group-telegram.com/babakgha/3400
Last Update:
برای او هم راه طولانی طی شد. از قطامِ «امام علی» تا مریم «هفت روز» راهی است به اندازه همه تجربیات نسل بعد از انقلاب ایران که زندگی زیر سایه جمهوری اسلامی و ارزشهایش را تجربه کرد و در مقاطعی، خواسته یا ناخواسته، مبلغ همان ارزشها هم شد اما تلاش کرد خود واقعیاش را بیابد و به اعتقادات و باورهایش احترام بگذارد. نسلی که وحشت جنگ و سرکوب خفقانآور دهه ۶۰ را دید و به امید روزنهای مبهم دل به اصلاحات سپرد اما جز ناکامی نصیبی نبرد. در تمام این سالها، نمایندگان این نسل در زمینههای مختلف و هر کدام در بزنگاههای گوناگون، شورشی تمام قد علیه تمام ارزشها و خواستههای حکومت رقم زدند. ویشکا آسایش هم حالا نماینده دیگری از همین نسل است. تصمیمش در جان دادن آزادانه به نقش مریم در فیلم «هفت روز» تصمیمی است که به نوشته خودش پس از اتفاقات ۱۴۰۱ به آن رسید. اینکه او در ادامه چه مسیری را طی کند و چه میزان تاثیر اتفاق مهسا بر او تداوم یابد، نامشخص است اما برای بازیگری که جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن جشنواره فیلم فجر را در کارنامه دارد، تا همین جا هم شورشی تمام قد رقم خورده است.
به نظر من بازی ویشکا آسایش در «هفت روز» از بهترینهای کارنامه بازیگریاش در سینماست (بهویژه سکانس پایانی) و چه خوب که این اجرا برای نقشی بوده که یادآور دشواری رنج زنان مبارز و آزادیخواه این سرزمین است.
متنی که در ادامه میخوانید برگردان از انگلیسی به فارسی نوشته ویشکا آسایش است که به عنوان یادداشت عوامل از سوی سازندگان در اختیار رسانهها قرار گرفته است:
نوشته ویشکا آسایش
@babakgha
BY بابک غفوریآذر | Babak Ghafooriazar
Share with your friend now:
group-telegram.com/babakgha/3400