Telegram Group Search
چرا مخالفان رضا پهلوی، به بقای جمهوری اسلامی یاری می‌رسانند؟

(دیدگاه / ارشان آذری)

- هیچیک از گروه‌های مخالف رضا پهلوی، چه کمونیست‌های منفصل از جامعه، چه سازمان‌های شبه‌نظامی تبعیدی و چه اصلاح‌طلبان فرسوده، در یک انتخابات آزاد و دموکراتیک، شانسی برای پیروزی ندارند. آنها به‌ خوبی می‌دانند که مردم پس از دهه‌ها تجربه‌ی ایدئولوژی‌های شکست‌خورده، تشنه‌ی ثبات، شفافیت و احترام به هویت ایرانی‌اند. در این میان، رضا پهلوی با پرهیز از قدرت‌طلبی شخصی، تکیه بر گفتمان وحدت، و پایبندی به اصول دموکراتیک، توانسته اعتماد نسل‌های مختلف را جلب کند.

- برای این مخالفان، تخریب او آخرین ابزار باقیمانده است؛ چرا که چیز قابل‌عرضه‌ای ندارند.

- دشمنی با رضا پهلوی نه صرفا مخالفت با یک فرد و یا چهره سیاسی، بلکه سلب امید از میلیون‌ها ایرانی‌ست که چشم به آینده‌ای متفاوت دوخته‌اند. اگر خود او هیچ آلترناتیو واقعی، ملی و مردمی ندارد، تخریب او چیزی جز خدمت به استمرار جمهوری اسلامی نیست.

https://kayhan.london/1404/04/17/381219/

KayhanLondon کیهان لندن

@AmirTaheri4
68👍20👌3👎1
مجله ایتالیایی اسپرسو اذعان کرد که دیگر نمی شود به محمدرضاشاه پهلوی گفت «آخرین شاه ایران»
#جاویدشاه

Ari

@AmirTaheri4
139👏17👍6👌5🤬1🫡1
شهبازی رئیس سابق مرکز پژوهش‌های وزارت اطلاعات :«فضای کشور در اختیار قدرت متخاصم است و مقامات بلندپایه و میان‌پایه در وضعی شبیه به اعضای گروه‌های چریکی مخفی قرار گرفته‌اند در کشور تحت حاکمیت خود.
باید هر شب خانه امن عوض کنند و وسایل ارتباطی، مانند موبایل، را از خود دور کنند از بیم ترور. اکنون روشن شده که علاوه بر
نیروی هوایی و موشکی و ریزپرنده نیروی فعالی از شبکه ایرانی موساد بر روی زمین فعال است»

Iran Briefing

@AmirTaheri4
👍70😁1543🔥3
شاهنامه رو تا حالا خوندید؟
تو شاهنامه، زن فقط معشوقه‌ی قهرمان نیست.
تهمینه تصمیم می‌گیره، رودابه می‌جنگه با تعصب پدرش، گردآفرید میره وسط میدون
زن تو شاهنامه، شخصیت داره، انتخاب داره، صدا داره
فردوسی تصویر زن ایرانی رو از دل تاریکی قرن ها بیرون کشیده

Nilufar

@AmirTaheri4
👍11616🔥5🎉1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اعلیحضرت #رضاشاه_دوم در مصاحبه اختصاصی با تلویزیون i24 به زبان فرانسوی: رژیم و نظام فاسد جمهوری اسلامی در ایران اشغالی گروگان گری را به یک تجارت تبدیل کرده و پول خیلی کلانی دریافت میکند.

#همکاری_ملی

S.AFSHAR

@AmirTaheri4
👍10717🤬5👌4🫡4🎉2
Audio
امیر طاهری: غرب، بقیه و هر جای بزرگ دیگر
در مطالعه ی تاریخ، پیش ‌بینی‌هایی که اتفاق نیفتادند، اغلب به همان اندازه جالب هستند که رویدادهای واقعی !
The West, The Rest and The Great Everywhere

نویسنده: امیر طاهری، روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر ارشد بین‌المللی
منبع: شرق‌الاوسط
#امیر_طاهری
#تحلیل_سیاسی
===================
#ایران
#یونیکا
#خبر_یونیکا

نسخه صوتی

@AmirTaheri4
44👍8
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
امیر طاهری: غرب، بقیه و هر جای بزرگ دیگر
در مطالعه ی تاریخ، پیش ‌بینی‌هایی که اتفاق نیفتادند، اغلب به همان اندازه جالب هستند که رویدادهای واقعی !
The West, The Rest and The Great Everywhere

نویسنده: امیر طاهری، روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر ارشد بین‌المللی
منبع: شرق‌الاوسط
#امیر_طاهری
#تحلیل_سیاسی
===================
#ایران
#یونیکا
#خبر_یونیکا


@AmirTaheri4
🔥4418👍14
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حکومت راستین بر پایهٔ عدالت بنا می‌شود – نه بر اساس دروغ. در حالی‌ که ملت برای آزادی خود مبارزه می‌کند، رژیم در تلاش است با ایجاد نفرت تاریخ را بازنویسی کند. نگذارید با این تزویرها حقایق را محو کنند.

ارتش دفاعی اسرائیل | IDF Farsi

@AmirTaheri4
87👍27
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پیام ویدئویی بی‌بی در آخرین روز سفر به واشینگتن: وقتی می‌گوییم ۶۰ روز، شوخی نمی‌کنیم! | دوبله فارسی

ویدئوی کامل در لینک زیر:
https://www.youtube.com/watch?v=wRwrUCKAIDc

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل روز پنج‌شنبه و در آخرین روز سفر خود به واشینگتن از توافق‌هایی پیرامون غزه و فراتر از منطقه سخن گفت که به گفته وی هنوز بخش زیادی از آن بازگو نشده است.
او با خاطر نشان کردن فرصت شصت روزه به مذاکرات ایالات متحده با جمهوری اسلامی برای برچیدن برنامه هسته‌‌‌ای رژیم، هشدار داد: "شرایط ما در غزه اگر از راه مذاکره محقق شود، بسیار خوب خواهد بود. اما اگر طی شصت روز مذاکره به نتیجه نرسد، ما از راهی دیگر، یعنی با تکیه بر قدرت ارتش دلیرمان، به این هدف خواهیم رسید."

#بنیامین_نتانیاهو #جمهوری_اسلامی #اسرائیل #ترامپ
@Unikador
👌66👍109
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وزیر دفاع اسرائیل: آیت‌الله‌ها در حال آماده شدن هستند، اما ما اجازه نمی‌دهیم آنها دوباره تبدیل به تهدید شوند

ویدئوی کامل در لینک زیر:
https://www.youtube.com/watch?v=BSd6TIUlNwA

یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل در مراسمِ پایانی دوره‌ی پنجاه‌ودوم دانشکده‌ی امنیت ملی اسرائیل اظهار کرد که جمهوری اسلامی تلاش خواهد کرد از هر راهی که برایش مقدور باشد، توانمندی خود را احیا کند ولی ما اسرائیل نخواهد داد که دیگر تهدیدی برای کشورش اسرائیل باشد. آقای کاتز در این زمینه چنین گفت: «جمهوری اسلامی در حال بررسی خسارت‌های وارده از جنگ ۱۲ روزه و آماده شدن خود است، اما اسرائیل باید گام‌هایش را تشدید کند تا اجازه ندهد که جمهوری اسلامی دوباره به یک تهدید تبدیل شود. اسرائیل باید طرح خود برای جلوگیری از احیای توان دوباره عملیاتی ایران را تهیه و اجرایی کند؛ باید توان خود را چنان ارتقا دهد که از هرگونه احتمال غافلگیرشدن جلوگیری کند.»

#یسرائیل_کاتز #اسرائیل #جمهوری_اسلامی #طلوع_شیرها
@Unikador
59👍30
سالگرد قیام شاهرخی | قیامی که می‌توانست سرنوشت ایران را تغییر دهد
manototv
سالگرد قیام شاهرخی | قیامی که می‌توانست سرنوشت ایران را تغییر دهد

نسخه صوتی
@AmirTaheri4
66💔9👍6😢5
یاران با علیرضا میبدی
یاران با علیرضا میبدی

گفتگو با دکتر امیر طاهری

نسخه صوتی


@AmirTaheri4
34👍5
بیشترین خوشبختی‌ها برای بیشترین مردم

لیبرال دموکراسی - بیشترین خوشبختی‌ها برای بیشترین مردم
امیر طاهری
نگرانی‌های ادعایی مکرون و استارمر
adminتیر ۲۰, ۱۴۰۴۰
مکرون و استارمر
مکرون و استارمر

چه‌ کنیم؟ این پرسشی است که در روزهای گذشته با آغاز حملات هوایی اسرائیل به جمهوری اسلامی از سوی بسیاری از کارشناسان امور خاورمیانه، سیاست‌گذاران و مشاوران روابط بین‌المللی در کشورهای گوناگون مطرح‌شده است.

طبیعی است که جنگ جاری توجه گسترده‌ای در میان «برگزیدگان» سیاسی در سطح جهان داشته باشد. این جنگ به هر شکل که نوبتام، تصویر کنونی خاورمیانه را تغییر خواهد داد. این تغییر ممکن است جزئی یا کلی باشد، مثبت یا منفی باشد، اما در هر حال محاسبات فرابردی جاری را برای بسیاری از کشورها عوض خواهد کرد. بدین‌سان بعضی نگرانی‌های جاری در محافل سیاسی قابل‌فهم است.

نخست بپردازیم به رایج‌ترین نگرانی‌ها به‌ویژه در اروپا. اولین نگرانی بسته شدن تنگه هرمز است که افراطی‌ترین گروه در بقایای نظام تهران در پی آن هستند. این نگرانی با آنکه قابل‌فهم است، چندان جدی نیست. جمهوری اسلامی حتی اگر اعلام کند که آب‌های ایران را در تنگه هرمز به روی نفتکش‌ها می‌بندد، بازهم نمی‌تواند سلطان‌نشین عمان را وادارد که نیمه جنوبی تنگه را در کانال دریایی روبروی جزیره الغنم ببندد. مگر آنکه سپاه پاسداران آن بخش از خاک و آب عمان را تصرف کند.

به هر حال به فرض که تنگه بسته شود، بازهم جریان اصلی نفت از کشورهای عرب ساحلی قطع نخواهد شد. عربستان سعودی بخش عمده نفت خود را از دریای سرخ صادر می‌کند. امارات متحده عربی از شاه‌لوله خورفکان که نزدیک به دو میلیون بشکه در روز ظرفیت دارد، استفاده خواهد کرد. عراق هم اکنون بخشی از نفت خود را از طریق ترکیه صادر می‌کند. کویت پس از تجربه تلخی که با تجاوز عراق داشت، همواره بخشی از تولید خود را روی نفتکش‌های بیرون از خلیج‌فارس ذخیره داشته است و مشتریان خود را برای مدتی حفظ خواهد کرد. بزرگ‌ترین بازندگان از بستن تنگه هرمز ایران و قطر خواهند بود. آن‌هم در حالی که قطر ظاهراً نزدیک‌ترین یار وفادار نظام خمینی‌گرای تهران است.

از این مهم‌تر، سروصدا درباره قطع احتمالی ۲۰ درصد از عرضه نفت در بازار جهانی افسانه‌ای بیش نیست. بهترین تخمین‌ها نشان می‌دهد که تنگه هرمز مسیر صدور چیزی بین ۱۰ تا ۱۲ درصد از نفت موردنیاز بازار جهانی است. ایالات‌متحده و اتحادیه اروپا و تا حدی ژاپن سال‌ها است که از وابستگی به نفت خلیج‌فارس گذشته‌اند. بدین‌سان کشوری که بیش از همه از قطع صدور نفت از خلیج‌فارس صدمه خواهد دید‌ ــ آن‌هم در کوتاه‌مدت‌‌‌ــ جمهوری خلق چین است که در دنیای رویایی آقای خامنه‌ای، یکی از دو حامی بزرگ جمهوری اسلامی به شمار می‌آید.

نگرانی دوم که با پیام اخیر آقای خامنه‌ای اندکی داغ شد، حمله نیروهای نظامی تهران به تأسیسات نفتی همسایگان در خلیج‌فارس است؛ اما این نگرانی نیز با اینکه هنوز جدی است، به‌مراتب کم‌رنگ‌تر از خطری است که حملات چند سال گذشته به تأسیسات آرامکو ترسیم کرد. هم عربستان سعودی و هم امارات در این سال‌ها حصار دفاعی تأسیسات نفتی خود را با استحکام بیشتر و بهره‌گیری از تازه‌ترین فنون حفاظتی، بازسازی کرده‌اند.

نگرانی سوم که بیشتر از سوی اروپاییان مطرح می‌شود، حملاتی است که آقای خامنه‌ای تلویحاً علیه پایگاه‌های نظامی ایالات‌متحده وعده داده است. ایالات‌متحده در تمامی کشورهای منطقه از مصر و ترکیه گرفته تا عراق، کویت، اردن، امارات متحده عربی، بحرین، قطر، عمان و البته اسرائیل حضور نظامی دارد. تنها لبنان، سوریه، عربستان سعودی و بخش شرقی یمن استثنا هستند. بدین ترتیب هر حمله جمهوری اسلامی به این پایگاه‌ها اعلان‌جنگ به تقریباً تمامی منطقه خواهد بود. به گمان من، آقای خامنه‌ای هر چپق جنگی که کشیده باشد، در موقعیتی نخواهد بود که علاوه بر اسرائیل با ایالات‌متحده، پیمان آتلانتیک شمالی و مجموعه کشورهای عرب از قطر تا عمان وارد جنگ شود.

شواهد بسیاری هست که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات‌متحده، نمازگزار به سوی مریخ، خدای جنگ، نیست؛ اما او بی‌تردید اجازه نخواهد داد که نظامیان و غیرنظامیان آمریکایی قربانی حملات موشکی یا پهپادی آیت‌الله شوند. برعکس هرگونه اقدام تحریک‌آمیز از سوی آیت‌الله، ترامپ را وارد خواهد کرد که لااقل بمب بزرگ جی‌بی‌یو ۵۷ معروف به «مامان‌بزرگ بمب‌ها» را برای نابودی تأسیسات زیرزمینی جمهوری اسلامی به کار گیرد.

یکی از پرسشگران «چه کنیم؟» از لندن نگرانی دیگری را مطرح می‌کند: یک سلسله عملیات تروریستی در اروپا و بخشی از خاورمیانه به‌ویژه لبنان. این نگرانی نیز به گمان من، نباید بیش از حد بزرگ شود.
👍417🔥1
جمهوری اسلامی تقریباً همه نیروهای نیابتی خود را از دست داده است و ارتباطاتی را که چند دهه پیش با تروریست‌های اروپایی، آمریکایی جنوبی و گروه‌های آدمکشان حرفه‌ای داشت، دیگر ندارد.

در سال‌های ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۰ میلادی، آیت‌الله می‌توانست از گروه‌هایی مانند اتا (ETA)‌ــ تجزیه‌طلبان باسک اسپانیا‌ــ، ارتش آزادی‌بخش کلمبیا (فارک)،‌ ام-۱۹ آمریکای جنوبی و البته گروهک‌های فلسطینی برای اقدامات تروریستی کمک بگیرد، اما زمانی که سرتیپ احمد وحیدی، مشاور ویژه آیت‌الله خامنه‌ای، می‌توانست کشتار یهودیان در بوئنوس آیرس یا بلغارستان را طرح و اجرا کند، گذشته است. سرلشکر محسن رضایی، فرمانده پیشین سپاه پاسداران و دکتر حسن عباسی‌ ــ کیسینجر اسلام ــ هنوز از داشتن «قابلیت‌های مخفی» در سراسر جهان از جمله در قلب آمریکا لاف می‌زنند، اما کمتر کسی این روزها این دو کمدین را جدی می‌گیرد.

نگرانی دیگری که مطرح است، احتمال شکل گرفتن سونامی آوارگان از ایران است. میلیون‌ها نفری که از جنگ و آینده نامعلوم می‌گریزند و طبیعتاً به جای پناه‌جویی در افغانستان، پاکستان یا عراق، به سوی اروپا، از طریق ترکیه، روی خواهند آورد؛ اما بسیاری بررسی‌ها از جمله یک پژوهش علمی که از سوی یک کشور آسیایی در تهران صورت گرفته است، نشان می‌دهد که عامل اصلی خروج ایرانیان، به‌ویژه افراد با تحصیلات بالا، نارضایتی از نظام سیاسی و اقتصادی موجود است و اگر این نارضایتی حتی اندکی برطرف شود، این احتمال وجود دارد که بخشی از جمعیت ۸ یا ۹ میلیونی ایرانیان در تبعید به میهن بازگردند.

امیر طاهری
این خوش‌بینی ممکن است واقع‌بینانه نباشد، اما نمونه‌هایی از آن را در تاریخ معاصر دیده‌ایم. در نخستین سال‌های عراق آزادشده پس از سقوط صدام حسین، نزدیک به دو میلیون عراقی‌ آواره ــ از جمله بیش از ۵۰۰ هزار تن در ایران‌ــ به کشور خود بازگشتند. پس از آن نیز تنها بخشی عراق که صادرکننده پناه‌جو بوده است، اقلیم خودمختار کردستان، اربیل و سلیمانیه است. یک نمونه دیگر صربستان است که پس از تغییر رژیم و شکست نظامی اسلوبودان میلوشویچ از آمریکا، کانادا و اروپا بیش از یک‌میلیون صرب تبعیدی را جذب کرد. نمونه دیگر که اکنون شاهد آنیم، سوریه است؛ سوریه‌ای نیمه‌ویران و پرمشکل که با همه این‌ها، پذیرای بازآمدگان از تبعید است. به گزارش وزارت کشور ترکیه، هر روز بین دو تا سه هزار آواره سوری در ترکیه به وطن خود برمی‌گردند. آنان از بشار الاسد و متحدان خمینی‌گرا و روس او گریخته بودند. همان‌طور که عراقی‌های تبعیدی‌ نه از عراق، بلکه از صدام حسین دوری می‌جستند.

به عبارت دیگر، ایران که در هر شرایطی می‌تواند مغناطیس نیرومندتری برای جلب فرزندان خود باشد، با رهایی از بختک‌ ۴۶ ساله جمهوری اسلامی، جذابیت همیشگی خود را بازخواهد یافت. در اینجا مسئله فقط ایران‌گرایی و میهن‌پرستی، با همه اهمیت حیاتی‌شان، نیست. ایران از نظر منابع طبیعی امکان توسعه اقتصادی نیروی انسانی، فرهنگ و تمدن ریشه‌دار و فراگیر دارای جذابیتی استثنایی است. یک ایران آزاد و رو‌به‌توسعه امکانات فراوانی برای یک زندگی مناسب و توام با رفاه و کرامت عرضه خواهد کرد. فراموش نکنیم در ۱۳۵۷، بیش از یک‌میلیون و نیم اتباع خارجی، از فیلیپین گرفته تا ترکیه و فرانسه و ایالات‌متحده، در ایران کار و زندگی داشتند.

ایرانیان به جز چند مورد استثنایی در تاریخ طولانی‌شان، هرگز میهن‌گریز و آواره نبودند. ایران تنها کشوری بود که هرگز از تمامی سهمیه‌ای که آمریکا برای پذیرش مهاجران هر کشور تعیین می‌کند، استفاده نکرد. در ۱۳۵۷، نزدیک به ۲۰۰ هزار تبعه ایران در خارج زندگی می‌کردند که غالباً دانشجو بودند. نزدیک به نیم میلیون دیگر ریشه ایرانی داشتند، اما تابعیت ایران را نداشتند. به‌ویژه در کشورهای خلیج‌فارس و تا حدی پاکستان و هندوستان. این واقعیت که ایران با ۱ درصد از جمعیت جهان دارای بیش از ۱۰ درصد از منابع طبیعی عالم است، از نظر مادی نیز که بنگریم، کشور ما را به سرزمینی مهاجرپذیر نه صادر‌کننده مهاجر نزدیک‌تر می‌کند.

اما سرانجام بپردازیم به ابرنگرانی بعضی شخصیت‌های غربی: هرج‌و‌مرج در ایران پس از مرگ بختک! مُبلغ اصلی این نگرانی رئیس‌جمهوری فرانسه، امانوئل مکرون، است. او در پایان کنفرانس جی‌ــ۷ (G7) در کانادا، مرتب تکرار کرد: اقدام علیه ایران نباید به تغییر رژیم بیانجامد!

مکرون در همان حال مانند صفحه سوزن‌خورده تأکید می‌کرد که: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد!

این نوع موضع‌گیری را فرانسویان «سوء‌نیت» (mauvaise foi) می‌خوانند. اگر ایران نباید سلاح اتمی داشته باشد، باید بگویید چرا و چطور می‌خواهید نگذارید؟ و اگر جلوگیری از اتمی شدن ایران تنها با تغییر نظام ممکن باشد، چرا با تغییر نظام مخالفید؟
👍5110
از همه جالب‌تر این است که مکرون عملیات نظامی اسرائیل را «حق اسرائیل برای دفاع از خود» می‌داند، اما در همان حال می‌خواهد که این عملیات با همه خسارتی که به ایران وارد می‌کند، بی‌نتیجه پایان یابد. او از «ضرورت آتش‌بس» نه پایان جنگ سخن می‌گوید و دانسته یا ندانسته، خواستار بازگشت به وضع موجود پیش از آغاز عملیات جاری است؛ وضع موجودی که اگر بازهم تکرار شود، به همان نتیجه یعنی جنگی دیگر منجر خواهد شد.

مکرون در «سوء‌نیت» خود تنها نیست. سر کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا، نیز با زبانی دوپاره سخن می‌گوید. او از یک سو تأکید می‌کند که جمهوری اسلامی تهدیدی حیاتی برای اسرائیل است، اما از سوی دیگر خواستار «توقف فوری» جنگ جاری است. اگر بپرسید: پس اسرائیل چگونه می‌تواند با تهدید حیاتی موردادعای شما روبرو شود، سرکی‌یر پاسخ می‌دهد: ما خواستار گفت‌وشنود بین دو طرف هستیم!

نخست‌وزیر بریتانیا فراموش می‌کند که جنگ نیز نوعی گفتگو است که در آن، دو طرف نظرات و خواسته‌های خود را به سوی یکدیگر شلیک می‌کنند.

یکی از دلایل جنگ‌های بی‌پایان اخیر‌ ــ یعنی از نیمه دوم سده بیستم به بعد‌ ــ این است که دخالت قدرت‌های بزرگ، سازمان ملل متحد، گروه‌های فشاری به‌اصطلاح صلح‌طلب، ترقی‌خواه و چپ‌گرا مانع از آن می‌شود که جنگ کار اصلی خود یعنی تعیین یک بازنده و یک برنده را انجام دهد و وضع موجودی را که به جنگ انجامید، عوض کند تا وضع موجود جدیدی که ضامن صلح و ثبات است، شکل گیرد.

سرانجام می‌رسیم به نگرانی ادعایی رهبرانی مانند مکرون و استارمر که ایران فاقد گزینه سیاسی قابل‌قبول برای دوران انتقال از نظام کنونی‌ ــ که در هر حال ورشکسته است‌ ــ به یک نظام آزاد، توسعه‌گر و صلح‌جو است. مکرون از «خلائی که به هرج‌ومرج منجر می‌شود» سخن می‌گوید، اما فراموش می‌کند که این نظام خمینی‌گرا است که ایران و تمامی منطقه را به سوی هرج‌ومرج کشانده و می‌کشاند.

خلاصه پاسخ به پژوهشگران و کارشناسان فرانسوی و انگلیسی که می‌پرسند پس چه کنیم: لطفاً غصه ما را نخورید! لطفاً بگذارید ما کار خودمان را بکنیم و اگر اشتباه کردیم هم صورتحساب اشتباهات را خودمان بپردازیم. امروز در ایران بر سر دوراهی هستیم: یک راه ادامه مسیر غلطی است که از ۱۹۷۹ میلادی آغاز شد و ما را به نیم‌قرن جنگ سرکوب، سقوط اقتصادی و اخلاقی فساد گسترده و آوارگی میلیونی کشاند. راه دیگر گزینه پادشاهی مشروطه برای دوران گذار است؛ دورانی که در آن با ایجاد ثبات، با تغییر مسیر کنونی، تضمین آزادی‌های سیاسی و اجتماعی و گسترش آگاهی عمومی، مردم ایران امکان خواهند یافت تا درباره سیمای آینده میهنشان فکر کنند، بحث کنند، تبلیغ کنند و سرانجام با اعمال حق حاکمیت ملی، تصمیم بگیرند.

امروزه کسانی که مخالف این گزینه‌اند، باید بدانند که در عمل در صف مدافعان وضع موجود یعنی نظام خمینی‌گرا قرار می‌گیرند. البته بعضی ممکن است بگویند که مخالف هر دو گزینه‌اند. در آن صورت، می‌بایستی بگویند گزینه سوم آنان چیست. آقایان مکرون و استارمر اگر نه خامنه‌ای را می‌خواهند نه رضا پهلوی را‌ ــ که در حال حاضر تنها گزینه جدی در برابر اوست‌ ــ، باید بگویند چه گزینه‌ای دارند.

حالا نوبت من است که از آنان بپرسم: لطفاً بفرمایید چه آشی برای ما پخته‌اید؟

https://liberaldemocracy.info/amp/2025/07/amir-taheri-10-07-2025/


@AmirTaheri4
👍709🎉1
جدیدن بعضیها میگن شاهزاده @PahlaviReza اقتدار نداره، بهترین شخص نیست برای رهبری بدون اینکه رهبر دیگری را معرفی کنند. مگر رئیس جمهورها در کشورهای دموکراتیک بهترین شخص و لایق ترین شخص کشورشون هستند؟ اگر شخصی مقتدر میخواهید بروید دنبال یک خمینی دیگر با یک آفتابه دیگر.
بعضیها میگن تجربه سیاسی و کشور دار ی نداره، متاسفانه هر کسی که در سیاست و کشور داری ایران در این ۴۶ سال اخیر نقشی داشته دستش به جنایت آلوده است.
به تمام لج بازها که واقعا ضد ج.ا هستند اما کینه پدرانشان رو از پهلوی در دل پروراندند، اگر در این زمان بحرانی برای سرنگونی ج.ا و دوران گذار هم با ج.ا و هم با نهاد پادشاهی بجنگید، شکست شما و ایران حتمی است. از من گفتن.

Chahdortt Djavann



#فرقه_جنون میگفتند رضا شاه بیسواد بود، دیکتاتور بود، نوکر انگلیس بود، #رضا_شاه_روحت_شاد را شنیدند و گفتند: محمد رضا شاه دیکتاتور و شکنجه گر بود و آقای پهلوی باید جوابگوی جنایات پدرش باشد، #جاویدشاه را شنیدند و گفتند، ملت پدر آقای پهلوی را صدا میزنند نه ایشون را.
ای نابغه تاریخ معاصر ایران، بی تو ایرانی نمیبود. رضا شاه کبیر، نامت جاویدان.

Chahdortt Djavann



@AmirTaheri4
👍13820👏3👎2
Forwarded from Reza Pahlavi - Official
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هم‌میهنانم،

رژیم ضدایرانی جمهوری اسلامی و رهبر ضحاک‌صفتش پس از چنددهه زیست انگلی و مکیدنِ شیره جان ایران، اینک که در آستانه سقوط قرار دارند، نقاب ایرانگرایی را به چهره پلیدشان‌ زده‌اند و با وقاحتی بی‌شرمانه و صدایی گوش‌خراش، به تحریف سرود «ای ایران» روی آورده‌اند.

این همان حکومتی‌ست که از آغاز برای مشروعیت‌بخشی به ظلم و جنایات بی‌رحمانه خود، به اسلام و تشیع چنگ زد، و دشمنی با ایران، فرهنگ، تمدن، خاک، ملت و منافع ملی را سرلوحه‌ تمامی اقداماتش ساخت. حال در آستانه سقوط، خود را پاسدار ایران معرفی می‌کند؛ حال آنکه در نام سپاه تروریستی و سرکوبگر پاسدارانش حتی واژه ایران وجود ندارد؛ و چه بهتر که وجود ندارد.

خامنه‌ای با خیال اینکه از این ستون به آن ستون شاید فرجی باشد، مَکر می‌ورزد و گمان می‌برد می‌تواند مردم ایران را فریب دهد. همین مردم ‌اما بیدار و هوشیار هستند و‌ مَکر او‌ را با در هم کوبیدن بساط ظلمش به خود او‌ بر خواهند گرداند.

یقین دارم که با عزم و اراده ملت بزرگ ایران، نور بر تاریکی پیروز خواهد شد.

پاینده ایران،
رضا پهلوی

@OfficialRezaPahlavi
166👍21❤‍🔥4👎2👌2
2025/07/13 03:22:58
Back to Top
HTML Embed Code: