به چنین ابزار و ساختارهای پیشگیرانه و متخصصانی نیاز دارد؛ افرادی که با درایت و دانش خود، قوطی‌های نجات را رو ریل قطار در حرکت قرار دهند که پیش از وقوع بحران هشدار دهند و مسیر را اصلاح کنند:

مکانیسمهایی جایگزین فداکاری و تصمیمات موقعیتی.

مکانیسمی که در لحظات حساس، با صدایی رسا اعلام کند: فوراً توقف کنید!
/مازیار حسین زاده

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🔴تشخیص غلط

جراحی اقتصادی

«معمولا بیمار را یک یا حداکثر دوبار عمل جراحی میکنند، به عمل های بعدی در علم پزشکی کالبد شکافی گفته میشود. کالبدگشایی یا اتوپسی معاینه و بررسی جسد، از طریق برش و آزمایش برای تعیین علت و دلیل مرگ است.»

اقتصاد کشور سالهاست که ناتراز است و علل ناترازی آن هم جدای از ابعاد تخصصی ریشه در اقتصاد سیاسی «تحریم» دارد. اگر عده ای همچنان معتقدند ریشه غده سرطانی بدخیم اقتصاد ایران جای دیگری غیر از «تحریمهاست» جای تعجب دارد.

📌نقش موارد ذیل با عاملیت حاکمیت در وضعیت بغرنج مصرف بنزین را چگونه می توان نادیده گرفت.
مواردی که در صورت عدم حل، قابلیت تکرار جراحی را بارها محتمل خواهند کرد:

-نبود تکنولوژی تولید خودروی کم مصرف«تحریم»
-نبود ارز مکفی بجهت واردات خودروی با کیفیت و کم مصرف«تحریم»
-نبود ارز بجهت توسعه نیروگاهی و واردات خودروی الکتریکی در شکل انبوه«تحریم»
-افزایش قیمت ارز حسب ناتوانی در فروش نفت و در نتیجه ارزشمند شدن قاچاق بنزین«تحریم»
-افزایش قیمت ارز حسب اتخاذ سیاست‌های منطقه ای«سایه سنگین و طولانی مدت جنگ»

📌علی رغم تمامی نکات فوق من نیز با افزایش قیمت حامل‌های انرژی موافقم.لیکن بدون حل مسئله سیاست خارجه این فرآیند دوباره و دوباره تکرار خواهد شد.و هر بار نیز تیغ تیز جراحی تنها یکی از وریدهای ملت را قطع خواهد کرد.

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🔴حاشیه مهمتر از متن

آنچه بیش از آن وام ۱۰میلیارد تومانی۴درصدی دل انسان را به درد می آورد،نظاره سقوط آدمهاییست که قبلاً برای خود اصول و مبنایی داشتند.

در یک فقره وحید جلیلی و تیمش کاراکتر عدالتخواهی را ولو نصف و نیمه در گذشته یدک می کشیدند.حال اگر در سازمان صدا و سیما اساسا موفق نبودند امریست مجزا از آن وجه عدالتخواهی سابقشان.

اینکه در طول ۳سال چپاول و غارت مال ملت در بورس صدا و سیما روزه سکوت گرفت و حال برای سفیدشویی چهره رئیس بورس اینگونه بی محابا وارد گود شود، خدا می داند مایه تأسف است.

رسانه ها و فیلمسازها و مستندسازان آمریکایی در برهه سقوط وال استریت را اگر مرور نمایید معنای شرافت رسانه ای را بهتر درک خواهید کرد.

اینگونه نکن آقا وحید.
بجای برپایی دادگاه عمومی در تلویزیون آن را رسما وکیل مدافع حاکمان نکنید.

هرچند خدنگ خیلی وقت است در همه حیطه ها از دست در رفته و اینگونه سخن از اخلاق راندن رسما مایه استهزای فرد ناطق است.

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
✳️رابطه ج. اسلامی با روسیه، مثل یک عشق بیمارگونه یک طرفه است.
این طرف تا دخالت در جنگ اوکراین برای روسیه مایه می گذارد، آنطرف در هر منازعه ای از جزایر بگیر تا زنگزو، به رقبای ایران امتیاز می دهد.
من نمی‌دانم اگر این همه امتیاز دادن بی حساب و کتاب به قدرت ها بد نیست، فلسفه این آمریکا ستیزی تان چه بود؟.
همین قدر که در برابر روس ها کوتاه می آیید و منافعش را تامین می کنید، نیم آن با آمریکا راه می آمدید، بهتر نبود؟

تاریخ روابط بین الملل شهادت می دهد که سگ آمریکایی ها روس ها را می ارزد. آنقدر که این همسایه شمالی برای ما و تاریخ و تمامیت ارضی ما منحوس بوده، هیچ دشمنی نبوده.
تمام کنید این وضعیت تحقیر کننده ملی را. دست از این غرب ستیزی کور و شرق پرستی ابلهانه بردارید پیش از آنکه کاری کنید که این خاک با خطر تهدید ارضی مواجه شود.
روس ها چون می‌دانند شما قبله ای جز آنان ندارید اینطور توی سرتان می زنند. جمهوری اسلامی برای تزارها مرغ عزا و عروسی اند.
....
....
@Falaakhon
📌تجافی طویل المدت

به درازا کشیدن تجافی(حالت نیم خیز بهنگام تشهد) و بلاتکلیفی بین قیام و قعود عامل از دست رفت دیگر ارکان نماز است!

برخورداری از فهم تاریخی و نظاره صحیح و دقیق عملکرد حاصل شده در سه سال گذشته از نزدیک, ضرورت تغییر و عبور از حالت بلاتکلیفی کنونی را بیش از پیش بما متذکر می شود.

📌منطبق بر عقلانیت تاریخی و البته آگاهی برآمده از آثار امثال استاد فقید علی رضاقلی(جامعه شناسی خودکامگی)ما خود نافی زیست قبیله ای در عرصه سیاست بوده و اساسا مفقودالاثر این راه(احیاء تکثر اجتماعی و سیاسی) هستیم.

لیکن به هنگام ضرورت یافتن «جراحی» راه گریزی از آن نیست.
خروجی عملکرد نسل دوپینگی مصطلح به جوان حزب اللهی در سه سال گذشته و البته انباشت ناکارآمدی ماحصل بدفهمی مسئله ایران در چند دهه گذشته در کنار عقب ماندگی تاریخی ایران در ۲۰۰سال گذشته ضرورت تعجیل در #قیام دولت جدید و عبور از حالت #تجافی را بما متذکر می شود.

آیا اساسا نیت تغییر کرده اند دوستان؟

اگر کرده اند بسم الله زودتر بلند شوند، ارنه نماز بی نیت از ابتدا باطل است!

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🔺مصر و تحقیر ژئوپلیتیک!

#صابر_گل_عنبری

طوفان الاقصی و جنگ غزه خارج از منازعه کنونی، بیانگر تحولی در عرصه سیاست ورزی در سپهر خاورمیانه است و آن هم برآمدن و نقش آفرینی بازیگران غیر دولتی است؛ از حماس در غزه و حزب‌الله در لبنان گرفته تا انصارالله در یمن و حشد شعبی در عراق. در مقابل اما شاهد ضعف تاریخی نقش آفرینی بازیگران دولتی عربی به ویژه مصر و سوریه هستیم. این تحول نیز در وهله نخست مولود شکاف حداکثری دولت و ملت در خاورمیانه است.

این شکاف عمیق عملا برخی از این کشورها و بازیگران را در مواجهه با چالش‌ها و تهدیدهای بیرونی به شدت آسیب پذیر کرده و باعث شده است که بعضا تمامیت ارضی، حاکمیت ملی و ژئوپلیتیک کشورها نیز دستخوش تغییر، بده‌بستان دیگران و حتی در معرض حملات مستمر پرپیامدی هم قرار گیرند، اما ضعف جبهه داخلی، بیم از شورش و برافتادن نظام حاکم، آن‌ها را فاقد ابتکار عمل موثر برای دفع تهدیدهای خارجی ساخته است.

سوریه که از غایبان بزرگ جنگ غزه است و این امر به دور از تاثیر عامل روسی و احتمالا بازتعریف نقش منطقه‌ای آن نیست، مصر نیز با آن شکوه تاریخی در این جنگ با این که از دو جهت مورد تهدید ژئوپلیتیک جدی قرار گرفته است؛ اما حکومت مصر واکنش درخوری به این تهدیدها از خود نشان نداده است. از یک طرف، حدود سه ماه است که پس از اشغال نوار مرزی فیلادلفیا یا صلاح الدین میان مصر و باریکه غزه کاملا مرز مصر و فلسطین قطع شده است. نتانیاهو تاکید می‌کند که اسرائیل به هیچ وجه قصد خروج از این منطقه را ندارد که در صورت عملی شدن آن عملا پیوند جغرافیایی میان مصر و فلسطین از بین می‌رود و همین خود پیامدهای ژئوپلیتیک، سیاسی، امنیتی سهمگینی برای خود مصر و تمامیت ارضی، حاکمیت و امنیت ملی آن در بر دارد؛ آن هم مصری که مهد ناسیونالیسم عربی و داعیه‌دار رهبری جهان عرب بود؛ اما امروز در مقابل فروکاست تاریخی نفوذ ژئوپلیتیکش و قطع یکی از مرزهایش حتی عاجز از فراخواندن سفیر طرفی است که این مرز را ملغی کرده است!

هدف اسرائیل از سیطره مدام بر فیلادلفیا فراتر از تحکیم محاصره باریکه غزه از چهار جهت جغرافیایی و برای پایان دادن به نفوذ و ارتباط فیزیکی و معنوی مصر با پرونده فلسطین است.

از دیگر سو، به علت تحولات دریای سرخ و به تبع آن رویگردانی بیشتر شرکت‌های کشتیرانی جهان از عبور از کانال سوئز و یافتن مسیرهای دریایی جایگزین عملا این کانال مصری به عنوان یکی از مهم‌ترین منابع درآمدی این کشور با درآمد سالیانه حدود 10 میلیارد دلار در معرض از دست دادن اهمیت ژئواکونومیک خود قرار گرفته و تداوم این وضعیت می‌تواند آسیب جبران ناپذیری به این موقعیت بزند. ظرف این ۱۱ماه از جنگ غزه حدود دو میلیارد دلار از درآمد مصر از این کریدور دریایی کم شده است.
اما حکومت مصر در مواجهه با این تهدید نیز دست بسته صرفا نظاره‌گر است. مواجهه با این تهدید نیز می‌طلبید که قاهره دستکم بیشتر از هر طرف دیگری برای پایان دادن به جنگ غزه مداخله می‌کرد تا به تبع آن دریای سرخ آرام گیرد و کانال سوئز به روال طبیعی خود بازگردد.

اما چرا مواجهه مصر با چنین تهدیدهای سترگ و تاریخی تا این سطح تنزل یافته و کان لم یکن شده است؟ در حالی که همین وضعیت اقتضا می‌کرد که یک طرف جنگ باشد و نه میانجی و نظاره‌گر؛ در حالی که ارتش مصر اسما پانزدهمین ارتش دنیاست و این کشور توانایی و پتانسیل لازم برای دفع این تهدیدها را دارد.

مشکل در همان شکاف دولت ملت است. وقتی حاکمیتی برآمده از انتخاب واقعی مردم و اراده آن‌ها نباشد، بقای نظام سیاسی و شخص حاکم اولویت نخست قرار می‌گیرد و لو این که از کیسه تمامیت ارضی، امنیت و حاکمیت ملی خرج کند. وقتی تمام هم و غم ارتش ماندن در قدرت باشد و به یک الیگارشی و حیاط خلوتی برای تضمین حاکمیت یک نفر تبدیل و درگیر کار اقتصادی و فساد سیستماتیک می‌شود و با ماهیت و علت وجودی خود فاصله می‌گیرد، طبیعی است که مداخله برای دفع تهدیدهای بیرونی را مسبب از بین رفتن منافع کلان داخلی خود بداند و از آن پرهیز کند.

اما شکاف دولت ملتی در مصر به این معنا نیست که اگر حکومت این کشور در صرافت مواجهه جدی با این تهدیدها برآید، مردم پشت آن را خالی و شورش می‌کنند. اتفاقا همراهی خواهند کرد و چه بسا پایه‌های نظام سیسی نیز تقویت شود، اما فرضا اگر او اراده‌ای برای این کار داشته باشد، نگرانی از حذف خود و کودتای ارتش در آینده در نتیجه بازی پیچیده قدرت بازیگران منطقه‌ای و بین‌المللی چون شمشیری داموکلس بر گردنش بازدارنده است.

شرایط امروز مانند سال 1967 نیست و مصر هم می‌توانست بدون ورود به جنگ‌ تهدیدهای پیشگفته را دفع و جنگ غزه را متوقف کند؛ اما این توانستن مصر و مداخله جدی آن مساوی است با برافتادن نظام حاکم و این چیزی نیست که ارتش و سیسی بخواهند.
خلاصه این که دموکراسی‌ها بهتر از دیکتاتوری‌ها می‌جنگند!

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🟢«حسین یکتا»ی اهل خرد کجاست؟

در زمانه زوال امرسیاسی، دولت جدید بدرستی برآمدی از تقلا و کوشش نخبگان،تسهیلگران و کنشگران اجتماعی کشور بود.

الگوی سیاسی-حاکمیتی ایران(دولت خیلی بزرگ)لازمه پیشبرد اهداف کلان اجتماعی را به حضور در ارکان قدرت گره زده است.

پارادوکس بزرگ دقیقا در همین نقطه دچار وانمایی می شود.
ورود اهل خرد به دولت آری یا خیر؟

تجربیات میدانی نشان می دهد آن هنگام که زمام کار علی رغم تمامی «اینرسی» ساختاری و سازمانی حاکم بر کشور به اهل خرد سپرده می شود دستاوردها ملموس است،ولو بصورت حداقلی.

در نتیجه ترس از «مصرف» مقبولین اجتماعی کمی جنبه «فوبیا» پیدا کرده است.

هرچند غایت برای اهل خرد قرارگیری در شأن «تصمیم سازیست» و نه «تصمیم گیری».چرا که در این حالت لایه محافظتی ضخیمتری بجهت پاسبانی از سرمایه اجتماعی اهل خرد در درون ساختار وجود دارد.

📌حال سوأل اساسی اینجاست دولت جدید بعنوان دولت برآمده از کنش جمعی حدود ۱۰۰۰ نفر از اهل خرد ساز و کارش برای حل مسائل ایران توسط این جمع چیست؟

آیا اساسا نسبت به اصل صورت مسئله و این جمع ۱۰۰۰ نفره شناخت و آگاهی مکفی وجود دارد؟

🛑براستی حسین یکتا و عزیز جعفری جریان اهل خرد کیست و کجاست؟تا بواسطه اتصال به منابع اصلی قدرت دست به شناسایی استان به استان بزند و قرارگاه خاتم و قرب البته برای اهل خرد ایجاد نماید.
و در نهایت سرریز پروژه «شایسته یابی» از منظر «شایستگی های» مدنظر خودش همچون نمونه دولت مرحوم رئیسی بشود ایجاد دولت قرارگاه خاتم و قرارگاه قرب!

دولت قبل جدای از ارزیابی مثبت یا منفی دولت برآمده از دل استعدادیابی حسین یکتا در کشور بود.

📌تجربه به کرات نشان داده مناعت طبع اهل خرد میدان را برای رندان سیاست باز همواره باز کرده و از همین رو بوده که هیچگاه مسئله ای از مسائل ایران درست حل نشده است.
شرط عبور ایران از این وضعیت در گام اول و فوری «سازمان بخشی» به جمع نخبگان،تسهیلگران و کنشگران اجتماعی(با گرایشات سیاسی،اقتصادی،فرهنگی،علمی) و بعد حضور آنها در مقام «تصمیم سازی» و یا «تصمیم گیریست».

در غیر این صورت:
عمری دگر بباید بعد از وفات ما را

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
سید هاشم فیروزی
🔴پلنB روس‌ها پس از ناکامی های پیاپی روس‌ها حسب عدم ورود ایران به جنگ با اسرائیل و وقوع یک درگیری بزرگ در خاورمیانه بعنوان تنها راه فرار کم هزینه پیش روی روسیه از اوکراین، آیا اکنون آنها بدنبال فعالسازی پلنB در آذربایجان می باشند؟ 📌وزارت خارجه روسیه: کریدور…
🔴پلنC روس ها

پس از ناکامی موقت در پلنA(ورود ایران به جنگ غزه)
و بلاتکلیفی پلنB(فشار بر ایران بواسطه آذربایجان در زنگزو)
حال آیا با اخبار پرتکرار تحویل موشکهای بالستیک ایران به روسیه، ما باید شاهد فعال شدن پلنC روس ها و بسته شدن پنجره های گشایش سیاسی ایران با غرب در ابتدای دولت جدید باشیم؟

«کاخ سفید و اتحادیه می‌گویند هرگونه انتقال موشک ازسوی ایران به روسیه به منزله یک اقدام تنش‌زا رادیکال و بزرگ درباره حمایت تهران از مسکو است»

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴جامعه ما و مسئولان ما!

ناهماهنگی و تعارض شناختی مدنظر «فستینگر» در یک جامعه یعنی اهالی آن جامعه «خانم» بخود اجازه بدهند با بی قانونی محض اینگونه بصورت مجرم در منظر عموم چند بار سیلی بزنند،اما همین جامعه مواجه مشابه پلیس با خود «زنان» را امری خلاف ارزش ترسیم نماید.

آری این دوگانگی بین ارزش-نگرش در رفتار فردی ست که از همه ما یک «دیو» خلق می کند.
و حقیقتا که همذات پنداری های عمده جامعه ایران حسب تجربیات تلخ گذشته همینگونه است.

گاهی «نگهبان» و «آبدارچی» یک مجموعه حسب تحقیرهای کاری و یا زیسته چنان متکبرانه و بد رفتار می کند که مافوق آنها اینگونه نمی کند.

بارها مشاهده کردم همین افراد هنگامی که زیردست پیدا می کنند، بجای قطع چرخه تحقیر،نفر بعد را عیناً مشابه خویش تربیت می کنند!

همین الگو در فضای رابطه فرزند والدینی نیز دائما در حال تکرار است.

بلی جامعه ما حاکمان ما را می سازد و حاکمان ما جامعه ما را.

📌پلیس بجای تذکر حقوق مجرم دارد فعل «زن» را توجیه می کند!
اگر در جلوی دوربین اینگونه حقوق متهم و حتی مجرم نادیده گرفته شود، که وای بحال...

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🔻شهروندان کشور به واسطۀ فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی نباید با #زندان مجازات شوند؛ حتی اگر مرتکب تخلف شده باشند.

🔻محدودسازی #آزادی_بیان به نفع جمهوری اسلامی نیست و کسانی که در این زمینه قائل به سخت‌گیری هستند، دلسوز نظام اسلامی نیستند.

🔻#وحید_اشتری و دیگرانی که بخاطر فعالیت سیاسی و اجتماعی در زندان هستند، آزاد کنید!

@AmirTafreshi
سید هاشم فیروزی
🔴سوخوهای روسی ملاک تشخیص حق و باطل بارها بجهت فهم حقایق حاکم بر روابط نظام بین الملل و همچنین تبیین استیلا و رابطه یکسویه روس ها با جمهوری اسلامی هواپیمای شکاری سوخو را مثال زده ام. همواره چرایی عدم تحویل اسکادران جنگنده سوخو به ایران از سوی روسیه را معادل…
🔴سوخوهای نامرد روسی!

بارها و بارها در گفتاردرمانی فریبنده که نوعی بدارضائی ذهنیست، چند اسکادران از سوخوهای نسل چهارم روسی در آسمان و زمین ایران رؤیت شدند.
اما در عالم حقیقت هیچگاه این اتفاق حاصل نشد.

غرب در حمایت از اوکراین هواپیما تقریبا نسل چهارمی f16 را در اختیار او گذاشت.
اما ماحصل عشق و رابطه یکسویه ایران با روسیه هیچگاه منجر به ماه عسل تحویل و دریافت جنگنده های سوخو نشد!

📌خیلی پیشتر بیان کردم،فهم چرایی عدم تحویل جنگنده سوخو از سوی روسیه به اندازه چند واحد سیاست بین الملل ارزش افزوده دارد.
البته برای آنان که بخواهند بیدار شوند!

اعراب و اسرائیل پشم به کلاه روس ها نخواهند گذاشت اگر موازنه قدرت منطقه(برتر هوایی) در برابر ایران را برهم بزنند!

قدرت روز افزون منطقه با محوریت اعراب هم ابعاد جدیدی پیدا نموده است.
فی المثل در آخرین مورد:
اولتیماتوم امارات به فرانسه برای آزادی پاول دورف مالک تلگرام!

📌علی ای حال همواره در ارزیابی منطقی و منصفانه سطوح دستاوردهای ملی ایرانیان در دوران استیلای غرب بر ایران از اساس قابل قیاس با دوران استیلای شرق بر ایران نبوده و نیست.

در نتیجه نه آن غرب ستیزی را می فهمم.
و نه این شرق پرستی کور را.

لیکن قطعا مراد مطلوب ارتباط حول منافع ملی ایرانیان با هر دو اینهاست.

📌در ماجرای تحویل موشکهای بالستیک ایرانی به روسیه که به احتمال بسیار بالا خود روس‌ها زحمت درز اطلاعات آن را کشیده اند،آنچه در ذوق می زند،تحریم شرکت هواپیمایی ایران ایر است!
یعنی دوستان در این شرایط سخت و بغرنج صنعت هواپیمایی و گرفتاری ملت یحتمل باز با ناوگان هما دست به این اقدام زده اند؟

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
می‌خواهم پسرم را نگه دارم...

خانمی دو سال است که بخاطر بیماری روانی و اعتیاد شدید همسرش به الکل، از او جدا شده و فقط توانسته سرپرستی یکی از بچه‌هایش را به عهده بگیرد.
در این مدت که مسئولیت نگهداری پسر و پدر پیرش به گردن او افتاده، در آموزشگاه رانندگی مشغول به کار است.
از آنجایی که ماشینی از خودش ندارد، در ازای ۱۲ ساعت کار، حقوقی معادل ۵ ساعت دریافت می‌کند و بیشتر از نصف آن به صاحب ماشین تعلق می‌گیرد.
از طرفی بخاطر بیش‌فعالی پسرش نمی‌تواند او را در این مدت طولانی تنها بگذارد و بچه‌ تمام روز را در صندلی عقب ماشین، همراه مادرش در کلاس‌ها حضور دارد.
در حال حاضر هم زمان زیادی به اتمام قرارداد اجاره‌شان نمانده و اگر نتوانند مبلغی به پول پیش اضافه کنند، همین خانه‌ی کوچک را هم از دست می‌دهند.
این خانم برای آنکه بچه‌هایش را خودش بزرگ کند، به ماشینی نیاز دارد تا بتواند با درآمدی منصفانه کار کند و به تنهایی از پس مخارج خانه و زندگی‌شان بر بیاید.


مبلغ مورد نیاز: ۲۵۰ میلیون تومان
لینک پرداخت از طریق سایت منهای فقر
کارت: 5041721111902848
شبا:530700001000228472379001
(به نام خیریه منهای‌ فقر - بانک رسالت)


@menhayefaghr
🔴فرصت آخر

دال مرکزی تولید بحران اقتصادی در کشور سیاستهای خارجی حاکم است.اگر قرار بر استمرار سیاست پیشین منطقه ای و جهانی باشد،آنچه نهایتا در کمتر از دو سال تا پایان ۱۴۰۴ حاصل خواهد شد «انفجار بزرگ» خواهد بود.

در صورت اصرار بر حفظ سیاستهای گذشته، خواندن کارت بازی هیئت حاکمه کشور کار سخت و دشواری نیست:

کمی گشایش سیاسی اجتماعی ناپایدار،سپس «افزایش قیمت بنزین و حامل‌های انرژی» و تحمیل تمام هزینه ها به پزشکیان و گفتمان او و در نهایت عدم عقب نشینی بجهت«حل مسئله سیاست خارجه»!

معادله فوق در صورت صحت خیلی معادله هوشمندانه ای نیست.

بماند که اساسا نه الهیست و نه انسانی.
چرا که مردم دارند در زیر بار شکست ناپذیری خارجه حاکمان «شکسته و نابود» می شوند.

از سال ۱۴۰۱«پزشکیان یا هر شخص دیگر»بعنوان رئیس جمهور چهاردم ایران برای من آخرین فرصت اصلاح سیاسی کم هزینه در ایران بود و هست.
متغیرهای آماری متعدد صحت عدم امکان استمرار وضع موجود را کاملا تایید می کنند.

📌📌براستی هرکه از تاریخ عبرت نگیرد خود مایه عبرت دیگران در تاریخ خواهد شد.

🛑در راستای بی توجهی به واقعیت‌های ایران امروز مرور یادداشت ذیل را مفید به فایده می دانم:

🔸فرسودگی نظام ایدئولوژیک شوروی باعث گردید که این کشور در برابر «فساد اقتصادی فراگیر» کاملا آسیب پذیر شود.

این نظام فرسوده فرصت های بسیار فراوانی برای رانت خواری و ویژه خواری کارگزاران فراهم می ساخت.

🔸در یک نمونه نماینده ای در وزارت ماهیگیری(کشاورزی)با همکاری مدیران یک کارخانه کنسرو ماهی خاویارهای گران قیمت را در قوطی های ساردین ارزان قیمت به یغما می برده و در خارج از کشور به فروش می رساندند.فساد و تباهی شوروی را فرا گرفته بود.

📌«برژنف»رهبر کبیر وارث انقلاب لنین عمدتا از «فساد» چشم پوشی می کرد.روس هایی که افکار اصلاح طلبانه داشتند منتظر مرگ برژنف و روی کار آمدن «آندروپوف» بودند.

رویکرد انحصاری مارکسیستی در بازار و وجود مبارزه با غرب از علل اصلی کمبودها و نقصان ها و فسادهای اقتصادی حاکم در اتحاد شوروی بود.

📌در خلال سه دوره رهبران کبیر: استالین،خروشچف و برژنف تمامی برنامه های «توسعه» شکست خورد.
در این دوران تامین«غذای»مردم همواره با مشکل مواجه بود.
علی رغم وجود زمینهای حاصلخیز گندم عمدتا وارد می شد.«مسکن»به یک بحران تبدیل شده بود و مردم برای دریافت «خودروهای» بی کیفیت باید زمان زیادی را در نوبت سپری می کردند.

«مردم» رفته رفته و به آرامی درباره نیاز به اصلاحات اساسی و بنیادین باهم گفتگو می کردند.«اصلاحاتی»که بتواند کشور را از شر «هیولای فساد» و «انحطاط اقتصادی» حاکم نجات دهد.

📌تلاش ها و درخواست های عموم برای ایجاد اصلاحات اساسی در نظام فرسوده و فاسد شوروی همراهی «رهبران پولیت بورو» را بدنبال نداشت. و در نتیجه پس از «فروپاشی» همانگونه که گورباچوف می گوید:

این فروپاشی هزار سال تاریخ بود که یکباره به دور انداخته شد.

پس از فروپاشی تنها عده ای اندک افسوس می خوردند و کسانی که اصلا افسوس نمی خوردند آنهایی بودند که تحت این حکومت سالیان زیادی «زندگی» می کردند.و شاید بهتر است بگوییم در اصل زندگی نمی کردند.

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴پایان ماه عسل

«روایت رئیس‌جمهور از سفر کربلا:

برای زیارت حرم حضرت عباس(ع) کلاه گذاشتم و ماسک زدم که مردم درپی ازدحام اذیت نشوند.»

خیلی هم عالی
بحمدلله سفر زیارتی و سیاستی رئیس جمهور که البته کمی هم جنبه سیاحتی و ماه عسل گونه در عراق پیدا نمود، به پایان رسید.

جناب آقای دکتر پزشکیان روایت جنابعالی از سفر به عراق را شنیدیم.حقیقتا پی رنگ زیارتی-سیاحتیش بر دیگر ابعاد غلبه داشت.
بعنوان یک مصلح اجتماعی دلخوش به تلاش های شما بعنوان آخرین امکان اصلاح کم هزینه در ایران متذکرم که خیلی زمان زیادی در اختیار جنابعالی نیست.

حضرت آیت الله شهید رئیسی با آن عقبه عریض و طویل در کمتر از سه سال در نظام اجتماعی ایران دچار فرونشست بزرگ شد.
برای شما این زمان بمراتب کوتاهتر طی خواهد شد.

لطفا بسراغ مسائل اصلی بروید و دست بجنبانید.

حضرت علی عليه السلام می فرماید:
الفُرصَةُ تَمُرُّ مَرَّ السَّحابِ ،فانتَهِزُوا فُرَصَ الخَيرِ فرصت، چون ابر مى گذرد. پس، فرصتهاى كار خوب را غنيمت شمريد

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
🔴Airdrop

به هنگام انسداد مسیرهای تولید حسب اقتصاد سیاسی-تحریمی و پدیدآیی چرخه های تورم-رکود با محوریت دولت تولی گر در عرصه اقتصاد، آنچه از تعامل نظام اقتصادی با جامعه شکل می گیرد،نوعی لمپنیزم اقتصادی ست.

جامعه در پیمایش این مسیر قطعا کم تقصیر است.کار از جای دیگر ایراد دارد.
فراوانی و رواج بازی های تلگرامی یا همان ایردرآپ ها که القصه سود هم می دهند، از تک تک افراد و نسل آماده به کار ایران که در شرایط عادی می بایست موتور پیشران توسعه کشور قرار گیرند، یک ربات و اوبژه کم خاصیت خلق می کند.

جامعه کم تقصیر با کمر خمیده در زیر بار فشار تورمی و درآمدهای بی نسبت با کرامت انسانی بدنبال کسب درآمد به هر ریسمانی چنگ می زند!
و چه ریسمانی بهتر ازAirdropها!

لیکن این ایردرآپ ها بنوبه خود دارند آینده ایران را مصرف می کنند.مثل خیل دیگر امور حاکم.

دستهایی که باید دست به طراحی و ساخت ماشین پیشرفت ایران بزنند، اکنون برروی صفحه موبایل در حال استخراج سکه از بازی های موبایلی هستند!

در الگوی «کسب درآمد اینترنتی» تنها بازار بورس بجهت برخورداری از نسبت مستقیم با تولید و صنعت هم محترم بود و هم قابلیت جذب حداکثری عموم را داشت که زحمت نابودی آن را به نفع سوداگری مسکن و خودرو و سود بانکی ۳۰درصدی در این سه سال به نحو احسن کشیدند.

https://www.group-telegram.com/seyyedhashemfirouzi.com
2024/09/23 02:29:25
Back to Top
HTML Embed Code: