group-telegram.com/flyiutcourse/37
Last Update:
دورهی آموزش عملی طراحی و ساخت پهپادهای مولتی روتور 🚀
❓سوال پرتکرار سوم: محتوای دوره چگونه است؟
🔆 پاسخ: در این دوره دانشجویان به شناخت نسبتاً بالایی از سیستمهای پرنده میرسند و به صورت تخصصی تر ساختار الکترونیکی و مکانیکی مولتی روتورها را خواهند شناخت و پارامترهای طراحی و تکنیکهای پیکربندی و برنامه ریزی (کانفیگ و پروگرامینگ) را به صورت سخت افزاری و نرمافزاری فرا میگیرند.
دانشجویان علاوه بر یادگیری چگونگی ساخت یک پهپاد، لازم است دانش کافی برای کار با سیستمهای جانبی مانند رادیو کنترل، فلایت کنترل، پیشرانش، آنتن، ارسال دیتا، باتریها و شارژرها و... را کسب نمایند که در دوره به تمام این موارد پرداخته میشود.
دانشجویان از همان ابتدای دوره باید کار طراحی پرندههای خود را آغاز کنند و رفته رفته ضمن یادگیری زمینههای تئوریک که هر جلسه بیان میشود، ساخت پرندهشان را پیش ببرند. پس از تکمیل ساخت سازه و تکمیل مکانیک پرنده، پارامترهای پرواز در نرمافزارMission Planner تنظیم میشوند و انتقال دادهها به ربات صورت میگیرد. در این مرحله کار ساخت پهپاد به پایان رسیده است.
درنهایت نوبت به تست زمینی پهپادها میرسد. پس از پاس شدن چک لیست ها و کسب آمادگی کامل، در نهایت پهپادهای ساخته شده اولین پرواز خود را تجربه خواهند کرد. در فاز پرواز انتظار داریم پرنده به صورت استیبل و صحیح پرواز کند و درصورت وجود اختلال در پرواز باید همه یا بخشی از فرآیند طراحی، اصلاح شود.
سرفصلهای آموزش تئوری و عملی:
پهپاد چیست؟
تکنولوژیهای پیشرفته مورد استفاده در پهپادها
زیرسیستمهای اصلی یک پهپاد
آیرودینامیک و مکانیک پرواز
طراحی و ساخت پهپادهایی درقالب تیمهای 2 تا 5 نفره
پیکربندی و پروگرامینگ پرنده در نرم افزار MP
نکات لازم برای کنترل پرنده و پرواز پایدار
تست و پرواز عملی پرندههای ساخته شده در دوره
@ifc_admin
------------------------------
|کانال ایتا|
@flyiutcourse
BY FlyIUTcourse
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/flyiutcourse/37